דעתכם על הקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מה דעתכם על הסגל?

סגל מצויין (הצלבה עם סיכוי טוב לפיינל פור)
7
19%
סגל טוב (סיכוי גבוה מאוד להצלבה)
19
51%
סגל בינוני (סיכוי נמוך להצלבה)
10
27%
סגל רע (לא בתמונת הפלייאוף)
1
3%

סך הכול הצבעות : 37

Re: דעתכם על הקבוצה

הודעהעל ידי my man » 11 ספטמבר 2016, 23:45

זה לא קבוצה מסקרנת..

עמדה 1 רמת יורוקאפ בינונית
עמדה 2 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 3 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 4 רמת יורוקאפ חלשה
עמדה 5 רמת יורוליג חלשה

זה לא מסקרן. זה בינוני עם סיכוי נמוך להצלבה! רוני הגדרה מושלמת :clap2
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 ספטמבר 2016, 23:47

my man כתב:זה לא קבוצה מסקרנת..

עמדה 2 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 3 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 4 רמת יורוקאפ חלשה
עמדה 5 רמת יורוליג חלשה

כן
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 12 ספטמבר 2016, 02:48

לדעתי, הסגל שלנו בפרוש שווה פליי-אוף (אין הצלבה בשיטה החדשה, כי יש בית אחד).

אם לא נגיע לפליי-אוף זה יחשב כישלון. זה יכול לקרות בגלל החולשה בעמדת המאמן. אסור להתעלם מכך שארז מעולם לא אימן ברמות האלה, ומעולם לא ניהל סגל ארוך כזה.

אם ארז יפתיע מעל למצופה, ויצליח להרכיב קבוצה טובה מאוסף הכוכבים הזה (או כאלה שחושבים שהם כוכבים), אז יש גם סיכוי לפיינל-פור.

אני דווקא לא מודאג מהשאלה האם ווימס וגאודלוק יצליחו להתחבר. ווינס שיחק אצל מסינה וגאודלוק אצל אוברדוביץ'. שני מאמנים ששולטים בקבוצותיהם ביד ברזל ולא סובלים השתוללות. אם ווימס וגאודלוק הצליחו להסתדר אצל המאמנים האלה, לא תהיה להם בעיה להסתדר עם ארז.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 12 ספטמבר 2016, 08:55

my man כתב:זה לא קבוצה מסקרנת..

עמדה 2 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 3 רמת הצלבה ומעלה
עמדה 4 רמת יורוקאפ חלשה
עמדה 5 רמת יורוליג חלשה

אני לא חושב שזה נכון לבחון את הקבוצה באופן הזה.
לפעמים חיבור בין שחקנים, שווה הרבה יותר מכל שחקן בנפרד.

אי אפשר להגיד שסגל שכולל 7-8 שחקנים מרכזיים חדשים, הוא לא מסקרן.

אני מאוד רוצה לראות את ווימס ואת גאודלוק. איזו התקפה מכבי תשחק, איך מקל יסתדר עם זה שהוא צריך
לשחרר את הכדור מהר יותר והרבה יותר פעמים, איך יהיה ראד, איך תהיה ההגנה והריבאונד של מכבי וכמובן
איך יתפקד הצוות המקצועי המשודרג שלנו...

יש הרבה עניין לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ספטמבר 2016, 09:06

jol9 כתב:אני לא חושב שזה נכון לבחון את הקבוצה באופן הזה.

אני מאוד רוצה לראות את ווימס ואת גאודלוק. איזו התקפה מכבי תשחק, איך מקל יסתדר עם זה שהוא צריך
לשחרר את הכדור מהר יותר והרבה יותר פעמים, איך יהיה ראד, איך תהיה ההגנה והריבאונד של מכבי וכמובן

יש הרבה עניין לדעתי.

בהחלט יש הרבה עניין. אני בדעה שמכבי תהיה חייבת לרוץ ולהוציא זריקות מוקדם בשעון. סוס כמו ווימס זה משהו שאתה חייב לנצל במגרש הפתוח. גם לגאודלוק יהיה הרבה יותר קל להוציא זריקות מוקדם בשעון.

בוא נראה אם ארז יוכל להתאים את הרכזים שלו, ובייחוד את מקל, למשחק מהיר ובלי להחזיק את הכדור יותר מדי זמן. אם היה אפשר לעשות טרייד על דורון שפר בפריים שלו המצב היה קצת יותר טוב.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ספטמבר 2016, 10:24

לדעתי מקל מצויין במגרש הפתוח, הוא בכיף יכול להריץ מתפרצות ומעבר ולהזין את השחקנים הפנויים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 ספטמבר 2016, 13:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא חושב שזה נכון לבחון את הקבוצה באופן הזה.

יש הרבה עניין לדעתי.

בהחלט יש הרבה עניין. אני בדעה שמכבי תהיה חייבת לרוץ ולהוציא זריקות מוקדם בשעון. סוס כמו ווימס זה משהו שאתה חייב לנצל במגרש הפתוח. גם לגאודלוק יהיה הרבה יותר קל להוציא זריקות מוקדם בשעון.

בוא נראה אם ארז יוכל להתאים את הרכזים שלו, ובייחוד את מקל, למשחק מהיר ובלי להחזיק את הכדור יותר מדי זמן. אם היה אפשר לעשות טרייד על דורון שפר בפריים שלו המצב היה קצת יותר טוב.

גם צירבאס זה שחקן שמסוגל לרוץ מהר מאוד למעלה ולתפוס עמדה. אייברסון בכלל.

הבעיה היא שזה לא הסגנון של ארז.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ספטמבר 2016, 14:03

rc4991 כתב:לדעתי מקל מצויין במגרש הפתוח, הוא בכיף יכול להריץ מתפרצות ומעבר ולהזין את השחקנים הפנויים

אני לא מסכים. אין לו את המהירות, השליטה בכדור ויכולת המסירה בשביל להיות מצויין במגרש הפתוח. הייתרון הגדול ביותר של מקל זה הפיזיות שלו וזה לא מתבטא במגרש פתוח.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ספטמבר 2016, 14:16

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:לדעתי מקל מצויין במגרש הפתוח, הוא בכיף יכול להריץ מתפרצות ומעבר ולהזין את השחקנים הפנויים

אני לא מסכים. אין לו את המהירות, השליטה בכדור ויכולת המסירה בשביל להיות מצויין במגרש הפתוח. הייתרון הגדול ביותר של מקל זה הפיזיות שלו וזה לא מתבטא במגרש פתוח.

אתה יכול לראות שבהזדמנויות (המועטות) שהיו לו השנה במכבי, הוא כן דאג להטיס את הכדור
גם בנבחרת הוא עשה את זה כשהיתה הזדמנות

יש הרבה שחקנים מהירים בקבוצה ואני בטוח שזה ינוצל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 ספטמבר 2016, 15:07

felix_r כתב:לדעתי, הסגל שלנו בפרוש שווה פליי-אוף (אין הצלבה בשיטה החדשה, כי יש בית אחד).

אם לא נגיע לפליי-אוף זה יחשב כישלון. זה יכול לקרות בגלל החולשה בעמדת המאמן. אסור להתעלם מכך שארז מעולם לא אימן ברמות האלה, ומעולם לא ניהל סגל ארוך כזה.

אם ארז יפתיע מעל למצופה, ויצליח להרכיב קבוצה טובה מאוסף הכוכבים הזה (או כאלה שחושבים שהם כוכבים), אז יש גם סיכוי לפיינל-פור.

אני דווקא לא מודאג מהשאלה האם ווימס וגאודלוק יצליחו להתחבר. ווינס שיחק אצל מסינה וגאודלוק אצל אוברדוביץ'. שני מאמנים ששולטים בקבוצותיהם ביד ברזל ולא סובלים השתוללות. אם ווימס וגאודלוק הצליחו להסתדר אצל המאמנים האלה, לא תהיה להם בעיה להסתדר עם ארז.

פליקס , הרבה זמן לא שמעתי אותך מביע דעה על הסגל או שחקנים ספציפיים ,ואני חייב לציין שאני מסכים עם הניתוח שלך .

אם מפרקים את הסגל שחקן שחקן אז ברור שלא הכל מושלם אבל ארז הוא זה שצריך לחבר את כל העסק וסך הכל יש לו חבורה עם המון פוטנציאל ביד ואין תרוצים (אפילו לא הפציע של מילר או של סמית' כשיפצע...) כך שאם לא יקרה קטסטרופה (פציעות של שחקני המפתח) אז הצלבה זה הלחם והחמאה . אם חלק מה הימורים יצליחו אפשר אפילו להיות שם עם יתרון ביתיות , ואם בכלל הכל יתחבר אז השמיים הם הגבול.

אהבתי איך חלק מהפסמיים פה משאירים להם מקום לכיסוי תחת במקרה שתאוריית הכאוס שלהם תתרסק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 ספטמבר 2016, 15:10

מי כמוך יודע מה זה כיסוי תחת...

מזיין את השכל קיץ שלם על אייברסון, אייברסון חותם ואז "זה מה שהיה אפשר להביא בסכומים של פדרמן".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ספטמבר 2016, 15:34

yzafrir כתב:
felix_r כתב:לדעתי, הסגל שלנו בפרוש שווה פליי-אוף (אין הצלבה בשיטה החדשה, כי יש בית אחד).

פליקס , הרבה זמן לא שמעתי אותך מביע דעה על הסגל או שחקנים ספציפיים ,ואני חייב לציין שאני מסכים עם הניתוח שלך .

אם מפרקים את הסגל שחקן שחקן אז ברור שלא הכל מושלם אבל ארז הוא זה שצריך לחבר את כל העסק וסך הכל יש לו חבורה עם המון פוטנציאל ביד ואין תרוצים (אפילו לא הפציע של מילר או של סמית' כשיפצע...) כך שאם לא יקרה קטסטרופה (פציעות של שחקני המפתח) אז הצלבה זה הלחם והחמאה . אם חלק מה הימורים יצליחו אפשר אפילו להיות שם עם יתרון ביתיות , ואם בכלל הכל יתחבר אז השמיים הם הגבול.

אהבתי איך חלק מהפסמיים פה משאירים להם מקום לכיסוי תחת במקרה שתאוריית הכאוס שלהם תתרסק...

לא רואה תסריט שמכבי מסיימת את העונה הסדירה בארבעת המקומות הראשונים
צריכים לקרות כל כך הרבה דברים בשביל שזה יקרה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 12 ספטמבר 2016, 16:30

שמעו הסגל שלנו השנה מאוד מסובך ומאוד מעניין
השילוב של גאודלוק וווימס זה שילוב מדהים,אתם צריכים להבין שזה שמקל ואוחיון בעמדה אחד לא הורס כלום
כי כן מקל יכול לשחק הרבה עם ווימס ביחד זה לא שאין את ווימס וגאולדוק שהם שתי סקוררים מהשורה הראשונה אז הכל בסדר, אם לא היה לנו סקוררים כמוהם אז אפילו לא היינו בטופ 10.
הבעיה היחידה היא בעמדה 4 ואני ממש ממש לא חושב שעמדה 4 היא עמדת יורוקאפ חלשה, ראד ואלכסנדר זה רמת יורוקאפ בין טובה לטובה מאוד, אל תזלזלו בראד
חוץ מזה מילר, בתחילת יולי אמרו שהוא נפצע בין 6-9 חודשים, נגיד אחרי 7 חודשים הוא יחזור מהפציעה ויוכל לשחק + חודש שיצטרך לחזור לעצמו = 8 חודשים בסה"כ
יולי1 אוגוסט2 ספטמבר3 אוקטובר4 נובמבר5 דצמבר6 ינואר7 פברואר8
זה אומר שכבר בתחילת מרץ השחקן חוזר לשחק וגם הוא יחזור לעצמו, רק מזכיר שמתחילת מרץ יש עוד 7(!) מחזורים ביורוליג, אז גם אם הפציעה קצת תתעכב ישארו לו לפחות 4 מחזורים (+-) לשחק שזה יפה
וחוץ מזה, אם נעלה להצלבה אז הוא ישחק כל ההצלבה וזה בטוח !
ואז החמישיה שלנו תהייה בהצלבה - מקל - גאודלוק - ווימס - מילר - וצירבס
וחמישייה שנייה - אוחיון - סילי - סמית' - ראד' - אייברסון
אז אם נעלה להצלבה אני כן יכול לראות אותנו בפיינל פור עם מילר
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי jay » 12 ספטמבר 2016, 17:12

סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי איתי-שגב » 12 ספטמבר 2016, 17:16

jay כתב:https://www.youtube.com/watch?v=gkgLA8RgZQM

זה כזה טוב.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ספטמבר 2016, 18:24

rc4991 כתב:אתה יכול לראות שבהזדמנויות (המועטות) שהיו לו השנה במכבי, הוא כן דאג להטיס את הכדור
גם בנבחרת הוא עשה את זה כשהיתה הזדמנות

יש הרבה שחקנים מהירים בקבוצה ואני בטוח שזה ינוצל

להטיס זה דבר יחסי. מקל הוא לא שחקן מהיר במיוחד. לא בלי הכדור ולא עם הכדור, ולא ראיתי ממנו יכולת דורון שפרית להתחיל מתפרצת במסירה.

בכל מקרה, מכבי תצטרך לשחק מהר, גם אם זה אומר למצוא פתרון אחר לעמדה 1.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 ספטמבר 2016, 18:33

roy1000 כתב:להטיס זה דבר יחסי. מקל הוא לא שחקן מהיר במיוחד. לא בלי הכדור ולא עם הכדור, ולא ראיתי ממנו יכולת דורון שפרית להתחיל מתפרצת במסירה.

דווקא עושה את זה לא רע בכלל. פחות בעונה שעברה.
אני מניח שנראה הרבה מאוד תנועות בסט אופנס שהוא בכלל משחק כסוג של שחקן פנים ומסבך את ההגנות עם היכולת שלו בפוסט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 12 ספטמבר 2016, 18:39

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:להטיס זה דבר יחסי. מקל הוא לא שחקן מהיר במיוחד. לא בלי הכדור ולא עם הכדור, ולא ראיתי ממנו יכולת דורון שפרית להתחיל מתפרצת במסירה.

דווקא עושה את זה לא רע בכלל. פחות בעונה שעברה.
אני מניח שנראה הרבה מאוד תנועות בסט אופנס שהוא בכלל משחק כסוג של שחקן פנים ומסבך את ההגנות עם היכולת שלו בפוסט.

זה ללא ספק הדבר שהוא עושה הכי טוב. הוא יותר גדול ויותר חזק מרוב השחקנים שעומדים מולו.
איך שלא תהפוך את זה, הוא לא מוביל כדור מדהים במיוחד והוא לא מוסר טוב במיוחד. הייתרון הגדול שלו זה הפיזיות וזה בא לידי ביטוי בסט אופנס.
roy1000

הודעהעל ידי התנין 2 » 12 ספטמבר 2016, 18:58

עמדה 1 - רמת יורוליג בינונית מינוס, עד שמקל יוכיח אחרת.
עמדה 2. רמת פיינל פור, לא פחות. גאודלוק הוא החלום הרטוב שלי כבר כמה שנים.
עמדה 3. לא מת על ווימס אבל את היכולות יש לו. רמה של הצלבה ומעלה.
עמדה 4. לא סובל את אלכסנדר, אבל ראד בעיניי יכול להיות פגיעה בול. שחקן מאוד מוכשר.
עמדה 5. המון סימני שאלה אבל אם נסתכל על מספרים, אין הרבה שחקנים שנתנו עונה טובה יותר מזירבס שנה שעברה. גם אייברסון הוא שחקן שאני מחבב למדי.

לדעתי המינימום שהסגל הזה שווה זה פלייאוף. מתחת לזה מדובר בכישלון כביר. פיינל פור גם בהחלט נמצא בהישג יד, ולא אופתע בכלל אם נגיע לשם.
התנין 2

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 ספטמבר 2016, 19:15

התנין 2 כתב:עמדה 1 - רמת יורוליג בינונית מינוס, עד שמקל יוכיח אחרת.
עמדה 2. רמת פיינל פור, לא פחות. גאודלוק הוא החלום הרטוב שלי כבר כמה שנים.
עמדה 3. לא מת על ווימס אבל את היכולות יש לו. רמה של הצלבה ומעלה.
עמדה 4. לא סובל את אלכסנדר, אבל ראד בעיניי יכול להיות פגיעה בול. שחקן מאוד מוכשר.
עמדה 5. המון סימני שאלה אבל אם נסתכל על מספרים, אין הרבה שחקנים שנתנו עונה טובה יותר מזירבס שנה שעברה. גם אייברסון הוא שחקן שאני מחבב למדי.

לדעתי המינימום שהסגל הזה שווה זה פלייאוף. מתחת לזה מדובר בכישלון כביר. פיינל פור גם בהחלט נמצא בהישג יד, ולא אופתע בכלל אם נגיע לשם.

ווימס וסמית זאת עמדה 3 של הצלבה?

לא רואה קבוצה שמתחרה בנו בעמדה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים