ankram כתב:ראשית , אשמח אם תגיב אך ורק לתוכן מה שכתבתי לא מי אני ומה אני , אם אתה לא מסוגל לזה , אז אפשר לסיים את הדיון
אם אתה מגדיר אותי ואחרים כ-"חכמים בדיעבד", אל תתפלא שמגדירים אותך בצורה כזאת או אחרת.
ankram כתב:אני בניגוד ללא מעט לא ממהר לחרוץ דינו של אף אחד נוכח 4-5 משחקי הכנה , בניהם מול כמה וכמה קבוצות על ברמה האירופאית , כולל אלופת היורוליג , ממשחק בית אחד בלבד , שגם הוא לא רשמי , ומשחק בגביע ווינר עם חצי סגל במקרה הטוב (וגם עם כל זה היינו צריכים לנצח) , הקרבות האמיתיים של מכבי ביורוליג הם מול קבוצות עם סייז ומאסה , וציברס אחד לא מספיק אלא אם לשחקן השני קוראים רנדולף , לכן צריך גם אייברסון , רק צריך להשתמש בו קרוב לסל ולא כאחד שעומד על קו ה3 ועושה הנד אוף.
אני חרצתי את דינו של מישהו בהתאם למשחקי ההכנה? אני מביע את דעתי על הטעויות בבנייה של הסגל, כפי שהבעתי במהלך הקיץ (בטרם משחקי ההכנה). ואני בטח לא מאשים שחקן ספציפי כזה או אחר, אלא את ההתאמה שלו לסגל, כפי שאני רואה אותה.
אייברסון שחקן חביב, הוא פשוט לא מתאים לשאר ההחתיכות בפאזל - וכשמדובר בחתיכה האחרונה בפאזל, אז זה זועק לשמיים.
ankram כתב:קלייבורן היה כל כך על הרדאר של קבוצות יורוליג שאף אחד זולת דרושאפקה לא פנתה אליו וזה גם בגלל שדן שמיר חבר קרוב של דייויד , אז , כן , זאת חוכמה בדיעבד (והעונה עוד לא התחילה כן? כולנו זוכרים איך נראה פארמר בטרום עונה) בכל מקרה , לגבי קלייבורן , אני אישית גרסתי שיש להחתים אותו (בכל מקרה זה לא היה ל2 הפותח , כמו סילי).
איפה ראית שטענתי שמכבי היו צריכים להביא את קלייבורן? כל מה שאמרתי ששחקנים מהסוג שלו צריכים להיות מאותרים ע"י מחלקת הסקאוטינג. כשדרושפאקה אגב החתימו אותו, טענתי שהם לקחו הימור, אבל הימור טוב. וכמו שאתה הבחנת בכישרון שלו, מבטיח לך שעוד רבים וטובים.
ankram כתב:ברור לכל שאילולי השורשים היהודיים שלו (????) אלכסנדר לא היה פה , מכבי היתה צריכה ישראלי בעמדה 4 , את מי במקומו היית לוקח? הבא ננסה להבין למה כיוונת.
מי אמר שמכבי היתה צריכה עוד ישראלי בעמדה 4? למכבי בטרם החתמת אלכסנדר היו כבר 5 ישראלים בכירים (מקל, אוחיון, יבזורי, לנדסברג ופניני) - שזה המקסימום שאפשר לרשום למשחקי הליגה ביחד עם 5 זרים. לא היה טעם לעוד ישראלי (וגם היום לאחר פציעת שגב, בקושי השתמשו בו בגביע ווינר).
ankram כתב:לגבי סילי , בוא ננסה לראות אחרי 2-3 משחקים מה הוא שווה , בכל מקרה הכוונה היא לא שהוא יהיה הגארד המוביל שלנו , אם ווימס וגאדלוק לא יחזרו לעצמם , ברור שמכבי תנזק , אבל גם בחלומות הרעים ביותר שלהם , מכבי לא חלמו שגל מקל יוגב אוחיון וסילי יחזיקו את עמדות 1-2 , אלא יהיו מחליפים לגאדלוק ווימס.
זה לא קשור בכלל לגבי מה סילי יכול לתת לנו, והוא נראה לי דווקא כשחקן חביב, אלא לעובדה שכבר יש למכבי שחקנים לא רעים בעמדה 2. - ומביניהם ומבין הזרים, הוא נראה לי הפחות נחוץ. בוודאי כשחסר למכבי שחקן פנים שיכול לתרום בצד הגנתי.