חצי גמר טורניר גומלסקי: מכבי נגד פאו, שבת, 16:55, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר טורניר גומלסקי: מכבי נגד פאו, שבת, 16:55, ספורט

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2016, 02:19

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.

דווקא אחד הדברים שאהבתי אצלו זה שהוא לא הולך עם הראש בקיר.
הוא בכלל לא כופה את עצמו על המשחק כמו ששחקנים מוכשרים נוטים לעשות. בחלק מההתקפות אפילו פיני צעק עליו שיקח את הכדור אחד על אחד בכוח.
כרגע הוא בול פגיעה של מכבי.

שמואל אתה לא יכול להתעלם מזה שהוא לא שומר בשום צורה.
הוא אחלה בהתקפה וצריך להגיד את זה, אבל אי אפשר להגיד "בול פגיעה" בלי להתייחס להגנה.

אני כלל לא מתעלם מההגנה. ההפך, בכל המשחקים האחרונים הבעתי אכזבה מההגנה שלו.
הכוונה שלי הייתה שבמחינה התקפית הוא תחליף הולם לקווינסי מילר, ועם קצת עבודה של רמי הדר איתו הוא יכול להיות שחקן הגנה לא רע בכלל.
רוב הבעיות שלו קשורות להבנה ומיקום. יש לו את כל הנתונים לשמור.

אוקיי, מסכים עם זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2016, 02:21

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.

הוא בכלל לא כופה את עצמו על המשחק כמו ששחקנים מוכשרים נוטים לעשות. בחלק מההתקפות אפילו פיני צעק עליו שיקח את הכדור אחד על אחד בכוח.

הוא אחלה בהתקפה וצריך להגיד את זה, אבל אי אפשר להגיד "בול פגיעה" בלי להתייחס להגנה.

הכוונה שלי הייתה שבמחינה התקפית הוא תחליף הולם לקווינסי מילר, ועם קצת עבודה של רמי הדר איתו הוא יכול להיות שחקן הגנה לא רע בכלל.

אוקיי, מסכים עם זה.

ודרך אגב, במשחק היום הוא שיר את היציאה לקלעים. אני לא חושב שהוא חטף שלשות היום על הראש.
נגד ברצלונה הוא קיבל את זה 5-6 שלשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2016, 02:22

רמי הדר לא קוסם, הוא מאמן הגנה מעולה, אבל היו לו שחקני הגנה.
אין בקבוצה הזאת שחקן הגנה מובהק אחד.
סמית׳ היה כזה כשהיה בריא, אולי אוחיון הוא כזה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2016, 02:25

LIAV10 כתב:רמי הדר לא קוסם, הוא מאמן הגנה מעולה, אבל היו לו שחקני הגנה.

ווימס שומר אדיר כשהוא רוצה (ובינתיים הגישה שלו מאוד טובה).
גם מקל שחקן הגנה מעולה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2016, 02:25

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:[quote="yanay21"]ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.

אוקיי, מסכים עם זה.

ודרך אגב, במשחק היום הוא שיר את היציאה לקלעים. אני לא חושב שהוא חטף שלשות היום על הראש.
נגד ברצלונה הוא קיבל את זה 5-6 שלשות.[/quote]

הוא עדיין נראה חסר מושג בהגנה. לא מבין איפה הוא צריך להיות ומה הוא צריך לעשות.

זה שיש לו נתונים פיזיים זה נחמד, אבל הגנה זה הרבה מעבר לזה. צריך לעבוד איתו הרבה ולקוות לטוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2016, 02:28

שמואל1 כתב:

גם מקל שחקן הגנה מעולה.

מה אתה מגזים, שומר לא רע.
אוחיון השחקן הגנה הכי טוב שלך.
וגם אם ווימס שומר אדיר זה לא מספיק.
מקל בסדר, גאודלוק וסילבן רעים, סילי לא רע, ווימס ופניני איטיים אבל חכמים בהגנה, ראד על הפנים, צירבס וקולטון בינוניים מינוס ואלכסנדר זוועה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ספטמבר 2016, 02:32

אני אוהב את הפוטנציאל של ראד. לא יודע כמה המאמנים יצליחו להוציא ממנו בהגנה, אבל מאמין שנוכל לראות ממנו שיפור באספקט הזה.
מה שכן, עדיין לא ראינו אותו (ואף אחד בעצם) עם גאודלוק. מעניין לראות איך כולם משתלבים ביחד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2016, 02:32

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

גם מקל שחקן הגנה מעולה.

