פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קולטון אייברסון חתם במכבי תל אביב

09 ספטמבר 2016, 21:35

אה, הכל נלקח בעירבון מוגבל כמובן.

09 ספטמבר 2016, 21:40

כתבה הזויה מבית פיק , הוא מתחיל בקטילות הרגילות שלו , ממשיך בזה שהוא מחמיא לשחקן ולהחתמה , ואז עובר שוב פעם ללכלך עליו...
כל הסיפורים שלו על קרשיאקה וכו' זה פשוט בולשיט. השחקן לא רצה להישאר ולכן הם ניסו לגזור קופון....

אנחנו לא צריכים את פיק כדי לדעת ואייברסון לא שחקן של מיליון דולר , ושלא מחתימים מחליף בסכום כזה...

09 ספטמבר 2016, 22:02

MTA2311 כתב:
אפילו ארז אדלשטיין והצוות המקצועי לא משתגעים מהחיזוק ובשיחות סגורות טוענים: "לא הייתה ברירה. השוק מת, רשימת השחקנים הפנויים דלילה, אייברסון נותר האופציה הסבירה ביותר. הוא לא השחקן המתאים - אבל נפלה לידיו סיטואציה המתאימה".

רע מאוד אם יש אמת במשפט הזה. הביאו לפה שחקן שלא מתאים לסגל, באמצע העונה יבינו סופית שהוא לא מתאים לסגל ואז יביאו שחקן נוסף שלא מתאים לסגל ואז שוב ניפול בלופ האינסופי של שחקנים מוגבלים בשקל תשעים.. מנגינה ידועה מראש ומאוד מרגיזה.
אני כמובן מקווה בשביל אייברסון ובשבילנו שהכל יהיה בסדר ושהוא יפתיע, אבל מה הסיכוי בתכלס..

09 ספטמבר 2016, 22:22

להערכתי הוא יפתיע. סנטר ארוך עם מוביליות סבירה וכנראה עם מנטליות נכונה.
באופן כללי יש לי תחושה טובה לגבי העונה הזאת. אולי גם מילר יפתיע ויחזור מוקדם מהציפיות

09 ספטמבר 2016, 22:38

עוד לא הצלחתי להבין למה כל כך התאמצו לגרש מפה את הנדריקס ואמבקווה
אם התחליף הטוב ביותר שהצליחו למצוא הוא אייברסון...

09 ספטמבר 2016, 22:38

שיהיה לו בהצלחה.
אני חושב שיש כאן שני דברים טובים:
1 - מכבי תפתח את העונה, וחשוב יותר את משחקי ההכנה, בסגל מלא, ונכון לעכשיו גם מדובר בסגל
בריא וכשיר, כששני השחקנים היחידים שהם בסימן שאלה קבוע הם סמית' ואוחיון, אבל גם בהקשר אליהם,
ברור שהעונה יהיה עליהם הרבה פחות עומס.
2 - למכבי יש קו קדמי די גבוה. זה קצת יצא מצחיק ששני הסנטרים דומים אחד לשני פלוס מינוס, ושני הפאוורים דומים
אחד לשני.

בשורה התחתונה, יש למכבי סגל מסקרן ומאוזן יותר מבשנה שעברה, עם צוות מקצועי הרבה יותר איכותי,
מה שבהחלט מעודד לקראת ההמשך.

10 ספטמבר 2016, 01:42

LIAV10 כתב:מחשבות?

תמונה

10 ספטמבר 2016, 02:25

jol9 כתב:שיהיה לו בהצלחה.
1 - מכבי תפתח את העונה, וחשוב יותר את משחקי ההכנה, בסגל מלא, ונכון לעכשיו גם מדובר בסגל
בריא וכשיר, כששני השחקנים היחידים שהם בסימן שאלה קבוע הם סמית' ואוחיון, אבל גם בהקשר אליהם,
2 - למכבי יש קו קדמי די גבוה. זה קצת יצא מצחיק ששני הסנטרים דומים אחד לשני פלוס מינוס, ושני הפאוורים דומים
אחד לשני.

בשורה התחתונה, יש למכבי סגל מסקרן ומאוזן יותר מבשנה שעברה, עם צוות מקצועי הרבה יותר איכותי,

מסכים עם כל מילה.

אוסיף שעושה רושם שזה בכלל לא מי שאדלשטיין רצה, אלא פשוט הרגיש שאין ברירה מבחינת היצע, ונדמה שגם היה לו סופר חשוב להתחיל את העונה עם סגל מלא.

רחוק מרכש אידיאלי, אבל אני שואב עידוד מהסייז המרשים בשילוב ניידות מעולה יחסית לגודל כזה. וכמובן, השם, אוי איזה שם.

10 ספטמבר 2016, 02:41

jay כתב:
jol9 כתב:שיהיה לו בהצלחה.
אחד לשני.

מסכים עם כל מילה.

אוסיף שעושה רושם שזה בכלל לא מי שאדלשטיין רצה, אלא פשוט הרגיש שאין ברירה מבחינת היצע, ונדמה שגם היה לו סופר חשוב להתחיל את העונה עם סגל מלא.

רחוק מרכש אידיאלי, אבל אני שואב עידוד מהסייז המרשים בשילוב ניידות מעולה יחסית לגודל כזה. וכמובן, השם, אוי איזה שם.

ניידות שבאה לידי ביטוי רק בהתקפה

10 ספטמבר 2016, 03:03

כל הקליפים הממילא מפוקפקים האלה שראיתי מתרכזים בהתקפה. ושם, יחסית לטנק בגובה של 2.13 הוא מתנייד יפה, רץ את המגרש, מתגלגל, מנתר, ומרבה לדפוק דאנקים.

לגבי ההגנה אין לי מושג, עוד מקרה של ליאור אליהו?

10 ספטמבר 2016, 03:08

פיני הוא חבר טוב של ארז ומהדברים שלו השתמע שלפחות בנקודת הזמן הזאת ארז כן רצה את אייברסון , פיני ציין שהוא שחקן טוב וגם שלדעתו הוא כן יביא דברים שחסרים למכבי , תוסיפו את העובדה שפיק יעשה הכל לגמד את מכבי ולהלל את מגדל ואת העובדה שכנראה לא היה לו ממש מושג בקשר להחתמה הזאת ותבינו כמה הכתבה הזאת לא אמינה .

10 ספטמבר 2016, 03:15

jay כתב:כל הקליפים הממילא מפוקפקים האלה שראיתי מתרכזים בהתקפה. ושם, יחסית לטנק בגובה של 2.13 הוא מתנייד יפה, רץ את המגרש, מתגלגל, מנתר, ומרבה לדפוק דאנקים.

לגבי ההגנה אין לי מושג, עוד מקרה של ליאור אליהו?

לא ליאור אליהו אבל שחקן הגנה לא טוב. במיוחד בפיק אנד רול.

10 ספטמבר 2016, 03:33

שטויות, מי משחק את זה כבר?

מקאדו, וואלה לא יודע, יכול להיות שהוא כן רצה אותו. זה מסקרן אותי האמת.

10 ספטמבר 2016, 04:36

תמונה

10 ספטמבר 2016, 05:01

MTA2311 כתב:תמונה

זה היה זריז...

10 ספטמבר 2016, 09:41

חני נכנסה לכוננות...
האמתלא יזיק לנו אחד כזה בנבחרת

10 ספטמבר 2016, 09:43

על פניו לא מדהים, אבל גם לא קטסטרופה בתור סנטר מחליף. שוב, מכבי ממשיכה לעבוד בצורה של "בואו נחפש את השחקן הכי טוב בתקציב שהקצבנו" במקום לחפש את השחקן שהכי מתאים.

10 ספטמבר 2016, 10:50

roy1000 כתב:על פניו לא מדהים, אבל גם לא קטסטרופה בתור סנטר מחליף. שוב, מכבי ממשיכה לעבוד בצורה של "בואו נחפש את השחקן הכי טוב בתקציב שהקצבנו" במקום לחפש את השחקן שהכי מתאים.

ומאיפה הגעת למסקנה הזו? זה לא נכון. מכבי פועלת תמיד במסגרת מגבלה תקציבית, כמו כמו קבוצה. לפעמים זה הולך ולפעמים לא. מה לעשות, במכבי לא יושבים נביאים.
מכבי חיפשה סנטר מתאים במסגרת התקציב שהיה לה, ולראייה היא אף חרגה ממנו. שורה תחתונה מסתכלים על ההיצע אל מול הביקוש- מכבי עשתה את ההחתמה הכי מתבקשת
ביחס למצב השוק. להגיד לכם שזה יצליח? לא יודע.

10 ספטמבר 2016, 11:00

אסף, הוא נראה לך מתאים? אין לנו בסגל אף אחד שיכול לחסום. אם הרצועות של מילר איכשהו מתחברות חזרה לפני ינואר הבעיה הזאת איפושהו תיפתר. אם לא, זה עלול להיות בעייתי.

10 ספטמבר 2016, 11:16

שחף1 כתב:אסף, הוא נראה לך מתאים? אין לנו בסגל אף אחד שיכול לחסום. אם הרצועות של מילר איכשהו מתחברות חזרה לפני ינואר הבעיה הזאת איפושהו תיפתר. אם לא, זה עלול להיות בעייתי.

האמת? ימים יגידו. הוא יודע לחסום, אתלט בגובה כזה זה מאסט. הוא שומר טוב בלו-פוסט, פחות טוב באזורית. ההתמצאות שלו לא מבריקה, אבל זה לא משהו יוצא דופן לסנטר בגודל שלו. אני חושב שהתקפית
הוא מתאים לשיטה שארז ינסה להנחיל לקבוצה. לא היה מישהו אחר בשוק בכל מקרה. לא יודע מה ההתלהבות הגדולה מרובינסון. נתן כמה משחקים טובים בנבא ולא יותר מזה. אתלט מדהים, אבל לא מתאים לדעתי למכבי. זה שחקן עם אופי מאוד, אבל מאוד בעייתי. מכבי לא אוהבים שחקנים כאלה בכל אופן ובגלל זה גם הוא לא כאן.
פרסם תגובה