יעלו על פרקינס - איידסון.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:העיקר שקיבלנו מחביב סוף סוף הערכה לקו האחורי של שנה שעברה, גם זה משהוא. אני זוכר אותו מתווכח איתי בקיץ וטוען ששאייר - אוחיון ושות'
yarinsaky כתב:טוב, נעזוב את זה, אין לי כוח לפשפש במסמכים. באופן כללי אני צריך להזהיר את כל באי הפורום כאן מהזיכרון שלי שהולך שנים רבות אחורה .
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:טוב, נעזוב את זה, אין לי כוח לפשפש במסמכים. באופן כללי אני צריך להזהיר את כל באי הפורום כאן מהזיכרון שלי שהולך שנים רבות אחורה .
אז אזהיר אותך גם משלי, שהולך עשרות שנים אחורה ללא בעיה.
er79 כתב:צר לי אבל לדעתי אתה מדבר שטויות על פרקינס, ואל תיעלב. אני לא אכנס לויכוח הישן והנושן איך מכבי נראתה יותר טוב: אם פרקינס או בלעדיו? כי כבר טחנו את זה ולעסנו את זה מכל כיוון. פרקינס היה מעמודי התווך של מכבי העונה, וחבל שאנשים כמוך כנראה לא ראו מספיק טוב משחקים של מכבי העונה. אני מציע לך לראות בלופ שידורים חוזרים של המשחקים של מכבי. לגבי אוחיון, שוב אני אומר - אתה אומר שהוא יקבל 6 דקות משחק בלבד, אני אומר שאין מצב שזב יקרה בסגל הנוכחי. אבל ימים יגידו מי צדק.
yarinsaky כתב:העיקר שקיבלנו מחביב סוף סוף הערכה לקו האחורי של שנה שעברה, גם זה משהוא. אני זוכר אותו מתווכח איתי בקיץ וטוען ששאייר - אוחיון ושות'
חביב אורנג'ד כתב:חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:טוב, נעזוב את זה, אין לי כוח לפשפש במסמכים. באופן כללי אני צריך להזהיר את כל באי הפורום כאן מהזיכרון שלי שהולך שנים רבות אחורה .
אז אזהיר אותך גם משלי, שהולך עשרות שנים אחורה ללא בעיה.
וכצפוי צדקתי.
לא השוותי את את פרקינס ואידסון לשאייר ואוחיון.
הדבר היחידי שכתבתי בנושא, היא שבעדמת הרכז עדיף למכבי על אוחיון במקום פרקינס שלא היה יודע מה מצבו.
גרסתי שמכבי עשתה בשכל שהחתימה את אוחיון ולא את פרקינס בקיץ. אני חושב שגם צדקתי. אבל באמת כדאי שלא נכנס לזה.
אבל באמת שאי-אפשר בלי הציטוט הנצחי הזה:er79 כתב:צר לי אבל לדעתי אתה מדבר שטויות על פרקינס, ואל תיעלב. אני לא אכנס לויכוח הישן והנושן איך מכבי נראתה יותר טוב: אם פרקינס או בלעדיו? כי כבר טחנו את זה ולעסנו את זה מכל כיוון. פרקינס היה מעמודי התווך של מכבי העונה, וחבל שאנשים כמוך כנראה לא ראו מספיק טוב משחקים של מכבי העונה. אני מציע לך לראות בלופ שידורים חוזרים של המשחקים של מכבי. לגבי אוחיון, שוב אני אומר - אתה אומר שהוא יקבל 6 דקות משחק בלבד, אני אומר שאין מצב שזב יקרה בסגל הנוכחי. אבל ימים יגידו מי צדק.
![]()
![]()
חביב אורנג'ד כתב:ירין, כמוביל כדור, אוחיון טוב יותר מפרקינס, אין לי שום ספק בכך. לגבי שאייר, אם כתבי שהוא מוביל כדור יותר טוב מפרקינס כנראה שטעיתי, למרות שבקושי יצא לי לראות איך שאייר מוביל כדור.
כמובן שפרקינס היה שחקן טוב בהרבה מאוחיון (וגם אמרתי זאת בקיץ) וכיום כולנו מתגעגעים לפרקינס ואפילו ליכולות ההתקפיות שלו, אבל ישנם מספר פרמטרים בהם אוחיון עדיף עילו.
חני, בקיץ היה כאן קרנבל שלם סביב פרקינס ובסה"כ ניסיתי לצנן את ההתלהבות ואת הקביעות הנחרצות שהיו כאן.
קבעו כאן שכדאי להחתים את פרקינס כבר בקיץ למרות הפציעה, שהאופי שלו יעזור לו להתבגר על המצב הפיזיולגי בו הוא נמצא ושהוא יחזור לכל המאוחר עד דצמבר.
היו פה גם כאלה שעסקו בחישובי האחוזים של היכולת שנראה מפרקינס לכאשר הוא יחזור והגיעו כאן לתובנות רפאויות מרחיקות לכת.
אני בסה"כ חשבתי שלהחתים שחקן פצוע בקיץ זאת טעות, ושלבנות עלי שחקן כזה הרים וגבעות עוד לפני שהוא חזר, זאת טעות חמורה שבעתיים.
לגבי אוחיון, מכבי החתימה אותו עובר משהו כמו 150 אלף דולר נטו וישר הסיקו שהוא הולך להיות שחקן שלא יראה מגרש ביורוליג ושמודבר בהחתמה גרועה.
כיום, העובדה שמכבי לא החתימה את פרקינס בקיץ בפירוש מתסמנת כצעד נכון. וגם אוחיון מתגלה כהחתמה טובה (למרות קרדיט מופרז אליו הוא זוכה). זה כל מה שרציתי לומר אז.
yarinsaky כתב:איזה תיאורים רצים כאן.![]()
פרקינס 3 דרגות מעל אוחיון בכל תחום של המשחק.
yarinsaky כתב:איזה תיאורים רצים כאן.![]()
פרקינס 3 דרגות מעל אוחיון בכל תחום של המשחק.
קודי כתב:סרור שאי אפשר להאשים את אוחיון ואני לא חושב שאף אחד כאן באמת מאשים אותו. מאשימים את מי שהביא לסיטואציה שבה אוחיון הוא הרכז הראשון של קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.
קודי כתב:ברור שאי אפשר להאשים את אוחיון ואני לא חושב שאף אחד כאן באמת מאשים אותו. מאשימים את מי שהביא לסיטואציה שבה אוחיון הוא הרכז הראשון של קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.
קודי כתב:ברור שאי אפשר להאשים את אוחיון ואני לא חושב שאף אחד כאן באמת מאשים אותו. מאשימים את מי שהביא לסיטואציה שבה אוחיון הוא הרכז הראשון של קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים