ת׳רד המלפפונים - אייברסון סיכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים - גם הפעם לא תהיה החתמה

הודעהעל ידי צ'שר » 08 ספטמבר 2016, 10:10

אני דווקא בסדר עם ההחתמה הזו (שאמנם עוד לא רשמית, אבל כנראה שזה הכיוון).

אבל יכול להיות שאני בסדר עם ההחתמה הזו בגלל שאני אולי היחידי שלא התפלל לתומס רובניסון... לא הבנתי מה ההתלהבות המטורפת משחקן שלא עשה ממוצעים בולטים בשום שלב בקרירה (אולי למעט כמה משחקים בברוקלין העלובה) ובעצם מעולם לא עושה שום דבר מרשים באף קבוצה. אני מאמין לכם שהוא שחקן יותר טוב מאייברסון, אבל אני לא בטוח שאני מעדיף עוד שיגיע עוד וונאבי כוכב לקבוצה מלאת האגו שיש לנו פה, מאשר אייברסון שהוא בהגדרה שחקן משלים שנותן בערך את אותם המספרים בכל קבוצה ובכל רמה... לי זה נשמע אחלה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי er79 » 08 ספטמבר 2016, 10:11

איזה באסה
er79

הודעהעל ידי שועל » 08 ספטמבר 2016, 10:23

היכונו לעוד עונה רעה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Number8 » 08 ספטמבר 2016, 10:23

צ'שר כתב:אני דווקא בסדר עם ההחתמה הזו (שאמנם עוד לא רשמית, אבל כנראה שזה הכיוון).

אבל יכול להיות שאני בסדר עם ההחתמה הזו בגלל שאני אולי היחידי שלא התפלל לתומס רובניסון... לא הבנתי מה ההתלהבות המטורפת משחקן שלא עשה ממוצעים בולטים בשום שלב בקרירה (אולי למעט כמה משחקים בברוקלין העלובה) ובעצם מעולם לא עושה שום דבר מרשים באף קבוצה. אני מאמין לכם שהוא שחקן יותר טוב מאייברסון, אבל אני לא בטוח שאני מעדיף עוד שיגיע עוד וונאבי כוכב לקבוצה מלאת האגו שיש לנו פה, מאשר אייברסון שהוא בהגדרה שחקן משלים שנותן בערך את אותם המספרים בכל קבוצה ובכל רמה... לי זה נשמע אחלה.

זאת בדיוק הבעיה. השחקן הזה נותן את אותו דבר באותו מקום, וזה לא מה שהסגל שלנו צריך. היינו צריכים גבוה עם אוריינטציה הגנתית. מישהו שיוכל להתמודד בהגנה עם הגבוהים החזקים באירופה.
כרגע, אין לנו אף אחד כזה. הגבוהים שלנו הם: צירבס, שגב, אייברסון, ראד(?). אף אחד פה לא שחקן הגנה... אף אחד פה לא חוסם טוב, לא ריבאונדר מרשים.. זו בעיה.

האמת, בכל הסגל באופן כללי אין לנו שחקנים עם אוריינטציה הגנתית למעט יוגב אוחיון. אבל בוא נגיד שאני פחות דואג מהגנת הקו האחורי, אלא יותר מהגנת הקו הפנימי, ואם אייברסון הוא ההחתמה האחרונה, אז המצב שלנו לא טוב.

לאורך כל השנים הכי טובות של מכבי ביורוליג - אלה שהגענו לזכיות ביורוליג, ולפיינל פורים - תמיד היה לנו גבוה שיודע לעשות הגנה, אם זה באסטון, פישר, טיוס וכו'.
Number8

הודעהעל ידי שועל » 08 ספטמבר 2016, 10:29

צ'שר כתב:לי זה נשמע אחלה.

זו הבעיה שיש לנו 5 שחקנים ש"נשמעים אחלה" בעמדות 4 ו5 ואף לא שחקן אחד באמת נורמלי
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2016, 10:30

שמואל חלאס לפתוח ת'רדים כשאין חתימה רשמית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 ספטמבר 2016, 10:30

SlavaCa כתב:לטקבק זה קל, להעביר ביקורת זה קל, לנהל קבוצה על דפי הפורום זה קל, אפילו לנהל מדינה אפשר בבית מול המחשב אבל מנסיון אני יודע שמלמתה הכל נראה יותר קל אבל ברגע שאתה מגיע באמת לנהל משהו זה לא כזה פשוט ופתאום יש המון גורמים שמשפעים על ההחלטות שלך שלא הייתה מודע אלהם לפניכן

אתה לא חייב להעביר ביקורת אם אתה לא רוצה חביבי, אבל אל תהפוך את זה למשהו שזה לא. הם לא צריכים לנהל מדינה.

לא צריך להיות גאון בשביל לבחור אנשי מקצוע טובים שינהלו את העסק כמו שצריך (ויקימו מערך סקאוטינג נורמלי), ולא בושה להעביר ביקורת על בעלים כושלים שמנסים לעשות זאת בעצמם וממשיכים לתת את הקרדיט לחבר המערכת שכשל בכל תפקידיו (בשעה שהמאמנים שעבדו איתו פוטרו).
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2016, 10:31

צ'שר כתב:אני דווקא בסדר עם ההחתמה הזו (שאמנם עוד לא רשמית, אבל כנראה שזה הכיוון).

רובינסון זה פנטזיה שהיה ברור שיהיה קשה להביא אותו אבל אם לא הולכים עליו אפשר להביא סנטר יותר טוב/בעל פוטנציאל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 08 ספטמבר 2016, 10:33

אחדשיודע כתב:
SlavaCa כתב:לטקבק זה קל, להעביר ביקורת זה קל, לנהל קבוצה על דפי הפורום זה קל, אפילו לנהל מדינה אפשר בבית מול המחשב אבל מנסיון אני יודע שמלמתה הכל נראה יותר קל אבל ברגע שאתה מגיע באמת לנהל משהו זה לא כזה פשוט ופתאום יש המון גורמים שמשפעים על ההחלטות שלך שלא הייתה מודע אלהם לפניכן

אתה לא חייב להעביר ביקורת אם אתה לא רוצה חביבי, אבל אל תהפוך את זה למשהו שזה לא. הם לא צריכים לנהל מדינה.

לא צריך להיות גאון בשביל לבחור אנשי מקצוע טובים שינהלו את העסק כמו שצריך (ויקימו מערך סקאוטינג נורמלי), ולא בושה להעביר ביקורת על בעלים כושלים שמנסים לעשות זאת בעצמם וממשיכים לתת את הקרדיט לחבר המערכת שכשל בכל תפקידיו (בשעה שהמאמנים שעבדו איתו פוטרו).

וגם אם זה נורא קשה לנהל קבוצה כמו מכבי, אף אחד לא חייב אותם לעשות את זה.
אכן לא כל אחד בנוי לנהל קבוצה בסדר גודל הזה, כמו שלא כל אחד בנוי לנהל מדינה, ומי שהוכיח שהוא לא מסוגל- זכותנו להעביר עליו ביקורת ולדרוש שהוא יניח את המפתחות ויתן למישהו מתאים לנהל את זה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 ספטמבר 2016, 10:34

rc4991 כתב:שמואל חלאס לפתוח ת'רדים כשאין חתימה רשמית

אתה רציני? זה בכל האתרים. אייברסון במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 08 ספטמבר 2016, 10:38

יאללה. אפשר לסגור.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 ספטמבר 2016, 10:40

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:

וגם אם זה נורא קשה לנהל קבוצה כמו מכבי, אף אחד לא חייב אותם לעשות את זה.
אכן לא כל אחד בנוי לנהל קבוצה בסדר גודל הזה, כמו שלא כל אחד בנוי לנהל מדינה, ומי שהוכיח שהוא לא מסוגל- זכותנו להעביר עליו ביקורת ולדרוש שהוא יניח את המפתחות ויתן למישהו מתאים לנהל את זה.

מכבי הנוכחית היא בסך הכל צעצוע של הבן (של הבעלים). לא יותר.
הם מעדיפים לשחק בו מאשר להעביר אותו לידיים בטוחות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2016, 10:41

שמואל1 כתב:

"כל האתרים", שניים כשאחד מהם גם טוען שיש רק סיכום
עד שאין הודעה רשמית לא צריך לפתוח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 08 ספטמבר 2016, 10:43

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

"כל האתרים", שניים כשאחד מהם גם טוען שיש רק סיכום
עד שאין הודעה רשמית לא צריך לפתוח

הגזמת
לפחות תעדכן כותרת ותאחד
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 08 ספטמבר 2016, 10:43

עוד עונה שבמהלכה מכבי תאלץ להביא שחקן די ליג בנובמבר-דצמבר ולחפף גבוה. זה הרי שקוף. חבל שכל שנה חוזרים על אותה טעות, מחתימים את השחקנים הלא נכונים לרוטציה, ובמקום לחשוב שהם חוסכים כסף הם מבזבזים יותר על הפיצוי בשחרורו והחתמת מחליף. אני נותן לאייברסון גג 3 חודשים בקבוצה.
er79

Re: ת׳רד המלפפונים - אייברסון סיכם

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 ספטמבר 2016, 10:52

אני מאוכזב מארז אלדשטיין.
הוא יותר מכולם צריך לדעת שאייברסון לא מתאים למכבי. אני חושש שהוא העדיף ללכת עליו רק כדי לפתוח עונה בסגל מלא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 08 ספטמבר 2016, 10:58

אז לסיכום עונת מלפפונים חגיגית זו אפשר להגיד שמותחי הביקורת לא טעו.
שוב פעם מכבי מחתימה שני שחקנים יקרים וכל השאר הם הימורים במקרה הטוב, ושוב ישנם בעיות התאמה בין שחקנים.
לא למדו כלום.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 ספטמבר 2016, 10:59

לפי גלדסטון - יש סיכום עם השחקן על חוזה של 450 אלף דולר נטו (600 ברוטו) לעונה, אבל אין סיכום עם הקבוצה.
קרשיאקה דורשת עליו בייאאוט מופרך של 250 אלף דולר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 08 ספטמבר 2016, 11:04

אחדשיודע כתב:לפי גלדסטון - יש סיכום עם השחקן על חוזה של 450 אלף דולר נטו (600 ברוטו) לעונה, אבל אין סיכום עם הקבוצה.
קרשיאקה דורשת עליו בייאאוט מופרך של 250 אלף דולר.

זה לא סכום שאמור לשנות משהו. אני מנחש שמכבי תסתדר איתם.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ספטמבר 2016, 11:08

שועל כתב:אז לסיכום עונת מלפפונים חגיגית זו אפשר להגיד שמותחי הביקורת לא טעו.
שוב פעם מכבי מחתימה שני שחקנים יקרים וכל השאר הם הימורים במקרה הטוב, ושוב ישנם בעיות התאמה בין שחקנים.
לא למדו כלום.

טעו ועוד איך, הייתם הרבה יותר פסימיים ממה שקרה בפועל
גם אם אייברסון יחתום, יש כאן סגל לא רע בכלל (וגם אני לא אוהב את הקו הקדמי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים