עמדה 1 רמת יורוקאפ בינונית
עמדה 2 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 3 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 4 רמת יורוקאפ חלשה
עמדה 5 רמת יורוליג חלשה
זה לא מסקרן. זה בינוני עם סיכוי נמוך להצלבה! רוני הגדרה מושלמת

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:זה לא קבוצה מסקרנת..
עמדה 2 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 3 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 4 רמת יורוקאפ חלשה
עמדה 5 רמת יורוליג חלשה
my man כתב:זה לא קבוצה מסקרנת..
עמדה 2 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 3 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 4 רמת יורוקאפ חלשה
עמדה 5 רמת יורוליג חלשה
jol9 כתב:אני לא חושב שזה נכון לבחון את הקבוצה באופן הזה.
לפעמים חיבור בין שחקנים, שווה הרבה יותר מכל שחקן בנפרד.
אי אפשר להגיד שסגל שכולל 7-8 שחקנים מרכזיים חדשים, הוא לא מסקרן.
אני מאוד רוצה לראות את ווימס ואת גאודלוק. איזו התקפה מכבי תשחק, איך מקל יסתדר עם זה שהוא צריך
לשחרר את הכדור מהר יותר והרבה יותר פעמים, איך יהיה ראד, איך תהיה ההגנה והריבאונד של מכבי וכמובן
איך יתפקד הצוות המקצועי המשודרג שלנו...
יש הרבה עניין לדעתי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שזה נכון לבחון את הקבוצה באופן הזה.
לפעמים חיבור בין שחקנים, שווה הרבה יותר מכל שחקן בנפרד.
אי אפשר להגיד שסגל שכולל 7-8 שחקנים מרכזיים חדשים, הוא לא מסקרן.
אני מאוד רוצה לראות את ווימס ואת גאודלוק. איזו התקפה מכבי תשחק, איך מקל יסתדר עם זה שהוא צריך
לשחרר את הכדור מהר יותר והרבה יותר פעמים, איך יהיה ראד, איך תהיה ההגנה והריבאונד של מכבי וכמובן
איך יתפקד הצוות המקצועי המשודרג שלנו...
יש הרבה עניין לדעתי.
בהחלט יש הרבה עניין. אני בדעה שמכבי תהיה חייבת לרוץ ולהוציא זריקות מוקדם בשעון. סוס כמו ווימס זה משהו שאתה חייב לנצל במגרש הפתוח. גם לגאודלוק יהיה הרבה יותר קל להוציא זריקות מוקדם בשעון.
בוא נראה אם ארז יוכל להתאים את הרכזים שלו, ובייחוד את מקל, למשחק מהיר ובלי להחזיק את הכדור יותר מדי זמן. אם היה אפשר לעשות טרייד על דורון שפר בפריים שלו המצב היה קצת יותר טוב.
rc4991 כתב:לדעתי מקל מצויין במגרש הפתוח, הוא בכיף יכול להריץ מתפרצות ומעבר ולהזין את השחקנים הפנויים
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לדעתי מקל מצויין במגרש הפתוח, הוא בכיף יכול להריץ מתפרצות ומעבר ולהזין את השחקנים הפנויים
אני לא מסכים. אין לו את המהירות, השליטה בכדור ויכולת המסירה בשביל להיות מצויין במגרש הפתוח. הייתרון הגדול ביותר של מקל זה הפיזיות שלו וזה לא מתבטא במגרש פתוח.
felix_r כתב:לדעתי, הסגל שלנו בפרוש שווה פליי-אוף (אין הצלבה בשיטה החדשה, כי יש בית אחד).
אם לא נגיע לפליי-אוף זה יחשב כישלון. זה יכול לקרות בגלל החולשה בעמדת המאמן. אסור להתעלם מכך שארז מעולם לא אימן ברמות האלה, ומעולם לא ניהל סגל ארוך כזה.
אם ארז יפתיע מעל למצופה, ויצליח להרכיב קבוצה טובה מאוסף הכוכבים הזה (או כאלה שחושבים שהם כוכבים), אז יש גם סיכוי לפיינל-פור.
אני דווקא לא מודאג מהשאלה האם ווימס וגאודלוק יצליחו להתחבר. ווינס שיחק אצל מסינה וגאודלוק אצל אוברדוביץ'. שני מאמנים ששולטים בקבוצותיהם ביד ברזל ולא סובלים השתוללות. אם ווימס וגאודלוק הצליחו להסתדר אצל המאמנים האלה, לא תהיה להם בעיה להסתדר עם ארז.
yzafrir כתב:felix_r כתב:לדעתי, הסגל שלנו בפרוש שווה פליי-אוף (אין הצלבה בשיטה החדשה, כי יש בית אחד).
אם לא נגיע לפליי-אוף זה יחשב כישלון. זה יכול לקרות בגלל החולשה בעמדת המאמן. אסור להתעלם מכך שארז מעולם לא אימן ברמות האלה, ומעולם לא ניהל סגל ארוך כזה.
אם ארז יפתיע מעל למצופה, ויצליח להרכיב קבוצה טובה מאוסף הכוכבים הזה (או כאלה שחושבים שהם כוכבים), אז יש גם סיכוי לפיינל-פור.
אני דווקא לא מודאג מהשאלה האם ווימס וגאודלוק יצליחו להתחבר. ווינס שיחק אצל מסינה וגאודלוק אצל אוברדוביץ'. שני מאמנים ששולטים בקבוצותיהם ביד ברזל ולא סובלים השתוללות. אם ווימס וגאודלוק הצליחו להסתדר אצל המאמנים האלה, לא תהיה להם בעיה להסתדר עם ארז.
פליקס , הרבה זמן לא שמעתי אותך מביע דעה על הסגל או שחקנים ספציפיים ,ואני חייב לציין שאני מסכים עם הניתוח שלך .
אם מפרקים את הסגל שחקן שחקן אז ברור שלא הכל מושלם אבל ארז הוא זה שצריך לחבר את כל העסק וסך הכל יש לו חבורה עם המון פוטנציאל ביד ואין תרוצים (אפילו לא הפציע של מילר או של סמית' כשיפצע...) כך שאם לא יקרה קטסטרופה (פציעות של שחקני המפתח) אז הצלבה זה הלחם והחמאה . אם חלק מה הימורים יצליחו אפשר אפילו להיות שם עם יתרון ביתיות , ואם בכלל הכל יתחבר אז השמיים הם הגבול.
אהבתי איך חלק מהפסמיים פה משאירים להם מקום לכיסוי תחת במקרה שתאוריית הכאוס שלהם תתרסק...
jay כתב:https://www.youtube.com/watch?v=gkgLA8RgZQM
rc4991 כתב:אתה יכול לראות שבהזדמנויות (המועטות) שהיו לו השנה במכבי, הוא כן דאג להטיס את הכדור
גם בנבחרת הוא עשה את זה כשהיתה הזדמנות
יש הרבה שחקנים מהירים בקבוצה ואני בטוח שזה ינוצל
roy1000 כתב:להטיס זה דבר יחסי. מקל הוא לא שחקן מהיר במיוחד. לא בלי הכדור ולא עם הכדור, ולא ראיתי ממנו יכולת דורון שפרית להתחיל מתפרצת במסירה.
בכל מקרה, מכבי תצטרך לשחק מהר, גם אם זה אומר למצוא פתרון אחר לעמדה 1.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:להטיס זה דבר יחסי. מקל הוא לא שחקן מהיר במיוחד. לא בלי הכדור ולא עם הכדור, ולא ראיתי ממנו יכולת דורון שפרית להתחיל מתפרצת במסירה.
בכל מקרה, מכבי תצטרך לשחק מהר, גם אם זה אומר למצוא פתרון אחר לעמדה 1.
דווקא עושה את זה לא רע בכלל. פחות בעונה שעברה.
אני מניח שנראה הרבה מאוד תנועות בסט אופנס שהוא בכלל משחק כסוג של שחקן פנים ומסבך את ההגנות עם היכולת שלו בפוסט.
התנין 2 כתב:עמדה 1 - רמת יורוליג בינונית מינוס, עד שמקל יוכיח אחרת.
עמדה 2. רמת פיינל פור, לא פחות. גאודלוק הוא החלום הרטוב שלי כבר כמה שנים.
עמדה 3. לא מת על ווימס אבל את היכולות יש לו. רמה של הצלבה ומעלה.
עמדה 4. לא סובל את אלכסנדר, אבל ראד בעיניי יכול להיות פגיעה בול. שחקן מאוד מוכשר.
עמדה 5. המון סימני שאלה אבל אם נסתכל על מספרים, אין הרבה שחקנים שנתנו עונה טובה יותר מזירבס שנה שעברה. גם אייברסון הוא שחקן שאני מחבב למדי.
לדעתי המינימום שהסגל הזה שווה זה פלייאוף. מתחת לזה מדובר בכישלון כביר. פיינל פור גם בהחלט נמצא בהישג יד, ולא אופתע בכלל אם נגיע לשם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־12 אורחים