על ידי ניר » 31 אוגוסט 2016, 11:38
שם וגיל: ניר, 36.
עיסוק: תחום הדיגיטל.
קצת על עצמי: הייתי ממקימי האתר והפורום, כתב, עורך גרפי ובעלים שלו במשך כמה שנים. זכור לי שבשנת 2004 זכינו בפרס "אתר הספורט הלא מסחרי הכי טוב בישראל" בפער ניכר. איפשהו כשלא יכולתי לעמוד בעומס פרשתי ממנו. פרשתי גם מהגעה להיכל בעקבות בעיית עיניים כרונית שיש לי.
כיום אני מתעניין בדברים מוזרים כמו אסטרונומיה, פילוסופיה, אתאיזם ואילוף כלבים. מאורס לבת זוג נהדרת ובקרוב אתחתן.
הקשר שלי לפורום צהבת: כאמור, ממקימיו. היה כאן צוות ניהול נהדר שהתפרק, איש איש לדרכו, כטבע הדברים בחיים האלה. בשיאו, הפורום הכיל בסביבות 12 אלף איש, כשאני זוכר תקופות שמאות אוהדים היו מחוברים בו זמנית ות'רדים כאן עפו על ימין ועל שמאל.
למה אני אוהב את מכבי ת''א: אין שום סיבה רציונלית, הכל מתוך רגש. זה אחד הדברים היחידים שמצליחים לרגש אותי. זה הגיע בעיקר מכיוונם של סבא ואבא שלי.
פרט מעניין שלא יודעים עלי: המקום הכי מבולגן ומסריח שביקרתי בו בחיים, היה הדירה של דיוויד בלו (עוד כשנקרא בלות'נטאל).
חוץ מזה, וקצת יותר ברצינות, לא ביקרתי כאן המון זמן, אז לצערי, מי שלא נמצא איתי בקשר בפייסבוק - אני לא אזכור כנראה את שמו. מלבד אולי כמה בודדים כמו רון, יוני, שמואל, מישה ופליקס.