קולטון אייברסון חתם במכבי תל אביב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קולטון אייברסון חתם במכבי תל אביב

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2016, 21:59

השתגעת
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 10 ספטמבר 2016, 22:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2016, 22:00

LIAV10 כתב:השתעגת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 ספטמבר 2016, 22:01

maccabix כתב:אולי תחשבו שהשתגעתי או משהו אבל הייתי מביא את אמבקווה לקדנציה שנייה על חוזה מוגבל עם תנאים שונים, הבחור מכביסט בדם ואני חושב שבשביל סכום נמוך הוא יגיע במיוחד אחרי הפציעה , עכשיו אתם שואלים למה צריך שחקן פצוע, למרות הפציעה הוא יכול לשחק , תקופת ההחלמה שלו לא כל כך ארוכה והוא יכול לתרום למכבי בהגנה ריבאונד ופיקנרול 12-15 דקות במשחק , בשביל כסף קטן שווה להחזיר אותו , אם נביא אותו כרול פלייר שידע את מקומו ולא יצטרך לייצר התקפה כמו בעונה שעברה אפשר להרוויח פה אחלה סנטר הגנתי וריבאונדר מצויין דבר שחסר לנו, אם עסקה כזאת לא תצא לפועל חייב ללכת על פליט נבא או שחקן מכללות צעיר עם הגנה וריבאונד סביר.

מכביסט בדם? אתה בטוח שאין חומרים אחרים? הוא סוס מת עם 0 אתלטיות שלא עבר בדיקות רפואיות אחרי שגם ככה פספס לא מעט מהעונה שעברה..
הוא לא ייתן לך כלום אם תביא אותו רק ייקח מקום של זר!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 22:02

הסגל של מכבי סגור לפחות לחודשים הקרובים...
לא רואה טעם להמשיך ולדון בזה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 ספטמבר 2016, 22:03

jol9 כתב:הסגל של מכבי סגור לפחות לחודשים הקרובים...

אז במה נדון? :neutral
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 10 ספטמבר 2016, 22:05

שועל כתב:

מגדל :heart
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 22:06

שועל כתב:

תכף מתחילים המשחקים והטורנירים... לא חסר על מה לדבר.

שחקן נוסף הרי לא יגיע כרגע, אז מה יש לדבר על זה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 ספטמבר 2016, 22:36

my man כתב:
שועל כתב:

מגדל :heart

ניסיתי אבל הדיון מת נורא מהר לצערי
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Nadav#30 » 10 ספטמבר 2016, 22:37

maccabix כתב:אולי תחשבו שהשתגעתי או משהו אבל הייתי מביא את אמבקווה לקדנציה שנייה על חוזה מוגבל עם תנאים שונים, הבחור מכביסט בדם ואני חושב שבשביל סכום נמוך הוא יגיע במיוחד אחרי הפציעה , עכשיו אתם שואלים למה צריך שחקן פצוע, למרות הפציעה הוא יכול לשחק , תקופת ההחלמה שלו לא כל כך ארוכה והוא יכול לתרום למכבי בהגנה ריבאונד ופיקנרול 12-15 דקות במשחק , בשביל כסף קטן שווה להחזיר אותו , אם נביא אותו כרול פלייר שידע את מקומו ולא יצטרך לייצר התקפה כמו בעונה שעברה אפשר להרוויח פה אחלה סנטר הגנתי וריבאונדר מצויין דבר שחסר לנו, אם עסקה כזאת לא תצא לפועל חייב ללכת על פליט נבא או שחקן מכללות צעיר עם הגנה וריבאונד סביר.

לא צריך שום דבר. הסגל מושלם.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2016, 22:40

Nadav#30 כתב:

הושלם, לא מושלם
דיי רחוק ממושלם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 ספטמבר 2016, 22:41

Holiday_Armadillo כתב:
Nadav#30 כתב:

הושלם, לא מושלם
דיי רחוק ממושלם

מושלם במובן הטכני של המילה
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי shayD » 10 ספטמבר 2016, 23:08

שועל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Nadav#30 כתב:

הושלם, לא מושלם
דיי רחוק ממושלם

מושלם במובן הטכני של המילה

הוא היה מושלם אם היה נסגר ברגעים אלו.

והוא לא, לכן הוא הושלם.

סליחה על הקטנוניות.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי yzafrir » 10 ספטמבר 2016, 23:23

החציל האצטקי כתב:ראיתי כמה משחקים מלאים שלו עכשיו, כדי לנסות להבין יותר טוב מבעד לרושם הראשוני והמזדמן.
קודם כל: הוא באמת ריבאונדר מצויין, בשני הצדדים. תמיד עושה בוקס אאוט חזק לאיש שלו וגם אם הכדור לא נוחת אצלו ביד, האחרים יכולים להנות מזה.

הוא מגן רע משחשבתי, לצערי.
האיטיות שלו מגבילה אותו ביכולת לנתק מגע מהשחקן שלו ולבוא לעזרה בהגנה, וכשהוא יוצא החוצה לפיק אנד רול (ואני לא מבין למה הוא עושה את זה בכלל...) הצבע פרוץ לגמרי. הוא גם התקשה מאוד בהגנת פוסט אחד-על-אחד פשוטה מול כל סנטר עם טיפה טכניקה בהתקפה.

הוא כן מאוד פיזי בשני הצדדים, וזה עובד טוב מאוד מול שחקנים קטנים ממנו פיזית (שזה רובם כשאתה 2.13 על 120) או רכיכות (אנטה טומיץ' סבל). מול מצ' אפים שמוגבלים בקליעה הוא יכול להיות מצויין.

די הרשים אותי ביכולת לתפוס מסירות לא פשוטות, בראיית המשחק שבאה לידי ביטוי במיקום בהתקפה ויכולת מסירה מפתיעה. הגנתית זה לא בא לידי ביטוי, אבל אולי עם הכוונה נכונה אפשר להוציא ממנו יותר.
לא התלהבתי בכלל כשניסה לעשות מהלכים אישיים בפוסט. הוא לא צריך לעשות את זה בכלל במכבי. רק לחיות מתנועה ללא כדור ואכילת נבלות. לקחת ריבאונד התקפה, להוציא לשחקני החוץ ולהמשיך לעבוד.

סה"כ, נראה כמו רול פלייר שיוכל לתרום לקבוצה בדקות מצומצמות.
יחסית לשחקן ששיחק 17 דקות בממוצע (שזה מה שישחק במכבי בערך), 10 נקודות ו-5 ריבאונדים זה מצויין. 2 איבודים ו0.6 חסימות זה פחות מצויין, אבל אם יוציאו לו את הכדור מהידיים בהתקפה ויגדירו לו מחדש את המיקום בהגנה (חניה מתחת לטבעת, ותו לאו) אפשר יהיה לקצץ במספרים האלה.
אהבתי הרבה יותר את מה שראיתי ממנו בויטוריה מאשר את מה שראיתי בקרשיאקה. המספרים שלו היו די דומים, אבל התרומה שלו לקבוצה (ההרבה יותר מוכשרת שהייתה סביבו בקוצ'ה) הייתה בולטת בהרבה לעין, כי הוא פשוט עסק בסתימת חורים ועשה את זה מצויין.

האם זה "הסנטר ההגנתי" שהיה חסר למכבי? חד משמעית לא.
האם מדובר בשחקן שיוכל להיות פרודוקטיבי במעט דקות ולתרום למכבי ביורוליג? כן, וזה גם לא משהו שאפשר לקחת כמובן מאליו.

עכשיו נדרש למצוא פתרונות טקטיים (לפיק אנד רול, לאחד-על-אחד מול ביג מנים טכניים), או פשוט להתפלל לאללה ולהמתין לחזרה של מילר.

קודם כל סוף סוף אתה כותב ביקורת על שחקן אחרי שראית משחקים שלמים שלו , במיוחד אחרי כל הקטילות ששפכת עליו.
איזה משחקים שלו ראית מהעונה ? הוא דווקא הסתדר די טוב העונה מול סנטרים מאסיבים כמו רדוליצה , או ארוכים כמו טומיץ' או קפיציים וזריזים כמו לאוול . איך הוא הסתדר מול הסנטר של קובאן לשעבר פסנקו האימתני (איפה הוא היום ? ) גם ראיתה ?
הוא לא יוצא טוב לקלעים בחילופים שזה מאוד הגיוני לשחקן במימדים שלו אבל הוא גם לא מאוד איטי כמו שאתה מתאר ( אסור לשכוח שהוא סבן פוטר עם מאסה ) . בסך הכל הוא שחקן הגנה בסדר גמור ובהחלט לא חור בהגנה כמו כאלו שעברו פה בשנים האחרונות .
סך הכל מדובר בשחקן שלארז יהיה די קל לאמן ולכוון ואני מאמין שידעו להפיק ממנו הרבה ( לא אתפלא אם הוא ישחק יותר דקות מצירבס בסוף ) .
בקיצור , השד לא כלכך נורא כשמסתכלים לו בעניים
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 ספטמבר 2016, 10:41

ראיתי אותו בכמה הזדמנויות כבר לפני, גם בקרשיאקה וגם בקוצ'ה, אבל אתמול הבחור הרוויח ממני כמה שעות טובות וראיתי 5 משחקים שלו.
פחות התרשמתי מאיך שהתמודד עם ראדוליצה בהגנה, ובאופן כללי עם כל סנטר שלא נבהל מהפיזיות שלו והראה קצת יותר יכולת לייצר לעצמו מצבי זריקה בכדרור או מחצי מרחק.

את המשחק מול פסנקו ראיתי בלייב ואני לא יכול להגיד שהתרשמתי (האוקראיני לא החטיא זריקה וסיים עם 7 ו7 ב18 דקות, מה גם שמדובר בשחקן שלא קולע גם רבע מטר מהטבעת).

זה לא רק החילופים או הפיק אנד רול אלא גם העזרות הקטנות בהגנה והגנת אחד-על-אחד מול סנטרים ורסטיליים.

בכל מקרה, השורה התחתונה שלך נכונה, אבל חשוב לזכור שהציפייה הייתה לסנטר הגנתי, ולא קיבלנו כזה. גם אם קיבלנו שחקן שיוכל להתגלות כסולידי ביותר (אמרתי את זה מההתחלה).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mitelka » 11 ספטמבר 2016, 11:26

אני בסך הכל הכללי נותן ציון טוב מאוד למכבי הקיץ הזה. מה? אבל עמדה 4 רעועה מאוד, 5 לא ברורה ויש לנו רכזים לבנים בלבד !!! כן, הכל נכון. אבל מי שחושב, ולצערי יש פה לא מעט כאלה, שחושבים שבקיץ אחד אפשר להפוך מקבוצה מחורבנת שלא שווה גמר ישראלי, קבוצת אמצע יורוקאפ ביום טוב, ובחודשיים תמימים להפוך אותה לקבוצה שמאיימת על הפיינל פור האירופאי - חי בלה לה לנד. גם אם התקציב "גדל" בשקל או בעשרים. יש לא מעט בעיות, אני בכלל לא בטוח שהסגל הזה + השיטה הנוכחית של היורוליג יביאו אותנו להצלבה, אבל אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב, ושנוכל בשנה הבאה לעשות עוד קפיצת מדרגה עם שחקן או שניים ולא עם החלפה של 8 שחקנים. וזאת צריכה להיות המטרה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 ספטמבר 2016, 11:31

Mitelka כתב:אני בסך הכל הכללי נותן ציון טוב מאוד למכבי הקיץ הזה. מה? אבל עמדה 4 רעועה מאוד, 5 לא ברורה ויש לנו רכזים לבנים בלבד !!! כן, הכל נכון. אבל מי שחושב, ולצערי יש פה לא מעט כאלה, שחושבים שבקיץ אחד אפשר להפוך מקבוצה מחורבנת שלא שווה גמר ישראלי, קבוצת אמצע יורוקאפ ביום טוב, ובחודשיים תמימים להפוך אותה לקבוצה שמאיימת על הפיינל פור האירופאי - חי בלה לה לנד. גם אם התקציב "גדל" בשקל או בעשרים. יש לא מעט בעיות, אני בכלל לא בטוח שהסגל הזה + השיטה הנוכחית של היורוליג יביאו אותנו להצלבה, אבל אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב, ושנוכל בשנה הבאה לעשות עוד קפיצת מדרגה עם שחקן או שניים ולא עם החלפה של 8 שחקנים. וזאת צריכה להיות המטרה.

