המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני מבין את משבר האמון אבל לדעתי חלק לקחו אותו לקיצון
בכל מקרה, שועל ואורי אני מתנצל אם נפגעתם, זאת ממש לא הכוונה שלי
jay כתב:אני יכול לתת דוגמה? גם ככה הוא לא יראה
jay כתב:אני יכול לתת דוגמה? גם ככה הוא לא יראה
rc4991 כתב:יש כאן ועוד איך, אתה מוזמן לשאול את רוי
ואיך אפשר לראות מציאות שעוד לא קיימת? איך אפשר לבכות על נבואת זעם שהסנטר המחליף שיבוא יהיה רע? זו אפילו לא המציאות
roy1000 כתב:rc4991 כתב:יש כאן ועוד איך, אתה מוזמן לשאול את רוי
ואיך אפשר לראות מציאות שעוד לא קיימת? איך אפשר לבכות על נבואת זעם שהסנטר המחליף שיבוא יהיה רע? זו אפילו לא המציאות
אני חושב שאני נביא זעם די גרוע בהתחשב בזה שהייתי הרבה יותר מדי אופטימי לגבי הקבוצה בשנתיים האחרונות. הסגל שמכבי בנו השנה הוא לחלוטין mismatched. לאסוף כל מיני שחקנים רנדומליים "טובים" רק בגלל שהם מוכנים לבוא בשכר שמכבי מוכנה לעמוד בו זו לא שיטה לבנות קבוצה וכבר ראינו את השיטה הזו מובילה לקטסטרופה חסרת תקדים בעונה שעברה.
מקל לא מתאים לשחק עם ווימס וגאודלוק וראד לא מתאים לשחק עם אף אחד מהם. אלדשטיין לא מתאים לאמן את הקבוצה הזו.
אבל הכי קל לדבר על מה שאנשים אחרים אומרים ועל איך אנשים אחרים הם בכיינים ונביאי זעם וכולם טועים. אז סבבה, כולם טועים. עכשיו תסביר לנו למה אתה צודק כי עד עכשיו לא ראיתי אותך אומר שום דבר בעצמך (אולי פספסתי). מה אתה אומר על הסגל של מכבי ומה אתה חושב שהקבוצה תשיג השנה?
SlavaCa כתב:איזה שחקנים אתה היתה מביא במקום אלה שהביאו? תתחשב בתקציב ובחוק הרוסי וגם לא להגיד שמות של שחקנים שהם תחת חוזה
MTA2311 כתב:jay כתב:אני יכול לתת דוגמה? גם ככה הוא לא יראה
לקחת קשה אה?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:יש כאן ועוד איך, אתה מוזמן לשאול את רוי
אני חושב שאני נביא זעם די גרוע בהתחשב בזה שהייתי הרבה יותר מדי אופטימי לגבי הקבוצה בשנתיים האחרונות. הסגל שמכבי בנו השנה הוא לחלוטין mismatched. לאסוף כל מיני שחקנים רנדומליים "טובים" רק בגלל שהם מוכנים לבוא בשכר שמכבי מוכנה לעמוד בו זו לא שיטה לבנות קבוצה וכבר ראינו את השיטה הזו מובילה לקטסטרופה חסרת תקדים בעונה שעברה.
מקל לא מתאים לשחק עם ווימס וגאודלוק וראד לא מתאים לשחק עם אף אחד מהם. אלדשטיין לא מתאים לאמן את הקבוצה הזו.
אבל הכי קל לדבר על מה שאנשים אחרים אומרים ועל איך אנשים אחרים הם בכיינים ונביאי זעם וכולם טועים. אז סבבה, כולם טועים. עכשיו תסביר לנו למה אתה צודק כי עד עכשיו לא ראיתי אותך אומר שום דבר בעצמך (אולי פספסתי). מה אתה אומר על הסגל של מכבי ומה אתה חושב שהקבוצה תשיג השנה?
rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
מה שאמרתי זה שאנשים מגזימים עם אי האמון ואתה יותר מכולם צריך לדעת את זה עם נבואות הזעם שהיו לך
בסך הכל ביקשתי להתמתן קצת עם נבואות הזעם והגישה השלילית כי הסגל הנוכחי לא מצדיק את זה
אין פה מה שאני צודק כי עוד מוקדם לדעת איך הסגל הזה יתגבש וזה בדיוק הקטע של לחכות רגע ואז להחליט
לדעתי יש פה סגל טוב, הוא לא מאוזן אבל זה לא ברמה כל כך רעה. אם יגיע סנטר הגנתי סביר יש פה כנראה קבוצת הצלבה
שועל כתב:"סנטר הגנתי סביר" ממש לא יגרום למכבי להיות קבוצת הצלבה (רבע גמר אם נדייק, בפורמט החדש זו לא "הצלבה")
וגם אם כן, זה אומר לעלות מהמקום השמיני, לפגוש את צסק"א או פנר, ולהובס ללא קרב
שועל כתב:"סנטר הגנתי סביר" ממש לא יגרום למכבי להיות קבוצת הצלבה (רבע גמר אם נדייק, בפורמט החדש זו לא "הצלבה")
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
מה שאמרתי זה שאנשים מגזימים עם אי האמון ואתה יותר מכולם צריך לדעת את זה עם נבואות הזעם שהיו לך
בסך הכל ביקשתי להתמתן קצת עם נבואות הזעם והגישה השלילית כי הסגל הנוכחי לא מצדיק את זה
אין פה מה שאני צודק כי עוד מוקדם לדעת איך הסגל הזה יתגבש וזה בדיוק הקטע של לחכות רגע ואז להחליט
לדעתי יש פה סגל טוב, הוא לא מאוזן אבל זה לא ברמה כל כך רעה. אם יגיע סנטר הגנתי סביר יש פה כנראה קבוצת הצלבה
ההגיון שלך לא כל כך ברור לי.
אני לא מבין למה אתה חושב שאנשים צריכים להתמתן אחרי שבעונה הקודמת גם נבואות הזעם הכי קיצוניות (אפילו שלי) לא הצליחו לצפות את גודל הכישלון והציניות בהתנהלות של ההנהלה? אם כבר, אז לפי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות האי אמון ונבואות הזעם צריכות להיות חריפות יותר.
גם שנה שעברה חשבת שהסגל לא מצדיק נבואות זעם לא? אז אם טעית שנה שעברה למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק השנה?
שים לב שרוב ההודעות שלך מתייחסות לדעות של אנשים אחרים ולמה הדעות האלה פסולות ולא לגיטימיות. לא רק שהטענות שלך על "שליליות יתר" הן הזויות לאור מה שקרה פה בשנתיים האחרונות, אלא שגם הנסיון שלך להשתיק את הדעות האלה הוא מצחיק. זה יעזור במשהו?
אני מציע שבמקום להתעסק בחברים האחרים, אולי תוכל פשוט להגיד מה אתה חושב, כי ששואלים אותך אז מקבלים תשובה לחלוטין לא ברורה ומסוייגת באלפי סייגים של אם ואם ואם אז אולי כנראה נגיע להצלבה.
toja27 כתב:שועל כתב:"סנטר הגנתי סביר" ממש לא יגרום למכבי להיות קבוצת הצלבה (רבע גמר אם נדייק, בפורמט החדש זו לא "הצלבה")
גם לדעתי רוני מגזים , לדעתי עם סנטר סביר הצלבה זה המינימום. יש לנו את אחד הסגלים המוכשרים ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־32 אורחים