ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תרד הNBA המחודש: הפלייאוף כבר כאן

הודעהעל ידי itai7 » 10 מאי 2011, 01:13

ניצחון עצום פשוט למיאמי בבוסטון 98-90, 3-1 בסדרה

משחק ענק פשוט
itai7

הודעהעל ידי misha » 10 מאי 2011, 01:52

הפסד כואב לבוסטון אחרי הארכה שכנראה גומר את הסדרה. לא רואה את הירוקים מנצחים שלוש רצוף שמתוכם 2 בחוץ.

סלטיקס היו צריכים לנצח והובילו כל המשחק אבל הכדורים הפסיקו להיכנס ברבע הרביעי כולל זריקות טובות כמו של ריי ולייאפ של רונדו בזמן קריטי. כל הכבוד לרונדו ששיחק אבל קשה לנצח כשהוא מוגבל וכשKG בערב מזעזע של 1-10 מהשדה.
פירס 27 נק', 6 ריב'. לברון 35 נק', 13 ריב'. וייד 28 נק', 8 ריב'.

itai7 כתב:איזה שיפוט ביתי לבוסטון ואו

ממש לא. לברון ווייד כל הסדרה מקבלים כבוד של אלים מהשופטים. כל נשיפה לידם זה פאול. אם כבר שורקים צמוד אז לפחות שיהיה אחיד. היום עוד היה יחסית בסדר חוץ משריקה קריטית בהארכה כשנתו לפירס אופנסיב על הפלופ של לברון.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 10 מאי 2011, 01:54

בינתיים ממפיס ביתרון 18 על הת'אנדרס בתחילת הרבע השני. ניצחון יציב אותם בעמדה טובה לגמר מערב סופר מפתיע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 10 מאי 2011, 05:06

misha כתב:בינתיים ממפיס ביתרון 18 על הת'אנדרס בתחילת הרבע השני. ניצחון יציב אותם בעמדה טובה לגמר מערב סופר מפתיע.

ניחסתי את ממפיס :) אוקלהומה מנצחת אחרי שלוש הארכות 133-123 ומשווה את הסדרה. ממפיס הצילה את המשחק בסוף הרבע הרביעי ובסוף הארכה ראשונה עם שלשות של קונלי וואסקז אבל זה לא עזר להם בסוף.
ווסטברוק 40 נק', דוראנט 35 נק' ו13 ריב.
ראנדולף 34 נק' ו16 ריב', גאסול 26 נק' ו21 ריב'.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 11 מאי 2011, 18:15

שיקגו עלתה ליתרון 3-2 נגד אטלנטה עם 32 נק' ו9 אס' של רוז.

הלילה מיאמי תנסה לסגור עניין נגד הסלטיקס. ישודר בספורט5 ב2 בלילה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itai7 » 11 מאי 2011, 23:29

ואו וויד מדהים פשוט במחצית עם 23 נק'
itai7

הודעהעל ידי itai7 » 12 מאי 2011, 00:51

איזה ניצחון מדהים הלילה על בוסטון סוף סוף

וויד ולברון פשוט היו מדהימים בקלא'ץ!!!!

מדהים
itai7

הודעהעל ידי misha » 12 מאי 2011, 04:16

דומה למה שקרה במשחק הקודם. בוסטון הובילו רוב המשחק אבל התפרקו ב2:30 דקות אחרונה כשפשוט כלום לא הלך.
מה שהפריע לי הוא שכל פעם שסלטיקס היו במומנטום, השופטים דאגו לעצור אותו. וייד ולברון מקבל כבוד ג'ורדני מהשופטים (40 זריקות עונשין למיאמי) כשבצד השני נותנים להרביץ. מאוד מקווה שמיאמי לא תיקח אליפות השנה אלא מישהי מהמערב (ת'אנדרס או מאבס).

אוקלהומה פירקה את ממפיס 99-72 ועלתה ל3-2 בסדרה. אצל ממפיס רק שחקן אחד קלע מעל 9 נק' (מארק גאסול עם 15).
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 13 מאי 2011, 03:45

שיקגו ניצחה באטלנטה 93-73, סגרה את הסדרה ותפגוש את מיאמי בקרב על השליטה במזרח (החל מיום ראשון). בוזר (23 נק', 10 קיב) ורוז (19 נק', 12 אס') הצטיינו.

אוקלהומה תנסה לסגור עניין מול ממפיס ב04:00 בESPN.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 13 מאי 2011, 09:22

misha כתב:דומה למה שקרה במשחק הקודם. בוסטון הובילו רוב המשחק אבל התפרקו ב2:30 דקות אחרונה כשפשוט כלום לא הלך.
מה שהפריע לי הוא שכל פעם שסלטיקס היו במומנטום, השופטים דאגו לעצור אותו. וייד ולברון מקבל כבוד ג'ורדני מהשופטים (40 זריקות עונשין למיאמי) כשבצד השני נותנים להרביץ. מאוד מקווה שמיאמי לא תיקח אליפות השנה אלא מישהי מהמערב (ת'אנדרס או מאבס).

אוקלהומה פירקה את ממפיס 99-72 ועלתה ל3-2 בסדרה. אצל ממפיס רק שחקן אחד קלע מעל 9 נק' (מארק גאסול עם 15).

כן, בעסה רצינית ההפסד הזה. אני מקווה שבוסטון לא תפרק את החבילה, אלא תעשה קצת שיעורי בית, תעיף את הפנסיונרים שאק וג'רמיין ותבנה חבורה צעירה ואתלטית סביב הכוכבים המזדקנים.

מנגד, כרגע דאלאס היא הקבוצה המועדפת עליי. אוקלהומה עדיין לא עברה מספיק בשביל לעשות את זה, ושיקאגו מעולה אבל גם עדיין לא עברה מספיק.
לדעתי זה ייגמר בין מיאמי לדאלאס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 13 מאי 2011, 19:49

דוק ריברס סיכם לחמש שנים נוספות בסלטיקס
ישתכר בכ-35 מיליון דולר
מתחילים שושלת חדשה כאשר מבטחים למאמן שיש לו זמן לבנות את הקבוצה ?
הייתם מביאים שחקנים צעירים במקום השלושה ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי Yellow Gute » 13 מאי 2011, 21:59

6 לב צהוב כתב:דוק ריברס סיכם לחמש שנים נוספות בסלטיקס
ישתכר בכ-35 מיליון דולר
מתחילים שושלת חדשה כאשר מבטחים למאמן שיש לו זמן לבנות את הקבוצה ?
הייתם מביאים שחקנים צעירים במקום השלושה ?

לא נראה לי שיש ברירה אחרת. קשה לי לראות את השלישיה הזו (גם במקרה של הארכות חוזים) ממשיכה לתת את התפוקות שהביאו את בוסטון עד הלום. כמו שזה נראה לי, יהיה וואקום דיי גדול לאחר העזיבה שלהם. גם אם הם יעברו בטריידים (אלן וגארנט) מדובר כבר בשחקנים מבוגרים למדי. בוסטון לא יקבלו יותר מדי.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי misha » 14 מאי 2011, 06:04

החתמה של ריברס היא טובה (מאמן מעולה) וקצת מפתיעה כי רק לפני שנה הוא דיבר על רצון של מנוחה ולבלות יותר זמן עם המשפחה (יש לו בן, שהוא אחד השחקנים הטובים לגילו ובעונה הבאה יהיה בדיוק).

הבניה מחדש לא תתחיל מהקיץ הזה אלא בעוד שנה. לגארנט ואלן יש חוזה לעוד עונה, ככה שאין כסף פנוי מתחת לתקרה והסבירות לטרייד היא נמוכה. המצב האידאלי יהיה להחתים פרי אייג'נט ברמה בקיץ של 2012 (יש חלומות על DH) ואולי להשאיר את ה"זקנים" כרול פליירים על חוזים נמוכים. אני סומך על איינג' שיעשה מה שצריך.
-----------------

ממפיס לא מוותרת, ניצחה 95-83 וכפתה על אוקלהומה משחק שביעי (יום ראשון, 22:30).
זאק רנדולף הצטיין עם 30 נק' ו13 ריב'. וסטברוק עם 27 נק', אבל רק 4 אס' ו5 איבודים. דוראנט היה בערב קליעה גרוע עם רק 11 נק', 1-9 מהשלוש.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2011, 10:13

misha כתב:החתמה של ריברס היא טובה (מאמן מעולה) וקצת מפתיעה כי רק לפני שנה הוא דיבר על רצון של מנוחה ולבלות יותר זמן עם המשפחה (יש לו בן, שהוא אחד השחקנים הטובים לגילו ובעונה הבאה יהיה בדיוק).

הבניה מחדש לא תתחיל מהקיץ הזה אלא בעוד שנה. לגארנט ואלן יש חוזה לעוד עונה, ככה שאין כסף פנוי מתחת לתקרה והסבירות לטרייד היא נמוכה. המצב האידאלי יהיה להחתים פרי אייג'נט ברמה בקיץ של 2012 (יש חלומות על DH) ואולי להשאיר את ה"זקנים" כרול פליירים על חוזים נמוכים. אני סומך על איינג' שיעשה מה שצריך.
-----------------

זאק רנדולף הצטיין עם 30 נק' ו13 ריב'. וסטברוק עם 27 נק', אבל רק 4 אס' ו5 איבודים. דוראנט היה בערב קליעה גרוע עם רק 11 נק', 1-9 מהשלוש.

תשמע, הם אמנם זקנים, אבל עדיין - פירס הוא go to guy מהטובים בליגה, אלן הוא הקלע הטוב בליגה גם היום וגארנט הוא עדיין לב גדול ואחד השומרים הגבוהים הטובים בליגה.
יש לטריו הזה לדעתי בשקט עוד שתי עונות לפחות ברמה הגבוהה.
לדעתי הם צריכים להמשיך להיות הבסיס הקלטי, רק שהפעם צריך לנסות ששאר הקבוצה מסביבם תהיה בסגנון של רונדו ולא בסגנון של שאק.
פנסיונרים חייבים לעוף משם. לא יכול להיות שג'רמיין אוניל הוא הסנטר הפותח של מועמדת לאליפות.
אני חושב שאיינג' ודוק יכולים וצריכים להמשיך עם החבורה הזאת לפחות עוד עונה. טריידים לא יעזרו להם עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 מאי 2011, 18:14

jol9 כתב:
misha כתב:החתמה של ריברס היא טובה (מאמן מעולה) וקצת מפתיעה כי רק לפני שנה הוא דיבר על רצון של מנוחה ולבלות יותר זמן עם המשפחה (יש לו בן, שהוא אחד השחקנים הטובים לגילו ובעונה הבאה יהיה בדיוק).

-----------------

תשמע, הם אמנם זקנים, אבל עדיין - פירס הוא go to guy מהטובים בליגה, אלן הוא הקלע הטוב בליגה גם היום וגארנט הוא עדיין לב גדול ואחד השומרים הגבוהים הטובים בליגה.
יש לטריו הזה לדעתי בשקט עוד שתי עונות לפחות ברמה הגבוהה.
לדעתי הם צריכים להמשיך להיות הבסיס הקלטי, רק שהפעם צריך לנסות ששאר הקבוצה מסביבם תהיה בסגנון של רונדו ולא בסגנון של שאק.
פנסיונרים חייבים לעוף משם. לא יכול להיות שג'רמיין אוניל הוא הסנטר הפותח של מועמדת לאליפות.
אני חושב שאיינג' ודוק יכולים וצריכים להמשיך עם החבורה הזאת לפחות עוד עונה. טריידים לא יעזרו להם עכשיו.

הם עדיין שחקנים מעולים אבל קשה להם להם לשחק באותה אינטסיביות כל יומיים מול קבוצות צעירות ו אתלטיות כמו מיאמי וראינו את זה ברבעים האחרונים של המשחקים האחרונים. למרות שאני עדיין חושב שהיינו עוברים אם כולם היו בריאים (רונדו, דלונטה, ג'רמיין ושאק כולם שיחקו פצועים).
יהיה קשה להביא שחקנים טובים לידם הקיץ כששלושתם ירוויחו 46 מיליון בעונה הבאה, אין לך כסף פנוי ואין בחירות דראפט גבוהות. לכן השינויים הגדולים יהיו בקיץ של 2012, כשהרבה כסף מתפנה והחוזים המובטחים היחידים שיהיו הם אלה של רונדו ופירס.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי ריגודו » 15 מאי 2011, 08:20

מישהו מוכן להסביר לי את הביזיון הזה שהמשחק השביעי בסדרה המטורפת בין אוקלהומה לממפיס מתקיים בשעה נוחה מאוד (10:30 שעון ישראל) ושום ערוץ שמשודר בישראל לא משדר אותו? לא ESPN, לא שום ערוץ של ספורט 5?
בשביל מה אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף לכבלים לכל הרוחות?
ערוץ 5 עושים פרסומות כל היום לפלייאוף הNBA, והם שידרו ממנו עד עכשיו נראה לי רק איזה שני משחקים...
כל שאר הזמן אנחנו צריכים לרדוף אחרי לינקים באינטרנט כמו כלבים...
ומה עם אנשים שהם סטודנטים (כמוני) והאינטרנט שלהם לא כל כך מהיר ולא יכולים לראות באינטרנט בצורה נורמלית?
מעצבן, מאוד אפילו...
ריגודו

הודעהעל ידי משה » 15 מאי 2011, 09:29

ריגודו כתב:מישהו מוכן להסביר לי את הביזיון הזה שהמשחק השביעי בסדרה המטורפת בין אוקלהומה לממפיס מתקיים בשעה נוחה מאוד (10:30 שעון ישראל) ושום ערוץ שמשודר בישראל לא משדר אותו? לא ESPN, לא שום ערוץ של ספורט 5?
בשביל מה אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף לכבלים לכל הרוחות?
ערוץ 5 עושים פרסומות כל היום לפלייאוף הNBA, והם שידרו ממנו עד עכשיו נראה לי רק איזה שני משחקים...
כל שאר הזמן אנחנו צריכים לרדוף אחרי לינקים באינטרנט כמו כלבים...
ומה עם אנשים שהם סטודנטים (כמוני) והאינטרנט שלהם לא כל כך מהיר ולא יכולים לראות באינטרנט בצורה נורמלית?
מעצבן, מאוד אפילו...

ערוץ הספורט ישדר את המשחק של אוקלהומה אבל בספורט 5 לייב, בושה.
משה

הודעהעל ידי misha » 15 מאי 2011, 16:49

http://www.phnoy.com/

באתר הזה יש לינק טוב לשני המשחקים של הלילה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itai7 » 15 מאי 2011, 19:49

דוראנט פשוט מכונה

ואו :eek
itai7

הודעהעל ידי misha » 15 מאי 2011, 19:58

itai7 כתב:דוראנט פשוט מכונה

ואו :eek

מפצה על המשחק הקודם הזוועתי שלו. יתרון 8 לת'אנדרס בהפסקה.

שיקגו נגד מיאמי ישודר ב3 בלילה בספורט5.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Jack55, Neo ו־19 אורחים