yiffy כתב:אני ואתה ראינו את אותו גביע דיוויס? דל פוטרו היה איום ונורא מול פרר וגם מול נדאל יש לו רק מערכה אחת להתגאות בה ותו לא.
אני מסכים שהעונה הקרובה תהיה מעניינת במיוחד. אני לא יודע אם פדרר באמת יכול לחזור למקום הראשון - זה דורש לפחות שתי הדחות מוקדמות של נולה מטורנירי GS ואחת של נדאל ולא זכור לי מתי זה קרה עם שניהם (ever). הוא בהחלט כן יכוון לסלאם, אם אפשר לראשונים בעונה, ואז יוכל להגיע משוחרר ורגוע לטורנירי ההמשך. את השנה שעברה רוג'ר פתח רע מאוד דווקא אחרי יכולת טובה בסוף השנה. אני מקווה שהפעם הוא יצליח לרכב על הגל הזה באוסטרליה . כמו כן, לראשונה בהיסטוריה, אני מקווה שהוא יפגוש בחצי מלבורן את נדאל ולא את נולה.
בין נולה לרפא - אני מאמין שהפער ביניהם יצטמצם מהר יחסית. לרפא יש נקודות להרוויח באוסטרליה וקשה לראות את נולה זוכה בכל המאסטרס בהם זכה בעונה שעברה - כך שצמצום הוא סביר בהחלט. יחד עם זאת - רגע המפתח יהיה הרולאן גארוס. ניצחון של נולה על נדאל בגמר בפריז יהיה שקול לניצחון של נדאל על פדרר ב-08' - דחיקת הפייבוריט דווקא במגרש החביב עליו. אין ספק שיהיה מעניין.
מארי - מצד אחד, זאת תהיה בערך שנה רביעית שאנחנו נגיד "אולי הפעם" וזה מתחיל להרגיש מיותר. מצד שני, אף אחד לא יכול היה ממש לצפות את הפריצה של נולה אז באותה מידה גם מארי יכול להפתיע את כולם. אחרי הכל, אני חושב שלפני השנה האחרונה הרבה היו אומרים שאם יהיה טניסאי כלשהו שיצטרף לרפא ורוג'ר בפסגה זה יהיה מארי לפני נולה.
אני מת כבר שיתחיל - מעצבן שצריך לחכות

בעיקר אני מקווה שלא תהיה שביתה. היה דיבור על זה ושמותיהם של רפא ומארי הוזכרו כתומכים. אני מאמין שפדרר, שלא מחכות לו עוד הרבה מאוד עונות, יתנגד.
נתחיל מהסוף - שביתה זה משהו חמור מדי. זה לא יכול לדעתי לבוא בבום, ובטח לא בשנה אולימפית.
יש מצב שזה יקרה מתישהו, אבל לדעתי לא בשנה הקרובה.
לגבי מארי - השנה הוא היה מצויין מתי שהוא היה צריך להיות מצויין. הוא נתן עונת חימר טובה, ולצערו פגש את רפא בRG, ווימבי ובארה"ב. תכלס, יש לו את הטניס לנצח כל אחד
אבל הוא לא חזק בראש. הוא נתן עונת אסיה פנטסטית, השפיל את רפא ולקח 3 תארים רצופים.
כמו שאתה מקווה להמנע ממפגש עם נולה בחצי, אני חושב שהגיע הזמן באמת שרפא ורוג'ר יהיו באותו החצי. זה יכול להיות נחמד.
דווקא מארי יכול לקחת את נובאק (כל עוד זה לא בגמר...

)
דלפוטרו שיחק מצויין. הוא התמודד עם שניים משלושת-ארבעת שחקני החימר הטובים בעולם, שווה בשווה. את פרר הוא סחב ל-5 מערכות
ואת רפא, כמעט. וד"א רפא שיחק טוב ממה שראיתי. דלפו נמצא בדרך הנכונה. אל תשכח שהחימר זה לא המגרש הכי חזק שלו. באוסטרליה הוא יידבר חזק
ואני מקווה שהוא לא יהיה באיזור של רפא בהגרלה.
לבסוף - אתה צודק, זה מאוד בלתי צפוי. לפני שנה, כולם דיברו על הרפא סלאם, ופתאום אחרי עונה שבה רפא היה בריא והגיע ל-3 גמרים של סלאמים, האוהדים שלו עדיין מאוד מאוכזבים.
יכול מאוד להיות שפתאום מארי יתפוס את מלאך המזל מהאוזן וישתלט על הסבב כמו שנובאק עשה. ויכול להיות פתאום שדג'וקוביץ' ישחזר את העונה הבלתי אפשרית שלו.
מה שדי בטוח מבחינתי זה שהצמרת תישאר כמו שהיא. דלפו יוכל להתקרב, אבל הוא יצטרך שהרבה דברים יתחברו לו בשביל לפרוץ אל תוך הרביעייה הראשונה.