08 דצמבר 2011, 23:15
jol9 כתב:itay92 כתב:קודם כל מתברר שגם פאפאס היה טעות ובמקומו היה צריך להביא רכז אבל זה כבר לת'רד אחר נראה לי.
שנית,ברור שהיה צריך להביא עוד שחקן אבל היה אפשר לחכות קצת ולחפש יותר לעומק,ובזמן שמחפשים ומחכים היה אפשר לתת עוד דקות לשאייר.
אני לא בקיא בשוק השחקנים ולא יודע מי היה פנוי,אילו אופציות היו,אולי בלאט חשב שלאנגפורד הוא האופציה הטובה ביותר שיכל למצוא.
דרך אגב לא סתם לאנגפורד לא עבר בשום קבוצה גדולה,סגנון המשחק שלו לא מתאים לשום קבוצת צמרת,מאוד מתאים לקבוצות קטנות ובינוניות כמו חימקי למשל.
מסכים עם המשפט המודגש. ד"א אני אמרתי את זה כשדובר כאן עליו לפני שחתם, והסתמכתי על הדברים של צביקה שמכיר אותו מצויין.
אבל נכון לעכשיו לאנגפורד הוא סוג של עלה תאנה. הוא השחקן היחיד שיכול לייצר סל לעצמו או לאחרים - השחקן היחיד שיכול לעשות את זה בקו האחורי.
רק בגלל זה, אני לא יכול לבוא אליו בטענות.
לגבי שייר - אני חושב שהוא לא נתן לאף אחד שום סיבה להאמין שיש לו מה לתת. הוא משחק כמו פחדן, בורח מהכדור, עומד תקוע בפינה ולא זז,
וגם לא קולע באחוזים כאלה גבוהים. על ההגנה אני לא אדבר כי אני פוחד מרוי...
08 דצמבר 2011, 23:15
חנו'ש כתב:הוא זרק כמה זריקות קשות ודי מטומטמות כך שבאמת קשה להגיד שהוא לא הזיק.
08 דצמבר 2011, 23:18
itay92 כתב:jol9 כתב:itay92 כתב:קודם כל מתברר שגם פאפאס היה טעות ובמקומו היה צריך להביא רכז אבל זה כבר לת'רד אחר נראה לי.
שנית,ברור שהיה צריך להביא עוד שחקן אבל היה אפשר לחכות קצת ולחפש יותר לעומק,ובזמן שמחפשים ומחכים היה אפשר לתת עוד דקות לשאייר.
אני לא בקיא בשוק השחקנים ולא יודע מי היה פנוי,אילו אופציות היו,אולי בלאט חשב שלאנגפורד הוא האופציה הטובה ביותר שיכל למצוא.
דרך אגב לא סתם לאנגפורד לא עבר בשום קבוצה גדולה,סגנון המשחק שלו לא מתאים לשום קבוצת צמרת,מאוד מתאים לקבוצות קטנות ובינוניות כמו חימקי למשל.
מסכים עם המשפט המודגש. ד"א אני אמרתי את זה כשדובר כאן עליו לפני שחתם, והסתמכתי על הדברים של צביקה שמכיר אותו מצויין.
אבל נכון לעכשיו לאנגפורד הוא סוג של עלה תאנה. הוא השחקן היחיד שיכול לייצר סל לעצמו או לאחרים - השחקן היחיד שיכול לעשות את זה בקו האחורי.
רק בגלל זה, אני לא יכול לבוא אליו בטענות.
לגבי שייר - אני חושב שהוא לא נתן לאף אחד שום סיבה להאמין שיש לו מה לתת. הוא משחק כמו פחדן, בורח מהכדור, עומד תקוע בפינה ולא זז,
וגם לא קולע באחוזים כאלה גבוהים. על ההגנה אני לא אדבר כי אני פוחד מרוי...
לגבי שאייר,אתה לא חושב שאם המשכורת שלו הייתה בסדר גודל של לאנגפורד לא היו יורדים ממנו כל כך מהר,והיה מקבל עוד דקות והזדמנות לצבור בטחון במשחק שלו?
08 דצמבר 2011, 23:23
itay92 כתב:לגבי שאייר,אתה לא חושב שאם המשכורת שלו הייתה בסדר גודל של לאנגפורד לא היו יורדים ממנו כל כך מהר,והיה מקבל עוד דקות והזדמנות לצבור בטחון במשחק שלו?
08 דצמבר 2011, 23:41
Ido_Maccabi כתב:אני לא בא אליו בטענות שהוא לא מרכז כי הוא לא רכז. אני בא בטענות לבלאט שמתפקד אותו כרכז.
חוץ מזה, גם כ 2 אני לא אוהב אותו. אגואיסט.
08 דצמבר 2011, 23:49
08 דצמבר 2011, 23:52
אורי כתב:נו איפה כל החכמים שחיכו בקוצר רוח לסיום השביתה ב NBA כי '''אמאל'ה, ברצלונה תביא ת פאו גאסול!!!!''?? נשארנו עם הזין ביד ובלי הכוכב המשמעותי ביותר שלנו.
09 דצמבר 2011, 00:51
09 דצמבר 2011, 06:45
jol9 כתב:אורי כתב:נו איפה כל החכמים שחיכו בקוצר רוח לסיום השביתה ב NBA כי '''אמאל'ה, ברצלונה תביא ת פאו גאסול!!!!''?? נשארנו עם הזין ביד ובלי הכוכב המשמעותי ביותר שלנו.
09 דצמבר 2011, 08:27
09 דצמבר 2011, 09:37
roy1000 כתב:itay92 כתב:לגבי שאייר,אתה לא חושב שאם המשכורת שלו הייתה בסדר גודל של לאנגפורד לא היו יורדים ממנו כל כך מהר,והיה מקבל עוד דקות והזדמנות לצבור בטחון במשחק שלו?
המינימום של המינימום שאתה מצפה משחקן כמו שאייר שמקבל דקות ביורוליג זה שיילחם ויישמור. אפילו את זה הוא לא מסוגל לעשות. אין לו שום דבר לתרום למכבי, אפילו לא בתור נער פוסטר.
09 דצמבר 2011, 09:39
09 דצמבר 2011, 10:23
LIAV10 כתב:תראו מה השחקן הזה עושה לקארול: http://www.youtube.com/watch?v=c6iMTwf9lZg
אני מעדיף אותו בזול למרות שהוא לא מגוון מכלום..
09 דצמבר 2011, 10:29
Euro_Basket כתב:LIAV10 כתב:תראו מה השחקן הזה עושה לקארול: http://www.youtube.com/watch?v=c6iMTwf9lZg
אפשר להכין סרטון כזה גם לגוני יזרעאלי.
09 דצמבר 2011, 10:32
09 דצמבר 2011, 10:44
LIAV10 כתב:Euro_Basket כתב:LIAV10 כתב:תראו מה השחקן הזה עושה לקארול: http://www.youtube.com/watch?v=c6iMTwf9lZg
אפשר להכין סרטון כזה גם לגוני יזרעאלי.
גם סירטון כזה אפשר להכין לו, נכון? http://www.youtube.com/watch?v=V3VIoaJ4ZhM
הוא ידוע כקלעי אדיר..
09 דצמבר 2011, 11:15
09 דצמבר 2011, 11:32
er79 כתב:דרך אגב, כל האופטימיים שטענו שמכבי תיפגע בלי פרמאר, אבל קבוצות כמו מילאנו, פילזן, צסק״א וריאל יפגעו לא פחות- קיבל תשובה כואבת. מכבי נפגעה הכי קשה. ריאל הוכיחה שהיא מפחידה גם עם משחק רפה של רודי, מכבי תמיד נראתה רע שפרמאר לא שיחק או היה חלש. צסק״א עדיין נראית לא רע בלי קירילנקו, ובינתיים גם פילזן מסתדרת. פרטיזן לפחות הייתה שקולה נגד שרלרואה. רק מכבי נרמסה. אז כן, בלי הלב של הקבוצה אנחנו נראים רע מתמיד. הטעות של דיוויד הייתה שהוא לא מימש את הבטחתו שפרמאר יהיה רק בונוס. לנגפורד מלכתחילה לא היה הכתובת. במקום להתפרע עם מעל מליון דולר ששולמו ללנגפורד ופפלוקאס מתוך לחץ, מכבי הייתה יכולה לנסות לשים את היד על קומבו גארד בלבל של מקאלב או פארגו, אבל על טעויות משלמים.
09 דצמבר 2011, 11:34
er79 כתב:דרך אגב, כל האופטימיים שטענו שמכבי תיפגע בלי פרמאר, אבל קבוצות כמו מילאנו, פילזן, צסק״א וריאל יפגעו לא פחות- קיבל תשובה כואבת. מכבי נפגעה הכי קשה. ריאל הוכיחה שהיא מפחידה גם עם משחק רפה של רודי, מכבי תמיד נראתה רע שפרמאר לא שיחק או היה חלש. צסק״א עדיין נראית לא רע בלי קירילנקו, ובינתיים גם פילזן מסתדרת. פרטיזן לפחות הייתה שקולה נגד שרלרואה. רק מכבי נרמסה. אז כן, בלי הלב של הקבוצה אנחנו נראים רע מתמיד. הטעות של דיוויד הייתה שהוא לא מימש את הבטחתו שפרמאר יהיה רק בונוס. לנגפורד מלכתחילה לא היה הכתובת. במקום להתפרע עם מעל מליון דולר ששולמו ללנגפורד ופפלוקאס מתוך לחץ, מכבי הייתה יכולה לנסות לשים את היד על קומבו גארד בלבל של מקאלב או פארגו, אבל על טעויות משלמים.
09 דצמבר 2011, 11:35
קובי כתב:er79 כתב:דרך אגב, כל האופטימיים שטענו שמכבי תיפגע בלי פרמאר, אבל קבוצות כמו מילאנו, פילזן, צסק״א וריאל יפגעו לא פחות- קיבל תשובה כואבת. מכבי נפגעה הכי קשה. ריאל הוכיחה שהיא מפחידה גם עם משחק רפה של רודי, מכבי תמיד נראתה רע שפרמאר לא שיחק או היה חלש. צסק״א עדיין נראית לא רע בלי קירילנקו, ובינתיים גם פילזן מסתדרת. פרטיזן לפחות הייתה שקולה נגד שרלרואה. רק מכבי נרמסה. אז כן, בלי הלב של הקבוצה אנחנו נראים רע מתמיד. הטעות של דיוויד הייתה שהוא לא מימש את הבטחתו שפרמאר יהיה רק בונוס. לנגפורד מלכתחילה לא היה הכתובת. במקום להתפרע עם מעל מליון דולר ששולמו ללנגפורד ופפלוקאס מתוך לחץ, מכבי הייתה יכולה לנסות לשים את היד על קומבו גארד בלבל של מקאלב או פארגו, אבל על טעויות משלמים.
אני דווקא חשבתי מראש שמכבי ופרטיזן ייפגעו בצורה הקשה ביותר מחזרת ה-NBA, כשאחריהן מילאנו (שגם עם גלינארי לא הצליחה, אבל פיתחה בו תלות גדולה מאוד), צסק"א וריאל. פארמר מצד אחר ופקוביץ' מהשני היו לשחקנים המשמעותיים ביותר בקבוצות שלהם.