ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2016, 20:53

אני לא חושב שראד מתאים, אבל יש לו פוטנציאל גדול.
הייתי מעדיף סטרץ׳ שיכול לחסום, בקיצור מילר היה מושלם ליד צירבס.
חמישייה של מקל, וונאמייקר, ווימס, מילר, צירבס
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי A_P_18 » 15 אוגוסט 2016, 20:56

החציל האצטקי כתב:
A_P_18 כתב:אתם באמת חושבים שחמישייה עם מקל , גאודלוק , ווימס וראד יכולה לעבוד?
כל אחד מהם לוקח עשר זריקות לפחות כל משחק

לגמרי.
מעדיף שחקן שיוותר על זריקה בשביל הקבוצה מאשר איזה כושל שיאלץ לזרוק מה שהוא לא יודע.
הם כולם גם מוסרים טובים. מקל, ווימס וראד ריבאונדרים טובים. גאודלוק ו-ווימס אפקטיביים מאוד גם אוף דה בול.

אתה צריך וואחד מאמן כדי לגרום לזה לעבוד ... אני לא רואה אף אחד מהם מוותר על זריקה .
שחקן כמו מלי לדוגמא יהיה מושלם אבל לצערי זה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2016, 20:58

אם כבר השחקן הכי מתאים זה חבר של מלי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אוגוסט 2016, 20:59

LIAV10 כתב:אני לא חושב שראד מתאים, אבל יש לו פוטנציאל גדול.

איפה אתה רואה את מקל ו-וונאמייקר מתחברים? דורכים אחד על השני לגמרי. שניהם לא מספיק מוכשרים כסקוררים וקלעים.

אני מסכים עם זה שראד לא חוסם מספיק טוב. מצד שני, היתרון שהוא יכול להביא זה אפקטיביות בהגנת חילופים ולחץ.
אני גם אוהב את הרעיון של הרכב פוטנציאלי של גאודלוק-ווימס-ראד-מילר-צירבס.

אני לא אוהב מספרי 4 שלא מסוגלים לייצר לעצמם ותלויים בחברים שלהם לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 15 אוגוסט 2016, 21:10

קליעה יציבה מהשלוש לפי דעתי הרבה יותר חשובה מיכולת חסימה , אפשר לשחק הגנה טובה גם בלי איזה שוט בלוקר מטורף ... צסקא זכתה ביורוליג בלי אף חוסם אפילו היינס היה פחות מחסימה למשחק .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2016, 21:13

החציל האצטקי כתב:
LIAV10 כתב:אני לא חושב שראד מתאים, אבל יש לו פוטנציאל גדול.

איפה אתה רואה את מקל ו-וונאמייקר מתחברים? דורכים אחד על השני לגמרי. שניהם לא מספיק מוכשרים כסקוררים וקלעים.

אני מסכים עם זה שראד לא חוסם מספיק טוב. מצד שני, היתרון שהוא יכול להביא זה אפקטיביות בהגנת חילופים ולחץ.
אני גם אוהב את הרעיון של הרכב פוטנציאלי של גאודלוק-ווימס-ראד-מילר-צירבס.

אני לא אוהב מספרי 4 שלא מסוגלים לייצר לעצמם ותלויים בחברים שלהם לקבוצה.

אה, אני רואה את מקל יורד לספסל וסילי/ווימס ב2
מקל סתם שם בשביל לפתוח, חסר לנו בקו האחורי גארד גדול וחזק שיקח כדור לטבעת ויהיה רוצח בהגנה.
#יש_לנו_את_מקל
#שמואל_ורוני
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אוגוסט 2016, 21:15

LIAV10 כתב:אה, אני רואה את מקל יורד לספסל וסילי/ווימס ב2
מקל סתם שם בשביל לפתוח, חסר לנו בקו האחורי גארד גדול וחזק שיקח כדור לטבעת ויהיה רוצח בהגנה.
#יש_לנו_את_מקל
#שמואל_ורוני

סתם בתאוריה. זה לא באמת יקרה. ובכל מקרה לא הייתי מתרגש מחמישיות פותחות. משנה מי מסיים את המשחק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי argof » 15 אוגוסט 2016, 21:16

אם יש קצת מחשבה לטווח ארוך, שיכניסו יד לכיס, ויביאו את מלי ות׳ייס. הבייאאוטס פרוסים על-פני חוזים תלת עונתיים לא נוראיים, בשנה הבאה יורדים חוזים כבדים, ויש סגל זר מצוין להרצה ל-3 שנים קדימה: גאודלוק - סילי - ווימס - מילר - מלי - ת׳ייס - צירבס. שני גרמנים, שני יוצאי במברג, שני יוצאי הכוכב האדום. סגל שקל לגבש.
תוסיף 5 ישראלים בכירים (מקל, אלכסנדר, שגב, יבזורי ואני מקווה שדאוסון) ועוד זר בכיר לחלוק עם מקל את עמדה 1, ובנית שושלת. הבנייה מתחילה מהקיץ הזה, ואני מקווה שמי שצריך, מרחיק לראות כמו שצריך.
argof

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2016, 21:19

החציל האצטקי כתב:
LIAV10 כתב:אה, אני רואה את מקל יורד לספסל וסילי/ווימס ב2
#יש_לנו_את_מקל
#שמואל_ורוני

סתם בתאוריה. זה לא באמת יקרה. ובכל מקרה לא הייתי מתרגש מחמישיות פותחות. משנה מי מסיים את המשחק.

נו נכון, בגלל זה לא רציתי את גאודלוק, כי הוא לא רכז בשום עולם, מה שמבטיח לנו את יוגב/מקל בכל רגע נתון כולל במאני טיים :heart
מזכיר לי את העונה שלא היה רכז חוץ מיוגב והוא החטיא מול אולי׳ וקאחה בסיום.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2016, 21:21

argof כתב:אם יש קצת מחשבה לטווח ארוך, שיכניסו יד לכיס, ויביאו את מלי ות׳ייס. הבייאאוטס פרוסים על-פני חוזים תלת עונתיים לא נוראיים, בשנה הבאה יורדים חוזים כבדים, ויש סגל זר מצוין להרצה ל-3 שנים קדימה: גאודלוק - סילי - ווימס - מילר - מלי - ת׳ייס - צירבס. שני גרמנים, שני יוצאי במברג, שני יוצאי הכוכב האדום. סגל שקל לגבש.
תוסיף 5 ישראלים בכירים (מקל, אלכסנדר, שגב, יבזורי ואני מקווה שדאוסון) ועוד זר בכיר לחלוק עם מקל את עמדה 1, ובנית שושלת. הבנייה מתחילה מהקיץ הזה, ואני מקווה שמי שצריך, מרחיק לראות כמו שצריך.

גם את ת׳ייס וגם מלי? לא תודה, אני אהיה הכי פחות פליטיקלי-קורקט: אנחנו צריכים שחור בקו קידמי שלנו.
אבל שיהיה אמיתי כזה, רוצח. הייתי מצרף לו את ת׳ייס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי argof » 15 אוגוסט 2016, 21:24

אני אשאר pc, אבל אני מבין מה אתה מחפש. אין בשוק. ולא יהיה לפני אוקטובר.
אפשר בהחלט ללכת על ת׳ייס ולחכות עם השני לאוקטובר. סיכון מחושב.
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 15 אוגוסט 2016, 21:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי A_P_18 » 15 אוגוסט 2016, 21:25

LIAV10 כתב:
argof כתב:אם יש קצת מחשבה לטווח ארוך, שיכניסו יד לכיס, ויביאו את מלי ות׳ייס. הבייאאוטס פרוסים על-פני חוזים תלת עונתיים לא נוראיים, בשנה הבאה יורדים חוזים כבדים, ויש סגל זר מצוין להרצה ל-3 שנים קדימה: גאודלוק - סילי - ווימס - מילר - מלי - ת׳ייס - צירבס. שני גרמנים, שני יוצאי במברג, שני יוצאי הכוכב האדום. סגל שקל לגבש.

גם את ת׳ייס וגם מלי? לא תודה, אני אהיה הכי פחות פליטיקלי-קורקט: אנחנו צריכים שחור בקו קידמי שלנו.
אבל שיהיה אמיתי כזה, רוצח. הייתי מצרף לו את ת׳ייס.

תיזהר שלא תקבל את אופייבו בסוף ::
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי Mitelka » 15 אוגוסט 2016, 21:27

אני חושב שאף אחד פה ואולי גם במכבי לא מבין איזו עונה מטורפת מבחינה פיזית זאת הולכת להיות. לכאורה כבר היו לנו 2 עונות באדריאטית אבל אי אפשר להשוות עצימות של משחקים מול בודצ'נוסט לבין עוד משחק יורוליג. מכבי הולכת לשחק פלוס מינוס 80 משחקים, עם המון שבועות של שני משחקי יורוליג + משחק ליגה. מעבר לטיסות (שכל כך התבכיינו על זה בעונה האדריאטית) יש פה גם הפעם משחקים בקצב פי כמה יותר גבוה.

לכן כל מחשבה "סטרילית" על סגל נקי של 12 שחקנים לדעתי הוא טעות. ואם כבר, צריך כמה שיותר שחקנים מגוונים כדי שיוכלו לשחק בכמה עמדות, ולא כאלה שתקועים בעמדה אחת כל העונה (במידת האפשר). לכן, שמדברים על סמואלס אני לא אוהב את זה - תביאו 4.5 שיכול להיות קפיץ במקום צירבס ויכול לשחק כ-4 (זה אם אין לכם כסף לשני שחקנים נורמלים בעמדת 4-5). אני כבר רואה איך מביאים את ראד בכסף יפה וסנטר בשקל וחצי שלא באמת יכול להחליף את צירבס (וחלילה במידה ויפצע) בשבועות של ברצלונה בית, ירושלים חוץ ופנרבחצ'ה חוץ. מעדיף שני שחקני יורוליג סבירים על שחקן "טוב" ועוד כלומניק.

צריך לחשוב גם על אורך ועל מגוון.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2016, 21:28

תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אוגוסט 2016, 21:30

אין שום הגיון בלשפוך כספי ביי אאוט על שחקנים בינוניים ומבוגרים כמו מלי ותייס.
זה לא שיש להם איזה עתיד מטורף לפניהם. הם בני 24, 25 וכבר משחקים מספיק זמן ברמות האלה.
אין בינם לבין שושלת שום דבר.

אני חושב שגאודלוק יכול לרכז לא רע בכלל. הרבה יותר טוב ממה שחלקכם חושבים, על כל פנים.

הגבוה הכי מתאים זה קורי ג'פרסון. גם רים-ראנר שיטביע ויחסום ב5, גם יכול לצאת החוצה ולרווח את המשחק ב4.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yon1 » 15 אוגוסט 2016, 21:35

ראד יחתום ירוויח כ 400 אלף לפי one
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
yon1

הודעהעל ידי argof » 15 אוגוסט 2016, 21:38

LIAV10 כתב:https://youtu.be/XqfMAc2CduU

אחלה. רק שמדברים עליו כעל העתיד של סן אנטוניו...
http://www.parentherald.com/articles/60 ... ential.htm
argof

הודעהעל ידי A_P_18 » 15 אוגוסט 2016, 21:38

היה צפוי
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 אוגוסט 2016, 21:38

אז זה כנראה יהיה ראד ועם כל בעיות ההתאמה זו תהיה קבוצה סופר כישרונית .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי argof » 15 אוגוסט 2016, 21:40

החציל האצטקי כתב:

אין שום הגיון בלשפוך כספי ביי אאוט על שחקנים בינוניים ומבוגרים כמו מלי ותייס.
זה לא שיש להם איזה עתיד מטורף לפניהם. הם בני 24, 25 וכבר משחקים מספיק זמן ברמות האלה.
אין בינם לבין שושלת שום דבר.

אני חושב שגאודלוק יכול לרכז לא רע בכלל. הרבה יותר טוב ממה שחלקכם חושבים, על כל פנים.

הגבוה הכי מתאים זה קורי ג'פרסון. גם רים-ראנר שיטביע ויחסום ב5, גם יכול לצאת החוצה ולרווח את המשחק ב4.

24-25 זה שנתיים-שלוש לפני השיא של שחקן מקצוען.
קבוצה שכוללת את גאודלוק-וימס-מילר, צריכה לצידה בעיקר פלוגה מסייעת אמינה וטובה. לא יותר.
argof

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים