shayD כתב:שמואל1 כתב:shayD כתב:למה נעלמו ההודעות של שמואל ואסף?
אני מחקתי את שלי לבקשתו של אסף.
לגיטימי סך הכל.
תן דיווח מהשטח לדברים שנאמרו בשביל כל אלה שלא היו כאן בלייב בשביל לראות את הדברים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
shayD כתב:שמואל1 כתב:shayD כתב:למה נעלמו ההודעות של שמואל ואסף?
אני מחקתי את שלי לבקשתו של אסף.
לגיטימי סך הכל.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל לא עקץ, הוא אמר שלדעתו קירק לא מתאים
SlavaCa כתב:On July 29, 2016, Kirk signed to play for the Foshan Long-Lions of the China Basketball Association for the 2016-17 season.
זאת הקבוצה מהליגה הרגילה שלהם
BIG sofo כתב:1) מישהו כאן יכול לתאר מה שהלך כאן מקודם ? אסף מתוק רשם שקירק המועמד המוביל לעמדת הסנטר ושמואל עקץ אותו?
2) ממה שיצא לי לראות מאלכס קירק בליגת הקיץ, הוא סנטר גדול מימדים, הוא לא אתלט או חוסם גדול, אבל עם המסה שלו הוא מביא ריבאונדים וקולע מהאזור של הצבע, לא איזה להיט גדול אבל השאלה אם לא מחפשים סנטר שיביא בעיקר הגנה וריבאונדים? סטייל שון ג'יימס צעיר יותר?
SlavaCa כתב:נגר בהתקפה שחוסם פה ושם = סנטר הגנתי
er79 כתב:SlavaCa כתב:נגר בהתקפה שחוסם פה ושם = סנטר הגנתי
זה העניין שהוא דווקא לא נגר בהתקפה, יש לו יד רכה, פשוט בליגת הקיץ היה חלש, אבל הגנתית הוא לא שוס.
toja27 כתב:jay כתב:אתה נשמע מורגל באמירת המשפט הזה..
לא יפה jay, זו מכה מתחת לחגורה ושם לא משנה מה הגודל - כואב !
Assaf M כתב:תומאס רובינסון לא יגיע למכבי תל אביב ובכלל לא לאירופה בזמן הקרוב. לא יודע מי הנפיץ את השם שלו אבל זה שחקן עם אופי נוראי.
Chen כתב:לפי מה שבדקתי טאריק בלאק עדיין שחקן חופשי.. נדמה לי שאמרו שימשיך בלייקרס לפני כמה שבועות.. אבל אני רואה שהוא עדיין חופשי כרגע..
מישהו יודע מה מצבו האמיתי בשוק כרגע?
איתי-שגב כתב:Chen כתב:לפי מה שבדקתי טאריק בלאק עדיין שחקן חופשי.. נדמה לי שאמרו שימשיך בלייקרס לפני כמה שבועות.. אבל אני רואה שהוא עדיין חופשי כרגע..
מישהו יודע מה מצבו האמיתי בשוק כרגע?
חתם על חוזה לשנתיים של 6 מליון דולר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־14 אורחים