25 ספטמבר 2016, 02:19
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.
דווקא אחד הדברים שאהבתי אצלו זה שהוא לא הולך עם הראש בקיר.
הוא בכלל לא כופה את עצמו על המשחק כמו ששחקנים מוכשרים נוטים לעשות. בחלק מההתקפות אפילו פיני צעק עליו שיקח את הכדור אחד על אחד בכוח.
כרגע הוא בול פגיעה של מכבי.
שמואל אתה לא יכול להתעלם מזה שהוא לא שומר בשום צורה.
הוא אחלה בהתקפה וצריך להגיד את זה, אבל אי אפשר להגיד "בול פגיעה" בלי להתייחס להגנה.
אני כלל לא מתעלם מההגנה. ההפך, בכל המשחקים האחרונים הבעתי אכזבה מההגנה שלו.
הכוונה שלי הייתה שבמחינה התקפית הוא תחליף הולם לקווינסי מילר, ועם קצת עבודה של רמי הדר איתו הוא יכול להיות שחקן הגנה לא רע בכלל.
רוב הבעיות שלו קשורות להבנה ומיקום. יש לו את כל הנתונים לשמור.
25 ספטמבר 2016, 02:21
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.
הוא בכלל לא כופה את עצמו על המשחק כמו ששחקנים מוכשרים נוטים לעשות. בחלק מההתקפות אפילו פיני צעק עליו שיקח את הכדור אחד על אחד בכוח.
הוא אחלה בהתקפה וצריך להגיד את זה, אבל אי אפשר להגיד "בול פגיעה" בלי להתייחס להגנה.
הכוונה שלי הייתה שבמחינה התקפית הוא תחליף הולם לקווינסי מילר, ועם קצת עבודה של רמי הדר איתו הוא יכול להיות שחקן הגנה לא רע בכלל.
אוקיי, מסכים עם זה.
25 ספטמבר 2016, 02:22
25 ספטמבר 2016, 02:25
LIAV10 כתב:רמי הדר לא קוסם, הוא מאמן הגנה מעולה, אבל היו לו שחקני הגנה.
אין בקבוצה הזאת שחקן הגנה מובהק אחד.
סמית׳ היה כזה כשהיה בריא, אולי אוחיון הוא כזה.
25 ספטמבר 2016, 02:25
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:[quote="yanay21"]ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.
אוקיי, מסכים עם זה.
25 ספטמבר 2016, 02:28
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:רמי הדר לא קוסם, הוא מאמן הגנה מעולה, אבל היו לו שחקני הגנה.
ווימס שומר אדיר כשהוא רוצה (ובינתיים הגישה שלו מאוד טובה).
גם מקל שחקן הגנה מעולה.
25 ספטמבר 2016, 02:32
25 ספטמבר 2016, 02:32
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:רמי הדר לא קוסם, הוא מאמן הגנה מעולה, אבל היו לו שחקני הגנה.
ווימס שומר אדיר כשהוא רוצה (ובינתיים הגישה שלו מאוד טובה).
גם מקל שחקן הגנה מעולה.
מה אתה מגזים, שומר לא רע.
אוחיון השחקן הגנה הכי טוב שלך.
וגם אם ווימס שומר אדיר זה לא מספיק.
מקל בסדר, גאודלוק וסילבן רעים, סילי לא רע, ווימס ופניני איטיים אבל חכמים בהגנה, ראד על הפנים, צירבס וקולטון בינוניים מינוס ואלכסנדר זוועה.
25 ספטמבר 2016, 02:40
25 ספטמבר 2016, 02:41
yanay21 כתב:ההשוואה לשושלת לא במקומה. כדי להיות הקבוצה הכי טובה באירופה, אתה צריך את ההתקפה מספר אחת,אבל אפשר גם להסתפק בהגנה טופ 3 או 4. ועובדה, צסק"א של 2006 לא עשתה סקור פסיכי בגמר, אבל החזיקה אותנו על אפילו פחות. מכבי הנוכחית לא שווה אפילו עשירית מההתקפה של השושלת, ככה שכל עניין ההגנה לא רלוונטי בשום קטע.
אנחנו צריכים לבנות קבוצות הגנתיות, וכושלים בזה כל שנה.
25 ספטמבר 2016, 02:47
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:ההשוואה לשושלת לא במקומה. כדי להיות הקבוצה הכי טובה באירופה, אתה צריך את ההתקפה מספר אחת,אבל אפשר גם להסתפק בהגנה טופ 3 או 4. ועובדה, צסק"א של 2006 לא עשתה סקור פסיכי בגמר, אבל החזיקה אותנו על אפילו פחות. מכבי הנוכחית לא שווה אפילו עשירית מההתקפה של השושלת, ככה שכל עניין ההגנה לא רלוונטי בשום קטע.
אנחנו צריכים לבנות קבוצות הגנתיות, וכושלים בזה כל שנה.
בינתיים מכבי קבוצה של 90 נקודות למשחק, בלי הסקורר הטוב ביותר ביורוליג ועם ווימס בכושר משחק בינוני.
יש סיכוי לא רע שמכבי אכן מספר אחת באירופה בתחום הזה. אם ארז יצליח לחבר הגנה קבוצתית סבירה עד טובה, מכבי יכולה ללכת רחוק.
25 ספטמבר 2016, 04:07
Holiday_Armadillo כתב:אדם כתב:ראד חייב להיות מוחתם כבר עכשיו לעוד שנה ,אני עוקב אחרי הבחור הוא שחקן אדיר ופוטנציאל ענק ,נכון אנחנו נסבול ממנו ונקלל אותו עוד הרבה ,אבל זה נקרא לדעת מה ומתי להחתים ,זה שחקן שצריך להיות במכבי אם מילר בלי מילר ,הוא פצצה ,תראו מה מכלול היכולות שלו .
לגבי ווימס אני מחכה לו כמו כולם ,פלופ כמו פארמר הוא לא יהיה ,רואים שיש לו ,זה מזכיר את לאנגפורד שהגיע והיה לא חד בתחילת דרכו במכבי.
מה שכן שמעתי בשבת ביציע את דניאל זילברשטין אומר ווימס ומשו שקשור לפציות שעבר וזה מראה על זה שאיבד מהאתלטיות ועוד כמה דברים ,??וואטט?מה החרטה ,אם מדברים על אתלטיות ,הבן אדם נשאר אותו אתלט רואים את זה בכל צעד והטבעה ,אני לא מבין על מה מדבר .
זה שאולי איבד את כושר המשחק ואת החדות במשחק וקצת הכדרור בורח זה משו אחר ,זה מה שקורה שנותנים לנעלים לדבר ולפרשן על כדורסל.
לא, אתה לא מחתים שחקן אחרי שלושה משחקי אימון
25 ספטמבר 2016, 04:10
שועל כתב:אני לא מתלהב מראד למרות משחק אחד טוב מאוד שלו. יש לו יתרון של אתלטיות ושליטה בכדור, אבל הקליעה, הסיומת והריבאונד שלו מאוד חשודים, וההגנה כמעט ולא קיימת.
מה שכן לגבי צירבס אני מרגיש שאני מתחיל לאכול את הכובע.
וסמית, למרבה ההפתעה, ממש שמר במשחק הזה.
ואין לנו מחליפים לעמדות 4 ו5.
25 ספטמבר 2016, 04:11
אדם כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדם כתב:ראד חייב להיות מוחתם כבר עכשיו לעוד שנה ,אני עוקב אחרי הבחור הוא שחקן אדיר ופוטנציאל ענק ,נכון אנחנו נסבול ממנו ונקלל אותו עוד הרבה ,אבל זה נקרא לדעת מה ומתי להחתים ,זה שחקן שצריך להיות במכבי אם מילר בלי מילר ,הוא פצצה ,תראו מה מכלול היכולות שלו .
לגבי ווימס אני מחכה לו כמו כולם ,פלופ כמו פארמר הוא לא יהיה ,רואים שיש לו ,זה מזכיר את לאנגפורד שהגיע והיה לא חד בתחילת דרכו במכבי.
מה שכן שמעתי בשבת ביציע את דניאל זילברשטין אומר ווימס ומשו שקשור לפציות שעבר וזה מראה על זה שאיבד מהאתלטיות ועוד כמה דברים ,??וואטט?מה החרטה ,אם מדברים על אתלטיות ,הבן אדם נשאר אותו אתלט רואים את זה בכל צעד והטבעה ,אני לא מבין על מה מדבר .
זה שאולי איבד את כושר המשחק ואת החדות במשחק וקצת הכדרור בורח זה משו אחר ,זה מה שקורה שנותנים לנעלים לדבר ולפרשן על כדורסל.
לא, אתה לא מחתים שחקן אחרי שלושה משחקי אימון
אם קראת הכל,בטח ראית שאמרתי שאני עוקב אחריו מלא זמן.
זה דבר ראשון דבר שני כל אחד שקצת מבין רואה שהבחור מלא כשרון ופוטנציאל עצום,מה יצא מזה?,אי אפשר לדעת.
מה שכן שחקן כזה צריך להיות אצלנו ואיתנו אין הרבה בעמדה הזו ובכישורים הללו לטוב ולרע,וכמו שראית אמרתי שאנחנו עוד נקלל אותו וניתעצבן הרבה ,אבל אם אני בעל מקצוע ,כזה חומר גלם אני רוצה אצלי,חבל שנבכה בעתיד שוב,רע הוא לא יהיה.
25 ספטמבר 2016, 09:37
25 ספטמבר 2016, 10:57
25 ספטמבר 2016, 11:26
25 ספטמבר 2016, 11:27
25 ספטמבר 2016, 11:31
felix_r כתב:החסימה של ראד נראית לי לא הכי חוקית בעולם, אבל אני מקווה, שפעולה הגנתית זו, שהביאה ניצחון למכבי, תגרום לו להנות ממהלכי הגנה.
25 ספטמבר 2016, 11:34