מה אתה מגזים, שומר לא רע.
אוחיון השחקן הגנה הכי טוב שלך.
וגם אם ווימס שומר אדיר זה לא מספיק.
מקל בסדר, גאודלוק וסילבן רעים, סילי לא רע, ווימס ופניני איטיים אבל חכמים בהגנה, ראד על הפנים, צירבס וקולטון בינוניים מינוס ואלכסנדר זוועה.

יש דו"ח סקאוט ארוך על ווימס ביוטיוב, אתה יכול לראות שם ניתוח מקצועי מאוד של יכולות ההגנה שלו. מדובר ביכולות ברמה הגבוהה ביותר באירופה.
בכל אופן, זה ברור שמכבי לא הולכת להיות קבוצה הגנה וזה בסדר גמור. גם מכבי של השושלת לא הייתה קבוצת הגנה גדולה ועדיין פירקה את כל אירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 25 ספטמבר 2016, 02:40

ההשוואה לשושלת לא במקומה. כדי להיות הקבוצה הכי טובה באירופה, אתה צריך את ההתקפה מספר אחת,אבל אפשר גם להסתפק בהגנה טופ 3 או 4. ועובדה, צסק"א של 2006 לא עשתה סקור פסיכי בגמר, אבל החזיקה אותנו על אפילו פחות. מכבי הנוכחית לא שווה אפילו עשירית מההתקפה של השושלת, ככה שכל עניין ההגנה לא רלוונטי בשום קטע.
אנחנו צריכים לבנות קבוצות הגנתיות, וכושלים בזה כל שנה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2016, 02:41

yanay21 כתב:ההשוואה לשושלת לא במקומה. כדי להיות הקבוצה הכי טובה באירופה, אתה צריך את ההתקפה מספר אחת,אבל אפשר גם להסתפק בהגנה טופ 3 או 4. ועובדה, צסק"א של 2006 לא עשתה סקור פסיכי בגמר, אבל החזיקה אותנו על אפילו פחות. מכבי הנוכחית לא שווה אפילו עשירית מההתקפה של השושלת, ככה שכל עניין ההגנה לא רלוונטי בשום קטע.

בינתיים מכבי קבוצה של 90 נקודות למשחק, בלי הסקורר הטוב ביותר ביורוליג ועם ווימס בכושר משחק בינוני.
יש סיכוי לא רע שמכבי אכן מספר אחת באירופה בתחום הזה. אם ארז יצליח לחבר הגנה קבוצתית סבירה עד טובה, מכבי יכולה ללכת רחוק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 25 ספטמבר 2016, 02:47

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:ההשוואה לשושלת לא במקומה. כדי להיות הקבוצה הכי טובה באירופה, אתה צריך את ההתקפה מספר אחת,אבל אפשר גם להסתפק בהגנה טופ 3 או 4. ועובדה, צסק"א של 2006 לא עשתה סקור פסיכי בגמר, אבל החזיקה אותנו על אפילו פחות. מכבי הנוכחית לא שווה אפילו עשירית מההתקפה של השושלת, ככה שכל עניין ההגנה לא רלוונטי בשום קטע.

בינתיים מכבי קבוצה של 90 נקודות למשחק, בלי הסקורר הטוב ביותר ביורוליג ועם ווימס בכושר משחק בינוני.
יש סיכוי לא רע שמכבי אכן מספר אחת באירופה בתחום הזה. אם ארז יצליח לחבר הגנה קבוצתית סבירה עד טובה, מכבי יכולה ללכת רחוק.

די נו, אתה לא רציני. מכבי קבוצה של 90 נקודות למשחק במשחקי אימון. היית אומר שפאו היא קבוצת ההתקפה השנייה בטיבה באירופה כי היא דפקה 88?
כרגע מכבי לא תלך רחוק(רחוק בעיניי זה סיכוי לנצח בהצלבה, אגב), כי גם אם ההתקפה תהיה סבבה, יש לנו בעיות מבניות-גבוהים. וזה, לבד, יכול לפרק לנו את החיים. תאר לך אותנו מול פנר, מי יתמודד עם ווסלי? וזו רק דוגמה אחת. והגארדים שלנו יצטרכו להתמודד עם שומרים טובים מניק קלאת'ס, כבודו במקומו מונח(במילים אחרות, מונח בצד, ביחד עם השיער שלו)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אדם » 25 ספטמבר 2016, 04:07

Holiday_Armadillo כתב:
אדם כתב:ראד חייב להיות מוחתם כבר עכשיו לעוד שנה ,אני עוקב אחרי הבחור הוא שחקן אדיר ופוטנציאל ענק ,נכון אנחנו נסבול ממנו ונקלל אותו עוד הרבה ,אבל זה נקרא לדעת מה ומתי להחתים ,זה שחקן שצריך להיות במכבי אם מילר בלי מילר ,הוא פצצה ,תראו מה מכלול היכולות שלו .
לגבי ווימס אני מחכה לו כמו כולם ,פלופ כמו פארמר הוא לא יהיה ,רואים שיש לו ,זה מזכיר את לאנגפורד שהגיע והיה לא חד בתחילת דרכו במכבי.
מה שכן שמעתי בשבת ביציע את דניאל זילברשטין אומר ווימס ומשו שקשור לפציות שעבר וזה מראה על זה שאיבד מהאתלטיות ועוד כמה דברים ,??וואטט?מה החרטה ,אם מדברים על אתלטיות ,הבן אדם נשאר אותו אתלט רואים את זה בכל צעד והטבעה ,אני לא מבין על מה מדבר .
זה שאולי איבד את כושר המשחק ואת החדות במשחק וקצת הכדרור בורח זה משו אחר ,זה מה שקורה שנותנים לנעלים לדבר ולפרשן על כדורסל.

לא, אתה לא מחתים שחקן אחרי שלושה משחקי אימון

אם קראת הכל,בטח ראית שאמרתי שאני עוקב אחריו מלא זמן.
זה דבר ראשון דבר שני כל אחד שקצת מבין רואה שהבחור מלא כשרון ופוטנציאל עצום,מה יצא מזה?,אי אפשר לדעת.
מה שכן שחקן כזה צריך להיות אצלנו ואיתנו אין הרבה בעמדה הזו ובכישורים הללו לטוב ולרע,וכמו שראית אמרתי שאנחנו עוד נקלל אותו וניתעצבן הרבה ,אבל אם אני בעל מקצוע ,כזה חומר גלם אני רוצה אצלי,חבל שנבכה בעתיד שוב,רע הוא לא יהיה.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 25 ספטמבר 2016, 04:10

שועל כתב:אני לא מתלהב מראד למרות משחק אחד טוב מאוד שלו. יש לו יתרון של אתלטיות ושליטה בכדור, אבל הקליעה, הסיומת והריבאונד שלו מאוד חשודים, וההגנה כמעט ולא קיימת.
מה שכן לגבי צירבס אני מרגיש שאני מתחיל לאכול את הכובע.
וסמית, למרבה ההפתעה, ממש שמר במשחק הזה.
ואין לנו מחליפים לעמדות 4 ו5.

הריבאונד אולי חשוד אצלו,הסיומת טובה מאוד ותמיד היתה ,שחקן מאוד טכני שיודע לסים ולשים תכדור בסל,לגבי קליעה גם היא קיימת ,לא אוטומטי אבל בזוויות מסוימות ובעמידה היא מאוד טובה.
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2016, 04:11

אדם כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אדם כתב:ראד חייב להיות מוחתם כבר עכשיו לעוד שנה ,אני עוקב אחרי הבחור הוא שחקן אדיר ופוטנציאל ענק ,נכון אנחנו נסבול ממנו ונקלל אותו עוד הרבה ,אבל זה נקרא לדעת מה ומתי להחתים ,זה שחקן שצריך להיות במכבי אם מילר בלי מילר ,הוא פצצה ,תראו מה מכלול היכולות שלו .
לגבי ווימס אני מחכה לו כמו כולם ,פלופ כמו פארמר הוא לא יהיה ,רואים שיש לו ,זה מזכיר את לאנגפורד שהגיע והיה לא חד בתחילת דרכו במכבי.
מה שכן שמעתי בשבת ביציע את דניאל זילברשטין אומר ווימס ומשו שקשור לפציות שעבר וזה מראה על זה שאיבד מהאתלטיות ועוד כמה דברים ,??וואטט?מה החרטה ,אם מדברים על אתלטיות ,הבן אדם נשאר אותו אתלט רואים את זה בכל צעד והטבעה ,אני לא מבין על מה מדבר .
זה שאולי איבד את כושר המשחק ואת החדות במשחק וקצת הכדרור בורח זה משו אחר ,זה מה שקורה שנותנים לנעלים לדבר ולפרשן על כדורסל.

לא, אתה לא מחתים שחקן אחרי שלושה משחקי אימון

אם קראת הכל,בטח ראית שאמרתי שאני עוקב אחריו מלא זמן.
זה דבר ראשון דבר שני כל אחד שקצת מבין רואה שהבחור מלא כשרון ופוטנציאל עצום,מה יצא מזה?,אי אפשר לדעת.
מה שכן שחקן כזה צריך להיות אצלנו ואיתנו אין הרבה בעמדה הזו ובכישורים הללו לטוב ולרע,וכמו שראית אמרתי שאנחנו עוד נקלל אותו וניתעצבן הרבה ,אבל אם אני בעל מקצוע ,כזה חומר גלם אני רוצה אצלי,חבל שנבכה בעתיד שוב,רע הוא לא יהיה.

קראתי הכל, כולל זה שאתה עוקב אחריו, ההודעה שלי עדיין תקפה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ספטמבר 2016, 09:37

מה שכן אפשר לפרגן לראד זה הורסטיליות לעבוד בסוויצ'ים ולעמוד מול גבוהים וגארדים כאחד, ורמת אקטיביות לא רעה בסך הכל (כן מגיע לחטיפות וחסימות בתדירות סבירה).
הוא שומר יותר טוב ממה שראינו ממנו עד עכשיו לדעתי. מה גם שעדיין לא ממש ניצלו את היכולות שלו ללחוץ בהגנת הפרימטר.

התקפית, בכל אופן, אני חושב שהוא כבר הוכיח שהוא שייך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 25 ספטמבר 2016, 10:57

אני מאוד לא אהבתי את הסיומת שלו בחדירה (גם בניז'ני וגם במשחקים האחרונים) יש שם משהו נורא לא מלוטש. גם בקליעה אפשר לראות שהוא צריך להיות ממש פנוי בשביל לקלוע, כשלא היו לו איירבולים מביכים.
אני חושב שההשוואה בינו לבין מילר לא במקומה, מילר בריא עושה הכל יותר טוב + הגנה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 25 ספטמבר 2016, 11:26

החסימה של ראד נראית לי לא הכי חוקית בעולם, אבל אני מקווה, שפעולה הגנתית זו, שהביאה ניצחון למכבי, תגרום לו להנות ממהלכי הגנה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 25 ספטמבר 2016, 11:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2016, 11:27

כדורסל של אדלשטיין: ניתוח הניצחון של מכבי תל אביב על פנאתינייקוס
המעורבות של המאמן ניכרת לעין במשחקי ההכנה עד כה ואם המשחקים הללו דומים לאודישנים, הרי שכבר אפשר להמר על כמה ליהוקים בעייתים. שי האוזמן בוחן את היכולת של הצהובים לקראת העונה
http://sports.walla.co.il/item/3000295
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 25 ספטמבר 2016, 11:31

felix_r כתב:החסימה של ראד נראית לי לא הכי חוקית בעולם, אבל אני מקווה, שפעולה הגנתית זו, שהביאה ניצחון למכבי, תגרום לו להנות ממהלכי הגנה.

היא באמת לא חוקית, אבל על הקשקש
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2016, 11:34

חסימה חוקית, הכדור נמצא במסלול העולה (ואולי בשיא הגובה). ממש לא בירידה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־24 אורחים