המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אפילו ארז אדלשטיין והצוות המקצועי לא משתגעים מהחיזוק ובשיחות סגורות טוענים: "לא הייתה ברירה. השוק מת, רשימת השחקנים הפנויים דלילה, אייברסון נותר האופציה הסבירה ביותר. הוא לא השחקן המתאים - אבל נפלה לידיו סיטואציה המתאימה".
LIAV10 כתב:מחשבות?
jol9 כתב:שיהיה לו בהצלחה.
אני חושב שיש כאן שני דברים טובים:
1 - מכבי תפתח את העונה, וחשוב יותר את משחקי ההכנה, בסגל מלא, ונכון לעכשיו גם מדובר בסגל
בריא וכשיר, כששני השחקנים היחידים שהם בסימן שאלה קבוע הם סמית' ואוחיון, אבל גם בהקשר אליהם,
ברור שהעונה יהיה עליהם הרבה פחות עומס.
2 - למכבי יש קו קדמי די גבוה. זה קצת יצא מצחיק ששני הסנטרים דומים אחד לשני פלוס מינוס, ושני הפאוורים דומים
אחד לשני.
בשורה התחתונה, יש למכבי סגל מסקרן ומאוזן יותר מבשנה שעברה, עם צוות מקצועי הרבה יותר איכותי,
מה שבהחלט מעודד לקראת ההמשך.
jay כתב:jol9 כתב:שיהיה לו בהצלחה.
אני חושב שיש כאן שני דברים טובים:
1 - מכבי תפתח את העונה, וחשוב יותר את משחקי ההכנה, בסגל מלא, ונכון לעכשיו גם מדובר בסגל
בריא וכשיר, כששני השחקנים היחידים שהם בסימן שאלה קבוע הם סמית' ואוחיון, אבל גם בהקשר אליהם,
ברור שהעונה יהיה עליהם הרבה פחות עומס.
2 - למכבי יש קו קדמי די גבוה. זה קצת יצא מצחיק ששני הסנטרים דומים אחד לשני פלוס מינוס, ושני הפאוורים דומים
אחד לשני.
בשורה התחתונה, יש למכבי סגל מסקרן ומאוזן יותר מבשנה שעברה, עם צוות מקצועי הרבה יותר איכותי,
מה שבהחלט מעודד לקראת ההמשך.
מסכים עם כל מילה.
אוסיף שעושה רושם שזה בכלל לא מי שאדלשטיין רצה, אלא פשוט הרגיש שאין ברירה מבחינת היצע, ונדמה שגם היה לו סופר חשוב להתחיל את העונה עם סגל מלא.
רחוק מרכש אידיאלי, אבל אני שואב עידוד מהסייז המרשים בשילוב ניידות מעולה יחסית לגודל כזה. וכמובן, השם, אוי איזה שם.
jay כתב:כל הקליפים הממילא מפוקפקים האלה שראיתי מתרכזים בהתקפה. ושם, יחסית לטנק בגובה של 2.13 הוא מתנייד יפה, רץ את המגרש, מתגלגל, מנתר, ומרבה לדפוק דאנקים.
לגבי ההגנה אין לי מושג, עוד מקרה של ליאור אליהו?
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:על פניו לא מדהים, אבל גם לא קטסטרופה בתור סנטר מחליף. שוב, מכבי ממשיכה לעבוד בצורה של "בואו נחפש את השחקן הכי טוב בתקציב שהקצבנו" במקום לחפש את השחקן שהכי מתאים.
שחף1 כתב:אסף, הוא נראה לך מתאים? אין לנו בסגל אף אחד שיכול לחסום. אם הרצועות של מילר איכשהו מתחברות חזרה לפני ינואר הבעיה הזאת איפושהו תיפתר. אם לא, זה עלול להיות בעייתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־12 אורחים