במכבי אין בנייה לטווח ארוך. שחקנים טובים עוברים לקבוצות עשירות, ושחקנים לא טובים מוחלפים.
השחקנים שנשארים הם אלו שעל התפר. דרך אגב, אנדרו גאודלוק למשל בוודאות לא יהיה פה בעונה הבאה משום שעל פי החוזה הוא אמור להרוויח 2 מיליון דולר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 11 ספטמבר 2016, 11:33

Mitelka כתב:אני בסך הכל הכללי נותן ציון טוב מאוד למכבי הקיץ הזה. מה? אבל עמדה 4 רעועה מאוד, 5 לא ברורה ויש לנו רכזים לבנים בלבד !!! כן, הכל נכון. אבל מי שחושב, ולצערי יש פה לא מעט כאלה, שחושבים שבקיץ אחד אפשר להפוך מקבוצה מחורבנת שלא שווה גמר ישראלי, קבוצת אמצע יורוקאפ ביום טוב, ובחודשיים תמימים להפוך אותה לקבוצה שמאיימת על הפיינל פור האירופאי - חי בלה לה לנד. גם אם התקציב "גדל" בשקל או בעשרים. יש לא מעט בעיות, אני בכלל לא בטוח שהסגל הזה + השיטה הנוכחית של היורוליג יביאו אותנו להצלבה, אבל אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב, ושנוכל בשנה הבאה לעשות עוד קפיצת מדרגה עם שחקן או שניים ולא עם החלפה של 8 שחקנים. וזאת צריכה להיות המטרה.

כשאתה מחליף את כל סגל הזרים, ואפשר להצביע בבירור על כך שעם עוד קצת מחשבה ובאותה ההשקעה זה יכל להראות הרבה יותר טוב, אני לא רואה מקום לטיעון הקלישאתי שאומר ש"קשה לשנות הכל בקיץ אחד".
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 ספטמבר 2016, 11:35

שועל כתב:

כשאתה מחליף את כל סגל הזרים, ואפשר להצביע בבירור על כך שעם עוד קצת מחשבה ובאותה ההשקעה זה יכל להראות הרבה יותר טוב, אני לא רואה מקום לטיעון הקלישאתי שאומר ש"קשה לשנות הכל בקיץ אחד".

זה באמת קשה לשנות הכל בקיץ אחד. מכבי עדיין תקועה עם חוזים של שחקנים שלא משחקים כאן.
אבל כן, אני מסכים שהיה אפשר לעשות קצת יותר טוב עם התקציב הקיים. למשל במקום ה 500K של סילי וה- 500K של קולטון, להביא סנטר איכותי במיליון דולר.
מצד שני, סילי וקולטון נותנים למכבי עוד נפח ורוחב. בקיצור, ימים יגידו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 11 ספטמבר 2016, 11:43

אתם שוב נכנסים לדקויות שאני בכלל לא מתווכח עליהם. אולי היה אפשר לוותר על שחקן X ולהביא משהו קצת יותר טוב. סבבה. אני מסתכל על חודש יוני - מיליון חוזים תקועים שאין מה לעשות איתם (יוגב, מקל, פניני, סיל ועוד), שחקנים שאין להם קונים ואתה מת להפטר מהם (רוצ'סטי, הנדריקס), שוק קשה מאוד (נהירה לנ.ב.א, סין) - קבוצה שבורה לגמריי בלי שום בסיס להשען עליו. ואחרי חודשיים גם הפסימיים שבפסימיים יסכימו שיש קבוצה עם לא מעט דברים טובים. מושלם? לא, רחוק מכך. אבל בשלב הזה היה קשה לי לצפות ליותר. גם אני רציתי 4 מוכח ומוביל (מי ישמע מישהו יכל לחזות את הפציעה של מילר) ורכז בכיר יותר - סו? עדיין מה שנעשה, שוב, בגדול, הוא טוב. אפילו יותר מזה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שועל » 11 ספטמבר 2016, 11:45

אלו לא דקויות. אתה מתעקש להיצמד לקלישאות ואני מדבר על עובדות, כי למרות כל מה שאמרת היה ניתן לעשות כמה דברים טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים