פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

24 אוגוסט 2016, 01:30

אני מבין את משבר האמון אבל לדעתי חלק לקחו אותו לקיצון
בכל מקרה, שועל ואורי אני מתנצל אם נפגעתם, זאת ממש לא הכוונה שלי

24 אוגוסט 2016, 01:33

rc4991 כתב:אני מבין את משבר האמון אבל לדעתי חלק לקחו אותו לקיצון
בכל מקרה, שועל ואורי אני מתנצל אם נפגעתם, זאת ממש לא הכוונה שלי

האמת שבדיוק לפני שהדיון הזה התחיל חשבתי לעצמי לגמרי במקרה שלפעמים נראה כאילו אנשים דבקים במשהו רק בשביל שיוכלו להגיד i told you so אם יתברר שהם צדקו
תופעה כזאת, או תופעה של אובססיביות ספציפית היא מאוד מאוד מציקה כי זה לפעמים ממש בכל הודעה (אני לא צריכה לתת דוגמאות, נכון?)
אני לא חושבת שזה מה שהרוב עושים פה אבל, אנשים לא אופטימיים כי שבענו מהטריקים ומהטעויות הברורות של ההנהלה

24 אוגוסט 2016, 01:35

אני יכול לתת דוגמה? גם ככה הוא לא יראה

24 אוגוסט 2016, 01:40

jay כתב:אני יכול לתת דוגמה? גם ככה הוא לא יראה

אני חושב שאני יודע על מי היא מדברת ואם כן אז לא נראה לי שאתה אפילו בכיוון

24 אוגוסט 2016, 01:41

לקחת קשה אה?

24 אוגוסט 2016, 01:53

פארטי פופרז כולכם

24 אוגוסט 2016, 06:05

למזלנו העונה מתחילה בקרוב ואז לא נצתרך להתווכח באוויר ונראה בדיוק מה יש לנו ביד.
מכבי מתכוונת להחתים עוד סנטר, מקווה שיפגעו בול במה שאנחנו צריכים. סנטר טוב ויש יופי של סגל.

24 אוגוסט 2016, 06:37

rc4991 כתב:יש כאן ועוד איך, אתה מוזמן לשאול את רוי
ואיך אפשר לראות מציאות שעוד לא קיימת? איך אפשר לבכות על נבואת זעם שהסנטר המחליף שיבוא יהיה רע? זו אפילו לא המציאות

אני חושב שאני נביא זעם די גרוע בהתחשב בזה שהייתי הרבה יותר מדי אופטימי לגבי הקבוצה בשנתיים האחרונות. הסגל שמכבי בנו השנה הוא לחלוטין mismatched. לאסוף כל מיני שחקנים רנדומליים "טובים" רק בגלל שהם מוכנים לבוא בשכר שמכבי מוכנה לעמוד בו זו לא שיטה לבנות קבוצה וכבר ראינו את השיטה הזו מובילה לקטסטרופה חסרת תקדים בעונה שעברה.

מקל לא מתאים לשחק עם ווימס וגאודלוק וראד לא מתאים לשחק עם אף אחד מהם. אלדשטיין לא מתאים לאמן את הקבוצה הזו.

אבל הכי קל לדבר על מה שאנשים אחרים אומרים ועל איך אנשים אחרים הם בכיינים ונביאי זעם וכולם טועים. אז סבבה, כולם טועים. עכשיו תסביר לנו למה אתה צודק כי עד עכשיו לא ראיתי אותך אומר שום דבר בעצמך (אולי פספסתי). מה אתה אומר על הסגל של מכבי ומה אתה חושב שהקבוצה תשיג השנה?

24 אוגוסט 2016, 06:50

roy1000 כתב:
ואיך אפשר לראות מציאות שעוד לא קיימת? איך אפשר לבכות על נבואת זעם שהסנטר המחליף שיבוא יהיה רע? זו אפילו לא המציאות

אני חושב שאני נביא זעם די גרוע בהתחשב בזה שהייתי הרבה יותר מדי אופטימי לגבי הקבוצה בשנתיים האחרונות. הסגל שמכבי בנו השנה הוא לחלוטין mismatched. לאסוף כל מיני שחקנים רנדומליים "טובים" רק בגלל שהם מוכנים לבוא בשכר שמכבי מוכנה לעמוד בו זו לא שיטה לבנות קבוצה וכבר ראינו את השיטה הזו מובילה לקטסטרופה חסרת תקדים בעונה שעברה.

מקל לא מתאים לשחק עם ווימס וגאודלוק וראד לא מתאים לשחק עם אף אחד מהם. אלדשטיין לא מתאים לאמן את הקבוצה הזו.

אבל הכי קל לדבר על מה שאנשים אחרים אומרים ועל איך אנשים אחרים הם בכיינים ונביאי זעם וכולם טועים. אז סבבה, כולם טועים. עכשיו תסביר לנו למה אתה צודק כי עד עכשיו לא ראיתי אותך אומר שום דבר בעצמך (אולי פספסתי). מה אתה אומר על הסגל של מכבי ומה אתה חושב שהקבוצה תשיג השנה?

איזה שחקנים אתה היתה מביא במקום אלה שהביאו? תתחשב בתקציב ובחוק הרוסי וגם לא להגיד שמות של שחקנים שהם תחת חוזה

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם חשמייהעל חוזה חדש ל- 3

24 אוגוסט 2016, 07:12

SlavaCa כתב:איזה שחקנים אתה היתה מביא במקום אלה שהביאו? תתחשב בתקציב ובחוק הרוסי וגם לא להגיד שמות של שחקנים שהם תחת חוזה

אני כבר אמרתי. בהינתן זה שמקל פה והוא הרכז הפותח, אתה צריך שחקנים שלא צריכים את הכדור ביד.

אז אפשר לגלגל את זה כה - הביאו את ווימס וציברס ואז מילר נפצע. בשלב הזה, הייתי בונה קבוצה עם אופי פיזי והגנתי. מביא גארד פיזי עם קליעה טובה שלא צריך את הכדור ביד. אני לא עקבתי אחרי שוק השחקנים בקיץ, אבל אולי מישהו כמו קורי היגינס (לא יודע אם הוא ממשיך בצסק"א)? לעמדה 4 היית צריך שחקן שלם יותר מראד. סטרץ' עם הגנה וריבאונד, ולאו דווקא פליימייקר. אולי קלאבר שאני חושב היה פנוי בקיץ.

אני חושב שחמישיה של מקל-היגינס-ווימס-קלאבר-ציברס היא גם מתאימה הרבה יותר אחד לשני וגם מתאימה יותר לאדלשטיין, וגם אני חושב לא משמעותית יקרה יותר ממה שיש למכבי בפועל.

וכמובן שאנחנו לא נכנסים לדיון על זה שהפרדמנים בכלל לא צריכים להישאר בעלים וצריך לבוא מישהו שיעמיד תקציב שיאפשר למכבי להתמודד על שחקנים כמו אתוני רנדולף, דה קולו, רייס, טומיץ' וכו'.

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת

24 אוגוסט 2016, 07:17

MTA2311 כתב:

לקחת קשה אה?

זה קצת מעליב.

24 אוגוסט 2016, 08:13

roy1000 כתב:

קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
מה שאמרתי זה שאנשים מגזימים עם אי האמון ואתה יותר מכולם צריך לדעת את זה עם נבואות הזעם שהיו לך
בסך הכל ביקשתי להתמתן קצת עם נבואות הזעם והגישה השלילית כי הסגל הנוכחי לא מצדיק את זה
אין פה "מה שאני צודק" כי עוד מוקדם לדעת איך הסגל הזה יתגבש וזה בדיוק הקטע של לחכות רגע ואז להחליט
לדעתי יש פה סגל טוב, הוא לא מאוזן אבל זה לא ברמה כל כך רעה. אם יגיע סנטר הגנתי סביר יש פה כנראה קבוצת הצלבה

24 אוגוסט 2016, 09:40

"סנטר הגנתי סביר" ממש לא יגרום למכבי להיות קבוצת הצלבה (רבע גמר אם נדייק, בפורמט החדש זו לא "הצלבה")
וגם אם כן, זה אומר לעלות מהמקום השמיני, לפגוש את צסק"א או פנר, ולהובס ללא קרב

24 אוגוסט 2016, 09:41

rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
מה שאמרתי זה שאנשים מגזימים עם אי האמון ואתה יותר מכולם צריך לדעת את זה עם נבואות הזעם שהיו לך
בסך הכל ביקשתי להתמתן קצת עם נבואות הזעם והגישה השלילית כי הסגל הנוכחי לא מצדיק את זה
אין פה מה שאני צודק כי עוד מוקדם לדעת איך הסגל הזה יתגבש וזה בדיוק הקטע של לחכות רגע ואז להחליט
לדעתי יש פה סגל טוב, הוא לא מאוזן אבל זה לא ברמה כל כך רעה. אם יגיע סנטר הגנתי סביר יש פה כנראה קבוצת הצלבה

ההגיון שלך לא כל כך ברור לי.

אני לא מבין למה אתה חושב שאנשים צריכים להתמתן אחרי שבעונה הקודמת גם נבואות הזעם הכי קיצוניות (אפילו שלי) לא הצליחו לצפות את גודל הכישלון והציניות בהתנהלות של ההנהלה? אם כבר, אז לפי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות האי אמון ונבואות הזעם צריכות להיות חריפות יותר.
גם שנה שעברה חשבת שהסגל לא מצדיק נבואות זעם לא? אז אם טעית שנה שעברה למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק השנה?

שים לב שרוב ההודעות שלך מתייחסות לדעות של אנשים אחרים ולמה הדעות האלה פסולות ולא לגיטימיות. לא רק שהטענות שלך על "שליליות יתר" הן הזויות לאור מה שקרה פה בשנתיים האחרונות, אלא שגם הנסיון שלך להשתיק את הדעות האלה הוא מצחיק. זה יעזור במשהו?

אני מציע שבמקום להתעסק בחברים האחרים, אולי תוכל פשוט להגיד מה אתה חושב, כי ששואלים אותך אז מקבלים תשובה לחלוטין לא ברורה ומסוייגת באלפי סייגים של אם ואם ואם אז אולי כנראה נגיע להצלבה.

24 אוגוסט 2016, 09:57

שועל כתב:"סנטר הגנתי סביר" ממש לא יגרום למכבי להיות קבוצת הצלבה (רבע גמר אם נדייק, בפורמט החדש זו לא "הצלבה")

מקנא בכם על היכולת להעריך קבוצה שכמעט כל השחקנים (המשמעותיים) שלה התחלפו + מאמן חדש - בלי שהיה לה אפילו משחק אימון אחד.

24 אוגוסט 2016, 10:22

שועל כתב:"סנטר הגנתי סביר" ממש לא יגרום למכבי להיות קבוצת הצלבה (רבע גמר אם נדייק, בפורמט החדש זו לא "הצלבה")

גם לדעתי רוני מגזים , לדעתי עם סנטר סביר הצלבה זה המינימום. יש לנו את אחד הסגלים המוכשרים ביורוליג.

24 אוגוסט 2016, 10:37

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
אין פה מה שאני צודק כי עוד מוקדם לדעת איך הסגל הזה יתגבש וזה בדיוק הקטע של לחכות רגע ואז להחליט

ההגיון שלך לא כל כך ברור לי.

אני לא מבין למה אתה חושב שאנשים צריכים להתמתן אחרי שבעונה הקודמת גם נבואות הזעם הכי קיצוניות (אפילו שלי) לא הצליחו לצפות את גודל הכישלון והציניות בהתנהלות של ההנהלה? אם כבר, אז לפי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות האי אמון ונבואות הזעם צריכות להיות חריפות יותר.
גם שנה שעברה חשבת שהסגל לא מצדיק נבואות זעם לא? אז אם טעית שנה שעברה למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק השנה?

שים לב שרוב ההודעות שלך מתייחסות לדעות של אנשים אחרים ולמה הדעות האלה פסולות ולא לגיטימיות. לא רק שהטענות שלך על "שליליות יתר" הן הזויות לאור מה שקרה פה בשנתיים האחרונות, אלא שגם הנסיון שלך להשתיק את הדעות האלה הוא מצחיק. זה יעזור במשהו?

אני מציע שבמקום להתעסק בחברים האחרים, אולי תוכל פשוט להגיד מה אתה חושב, כי ששואלים אותך אז מקבלים תשובה לחלוטין לא ברורה ומסוייגת באלפי סייגים של אם ואם ואם אז אולי כנראה נגיע להצלבה.

כל מה שקרה בשנתיים האחרונות לא רלוונטי בנקודת הזמן הנוכחית. מתי זה היה רלוונטי? בתחילת הקיץ , כשאנשים לא ידעו איזה סגל יהיה. כיום, כשהסגל כמעט הושלם ואנחנו רואים שלפחות על הנייר זאת קבוצת יורוליג, נותר לנו לדבר על ההערכה איך הסגל הזה יתחבר. בגלל זה כשאתה אומר שלפי דעתך (ואני אדגיש לפי דעתך בלבד) השחקנים שהביאו לא מתאימים אחד לשני, זה דווקא רלוונטי בנקודת הזמן הנוכחית. אבל השנתיים האחרונות לא רלוונטיות בכלל.
דבר שני, לא רוצה לפגוע באף אחד או להתנשא אבל אני מניח שרובנו אנשים שעברו דבר או שניים בחיים, היו לנו רגעים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות. לא חושב שאחרי רגעים מאתגרים התיישבנו על הרצפה כמו ילדים בני שנתיים ודרשנו בבכי ועם מכות ידיים על האדמה מהחיים " לא רוצה! לא רוצה! עכשיו אתם תפצו אותי" לא , עשינו כל מה שיכלנו כדי להתמודד בצורה הטובה ביותר עם האתגר. אז בבקשה די לצייר את עצמכם עם תדמית של ילדים קטנים שדורשים "מגיע לי , מגיע לי". suck it up ועכשיו ממשיכים הלאה. לא קרה כלום, היו לנו בתור מועדון והאוהדים שנים מוצלחות מאוד ורעות מאוד. זה בסדר וזה נורמלי, עכשיו ממשיכים הלאה.

24 אוגוסט 2016, 10:38

toja27 כתב:

גם לדעתי רוני מגזים , לדעתי עם סנטר סביר הצלבה זה המינימום. יש לנו את אחד הסגלים המוכשרים ביורוליג.

אשמח לאכול את הכובע

24 אוגוסט 2016, 10:39

לדעתי כנראה שכן
וכן, גם לעלות מהמקום השמיני ולקבל בראש מהמקום הראשון נחשב עדיין לפלייאוף

24 אוגוסט 2016, 10:46

אני עוד לא הבנתי איך קבוצה שיש לה את עמדות 1 , 2 , 5. הכי חלשות ביורוליג יכולה פתאום להפוך למעומדת לפיינלפור פור עם החתמה של סנטר איכותי ?
מה זה יגרום למקל , יוגב , ראד , אלכסנדר להיות שחקנים יותר טובים ?
התשובה שלי לזה היא פשוטה , השחקנים האלו הרבה פחות גרועים ממה שנביאי הזעם (הקבועים) פה בפורום חושבים והוספה של סנטר טוב תגרום לאיזון שחסר בסגל.
לגבי רוני , מה שהוא מתכוון זה שנביאי הזעם פה כבר קבעו מהמיקאה העונה בעוד שהוא בכלל לא מנסה לנבא. הוא לא אמר שיהיה עונה טובה או שהסגל הזה שווה פיינלפור או הצלבה , אלא שצריך להמתין בסבלנות להחתמת הסנטר הנוסף שאם יהיה איכותי אז הוא מנבא שתהיה עונה טובה. כל עוד לא החתימו שחקן אין מהמלנסות לנבא לטוב או לרע
נושא נעול