roy1000 כתב:שחף1 כתב:יוני, ראיתי מספיק את גאודלוק וגם את ווימס בשביל להגיד שהם לא שחקנים של בידודים נטו. שניהם יודעים לנוע יפה בלי כדור וגם לצאת מחסימות. יש בהחלט סימני שאלה סביב הסגל ואין אף החתמה שהיא באנקר(ראינו את זה בשנה שעברה יפה) אבל שניהם אמורים להיות משהו מוכח יחסית. לגבי הגנה, יש בסגל הזה יכולות פיזיות שלא היו בסגל של אשתקד. רוצ׳סטי ופארמר לצורך העניין לא יכולים לשמור על אף אחד היום. העניין הוא גם רצון וזה אולי סימן השאלה פה.
גאודלוק הוא לא ריי אלן שרץ על חסימות. גאודלוק זה שחקן שכמעט כל זריקה הוא מוציא מתוך כדרור. הוא לא שחקן של קאץ' אנד שוט. מדובר בסקורר גדול, אולי הטוב ביורוליג, אבל בוא לא נהפוך אותו לשחקן אחר. למי שיש ספק, אפשר לחזור לסדרה מול פנר לפני שנתיים ולראות איך יוגב הוציא אותו מהמשחק בזה שלא אפשר לו לשים את הכדור על הרצפה.
ווימס באירופה היה יותר שחקן של בידודים ויותר פליימייקר. בתקופות הקצרות שלו ב- NBA הוא באמת ניסה יותר להתבסס על תנועה ללא כדור וחיתוכים לסל. להערכתי, במכבי הוא ירצה לחזור להיות עם הכדור ביד. אני לא רואה אותו משחק ללא כדור כמו ב- NBA.
ווימס וגאודלוק הם שני שחקנים מצוינים (בהנחה שבריאים). אין פה שום ספק. יש ספק גדול בקשר לכמה הם מתאימים ולכמה הם יהיו מוכנים לשנות את המשחק שלהם בשביל הקבוצה ובשביל המאמן. אני חושב שברור לכולם (גם לאופטימיים) שהשילוב של השניים האלה ביחד עם מקל הוא לא אידיאלי, אלא תוצר של המציאות של מכבי ושוק השחקנים. אני מקווה שזה איכשהו יתסדר. בהחלט יכול להיות שכן, אבל על פניו, אני צופה הרבה מאוד בעיות.
100%