המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:איזה שיפוט ביתי לבוסטון ואו
misha כתב:בינתיים ממפיס ביתרון 18 על הת'אנדרס בתחילת הרבע השני. ניצחון יציב אותם בעמדה טובה לגמר מערב סופר מפתיע.
misha כתב:דומה למה שקרה במשחק הקודם. בוסטון הובילו רוב המשחק אבל התפרקו ב2:30 דקות אחרונה כשפשוט כלום לא הלך.
מה שהפריע לי הוא שכל פעם שסלטיקס היו במומנטום, השופטים דאגו לעצור אותו. וייד ולברון מקבל כבוד ג'ורדני מהשופטים (40 זריקות עונשין למיאמי) כשבצד השני נותנים להרביץ. מאוד מקווה שמיאמי לא תיקח אליפות השנה אלא מישהי מהמערב (ת'אנדרס או מאבס).
אוקלהומה פירקה את ממפיס 99-72 ועלתה ל3-2 בסדרה. אצל ממפיס רק שחקן אחד קלע מעל 9 נק' (מארק גאסול עם 15).
6 לב צהוב כתב:דוק ריברס סיכם לחמש שנים נוספות בסלטיקס
ישתכר בכ-35 מיליון דולר
מתחילים שושלת חדשה כאשר מבטחים למאמן שיש לו זמן לבנות את הקבוצה ?
הייתם מביאים שחקנים צעירים במקום השלושה ?
misha כתב:החתמה של ריברס היא טובה (מאמן מעולה) וקצת מפתיעה כי רק לפני שנה הוא דיבר על רצון של מנוחה ולבלות יותר זמן עם המשפחה (יש לו בן, שהוא אחד השחקנים הטובים לגילו ובעונה הבאה יהיה בדיוק).
הבניה מחדש לא תתחיל מהקיץ הזה אלא בעוד שנה. לגארנט ואלן יש חוזה לעוד עונה, ככה שאין כסף פנוי מתחת לתקרה והסבירות לטרייד היא נמוכה. המצב האידאלי יהיה להחתים פרי אייג'נט ברמה בקיץ של 2012 (יש חלומות על DH) ואולי להשאיר את ה"זקנים" כרול פליירים על חוזים נמוכים. אני סומך על איינג' שיעשה מה שצריך.
-----------------
ממפיס לא מוותרת, ניצחה 95-83 וכפתה על אוקלהומה משחק שביעי (יום ראשון, 22:30).
זאק רנדולף הצטיין עם 30 נק' ו13 ריב'. וסטברוק עם 27 נק', אבל רק 4 אס' ו5 איבודים. דוראנט היה בערב קליעה גרוע עם רק 11 נק', 1-9 מהשלוש.
jol9 כתב:misha כתב:החתמה של ריברס היא טובה (מאמן מעולה) וקצת מפתיעה כי רק לפני שנה הוא דיבר על רצון של מנוחה ולבלות יותר זמן עם המשפחה (יש לו בן, שהוא אחד השחקנים הטובים לגילו ובעונה הבאה יהיה בדיוק).
הבניה מחדש לא תתחיל מהקיץ הזה אלא בעוד שנה. לגארנט ואלן יש חוזה לעוד עונה, ככה שאין כסף פנוי מתחת לתקרה והסבירות לטרייד היא נמוכה. המצב האידאלי יהיה להחתים פרי אייג'נט ברמה בקיץ של 2012 (יש חלומות על DH) ואולי להשאיר את ה"זקנים" כרול פליירים על חוזים נמוכים. אני סומך על איינג' שיעשה מה שצריך.
-----------------
ממפיס לא מוותרת, ניצחה 95-83 וכפתה על אוקלהומה משחק שביעי (יום ראשון, 22:30).
זאק רנדולף הצטיין עם 30 נק' ו13 ריב'. וסטברוק עם 27 נק', אבל רק 4 אס' ו5 איבודים. דוראנט היה בערב קליעה גרוע עם רק 11 נק', 1-9 מהשלוש.
תשמע, הם אמנם זקנים, אבל עדיין - פירס הוא go to guy מהטובים בליגה, אלן הוא הקלע הטוב בליגה גם היום וגארנט הוא עדיין לב גדול ואחד השומרים הגבוהים הטובים בליגה.
יש לטריו הזה לדעתי בשקט עוד שתי עונות לפחות ברמה הגבוהה.
לדעתי הם צריכים להמשיך להיות הבסיס הקלטי, רק שהפעם צריך לנסות ששאר הקבוצה מסביבם תהיה בסגנון של רונדו ולא בסגנון של שאק.
פנסיונרים חייבים לעוף משם. לא יכול להיות שג'רמיין אוניל הוא הסנטר הפותח של מועמדת לאליפות.
אני חושב שאיינג' ודוק יכולים וצריכים להמשיך עם החבורה הזאת לפחות עוד עונה. טריידים לא יעזרו להם עכשיו.
ריגודו כתב:מישהו מוכן להסביר לי את הביזיון הזה שהמשחק השביעי בסדרה המטורפת בין אוקלהומה לממפיס מתקיים בשעה נוחה מאוד (10:30 שעון ישראל) ושום ערוץ שמשודר בישראל לא משדר אותו? לא ESPN, לא שום ערוץ של ספורט 5?
בשביל מה אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף לכבלים לכל הרוחות?
ערוץ 5 עושים פרסומות כל היום לפלייאוף הNBA, והם שידרו ממנו עד עכשיו נראה לי רק איזה שני משחקים...
כל שאר הזמן אנחנו צריכים לרדוף אחרי לינקים באינטרנט כמו כלבים...
ומה עם אנשים שהם סטודנטים (כמוני) והאינטרנט שלהם לא כל כך מהיר ולא יכולים לראות באינטרנט בצורה נורמלית?
מעצבן, מאוד אפילו...
itai7 כתב:דוראנט פשוט מכונה
ואו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Neo, מרסר ו־21 אורחים