המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:אתם באמת חושבים שחמישייה עם מקל , גאודלוק , ווימס וראד יכולה לעבוד?
כל אחד מהם לוקח עשר זריקות לפחות כל משחק
לגמרי.
מעדיף שחקן שיוותר על זריקה בשביל הקבוצה מאשר איזה כושל שיאלץ לזרוק מה שהוא לא יודע.
הם כולם גם מוסרים טובים. מקל, ווימס וראד ריבאונדרים טובים. גאודלוק ו-ווימס אפקטיביים מאוד גם אוף דה בול.
LIAV10 כתב:אני לא חושב שראד מתאים, אבל יש לו פוטנציאל גדול.
הייתי מעדיף סטרץ׳ שיכול לחסום, בקיצור מילר היה מושלם ליד צירבס.
חמישייה של מקל, וונאמייקר, ווימס, מילר, צירבס
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אני לא חושב שראד מתאים, אבל יש לו פוטנציאל גדול.
הייתי מעדיף סטרץ׳ שיכול לחסום, בקיצור מילר היה מושלם ליד צירבס.
חמישייה של מקל, וונאמייקר, ווימס, מילר, צירבס
איפה אתה רואה את מקל ו-וונאמייקר מתחברים? דורכים אחד על השני לגמרי. שניהם לא מספיק מוכשרים כסקוררים וקלעים.
אני מסכים עם זה שראד לא חוסם מספיק טוב. מצד שני, היתרון שהוא יכול להביא זה אפקטיביות בהגנת חילופים ולחץ.
אני גם אוהב את הרעיון של הרכב פוטנציאלי של גאודלוק-ווימס-ראד-מילר-צירבס.
אני לא אוהב מספרי 4 שלא מסוגלים לייצר לעצמם ותלויים בחברים שלהם לקבוצה.
LIAV10 כתב:אה, אני רואה את מקל יורד לספסל וסילי/ווימס ב2
מקל סתם שם בשביל לפתוח, חסר לנו בקו האחורי גארד גדול וחזק שיקח כדור לטבעת ויהיה רוצח בהגנה.
#יש_לנו_את_מקל
#שמואל_ורוני
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אה, אני רואה את מקל יורד לספסל וסילי/ווימס ב2
מקל סתם שם בשביל לפתוח, חסר לנו בקו האחורי גארד גדול וחזק שיקח כדור לטבעת ויהיה רוצח בהגנה.
#יש_לנו_את_מקל
#שמואל_ורוני
סתם בתאוריה. זה לא באמת יקרה. ובכל מקרה לא הייתי מתרגש מחמישיות פותחות. משנה מי מסיים את המשחק.
argof כתב:אם יש קצת מחשבה לטווח ארוך, שיכניסו יד לכיס, ויביאו את מלי ות׳ייס. הבייאאוטס פרוסים על-פני חוזים תלת עונתיים לא נוראיים, בשנה הבאה יורדים חוזים כבדים, ויש סגל זר מצוין להרצה ל-3 שנים קדימה: גאודלוק - סילי - ווימס - מילר - מלי - ת׳ייס - צירבס. שני גרמנים, שני יוצאי במברג, שני יוצאי הכוכב האדום. סגל שקל לגבש.
תוסיף 5 ישראלים בכירים (מקל, אלכסנדר, שגב, יבזורי ואני מקווה שדאוסון) ועוד זר בכיר לחלוק עם מקל את עמדה 1, ובנית שושלת. הבנייה מתחילה מהקיץ הזה, ואני מקווה שמי שצריך, מרחיק לראות כמו שצריך.
LIAV10 כתב:argof כתב:אם יש קצת מחשבה לטווח ארוך, שיכניסו יד לכיס, ויביאו את מלי ות׳ייס. הבייאאוטס פרוסים על-פני חוזים תלת עונתיים לא נוראיים, בשנה הבאה יורדים חוזים כבדים, ויש סגל זר מצוין להרצה ל-3 שנים קדימה: גאודלוק - סילי - ווימס - מילר - מלי - ת׳ייס - צירבס. שני גרמנים, שני יוצאי במברג, שני יוצאי הכוכב האדום. סגל שקל לגבש.
תוסיף 5 ישראלים בכירים (מקל, אלכסנדר, שגב, יבזורי ואני מקווה שדאוסון) ועוד זר בכיר לחלוק עם מקל את עמדה 1, ובנית שושלת. הבנייה מתחילה מהקיץ הזה, ואני מקווה שמי שצריך, מרחיק לראות כמו שצריך.
גם את ת׳ייס וגם מלי? לא תודה, אני אהיה הכי פחות פליטיקלי-קורקט: אנחנו צריכים שחור בקו קידמי שלנו.
אבל שיהיה אמיתי כזה, רוצח. הייתי מצרף לו את ת׳ייס.
argof כתב:אם יש קצת מחשבה לטווח ארוך, שיכניסו יד לכיס, ויביאו את מלי ות׳ייס. הבייאאוטס פרוסים על-פני חוזים תלת עונתיים לא נוראיים, בשנה הבאה יורדים חוזים כבדים, ויש סגל זר מצוין להרצה ל-3 שנים קדימה: גאודלוק - סילי - ווימס - מילר - מלי - ת׳ייס - צירבס. שני גרמנים, שני יוצאי במברג, שני יוצאי הכוכב האדום. סגל שקל לגבש.
LIAV10 כתב:https://youtu.be/XqfMAc2CduU
החציל האצטקי כתב:argof כתב:אם יש קצת מחשבה לטווח ארוך, שיכניסו יד לכיס, ויביאו את מלי ות׳ייס. הבייאאוטס פרוסים על-פני חוזים תלת עונתיים לא נוראיים, בשנה הבאה יורדים חוזים כבדים, ויש סגל זר מצוין להרצה ל-3 שנים קדימה: גאודלוק - סילי - ווימס - מילר - מלי - ת׳ייס - צירבס. שני גרמנים, שני יוצאי במברג, שני יוצאי הכוכב האדום. סגל שקל לגבש.
אין שום הגיון בלשפוך כספי ביי אאוט על שחקנים בינוניים ומבוגרים כמו מלי ותייס.
זה לא שיש להם איזה עתיד מטורף לפניהם. הם בני 24, 25 וכבר משחקים מספיק זמן ברמות האלה.
אין בינם לבין שושלת שום דבר.
אני חושב שגאודלוק יכול לרכז לא רע בכלל. הרבה יותר טוב ממה שחלקכם חושבים, על כל פנים.
הגבוה הכי מתאים זה קורי ג'פרסון. גם רים-ראנר שיטביע ויחסום ב5, גם יכול לצאת החוצה ולרווח את המשחק ב4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־15 אורחים