קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוגוסט 2016, 15:36

roy1000 כתב:
שחף1 כתב:יוני, ראיתי מספיק את גאודלוק וגם את ווימס בשביל להגיד שהם לא שחקנים של בידודים נטו. שניהם יודעים לנוע יפה בלי כדור וגם לצאת מחסימות. יש בהחלט סימני שאלה סביב הסגל ואין אף החתמה שהיא באנקר(ראינו את זה בשנה שעברה יפה) אבל שניהם אמורים להיות משהו מוכח יחסית. לגבי הגנה, יש בסגל הזה יכולות פיזיות שלא היו בסגל של אשתקד. רוצ׳סטי ופארמר לצורך העניין לא יכולים לשמור על אף אחד היום. העניין הוא גם רצון וזה אולי סימן השאלה פה.

גאודלוק הוא לא ריי אלן שרץ על חסימות. גאודלוק זה שחקן שכמעט כל זריקה הוא מוציא מתוך כדרור. הוא לא שחקן של קאץ' אנד שוט. מדובר בסקורר גדול, אולי הטוב ביורוליג, אבל בוא לא נהפוך אותו לשחקן אחר. למי שיש ספק, אפשר לחזור לסדרה מול פנר לפני שנתיים ולראות איך יוגב הוציא אותו מהמשחק בזה שלא אפשר לו לשים את הכדור על הרצפה.

ווימס באירופה היה יותר שחקן של בידודים ויותר פליימייקר. בתקופות הקצרות שלו ב- NBA הוא באמת ניסה יותר להתבסס על תנועה ללא כדור וחיתוכים לסל. להערכתי, במכבי הוא ירצה לחזור להיות עם הכדור ביד. אני לא רואה אותו משחק ללא כדור כמו ב- NBA.

ווימס וגאודלוק הם שני שחקנים מצוינים (בהנחה שבריאים). אין פה שום ספק. יש ספק גדול בקשר לכמה הם מתאימים ולכמה הם יהיו מוכנים לשנות את המשחק שלהם בשביל הקבוצה ובשביל המאמן. אני חושב שברור לכולם (גם לאופטימיים) שהשילוב של השניים האלה ביחד עם מקל הוא לא אידיאלי, אלא תוצר של המציאות של מכבי ושוק השחקנים. אני מקווה שזה איכשהו יתסדר. בהחלט יכול להיות שכן, אבל על פניו, אני צופה הרבה מאוד בעיות.

100%
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 15:42

jol9 כתב:וואו, כמה אמוציות... ככה אני אוהב אותכם...

בקשה אחת קטנה - אולי תפסיקו עם עניין החרמות והאיגנורים האלה? זה לא מכובד בכלל. אפשר להתעלם
מהודעות של אנשים, ולא להגיב להם, אבל לא צריך לספר לכולם "שמתי אותך באיגנור", "אל תגיב להודעות שלי"
וכד'. זה לחלוטין לא מכובד.

לצערי, סבלנות זה לא הצד החזק שלי. אני יוצא מדעתי מאנשים שמגיבים לי בלי שום קשר או בלי לקרוא ואם מישהו נפגע, אני מתנצל. יש באמת דיאלוגים שפשוט לא עובדים.

בלי קשר, אני לא חושב שיש מקום להתקפות האישיות כמו מה שרוני עשה בת'רד הזה. לא רק שהטענות על "שליליות יתר" נראות די הזויות אחרי מה שקרה בשנתיים האחרונות, אלא שכמה שהוא ינסה להכחיש את זה, ברגע שאתה כותב שם של מישהו ומנסה למתג אותו בתור בתור "נביא זעם" זה נסיון השתקה. אני לא חושב שצריך לעשות פה עמודים על עמודים בדיונים על גולשים. מה שרוני עשה לא תרם כלום וסתם הרס את הת'רד שהיה בו דיון לגיטימי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 15:55

A_P_18 כתב:דווקא בפנר היו לאוברדוביץ' ים תרגילים בשביל גאודלוק , הרבה פעמים קיבל חסימות שהשאירו אותו פנוי מהשלוש... נכון שהוא לא קאץ' נ שוט כמו ריי אלן או ג'ייסי קארול לדוגמא אבל הוא כן שחקן שמרבה לעשות תנועה , שוב הרבה תלוי באדלשטיין השנה...

אני לא חושב שיש גארד ביורוליג שלא רץ על חסימות וברור שבקבוצה כמו פנר הוא גם ימצא עצמו חופשי לזריקות. פשוט ברוב המקרים הוא יכדרר לפני הזריקה. זה המשחק שלו. זה לאו דווקא רע, אבל זה משהו לקחת בחשבון כשהוא משחק ליד גארד מאוד דומיננטי על הכדור כמו מקל.
בפנר גאודלוק היה בסה"כ עוד בורג. היה שם את בוגדנוביץ' ועוד סוללה של כוכבים והיה את אוברדוביץ' שלא ממש סופר אף אחד. הכוח של גאודלוק שם היה די קטן. במכבי הוא בא למצב אחר והאתגר של ארז לשלב אותו הרבה יותר גדול מזה של אוברדוביץ'.

בכלל, אם ארז מצליח למצוא דרך לשלב בין השחקנים האלה, באמת שכל הכבוד לו, כי למרות השמות הגדולים, העבודה שלו בכלל לא פשוטה.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוגוסט 2016, 16:05

arel123 כתב:אני ממש מקווה שמילר יחזור לעצמו עד מרץ
אל תשכחו שבאמצע יולי הודיעו שהוא יעדר כ6-9 חודשים
אני מאמין שתוך 7 חודשים הוא כבר יהיה כשיר, נגיד יקח לו עוד חודש לחזור לעצמו אז זה 8
אז תעשו
יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר דצמבר ינואר פברואר אמצע פברואר כבר יהיה כשיר ובמרץ הוא יחזור לעצמו, אם זה יהיה ככה זה יהיה מצוין למכבי
כי זה אומר שהוא יחזור בין מחזור 23-26 ואז ישארו לו גם את סוף המחזורים לשחק ואם בעזרת השם מכבי יעלו להצלבה אז גם את ההצלבה
את ההצלבה מילר בטוח ישחק כי השלב הראשון מסתיים רק ב6/4 ועד אז מילר כבר יחזור לעצמו במאה אחוז, רק צריך שמכבי יעלו (בלי סנטר מחליף זה לא יקרה)

אין מה לבנות על מילר לגבי העונה הקרובה. כל החישובים האלה לא שווים שום דבר.
אף אחד לא יודע כרגע מתי ואיך הוא בדיוק יחזור, וסביר להניח שלא ימהרו לזרוק אותו לפרקט.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 אוגוסט 2016, 16:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2016, 16:06

roy1000 כתב:
שחף1 כתב:יוני, ראיתי מספיק את גאודלוק וגם את ווימס בשביל להגיד שהם לא שחקנים של בידודים נטו. שניהם יודעים לנוע יפה בלי כדור וגם לצאת מחסימות. יש בהחלט סימני שאלה סביב הסגל ואין אף החתמה שהיא באנקר(ראינו את זה בשנה שעברה יפה) אבל שניהם אמורים להיות משהו מוכח יחסית. לגבי הגנה, יש בסגל הזה יכולות פיזיות שלא היו בסגל של אשתקד. רוצ׳סטי ופארמר לצורך העניין לא יכולים לשמור על אף אחד היום. העניין הוא גם רצון וזה אולי סימן השאלה פה.

גאודלוק הוא לא ריי אלן שרץ על חסימות. גאודלוק זה שחקן שכמעט כל זריקה הוא מוציא מתוך כדרור. הוא לא שחקן של קאץ' אנד שוט. מדובר בסקורר גדול, אולי הטוב ביורוליג, אבל בוא לא נהפוך אותו לשחקן אחר. למי שיש ספק, אפשר לחזור לסדרה מול פנר לפני שנתיים ולראות איך יוגב הוציא אותו מהמשחק בזה שלא אפשר לו לשים את הכדור על הרצפה.

ווימס באירופה היה יותר שחקן של בידודים ויותר פליימייקר. בתקופות הקצרות שלו ב- NBA הוא באמת ניסה יותר להתבסס על תנועה ללא כדור וחיתוכים לסל. להערכתי, במכבי הוא ירצה לחזור להיות עם הכדור ביד. אני לא רואה אותו משחק ללא כדור כמו ב- NBA.

ווימס וגאודלוק הם שני שחקנים מצוינים (בהנחה שבריאים). אין פה שום ספק. יש ספק גדול בקשר לכמה הם מתאימים ולכמה הם יהיו מוכנים לשנות את המשחק שלהם בשביל הקבוצה ובשביל המאמן. אני חושב שברור לכולם (גם לאופטימיים) שהשילוב של השניים האלה ביחד עם מקל הוא לא אידיאלי, אלא תוצר של המציאות של מכבי ושוק השחקנים. אני מקווה שזה איכשהו יתסדר. בהחלט יכול להיות שכן, אבל על פניו, אני צופה הרבה מאוד בעיות.

גאודלוק סקורר מגוון מאוד. הוא יכול לקלוע מכדרור וגם קאץ' אנד שוט ברמה גבוהה מאוד.
הנה, כאן למשל אפשר לראות את הגיוון שלו בקליעה משלוש- קליעה מכדרור, קליעה מהטעיה, קליעה מקאץ' אנד שוט. הוא עושה הכל.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוגוסט 2016, 16:08

ברור שהוא יכול לקלוע בקאטצ' אנד שוט. זה פשוט לא מה שהוא ירצה לעשות רוב הזמן. אתה לא מביא שחקן כזה בשביל שירוץ על חסימות 30 דקות בערב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2016, 16:10

MTA2311 כתב:ברור שהוא יכול לקלוע בקאטצ' אנד שוט. זה פשוט לא מה שהוא ירצה לעשות רוב הזמן. אתה לא מביא שחקן כזה בשביל שירוץ על חסימות 30 דקות בערב.

ברור שלא. גאודלוק הוא גארד יוצר וככזה הוא בעיקר ייצור לעצמו.
אבל עדיין כדאי לסדר לו כמה תרגילים לקאץ' אנד שוט. הוא הקלעי הכי טוב באירופה וצריך לנצל את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 25 אוגוסט 2016, 16:58

my man כתב:
arel123 כתב:אני ממש מקווה שמילר יחזור לעצמו עד מרץ
אל תשכחו שבאמצע יולי הודיעו שהוא יעדר כ6-9 חודשים
אני מאמין שתוך 7 חודשים הוא כבר יהיה כשיר, נגיד יקח לו עוד חודש לחזור לעצמו אז זה 8
אז תעשו
יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר דצמבר ינואר פברואר אמצע פברואר כבר יהיה כשיר ובמרץ הוא יחזור לעצמו, אם זה יהיה ככה זה יהיה מצוין למכבי
כי זה אומר שהוא יחזור בין מחזור 23-26 ואז ישארו לו גם את סוף המחזורים לשחק ואם בעזרת השם מכבי יעלו להצלבה אז גם את ההצלבה
את ההצלבה מילר בטוח ישחק כי השלב הראשון מסתיים רק ב6/4 ועד אז מילר כבר יחזור לעצמו במאה אחוז, רק צריך שמכבי יעלו (בלי סנטר מחליף זה לא יקרה)

תראה מה עשית:
ולידיעה שהתקבלה זה עתה:
"קווינסי מילר, שחקנה החדש של מכבי תל אביב, שנפצע בברכו במהלך משחק חובבים בארה"ב פצע את ברכו השנייה במהלך טיפולי הפיזיוטרפיה"

לא הבנתי איך זה קשור חחחחחח
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי Weems13 » 25 אוגוסט 2016, 17:08

roy1000 כתב:
A_P_18 כתב:דווקא בפנר היו לאוברדוביץ' ים תרגילים בשביל גאודלוק , הרבה פעמים קיבל חסימות שהשאירו אותו פנוי מהשלוש... נכון שהוא לא קאץ' נ שוט כמו ריי אלן או ג'ייסי קארול לדוגמא אבל הוא כן שחקן שמרבה לעשות תנועה , שוב הרבה תלוי באדלשטיין השנה...

בפנר גאודלוק היה בסה"כ עוד בורג. היה שם את בוגדנוביץ' ועוד סוללה של כוכבים והיה את אוברדוביץ' שלא ממש סופר אף אחד. הכוח של גאודלוק שם היה די קטן.

ממש לא מסכים. הוא לא היה שם די קטן ולא עוד בורג, הוא היה שחקן מאוד משמעותי שם. הוא ביילצה ווסלי היו השחקנים הכי משמעותיים שם באותה עונה. הוא גם היחיד שתיפקד בפיינל פור. אז אל תנסה להקטין אותו ולהגיד שהוא היה בסה"כ עוד בורג ושהוא היה שם קטן.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 17:12

Weems13 כתב:
roy1000 כתב:

בפנר גאודלוק היה בסה"כ עוד בורג. היה שם את בוגדנוביץ' ועוד סוללה של כוכבים והיה את אוברדוביץ' שלא ממש סופר אף אחד. הכוח של גאודלוק שם היה די קטן.

ממש לא מסכים. הוא לא היה שם די קטן ולא עוד בורג, הוא היה שחקן מאוד משמעותי שם. הוא ביילצה ווסלי היו השחקנים הכי משמעותיים שם באותה עונה. הוא גם היחיד שתיפקד בפיינל פור. אז אל תנסה להקטין אותו ולהגיד שהוא היה בסה"כ עוד בורג ושהוא היה שם קטן.

זה לא מה שאני אומר. הנקודה היא שאם הוא היה עושה קונצים לאוברדוביץ', הוא היה מוצא את עצמו על הספסל בלי לחשוב פעמיים (ובהמשך על המטוס). לא היה לגאודלוק שום כוח בפנר. לא מול המאמן ולא מול הקבוצה. זה מצב שונה ממכבי והאתגר של ארז שונה לחלוטין מזה של אוברדוביץ'.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 17:18

שמואל1 כתב:גאודלוק סקורר מגוון מאוד. הוא יכול לקלוע מכדרור וגם קאץ' אנד שוט ברמה גבוהה מאוד.
הנה, כאן למשל אפשר לראות את הגיוון שלו בקליעה משלוש- קליעה מכדרור, קליעה מהטעיה, קליעה מקאץ' אנד שוט. הוא עושה הכל.

אני חושב שכולם מסכימים לזה שגאדלוק הוא אחד הסקוררים הטובים באירופה. אין בזה שום ספק.

רוב הזריקות שהוא לוקח הן לא קאץ' אנד שוט ובסרטון שהבאת לא הייתה אפילו זריקה אחת שהוא לקח כתוצאה מתנועה. זה או שהוא היה חופשי לחלוטין (במצב סטטי) או שהוא סידר לעצמו את מצב הקליעה. זה לא שחקן שרץ על חסימות כמו ריי אלן או דורון ג'מצ'י.

זה שחקן שחי מזה שהכדור ביד שלו. זה השחקן וקשה לי לראות איך מתווכחים על זה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 25 אוגוסט 2016, 17:24

MTA2311 כתב:ברור שהוא יכול לקלוע בקאטצ' אנד שוט. זה פשוט לא מה שהוא ירצה לעשות רוב הזמן. אתה לא מביא שחקן כזה בשביל שירוץ על חסימות 30 דקות בערב.

ארז גם לא יתן לו להתחיל תרגילים יותר מדי כשכל האחרים מסתכלים עליו וגאודלוק עושה את שלו. זה נוגד את הDNA של ארז וגם רמי הדר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2016, 17:24

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:גאודלוק סקורר מגוון מאוד. הוא יכול לקלוע מכדרור וגם קאץ' אנד שוט ברמה גבוהה מאוד.

אני חושב שכולם מסכימים לזה שגאדלוק הוא אחד הסקוררים הטובים באירופה. אין בזה שום ספק.

רוב הזריקות שהוא לוקח הן לא קאץ' אנד שוט ובסרטון שהבאת לא הייתה אפילו זריקה אחת שהוא לקח כתוצאה מתנועה. זה או שהוא היה חופשי לחלוטין (במצב סטטי) או שהוא סידר לעצמו את מצב הקליעה. זה לא שחקן שרץ על חסימות כמו ריי אלן או דורון ג'מצ'י.

זה שחקן שחי מזה שהכדור ביד שלו. זה השחקן וקשה לי לראות איך מתווכחים על זה.

אז יש לנו הגדרות שונות לקאץ' אנד שוט.
מבחינתי זה סגנון זריקה שכולל תפיסה ושחרור. כמו שזה נשמע.
אני לא רואה איך זה משנה אם הוא הגיע למצב הזה מריצה על חסימות או משום ששחקן אחר השאיר אותו חופשי. סגנון הזריקה זהה.
בכל אופן, אני מסכים שלא נראה אותו מבלה הרבה בריצה סביב חסימות אבל אפשר לסדר לו כמה תרגילים כאלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוגוסט 2016, 17:26

toja27 כתב:

ארז גם לא יתן לו להתחיל תרגילים יותר מדי כשכל האחרים מסתכלים עליו וגאודלוק עושה את שלו. זה נוגד את הDNA של ארז וגם רמי הדר.

יש הרבה שלבים באמצע בין לרוץ על חסימות 30 דקות בערב לבין לכדרר 20 שניות כל התקפה כשהשאר מסתכלים.

כולנו מכירים את גאודלוק ויודעים מה הוא מסוגל לעשות ברמת יורוליג. זה לא איזה סילי שכולו סימן שאלה אחד גדול. ארז יצטרך להתאים את הסגנון שלו לקבוצה ולהתאים את הסגנון של הקבוצה אליו. זה יהיה מאוד לא פשוט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת

הודעהעל ידי toja27 » 25 אוגוסט 2016, 17:28

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

יש הרבה שלבים באמצע בין לרוץ על חסימות 30 דקות בערב לבין לכדרר 20 שניות כל התקפה כשהשאר מסתכלים.

כולנו מכירים את גאודלוק ויודעים מה הוא מסוגל לעשות ברמת יורוליג. זה לא איזה סילי שכולו סימן שאלה אחד גדול. ארז יצטרך להתאים את הסגנון שלו לקבוצה ולהתאים את הסגנון של הקבוצה אליו. זה יהיה מאוד לא פשוט.

נכון זה יהיה משהו באמצע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2016, 17:37

roy1000 כתב:

בקשה אחת קטנה - אולי תפסיקו עם עניין החרמות והאיגנורים האלה? זה לא מכובד בכלל. אפשר להתעלם
מהודעות של אנשים, ולא להגיב להם, אבל לא צריך לספר לכולם "שמתי אותך באיגנור", "אל תגיב להודעות שלי"

לצערי, סבלנות זה לא הצד החזק שלי. אני יוצא מדעתי מאנשים שמגיבים לי בלי שום קשר או בלי לקרוא ואם מישהו נפגע, אני מתנצל. יש באמת דיאלוגים שפשוט לא עובדים.

בלי קשר, אני לא חושב שיש מקום להתקפות האישיות כמו מה שרוני עשה בת'רד הזה. לא רק שהטענות על "שליליות יתר" נראות די הזויות אחרי מה שקרה בשנתיים האחרונות, אלא שכמה שהוא ינסה להכחיש את זה, ברגע שאתה כותב שם של מישהו ומנסה למתג אותו בתור בתור "נביא זעם" זה נסיון השתקה. אני לא חושב שצריך לעשות פה עמודים על עמודים בדיונים על גולשים. מה שרוני עשה לא תרם כלום וסתם הרס את הת'רד שהיה בו דיון לגיטימי.

האמת שההערה הזאת היא גם לטוז'ה שנגרר יחד איתך לויכוח לא ראוי בעיניי.

אני מסכים שאין שום מקום להתקפות אישיות. צריך לנסות כמה שאפשר למקד את הדיון לדברים ענייניים,
ולהתמודד עם הטענות.
מצד שני, בגלל שכולנו גולשים כאן בפורום כבר לא מעט שנים, אז ברור שהויכוחים לא יהיו לגמרי
סטריליים. כל אחד מאתנו חוטא בעירבוב הזה לפעמים (למשל אתה ויוסי או צפריר זאת דוגמא טובה).

בכל מקרה, אם אתם רואים שהדיון לא מתקדם לשום מקום, אז אפשר פשוט להשאיר את זה בלי תגובה,
או לכתוב משהו לקוני.
זה לא הגיוני בעיניי שגולשים חוסמים גולשים אחרים (ובטח לא שהם מצהירים
את זה בפומבי), כי אחרי הכל אנחנו סוג של קהילה, והיום אתה יכול לא להסכים עם טוז'ה, ומחר תסכים
איתו ב100% (גם אני ואתה עברנו תהליכים דומים בעבר אם אתה זוכר).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 25 אוגוסט 2016, 17:47

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אני מסכים שאין שום מקום להתקפות אישיות. צריך לנסות כמה שאפשר למקד את הדיון לדברים ענייניים,
ולהתמודד עם הטענות.
מצד שני, בגלל שכולנו גולשים כאן בפורום כבר לא מעט שנים, אז ברור שהויכוחים לא יהיו לגמרי
סטריליים. כל אחד מאתנו חוטא בעירבוב הזה לפעמים (למשל אתה ויוסי או צפריר זאת דוגמא טובה).

בכל מקרה, אם אתם רואים שהדיון לא מתקדם לשום מקום, אז אפשר פשוט להשאיר את זה בלי תגובה,
או לכתוב משהו לקוני.
את זה בפומבי), כי אחרי הכל אנחנו סוג של קהילה, והיום אתה יכול לא להסכים עם טוז'ה, ומחר תסכים

מצטער יוני, כשאותו אחד יגיד לך בדיונים יותר מפעם אחת שאין הסכמה ביניכם שאתה צריך ללכת ללמוד לקרוא, ויש לך בעיות בהנת הנקרא אז דבר איתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2016, 17:52

שמואל1 כתב:אז יש לנו הגדרות שונות לקאץ' אנד שוט.
מבחינתי זה סגנון זריקה שכולל תפיסה ושחרור. כמו שזה נשמע.
אני לא רואה איך זה משנה אם הוא הגיע למצב הזה מריצה על חסימות או משום ששחקן אחר השאיר אותו חופשי. סגנון הזריקה זהה.
בכל אופן, אני מסכים שלא נראה אותו מבלה הרבה בריצה סביב חסימות אבל אפשר לסדר לו כמה תרגילים כאלו.

זה משנה במובן זה שבמכבי גאודלוק לא ימצא את עצמו חופשי כמו בפנר. הוא יהיה בכל משחק הפוקוס של ההגנה והוא יצטרך להחזיק הרבה יותר בכדור בשביל להיות אפקטיבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2016, 17:52

toja27 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

ולהתמודד עם הטענות.

או לכתוב משהו לקוני.

מצטער יוני, כשאותו אחד יגיד לך בדיונים יותר מפעם אחת שאין הסכמה ביניכם שאתה צריך ללכת ללמוד לקרוא, ויש לך בעיות בהנת הנקרא אז דבר איתי.

כבר אמרו לי, זה בסדר... :laugh1

בסוף כמו שאמרתי, כולנו כאן סוג של קהילה. זה בסדר כשיש ויכוחים וכאלה, אבל בכוונה ביקשנו
קצת לעדן את היחס אחד לשני.
מצפה לנו עונה מעניינת... צריך לשמור כוחות :D
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 25 אוגוסט 2016, 17:56

אין בעיה אבל כשאתה רואה שא' זה אחד שנכנס לויכוחים עם ב' ואז עם ג' ואז עם ד' אז אתה עושה אחד ועוד אחד ולא בא אל ג' בטענות.
יוסי איפה הוא באמת?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־15 אורחים