jay כתב:כן, לי נגיד זכור משהו כמו 600 בקדנציה השנייה, זה בכל מקרה האיזור הנכון. למעט שאראס שאי אפשר היה להביא בלי להשקיע, ואני עד היום לא מבין איך זה עבד למכבי, כולם כולל כולם היו שחקנים (יחסית) ממש לא יקרים.
לא היה אז יוטיוב, והסקאוטינג באינטרנט עוד לא היה פופולארי, לכן הצלחנו לקחת את וויצ'יץ' הצעיר (היום שחקנים כמוהו חותמים בספרד כבר בגיל 15).
לגבי פארקר. קראתי פעם ראיון עם איבקוביץ' (מאמנה דאז של צסקא), והוא סיפר, שכאשר בנה את הקבוצה, עמדה בפניו אפשרות לבחור או את פרקר או את מרכוס בראון. הוא החליט ללכת על מרכוס בראון, שאז היה נחשב שחקן מוכח יותר.
לגבי באסטון. אני לא בטוח שהיה לו ביקוש גדול כל כך לפני מכבי, כי הוא לא התאים לכל קבוצה. הוא התאים מצוין למכבי, כי מכבי רצה המון, ולמכבי היו מוסרים נהדרים, שאף פעם לא התקמצנו על הכדור. בקבוצה אחרת, שהייתה משחקת כדורסל איטי, והתקפות מסודרות עם חפירות בצבע, הוא אולי לא היה מצליח.
אם שאראס היה לנו מזל. הוא לא הסתדר עם מאמנו פשיץ'. פשיץ' הסרבי נתן את המושכות של הקבוצה לבודירוגה הסרבי (ברור). זה לא בדיוק התאים לשאראס, שרצה לנהל את ההצגה בעצמו. אז הם רבו, ופשיץ' חתך את שאראס...לדעתי, גם היה לנו גם מזל, שרענן כץ בדיוק הצטרף, אז היה מישהו שיתן את הכסף להחתים את שאראס.