rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אה, לא להכניס לך מילים לפה. הבנתי. לך מותר להמציא פה שטויות על "שנאה אישית" וכאלה באופן שיטתי בלי קשר למציאות, כאילו רק אדון רוני מספיק אובייקטיבי בשביל לשפוט שחקנים באופן אובייקטיבי, וכשמישהו אחר לא אוהב שחקן שאתה כן זה חייב להיות משהו אישי ולא מקצועי.
כל דיון שניהלתי על מקל בפורום הזה לווה באספקטים מקצועיים שהצגתי. מותר לך לא להסכים איתם, אבל כל פעם אתה חוזר לעניין השנאה האישית, כאילו שזה פאקטור בכלל.
אתה מסכים שהוא הראה יכולות טובות יותר ממה שחשבתם לפני שחתם? שהוא הוכיח שהוא הרבה יותר טוב מאוחיון? (נושא שהתווכחתם איתי עליו לא מעט)
כי לדעתי בהחלט כן וזה עדיין לא שינה במאום את היחס שלכם אליו
שלא נדבר על זה שהוא היה נותן משחק מעולה והפורום דממה אבל ברגע שהוא מחטיא שלשה כרמל כבר עם הודעה בנושא
מהרגע שהוא הגיע עפנו מהיורוקאפ וטיילור נראה כמו...
צודק, עפנו מהיורוקאפ בגללו...נו באמת
לגבי טיילור אני מסכים אבל זה הוא שמחזיק בכושר מנטאלי זוועתי אם הוא מתמוטט ככה ברגע שיש לידו עוד שחקן דומיננטי (קרה לו גם עם פרמאר)
אבל זה בדיוק הקטע- מקל חייב להיות דומיננטי אפילו שהוא לא באמת הוכיח מעולם שהוא ראוי למעמד של רכז ראשון ביורוליג..זה שהוא הביא משחקים העונה בליגה שלנו אומר לי בדיוק כלום. גם סילבן בליגה יכול להיראות כמו פנומן...
אני מאמין שהעונה הוא סוףסוף יראה לאוהביו פה בפורום שהוא לא שווה הרבה...