הסגל שלכם לעונת 2016-2017

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

הודעהעל ידי jay » 22 אוגוסט 2016, 22:28

felix_r כתב:
jay כתב:כן, לי נגיד זכור משהו כמו 600 בקדנציה השנייה, זה בכל מקרה האיזור הנכון. למעט שאראס שאי אפשר היה להביא בלי להשקיע, ואני עד היום לא מבין איך זה עבד למכבי, כולם כולל כולם היו שחקנים (יחסית) ממש לא יקרים.

לא היה אז יוטיוב, והסקאוטינג באינטרנט עוד לא היה פופולארי, לכן הצלחנו לקחת את וויצ'יץ' הצעיר (היום שחקנים כמוהו חותמים בספרד כבר בגיל 15).

לגבי פארקר. קראתי פעם ראיון עם איבקוביץ' (מאמנה דאז של צסקא), והוא סיפר, שכאשר בנה את הקבוצה, עמדה בפניו אפשרות לבחור או את פרקר או את מרכוס בראון. הוא החליט ללכת על מרכוס בראון, שאז היה נחשב שחקן מוכח יותר.

לגבי באסטון. אני לא בטוח שהיה לו ביקוש גדול כל כך לפני מכבי, כי הוא לא התאים לכל קבוצה. הוא התאים מצוין למכבי, כי מכבי רצה המון, ולמכבי היו מוסרים נהדרים, שאף פעם לא התקמצנו על הכדור. בקבוצה אחרת, שהייתה משחקת כדורסל איטי, והתקפות מסודרות עם חפירות בצבע, הוא אולי לא היה מצליח.

אם שאראס היה לנו מזל. הוא לא הסתדר עם מאמנו פשיץ'. פשיץ' הסרבי נתן את המושכות של הקבוצה לבודירוגה הסרבי (ברור). זה לא בדיוק התאים לשאראס, שרצה לנהל את ההצגה בעצמו. אז הם רבו, ופשיץ' חתך את שאראס...לדעתי, גם היה לנו גם מזל, שרענן כץ בדיוק הצטרף, אז היה מישהו שיתן את הכסף להחתים את שאראס.

לגמרי, מה שעצוב זה שזו עדיין הייתה הבלחה כי לא הצלחנו לשחזר את מקרה ווייצ'יץ' לא לפני ולא אחרי.

הדימיון לסיפור שאני מכיר היטב של פיני ובלאט באמת הזוי, אתה בטוח שלא בילבלת בדמויות? :laugh1 וזה אכן בלאט שרצה את בראון וגרשון שרצה את פארקר, לפחות לפי הרכילויות.

שמע בתכלס באסטון היה מצוין בספרד, אבל לא בקבוצה גדולה. לא זוכר איזו, אולי ג'ירונה או משהו בינוני בסגנון. אני לא יודע אם הם רצו או לא, אבל אני מניח שבכל מקרה הוא היה שחקן יחסית מוצלח, אבל זה שהוא נהנה מכל טיפת אייקיו שעפה סביבו במכבי זה בטוח.

כן, אני מכיר את הסיפור על פשיץ', כשכתבתי שאני לא מבין זה גם בהנחה שבארסה כבר ויתרה עליו (ןאפשר לחשוב כמה זמן פשיץ' שרד אחרי זה), איך אנחנו לקחנו את הרכז של אלופת אירופה שהצטיין, אפילו שהוא רק בצילו של בודירוגה. יש אנשים שיגידו שככה הייתה מכבי מאז ומעולם, ואני טוען שזה עוד שיחוק...
נערך לאחרונה על ידי jay בתאריך 22 אוגוסט 2016, 22:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2016, 22:30

בתאכלס , לויטוריה היו שלושה שחקנים שעשו/עושים קריירה יותר יפה ב nba מכל הזרים של מכבי אולי חוץ מפארקר
(קלדרון , סקולה , ספליטר , ואולי גם פריג'יוני...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אוגוסט 2016, 22:30

yzafrir כתב:בתאכלס , לויטוריה היו שלושה שחקנים שעשו/עושים קריירה יותר יפה ב nba מכל הזרים של מכבי אולי חוץ מפארקר

אבל הם היו צעירים ולא הרוויחו הרבה כסף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jay » 22 אוגוסט 2016, 22:31

לויטוריה שאנסנו היה סגל מדהים, היה שם בנוסף גם את מאצ'אס ועוד איזה לבנבן ששכחתי את שמו, שהיו הקרם דה לה קרם דאז.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אוגוסט 2016, 22:31

jay כתב:לויטוריה שאנסנו היה סגל מדהים, היה שם בנוסף גם את מאצ'אס ועוד איזה לבנבן ששכחתי את שמו, שהיו הקרם דה לה קרם דאז.

דייויד?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 22 אוגוסט 2016, 22:32

felix_r כתב:
toja27 כתב:אני שמעתי שזה היה הפוך. בלאט היה זה שממש התעקש להשאיר את פארקר כשפיני בשלב מסויים רצה לחתוך אותו. זה לא קשור לבראון ישירות אבל אני מניח שמכאן ניתן להסיק ש..

להשאיר? לחתוך? פארקר שיחק ברומא.
אולי אתה מדבר על הקדנציה הראשונה של פארקר במכבי.

זוכר במפורש שפיני רצה לחתוך אותו כי לא היה מרוצה ובלאט רצה להשאירו . לא זוכר את המקור (בזיכרון שלי זה היה פיני עצמו) ובאיזה הקשר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 22 אוגוסט 2016, 22:36

הלחתוך זה הקדנציה הראשונה.

LIAV10 כתב:
jay כתב:לויטוריה שאנסנו היה סגל מדהים, היה שם בנוסף גם את מאצ'אס ועוד איזה לבנבן ששכחתי את שמו, שהיו הקרם דה לה קרם דאז.

דייויד?

גם, אבל מי שהיה לי בראש במקרה זה האנסן:
http://www.euroleague.net/competition/t ... 004#!stats

מאצ'אס היה סקורר עילאי. לדעתי כולם עשו שם חבילות, למעט אולי ספליטר שבאמת היה צעיר.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 אוגוסט 2016, 22:36

toja27 כתב:
felix_r כתב:
toja27 כתב:אני שמעתי שזה היה הפוך. בלאט היה זה שממש התעקש להשאיר את פארקר כשפיני בשלב מסויים רצה לחתוך אותו. זה לא קשור לבראון ישירות אבל אני מניח שמכאן ניתן להסיק ש..

זוכר במפורש שפיני רצה לחתוך אותו כי לא היה מרוצה ובלאט רצה להשאירו . לא זוכר את המקור (בזיכרון שלי זה היה פיני עצמו) ובאיזה הקשר.

נכון, זה היה בקדנציה הראשונה. פארקר לא היה טוב בהתחלה ורצו לחתוך אותו, עד שהוא התפוצץ באחד המשחקים ומשם הכל היסטוריה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 אוגוסט 2016, 22:38

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:

נכון, זה היה בקדנציה הראשונה. פארקר לא היה טוב בהתחלה ורצו לחתוך אותו, עד שהוא התפוצץ באחד המשחקים ומשם הכל היסטוריה...

כן אני זוכר שזה היה בהתחלה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוגוסט 2016, 22:40

toja27 כתב:
felix_r כתב:

זה היה בקדנציה הראשונה של פארקר (ושל פיני) במכבי. אחרי העונה הראשונה שלו במכבי חלק מהאנשים במכבי חשבו שאולי לא כדאי להשאיר אותו. זה היה ב שנת 2001... פה דובר על הקדנציה השניה של פארקר, בעונת 2003/4, כשהוא חזר למכבי מרומא
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 22 אוגוסט 2016, 22:47

felix_r כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:

זה היה בקדנציה הראשונה של פארקר (ושל פיני) במכבי. אחרי העונה הראשונה שלו במכבי חלק מהאנשים במכבי חשבו שאולי לא כדאי להשאיר אותו. זה היה ב שנת 2001... פה דובר על הקדנציה השניה של פארקר, בעונת 2003/4, כשהוא חזר למכבי מרומא

אוקיי קיבלתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוגוסט 2016, 22:52

toja27 כתב:לא יודע את הפרטים של כל שאר הקבוצות באותו זמן אבל אני יודע שניקולה ויתר על הצעות גבוהות יותר בשביל להישאר במכבי ואני בטוח שפארקר לא הגיע למכבי על סטטוס של כוכב על כמו שהוא עזב אותה. היחידי שהיה שם שכנראה שמכבי שילמו לו את השכר שהוא שווה היה שאראס.

פארקר לא הגיע על סטטוס של כוכב, אבל מהר מאוד הפך לכזה וקיבל את השכר שמגיע לו. שאראס הגיע בהנחה די גדולה אחרי שהסתכסך עם המאמן שלו בבארסה.

הנקודה זה לא שהם הגיעו, אלא שמכבי הצליחה לשמור עליהם תקופה ארוכה, מה שלא היה אפשרי היום.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 אוגוסט 2016, 22:57

roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא יודע את הפרטים של כל שאר הקבוצות באותו זמן אבל אני יודע שניקולה ויתר על הצעות גבוהות יותר בשביל להישאר במכבי ואני בטוח שפארקר לא הגיע למכבי על סטטוס של כוכב על כמו שהוא עזב אותה. היחידי שהיה שם שכנראה שמכבי שילמו לו את השכר שהוא שווה היה שאראס.

פארקר לא הגיע על סטטוס של כוכב, אבל מהר מאוד הפך לכזה וקיבל את השכר שמגיע לו. שאראס הגיע בהנחה די גדולה אחרי שהסתכסך עם המאמן שלו בבארסה.

הנקודה זה לא שהם הגיעו, אלא שמכבי הצליחה לשמור עליהם תקופה ארוכה, מה שלא היה אפשרי היום.

היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?
דבר שני היה אז את רענן כץ.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 22 אוגוסט 2016, 23:02

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?

לא מסכים עם הגישה שלך..רייס רצה להישאר אבל מכבי לא רצתה אותו במליון 200.. ואז הגיעה ההצעה הגבוהה מחימקי..
אותו כנ"ל עם לנגפורד..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוגוסט 2016, 23:03

yzafrir כתב:בתאכלס , לויטוריה היו שלושה שחקנים שעשו/עושים קריירה יותר יפה ב nba מכל הזרים של מכבי אולי חוץ מפארקר

טיאגו ספליטר היה בן 19 בגמר ההוא. קלדרון היה צעיר לפני הפריצה. השחקנים הידועים והיקרים בויטוריה היו מצ'אס וסקולה. אין מצב שלטאו היה תקציב משמעותית גדול משל מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 אוגוסט 2016, 23:04

my man כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

לא מסכים עם הגישה שלך..רייס רצה להישאר אבל מכבי לא רצתה אותו במליון 200.. ואז הגיעה ההצעה הגבוהה מחימקי..
אותו כנ"ל עם לנגפורד..

רצתה אותו אבל היה מאוחר מדי כנ"ל עם לאנגפורד. אני אגב אין לי שום צער על עזיבתו של לאנגפורד על רייס מאוד הצטערתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוגוסט 2016, 23:05

toja27 כתב:היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?

גם אז ברחו, אבל אתה כמובן יודע את התשובה - אז היה את רענן כץ שדאג לזה שהשחקנים יישארו. היום יש את הפדרמנים פושטי הרגל ואת דני שובבני שמפיל עסקאות על 30 אלף דולר.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 אוגוסט 2016, 23:07

roy1000 כתב:
toja27 כתב:היום כל אחד בורח לקבוצה אחרת בשביל 100K מה נעשה. השאלה האם הוא יקבל שכר שתגמל אותו באופן הוגן על מה שהביא לקבוצה. כמה הוא קיבל ?

גם אז ברחו, אבל אתה כמובן יודע את התשובה - אז היה את רענן כץ שדאג לזה שהשחקנים יישארו. היום יש את הפדרמנים פושטי הרגל ואת דני שובבני שמפיל עסקאות על 30 אלף דולר.

לא זה לא 100 אחוז. זה חצי חצי במקרה הזה. גם השחקנים כאמור עשו ויתורים בשביל לשחק בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 22 אוגוסט 2016, 23:08

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אותו כנ"ל עם לנגפורד..

רצתה אותו אבל היה מאוחר מדי כנ"ל עם לאנגפורד. אני אגב אין לי שום צער על עזיבתו של לאנגפורד על רייס מאוד הצטערתי.

לא היה מאוחר מדי! רק אחרי שהיא ראתה את ההצעה של חימקי היא הציעה את המליון מאתיים שהוא היה מסכים להם לפני ההצעה של חימקי.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוגוסט 2016, 23:11

toja27 כתב:לא זה לא 100 אחוז. זה חצי חצי במקרה הזה. גם השחקנים כאמור עשו ויתורים בשביל לשחק בקבוצה.

אף אחד לא עשה ויתורים. ווייצ'יץ' קיבל ממכבי חוזה של 1.2 מליון דולר נטו עם מיסוי ישראלי. בזמן שהוא חתם על החוזה, ניקולה היה הסנטר הכי יקר ביבשת. פארקר קיבל חוזה ענק, בורשטיין קיבל 750 נטו ושאראס עזב ל- NBA.

עד שהגיע ארויו, וויצ'יץ' היה השחקן הכי יקר במכבי וגם השנה אין אף שחקן במכבי בעלות שלו (לפני עשור).

אף אחד לא עשה טובות למכבי. היה רענן כץ שידע לשלם למי שהגיע.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים