המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
maccabix כתב:אולי תחשבו שהשתגעתי או משהו אבל הייתי מביא את אמבקווה לקדנציה שנייה על חוזה מוגבל עם תנאים שונים, הבחור מכביסט בדם ואני חושב שבשביל סכום נמוך הוא יגיע במיוחד אחרי הפציעה , עכשיו אתם שואלים למה צריך שחקן פצוע, למרות הפציעה הוא יכול לשחק , תקופת ההחלמה שלו לא כל כך ארוכה והוא יכול לתרום למכבי בהגנה ריבאונד ופיקנרול 12-15 דקות במשחק , בשביל כסף קטן שווה להחזיר אותו , אם נביא אותו כרול פלייר שידע את מקומו ולא יצטרך לייצר התקפה כמו בעונה שעברה אפשר להרוויח פה אחלה סנטר הגנתי וריבאונדר מצויין דבר שחסר לנו, אם עסקה כזאת לא תצא לפועל חייב ללכת על פליט נבא או שחקן מכללות צעיר עם הגנה וריבאונד סביר.
jol9 כתב:הסגל של מכבי סגור לפחות לחודשים הקרובים...
לא רואה טעם להמשיך ולדון בזה
שועל כתב:jol9 כתב:הסגל של מכבי סגור לפחות לחודשים הקרובים...
אז במה נדון?
שועל כתב:jol9 כתב:הסגל של מכבי סגור לפחות לחודשים הקרובים...
אז במה נדון?
my man כתב:שועל כתב:jol9 כתב:הסגל של מכבי סגור לפחות לחודשים הקרובים...
אז במה נדון?
מגדל
maccabix כתב:אולי תחשבו שהשתגעתי או משהו אבל הייתי מביא את אמבקווה לקדנציה שנייה על חוזה מוגבל עם תנאים שונים, הבחור מכביסט בדם ואני חושב שבשביל סכום נמוך הוא יגיע במיוחד אחרי הפציעה , עכשיו אתם שואלים למה צריך שחקן פצוע, למרות הפציעה הוא יכול לשחק , תקופת ההחלמה שלו לא כל כך ארוכה והוא יכול לתרום למכבי בהגנה ריבאונד ופיקנרול 12-15 דקות במשחק , בשביל כסף קטן שווה להחזיר אותו , אם נביא אותו כרול פלייר שידע את מקומו ולא יצטרך לייצר התקפה כמו בעונה שעברה אפשר להרוויח פה אחלה סנטר הגנתי וריבאונדר מצויין דבר שחסר לנו, אם עסקה כזאת לא תצא לפועל חייב ללכת על פליט נבא או שחקן מכללות צעיר עם הגנה וריבאונד סביר.
Nadav#30 כתב:maccabix כתב:אולי תחשבו שהשתגעתי או משהו אבל הייתי מביא את אמבקווה לקדנציה שנייה על חוזה מוגבל עם תנאים שונים, הבחור מכביסט בדם ואני חושב שבשביל סכום נמוך הוא יגיע במיוחד אחרי הפציעה , עכשיו אתם שואלים למה צריך שחקן פצוע, למרות הפציעה הוא יכול לשחק , תקופת ההחלמה שלו לא כל כך ארוכה והוא יכול לתרום למכבי בהגנה ריבאונד ופיקנרול 12-15 דקות במשחק , בשביל כסף קטן שווה להחזיר אותו , אם נביא אותו כרול פלייר שידע את מקומו ולא יצטרך לייצר התקפה כמו בעונה שעברה אפשר להרוויח פה אחלה סנטר הגנתי וריבאונדר מצויין דבר שחסר לנו, אם עסקה כזאת לא תצא לפועל חייב ללכת על פליט נבא או שחקן מכללות צעיר עם הגנה וריבאונד סביר.
לא צריך שום דבר. הסגל מושלם.
Holiday_Armadillo כתב:Nadav#30 כתב:maccabix כתב:אולי תחשבו שהשתגעתי או משהו אבל הייתי מביא את אמבקווה לקדנציה שנייה על חוזה מוגבל עם תנאים שונים, הבחור מכביסט בדם ואני חושב שבשביל סכום נמוך הוא יגיע במיוחד אחרי הפציעה , עכשיו אתם שואלים למה צריך שחקן פצוע, למרות הפציעה הוא יכול לשחק , תקופת ההחלמה שלו לא כל כך ארוכה והוא יכול לתרום למכבי בהגנה ריבאונד ופיקנרול 12-15 דקות במשחק , בשביל כסף קטן שווה להחזיר אותו , אם נביא אותו כרול פלייר שידע את מקומו ולא יצטרך לייצר התקפה כמו בעונה שעברה אפשר להרוויח פה אחלה סנטר הגנתי וריבאונדר מצויין דבר שחסר לנו, אם עסקה כזאת לא תצא לפועל חייב ללכת על פליט נבא או שחקן מכללות צעיר עם הגנה וריבאונד סביר.
הושלם, לא מושלם
דיי רחוק ממושלם
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:Nadav#30 כתב:maccabix כתב:אולי תחשבו שהשתגעתי או משהו אבל הייתי מביא את אמבקווה לקדנציה שנייה על חוזה מוגבל עם תנאים שונים, הבחור מכביסט בדם ואני חושב שבשביל סכום נמוך הוא יגיע במיוחד אחרי הפציעה , עכשיו אתם שואלים למה צריך שחקן פצוע, למרות הפציעה הוא יכול לשחק , תקופת ההחלמה שלו לא כל כך ארוכה והוא יכול לתרום למכבי בהגנה ריבאונד ופיקנרול 12-15 דקות במשחק , בשביל כסף קטן שווה להחזיר אותו , אם נביא אותו כרול פלייר שידע את מקומו ולא יצטרך לייצר התקפה כמו בעונה שעברה אפשר להרוויח פה אחלה סנטר הגנתי וריבאונדר מצויין דבר שחסר לנו, אם עסקה כזאת לא תצא לפועל חייב ללכת על פליט נבא או שחקן מכללות צעיר עם הגנה וריבאונד סביר.
הושלם, לא מושלם
דיי רחוק ממושלם
מושלם במובן הטכני של המילה
החציל האצטקי כתב:ראיתי כמה משחקים מלאים שלו עכשיו, כדי לנסות להבין יותר טוב מבעד לרושם הראשוני והמזדמן.
קודם כל: הוא באמת ריבאונדר מצויין, בשני הצדדים. תמיד עושה בוקס אאוט חזק לאיש שלו וגם אם הכדור לא נוחת אצלו ביד, האחרים יכולים להנות מזה.
הוא מגן רע משחשבתי, לצערי.
האיטיות שלו מגבילה אותו ביכולת לנתק מגע מהשחקן שלו ולבוא לעזרה בהגנה, וכשהוא יוצא החוצה לפיק אנד רול (ואני לא מבין למה הוא עושה את זה בכלל...) הצבע פרוץ לגמרי. הוא גם התקשה מאוד בהגנת פוסט אחד-על-אחד פשוטה מול כל סנטר עם טיפה טכניקה בהתקפה.
הוא כן מאוד פיזי בשני הצדדים, וזה עובד טוב מאוד מול שחקנים קטנים ממנו פיזית (שזה רובם כשאתה 2.13 על 120) או רכיכות (אנטה טומיץ' סבל). מול מצ' אפים שמוגבלים בקליעה הוא יכול להיות מצויין.
די הרשים אותי ביכולת לתפוס מסירות לא פשוטות, בראיית המשחק שבאה לידי ביטוי במיקום בהתקפה ויכולת מסירה מפתיעה. הגנתית זה לא בא לידי ביטוי, אבל אולי עם הכוונה נכונה אפשר להוציא ממנו יותר.
לא התלהבתי בכלל כשניסה לעשות מהלכים אישיים בפוסט. הוא לא צריך לעשות את זה בכלל במכבי. רק לחיות מתנועה ללא כדור ואכילת נבלות. לקחת ריבאונד התקפה, להוציא לשחקני החוץ ולהמשיך לעבוד.
סה"כ, נראה כמו רול פלייר שיוכל לתרום לקבוצה בדקות מצומצמות.
יחסית לשחקן ששיחק 17 דקות בממוצע (שזה מה שישחק במכבי בערך), 10 נקודות ו-5 ריבאונדים זה מצויין. 2 איבודים ו0.6 חסימות זה פחות מצויין, אבל אם יוציאו לו את הכדור מהידיים בהתקפה ויגדירו לו מחדש את המיקום בהגנה (חניה מתחת לטבעת, ותו לאו) אפשר יהיה לקצץ במספרים האלה.
אהבתי הרבה יותר את מה שראיתי ממנו בויטוריה מאשר את מה שראיתי בקרשיאקה. המספרים שלו היו די דומים, אבל התרומה שלו לקבוצה (ההרבה יותר מוכשרת שהייתה סביבו בקוצ'ה) הייתה בולטת בהרבה לעין, כי הוא פשוט עסק בסתימת חורים ועשה את זה מצויין.
האם זה "הסנטר ההגנתי" שהיה חסר למכבי? חד משמעית לא.
האם מדובר בשחקן שיוכל להיות פרודוקטיבי במעט דקות ולתרום למכבי ביורוליג? כן, וזה גם לא משהו שאפשר לקחת כמובן מאליו.
עכשיו נדרש למצוא פתרונות טקטיים (לפיק אנד רול, לאחד-על-אחד מול ביג מנים טכניים), או פשוט להתפלל לאללה ולהמתין לחזרה של מילר.
Mitelka כתב:אני בסך הכל הכללי נותן ציון טוב מאוד למכבי הקיץ הזה. מה? אבל עמדה 4 רעועה מאוד, 5 לא ברורה ויש לנו רכזים לבנים בלבד !!! כן, הכל נכון. אבל מי שחושב, ולצערי יש פה לא מעט כאלה, שחושבים שבקיץ אחד אפשר להפוך מקבוצה מחורבנת שלא שווה גמר ישראלי, קבוצת אמצע יורוקאפ ביום טוב, ובחודשיים תמימים להפוך אותה לקבוצה שמאיימת על הפיינל פור האירופאי - חי בלה לה לנד. גם אם התקציב "גדל" בשקל או בעשרים. יש לא מעט בעיות, אני בכלל לא בטוח שהסגל הזה + השיטה הנוכחית של היורוליג יביאו אותנו להצלבה, אבל אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב, ושנוכל בשנה הבאה לעשות עוד קפיצת מדרגה עם שחקן או שניים ולא עם החלפה של 8 שחקנים. וזאת צריכה להיות המטרה.
Mitelka כתב:אני בסך הכל הכללי נותן ציון טוב מאוד למכבי הקיץ הזה. מה? אבל עמדה 4 רעועה מאוד, 5 לא ברורה ויש לנו רכזים לבנים בלבד !!! כן, הכל נכון. אבל מי שחושב, ולצערי יש פה לא מעט כאלה, שחושבים שבקיץ אחד אפשר להפוך מקבוצה מחורבנת שלא שווה גמר ישראלי, קבוצת אמצע יורוקאפ ביום טוב, ובחודשיים תמימים להפוך אותה לקבוצה שמאיימת על הפיינל פור האירופאי - חי בלה לה לנד. גם אם התקציב "גדל" בשקל או בעשרים. יש לא מעט בעיות, אני בכלל לא בטוח שהסגל הזה + השיטה הנוכחית של היורוליג יביאו אותנו להצלבה, אבל אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב, ושנוכל בשנה הבאה לעשות עוד קפיצת מדרגה עם שחקן או שניים ולא עם החלפה של 8 שחקנים. וזאת צריכה להיות המטרה.
שועל כתב:Mitelka כתב:אני בסך הכל הכללי נותן ציון טוב מאוד למכבי הקיץ הזה. מה? אבל עמדה 4 רעועה מאוד, 5 לא ברורה ויש לנו רכזים לבנים בלבד !!! כן, הכל נכון. אבל מי שחושב, ולצערי יש פה לא מעט כאלה, שחושבים שבקיץ אחד אפשר להפוך מקבוצה מחורבנת שלא שווה גמר ישראלי, קבוצת אמצע יורוקאפ ביום טוב, ובחודשיים תמימים להפוך אותה לקבוצה שמאיימת על הפיינל פור האירופאי - חי בלה לה לנד. גם אם התקציב "גדל" בשקל או בעשרים. יש לא מעט בעיות, אני בכלל לא בטוח שהסגל הזה + השיטה הנוכחית של היורוליג יביאו אותנו להצלבה, אבל אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב, ושנוכל בשנה הבאה לעשות עוד קפיצת מדרגה עם שחקן או שניים ולא עם החלפה של 8 שחקנים. וזאת צריכה להיות המטרה.
כשאתה מחליף את כל סגל הזרים, ואפשר להצביע בבירור על כך שעם עוד קצת מחשבה ובאותה ההשקעה זה יכל להראות הרבה יותר טוב, אני לא רואה מקום לטיעון הקלישאתי שאומר ש"קשה לשנות הכל בקיץ אחד".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים