המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
צ'שר כתב:אני דווקא בסדר עם ההחתמה הזו (שאמנם עוד לא רשמית, אבל כנראה שזה הכיוון).
אבל יכול להיות שאני בסדר עם ההחתמה הזו בגלל שאני אולי היחידי שלא התפלל לתומס רובניסון... לא הבנתי מה ההתלהבות המטורפת משחקן שלא עשה ממוצעים בולטים בשום שלב בקרירה (אולי למעט כמה משחקים בברוקלין העלובה) ובעצם מעולם לא עושה שום דבר מרשים באף קבוצה. אני מאמין לכם שהוא שחקן יותר טוב מאייברסון, אבל אני לא בטוח שאני מעדיף עוד שיגיע עוד וונאבי כוכב לקבוצה מלאת האגו שיש לנו פה, מאשר אייברסון שהוא בהגדרה שחקן משלים שנותן בערך את אותם המספרים בכל קבוצה ובכל רמה... לי זה נשמע אחלה.
צ'שר כתב:לי זה נשמע אחלה.
SlavaCa כתב:לטקבק זה קל, להעביר ביקורת זה קל, לנהל קבוצה על דפי הפורום זה קל, אפילו לנהל מדינה אפשר בבית מול המחשב אבל מנסיון אני יודע שמלמתה הכל נראה יותר קל אבל ברגע שאתה מגיע באמת לנהל משהו זה לא כזה פשוט ופתאום יש המון גורמים שמשפעים על ההחלטות שלך שלא הייתה מודע אלהם לפניכן
צ'שר כתב:אני דווקא בסדר עם ההחתמה הזו (שאמנם עוד לא רשמית, אבל כנראה שזה הכיוון).
אבל יכול להיות שאני בסדר עם ההחתמה הזו בגלל שאני אולי היחידי שלא התפלל לתומס רובניסון... לא הבנתי מה ההתלהבות המטורפת משחקן שלא עשה ממוצעים בולטים בשום שלב בקרירה (אולי למעט כמה משחקים בברוקלין העלובה) ובעצם מעולם לא עושה שום דבר מרשים באף קבוצה. אני מאמין לכם שהוא שחקן יותר טוב מאייברסון, אבל אני לא בטוח שאני מעדיף עוד שיגיע עוד וונאבי כוכב לקבוצה מלאת האגו שיש לנו פה, מאשר אייברסון שהוא בהגדרה שחקן משלים שנותן בערך את אותם המספרים בכל קבוצה ובכל רמה... לי זה נשמע אחלה.
אחדשיודע כתב:SlavaCa כתב:לטקבק זה קל, להעביר ביקורת זה קל, לנהל קבוצה על דפי הפורום זה קל, אפילו לנהל מדינה אפשר בבית מול המחשב אבל מנסיון אני יודע שמלמתה הכל נראה יותר קל אבל ברגע שאתה מגיע באמת לנהל משהו זה לא כזה פשוט ופתאום יש המון גורמים שמשפעים על ההחלטות שלך שלא הייתה מודע אלהם לפניכן
אתה לא חייב להעביר ביקורת אם אתה לא רוצה חביבי, אבל אל תהפוך את זה למשהו שזה לא. הם לא צריכים לנהל מדינה.
לא צריך להיות גאון בשביל לבחור אנשי מקצוע טובים שינהלו את העסק כמו שצריך (ויקימו מערך סקאוטינג נורמלי), ולא בושה להעביר ביקורת על בעלים כושלים שמנסים לעשות זאת בעצמם וממשיכים לתת את הקרדיט לחבר המערכת שכשל בכל תפקידיו (בשעה שהמאמנים שעבדו איתו פוטרו).
rc4991 כתב:שמואל חלאס לפתוח ת'רדים כשאין חתימה רשמית
שועל כתב:אחדשיודע כתב:SlavaCa כתב:לטקבק זה קל, להעביר ביקורת זה קל, לנהל קבוצה על דפי הפורום זה קל, אפילו לנהל מדינה אפשר בבית מול המחשב אבל מנסיון אני יודע שמלמתה הכל נראה יותר קל אבל ברגע שאתה מגיע באמת לנהל משהו זה לא כזה פשוט ופתאום יש המון גורמים שמשפעים על ההחלטות שלך שלא הייתה מודע אלהם לפניכן
אתה לא חייב להעביר ביקורת אם אתה לא רוצה חביבי, אבל אל תהפוך את זה למשהו שזה לא. הם לא צריכים לנהל מדינה.
לא צריך להיות גאון בשביל לבחור אנשי מקצוע טובים שינהלו את העסק כמו שצריך (ויקימו מערך סקאוטינג נורמלי), ולא בושה להעביר ביקורת על בעלים כושלים שמנסים לעשות זאת בעצמם וממשיכים לתת את הקרדיט לחבר המערכת שכשל בכל תפקידיו (בשעה שהמאמנים שעבדו איתו פוטרו).
וגם אם זה נורא קשה לנהל קבוצה כמו מכבי, אף אחד לא חייב אותם לעשות את זה.
אכן לא כל אחד בנוי לנהל קבוצה בסדר גודל הזה, כמו שלא כל אחד בנוי לנהל מדינה, ומי שהוכיח שהוא לא מסוגל- זכותנו להעביר עליו ביקורת ולדרוש שהוא יניח את המפתחות ויתן למישהו מתאים לנהל את זה.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל חלאס לפתוח ת'רדים כשאין חתימה רשמית
אתה רציני? זה בכל האתרים. אייברסון במכבי.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל חלאס לפתוח ת'רדים כשאין חתימה רשמית
אתה רציני? זה בכל האתרים. אייברסון במכבי.
"כל האתרים", שניים כשאחד מהם גם טוען שיש רק סיכום
עד שאין הודעה רשמית לא צריך לפתוח
אחדשיודע כתב:לפי גלדסטון - יש סיכום עם השחקן על חוזה של 450 אלף דולר נטו (600 ברוטו) לעונה, אבל אין סיכום עם הקבוצה.
קרשיאקה דורשת עליו בייאאוט מופרך של 250 אלף דולר.
שועל כתב:אז לסיכום עונת מלפפונים חגיגית זו אפשר להגיד שמותחי הביקורת לא טעו.
שוב פעם מכבי מחתימה שני שחקנים יקרים וכל השאר הם הימורים במקרה הטוב, ושוב ישנם בעיות התאמה בין שחקנים.
לא למדו כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים