פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים

16 אוגוסט 2016, 23:05

shayD כתב:
שמואל1 כתב:
shayD כתב:למה נעלמו ההודעות של שמואל ואסף?

אני מחקתי את שלי לבקשתו של אסף.

לגיטימי סך הכל.

תן דיווח מהשטח לדברים שנאמרו בשביל כל אלה שלא היו כאן בלייב בשביל לראות את הדברים

16 אוגוסט 2016, 23:06

Holiday_Armadillo כתב:שמואל לא עקץ, הוא אמר שלדעתו קירק לא מתאים

את רוצה להגיד לי שאסף מתוק מחק את ההודעה שלו בגלל ההודעה של שמואל?! :laugh1

16 אוגוסט 2016, 23:07

On July 29, 2016, Kirk signed to play for the Foshan Long-Lions of the China Basketball Association for the 2016-17 season.

זאת הקבוצה מהליגה הרגילה שלהם

16 אוגוסט 2016, 23:07

מי יודע למה הוא מחק, אני מניחה שזה לא היה בגלל שמואל

16 אוגוסט 2016, 23:08

SlavaCa כתב:On July 29, 2016, Kirk signed to play for the Foshan Long-Lions of the China Basketball Association for the 2016-17 season.

זאת הקבוצה מהליגה הרגילה שלהם

אז יכול להיות שאסף מתוקי לא מעודכן?

16 אוגוסט 2016, 23:09

חברים אתם סתם נכנסים לסרטים. לא עקצתי את אסף, והוא בטח לא מחק את ההודעה שלו בגללי.
אסף יבהיר את העניין אם הוא רוצה.
אפשר להמשיך הלאה.

16 אוגוסט 2016, 23:40

למי שלא מכיר והופך אותו לאיזה משו אז כדאי שיכירו יובל ברק הוא קשקשן וחרטטן ילדון בן 18 חסר ידע והבנה בכדורסל.
ממש פטפטן שמפליץ דברים בתור מקור וזורק אמירות מנופחות,אני לא זוכר דבר אחד נכון זה מדהים ואם תדעו איזה דברים הוא הבטיח ואיזה שמות זרק כגון וסלי אודו תאודוסיץ וכל זה בתור מקורב למכבי.
הוא גם לא בעל קבוצה בפיס הוא היה משגיח ונזרק בגלל הדברים הנל.

16 אוגוסט 2016, 23:50

וואוו , איבי ג'אבר !!! אחד השחקנים המבוזבזים שהמוח המוסלמי שלו שיגע אותו . היום בטח מתכנן את הפיגוע הבא באירופה....
לכל אחד יש את הארל קלארק/פסנקו / האטשמייר...שלו . אני מאוד אהבתי בזמנו את ג'אבר עד שהתחרפן ועדיין מאוד אוהב את האניקט (שהייתי לוקח לעמדה 4 לפני ראאד)

17 אוגוסט 2016, 00:46

BIG sofo כתב:1) מישהו כאן יכול לתאר מה שהלך כאן מקודם ? אסף מתוק רשם שקירק המועמד המוביל לעמדת הסנטר ושמואל עקץ אותו?

2) ממה שיצא לי לראות מאלכס קירק בליגת הקיץ, הוא סנטר גדול מימדים, הוא לא אתלט או חוסם גדול, אבל עם המסה שלו הוא מביא ריבאונדים וקולע מהאזור של הצבע, לא איזה להיט גדול אבל השאלה אם לא מחפשים סנטר שיביא בעיקר הגנה וריבאונדים? סטייל שון ג'יימס צעיר יותר?

לראות מה? הבחור חצי ליגת קיץ הסריח את הפרקט והייתה לו תצוגה מאופסת או שואפת לאפס, וחצי ליגת קיץ כלל לש שיחק, כנראה נופה. היה יכול להתאים בסיטואציות מסוימות הסנטר מחליף, אבל לאור הקאדר המתגבש די בעייתי. מכבי חייבת סנטר הגנתי פרופר

17 אוגוסט 2016, 00:54

נגר בהתקפה שחוסם פה ושם = סנטר הגנתי :D

17 אוגוסט 2016, 00:59

אין מה להגיב על קירק יותר .

weve been trolled.

17 אוגוסט 2016, 01:03

SlavaCa כתב:נגר בהתקפה שחוסם פה ושם = סנטר הגנתי :D

זה העניין שהוא דווקא לא נגר בהתקפה, יש לו יד רכה, פשוט בליגת הקיץ היה חלש, אבל הגנתית הוא לא שוס.

17 אוגוסט 2016, 01:12

er79 כתב:
SlavaCa כתב:נגר בהתקפה שחוסם פה ושם = סנטר הגנתי :D

זה העניין שהוא דווקא לא נגר בהתקפה, יש לו יד רכה, פשוט בליגת הקיץ היה חלש, אבל הגנתית הוא לא שוס.

השנה אין לנו איזה 4.5 , בקושי יש 4, הסנטר המחליף צריך להיות שחקן יותר שלם גם על חשבון יכולת חסימה גדולה, שונא כשה משחקים 5 על 4

17 אוגוסט 2016, 01:23

חייב להיות משאבת ריבאונדים חוסמת עורקים. מצידי שלא יעלה להתקפה בכלל.

toja27 כתב:
jay כתב:אתה נשמע מורגל באמירת המשפט הזה..

לא יפה jay, זו מכה מתחת לחגורה ושם לא משנה מה הגודל - כואב !

הכל ברוח רעה :mrgreen:

17 אוגוסט 2016, 10:35

תשכחו מכל הפנטזיות שילדים בני 18 מפיצים ברשת.
תומס רובינסון לא מועמד ולא היה מועמד למכבי(יקבל חוזב בנ.ב.א או ילך לכסף הגדול בסין).
מכבע מחפשים שחקן משלים רבאונדר בעל אוריינטצייה הגנתית.
עד חמש מאות אלף דולר.
סביר שילכו על פליט די ליג מוכשר.

17 אוגוסט 2016, 11:25

תומאס רובינסון לא יגיע למכבי תל אביב ובכלל לא לאירופה בזמן הקרוב. לא יודע מי הנפיץ את השם שלו אבל זה שחקן עם אופי נוראי.

17 אוגוסט 2016, 12:56

Assaf M כתב:תומאס רובינסון לא יגיע למכבי תל אביב ובכלל לא לאירופה בזמן הקרוב. לא יודע מי הנפיץ את השם שלו אבל זה שחקן עם אופי נוראי.

יש משהו שמתבשל ? אתה יודע לפחות מה הכוונות להחתמה הבאה (או אם אין כוונות להחתמה הבאה) ?.

17 אוגוסט 2016, 13:04

לפי מה שבדקתי טאריק בלאק עדיין שחקן חופשי.. נדמה לי שאמרו שימשיך בלייקרס לפני כמה שבועות.. אבל אני רואה שהוא עדיין חופשי כרגע..
מישהו יודע מה מצבו האמיתי בשוק כרגע?

17 אוגוסט 2016, 13:06

Chen כתב:לפי מה שבדקתי טאריק בלאק עדיין שחקן חופשי.. נדמה לי שאמרו שימשיך בלייקרס לפני כמה שבועות.. אבל אני רואה שהוא עדיין חופשי כרגע..

חתם על חוזה לשנתיים של 6 מליון דולר.

17 אוגוסט 2016, 13:08

איתי-שגב כתב:
Chen כתב:לפי מה שבדקתי טאריק בלאק עדיין שחקן חופשי.. נדמה לי שאמרו שימשיך בלייקרס לפני כמה שבועות.. אבל אני רואה שהוא עדיין חופשי כרגע..

חתם על חוזה לשנתיים של 6 מליון דולר.

באתר הNBA הוא רשום כשחקן חופשי. עדכון אחרון היה ב14.8.
נושא נעול