22 אוגוסט 2016, 22:28
felix_r כתב:jay כתב:כן, לי נגיד זכור משהו כמו 600 בקדנציה השנייה, זה בכל מקרה האיזור הנכון. למעט שאראס שאי אפשר היה להביא בלי להשקיע, ואני עד היום לא מבין איך זה עבד למכבי, כולם כולל כולם היו שחקנים (יחסית) ממש לא יקרים.
לא היה אז יוטיוב, והסקאוטינג באינטרנט עוד לא היה פופולארי, לכן הצלחנו לקחת את וויצ'יץ' הצעיר (היום שחקנים כמוהו חותמים בספרד כבר בגיל 15).
לגבי פארקר. קראתי פעם ראיון עם איבקוביץ' (מאמנה דאז של צסקא), והוא סיפר, שכאשר בנה את הקבוצה, עמדה בפניו אפשרות לבחור או את פרקר או את מרכוס בראון. הוא החליט ללכת על מרכוס בראון, שאז היה נחשב שחקן מוכח יותר.
לגבי באסטון. אני לא בטוח שהיה לו ביקוש גדול כל כך לפני מכבי, כי הוא לא התאים לכל קבוצה. הוא התאים מצוין למכבי, כי מכבי רצה המון, ולמכבי היו מוסרים נהדרים, שאף פעם לא התקמצנו על הכדור. בקבוצה אחרת, שהייתה משחקת כדורסל איטי, והתקפות מסודרות עם חפירות בצבע, הוא אולי לא היה מצליח.
אם שאראס היה לנו מזל. הוא לא הסתדר עם מאמנו פשיץ'. פשיץ' הסרבי נתן את המושכות של הקבוצה לבודירוגה הסרבי (ברור). זה לא בדיוק התאים לשאראס, שרצה לנהל את ההצגה בעצמו. אז הם רבו, ופשיץ' חתך את שאראס...לדעתי, גם היה לנו גם מזל, שרענן כץ בדיוק הצטרף, אז היה מישהו שיתן את הכסף להחתים את שאראס.
22 אוגוסט 2016, 22:30
22 אוגוסט 2016, 22:30
yzafrir כתב:בתאכלס , לויטוריה היו שלושה שחקנים שעשו/עושים קריירה יותר יפה ב nba מכל הזרים של מכבי אולי חוץ מפארקר
(קלדרון , סקולה , ספליטר , ואולי גם פריג'יוני...)
22 אוגוסט 2016, 22:31
22 אוגוסט 2016, 22:31
jay כתב:לויטוריה שאנסנו היה סגל מדהים, היה שם בנוסף גם את מאצ'אס ועוד איזה לבנבן ששכחתי את שמו, שהיו הקרם דה לה קרם דאז.
22 אוגוסט 2016, 22:32
felix_r כתב:toja27 כתב:אני שמעתי שזה היה הפוך. בלאט היה זה שממש התעקש להשאיר את פארקר כשפיני בשלב מסויים רצה לחתוך אותו. זה לא קשור לבראון ישירות אבל אני מניח שמכאן ניתן להסיק ש..
להשאיר? לחתוך? פארקר שיחק ברומא.
אולי אתה מדבר על הקדנציה הראשונה של פארקר במכבי.
22 אוגוסט 2016, 22:36
LIAV10 כתב:jay כתב:לויטוריה שאנסנו היה סגל מדהים, היה שם בנוסף גם את מאצ'אס ועוד איזה לבנבן ששכחתי את שמו, שהיו הקרם דה לה קרם דאז.
דייויד?
22 אוגוסט 2016, 22:36
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני שמעתי שזה היה הפוך. בלאט היה זה שממש התעקש להשאיר את פארקר כשפיני בשלב מסויים רצה לחתוך אותו. זה לא קשור לבראון ישירות אבל אני מניח שמכאן ניתן להסיק ש..
זוכר במפורש שפיני רצה לחתוך אותו כי לא היה מרוצה ובלאט רצה להשאירו . לא זוכר את המקור (בזיכרון שלי זה היה פיני עצמו) ובאיזה הקשר.
22 אוגוסט 2016, 22:38
שמואל1 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני שמעתי שזה היה הפוך. בלאט היה זה שממש התעקש להשאיר את פארקר כשפיני בשלב מסויים רצה לחתוך אותו. זה לא קשור לבראון ישירות אבל אני מניח שמכאן ניתן להסיק ש..
זוכר במפורש שפיני רצה לחתוך אותו כי לא היה מרוצה ובלאט רצה להשאירו . לא זוכר את המקור (בזיכרון שלי זה היה פיני עצמו) ובאיזה הקשר.
נכון, זה היה בקדנציה הראשונה. פארקר לא היה טוב בהתחלה ורצו לחתוך אותו, עד שהוא התפוצץ באחד המשחקים ומשם הכל היסטוריה...
22 אוגוסט 2016, 22:40
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני שמעתי שזה היה הפוך. בלאט היה זה שממש התעקש להשאיר את פארקר כשפיני בשלב מסויים רצה לחתוך אותו. זה לא קשור לבראון ישירות אבל אני מניח שמכאן ניתן להסיק ש..
22 אוגוסט 2016, 22:47
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני שמעתי שזה היה הפוך. בלאט היה זה שממש התעקש להשאיר את פארקר כשפיני בשלב מסויים רצה לחתוך אותו. זה לא קשור לבראון ישירות אבל אני מניח שמכאן ניתן להסיק ש..
זה היה בקדנציה הראשונה של פארקר (ושל פיני) במכבי. אחרי העונה הראשונה שלו במכבי חלק מהאנשים במכבי חשבו שאולי לא כדאי להשאיר אותו. זה היה ב שנת 2001... פה דובר על הקדנציה השניה של פארקר, בעונת 2003/4, כשהוא חזר למכבי מרומא
22 אוגוסט 2016, 22:52
toja27 כתב:לא יודע את הפרטים של כל שאר הקבוצות באותו זמן אבל אני יודע שניקולה ויתר על הצעות גבוהות יותר בשביל להישאר במכבי ואני בטוח שפארקר לא הגיע למכבי על סטטוס של כוכב על כמו שהוא עזב אותה. היחידי שהיה שם שכנראה שמכבי שילמו לו את השכר שהוא שווה היה שאראס.
22 אוגוסט 2016, 22:57
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא יודע את הפרטים של כל שאר הקבוצות באותו זמן אבל אני יודע שניקולה ויתר על הצעות גבוהות יותר בשביל להישאר במכבי ואני בטוח שפארקר לא הגיע למכבי על סטטוס של כוכב על כמו שהוא עזב אותה. היחידי שהיה שם שכנראה שמכבי שילמו לו את השכר שהוא שווה היה שאראס.
פארקר לא הגיע על סטטוס של כוכב, אבל מהר מאוד הפך לכזה וקיבל את השכר שמגיע לו. שאראס הגיע בהנחה די גדולה אחרי שהסתכסך עם המאמן שלו בבארסה.
הנקודה זה לא שהם הגיעו, אלא שמכבי הצליחה לשמור עליהם תקופה ארוכה, מה שלא היה אפשרי היום.
22 אוגוסט 2016, 23:02
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לא יודע את הפרטים של כל שאר הקבוצות באותו זמן אבל אני יודע שניקולה ויתר על הצעות גבוהות יותר בשביל להישאר במכבי ואני בטוח שפארקר לא הגיע למכבי על סטטוס של כוכב על כמו שהוא עזב אותה. היחידי שהיה שם שכנראה שמכבי שילמו לו את השכר שהוא שווה היה שאראס.
פארקר לא הגיע על סטטוס של כוכב, אבל מהר מאוד הפך לכזה וקיבל את השכר שמגיע לו. שאראס הגיע בהנחה די גדולה אחרי שהסתכסך עם המאמן שלו בבארסה.
הנקודה זה לא שהם הגיעו, אלא שמכבי הצליחה לשמור עליהם תקופה ארוכה, מה שלא היה אפשרי היום.
היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?
דבר שני היה אז את רענן כץ.
22 אוגוסט 2016, 23:03
yzafrir כתב:בתאכלס , לויטוריה היו שלושה שחקנים שעשו/עושים קריירה יותר יפה ב nba מכל הזרים של מכבי אולי חוץ מפארקר
(קלדרון , סקולה , ספליטר , ואולי גם פריג'יוני...)
22 אוגוסט 2016, 23:04
my man כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לא יודע את הפרטים של כל שאר הקבוצות באותו זמן אבל אני יודע שניקולה ויתר על הצעות גבוהות יותר בשביל להישאר במכבי ואני בטוח שפארקר לא הגיע למכבי על סטטוס של כוכב על כמו שהוא עזב אותה. היחידי שהיה שם שכנראה שמכבי שילמו לו את השכר שהוא שווה היה שאראס.
היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?
לא מסכים עם הגישה שלך..רייס רצה להישאר אבל מכבי לא רצתה אותו במליון 200.. ואז הגיעה ההצעה הגבוהה מחימקי..
אותו כנ"ל עם לנגפורד..
22 אוגוסט 2016, 23:05
toja27 כתב:היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?
22 אוגוסט 2016, 23:07
roy1000 כתב:toja27 כתב:היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?
גם אז ברחו, אבל אתה כמובן יודע את התשובה - אז היה את רענן כץ שדאג לזה שהשחקנים יישארו. היום יש את הפדרמנים פושטי הרגל ואת דני שובבני שמפיל עסקאות על 30 אלף דולר.
22 אוגוסט 2016, 23:08
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לא יודע את הפרטים של כל שאר הקבוצות באותו זמן אבל אני יודע שניקולה ויתר על הצעות גבוהות יותר בשביל להישאר במכבי ואני בטוח שפארקר לא הגיע למכבי על סטטוס של כוכב על כמו שהוא עזב אותה. היחידי שהיה שם שכנראה שמכבי שילמו לו את השכר שהוא שווה היה שאראס.
לא מסכים עם הגישה שלך..רייס רצה להישאר אבל מכבי לא רצתה אותו במליון 200.. ואז הגיעה ההצעה הגבוהה מחימקי..
אותו כנ"ל עם לנגפורד..
רצתה אותו אבל היה מאוחר מדי כנ"ל עם לאנגפורד. אני אגב אין לי שום צער על עזיבתו של לאנגפורד על רייס מאוד הצטערתי.
22 אוגוסט 2016, 23:11
toja27 כתב:לא זה לא 100 אחוז. זה חצי חצי במקרה הזה. גם השחקנים כאמור עשו ויתורים בשביל לשחק בקבוצה.