חמישי:21:45 מכבי - ריאל , ערןץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי:21:45 מכבי - ריאל , ערןץ 10

הודעהעל ידי itay92 » 08 דצמבר 2011, 23:15

jol9 כתב:
itay92 כתב:קודם כל מתברר שגם פאפאס היה טעות ובמקומו היה צריך להביא רכז אבל זה כבר לת'רד אחר נראה לי.
שנית,ברור שהיה צריך להביא עוד שחקן אבל היה אפשר לחכות קצת ולחפש יותר לעומק,ובזמן שמחפשים ומחכים היה אפשר לתת עוד דקות לשאייר.
אני לא בקיא בשוק השחקנים ולא יודע מי היה פנוי,אילו אופציות היו,אולי בלאט חשב שלאנגפורד הוא האופציה הטובה ביותר שיכל למצוא.
דרך אגב לא סתם לאנגפורד לא עבר בשום קבוצה גדולה,סגנון המשחק שלו לא מתאים לשום קבוצת צמרת,מאוד מתאים לקבוצות קטנות ובינוניות כמו חימקי למשל.

מסכים עם המשפט המודגש. ד"א אני אמרתי את זה כשדובר כאן עליו לפני שחתם, והסתמכתי על הדברים של צביקה שמכיר אותו מצויין.

אבל נכון לעכשיו לאנגפורד הוא סוג של עלה תאנה. הוא השחקן היחיד שיכול לייצר סל לעצמו או לאחרים - השחקן היחיד שיכול לעשות את זה בקו האחורי.
רק בגלל זה, אני לא יכול לבוא אליו בטענות.

לגבי שייר - אני חושב שהוא לא נתן לאף אחד שום סיבה להאמין שיש לו מה לתת. הוא משחק כמו פחדן, בורח מהכדור, עומד תקוע בפינה ולא זז,
וגם לא קולע באחוזים כאלה גבוהים. על ההגנה אני לא אדבר כי אני פוחד מרוי... :tongue3

לגבי שאייר,אתה לא חושב שאם המשכורת שלו הייתה בסדר גודל של לאנגפורד לא היו יורדים ממנו כל כך מהר,והיה מקבל עוד דקות והזדמנות לצבור בטחון במשחק שלו?
itay92

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 23:15

חנו'ש כתב:הוא זרק כמה זריקות קשות ודי מטומטמות כך שבאמת קשה להגיד שהוא לא הזיק.

הוא זורק זריקות קשות כי הוא פשוט לא מסוגל ליצור כלום. הוא לא חודר לסל, לא מנסה ליזום כלום מעבר לזריקות שלוש וגם לא סוחט עבירות (עמד עד היום ב-8 משחקים, 25 דקות בממוצע למשחק, 4 פעמים בסה"כ על הקו וסחט 6 עבירות בכל המשחקים יחד!).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:18

itay92 כתב:
jol9 כתב:
itay92 כתב:קודם כל מתברר שגם פאפאס היה טעות ובמקומו היה צריך להביא רכז אבל זה כבר לת'רד אחר נראה לי.
שנית,ברור שהיה צריך להביא עוד שחקן אבל היה אפשר לחכות קצת ולחפש יותר לעומק,ובזמן שמחפשים ומחכים היה אפשר לתת עוד דקות לשאייר.
אני לא בקיא בשוק השחקנים ולא יודע מי היה פנוי,אילו אופציות היו,אולי בלאט חשב שלאנגפורד הוא האופציה הטובה ביותר שיכל למצוא.
דרך אגב לא סתם לאנגפורד לא עבר בשום קבוצה גדולה,סגנון המשחק שלו לא מתאים לשום קבוצת צמרת,מאוד מתאים לקבוצות קטנות ובינוניות כמו חימקי למשל.

מסכים עם המשפט המודגש. ד"א אני אמרתי את זה כשדובר כאן עליו לפני שחתם, והסתמכתי על הדברים של צביקה שמכיר אותו מצויין.

אבל נכון לעכשיו לאנגפורד הוא סוג של עלה תאנה. הוא השחקן היחיד שיכול לייצר סל לעצמו או לאחרים - השחקן היחיד שיכול לעשות את זה בקו האחורי.
רק בגלל זה, אני לא יכול לבוא אליו בטענות.

לגבי שייר - אני חושב שהוא לא נתן לאף אחד שום סיבה להאמין שיש לו מה לתת. הוא משחק כמו פחדן, בורח מהכדור, עומד תקוע בפינה ולא זז,
וגם לא קולע באחוזים כאלה גבוהים. על ההגנה אני לא אדבר כי אני פוחד מרוי... :tongue3

לגבי שאייר,אתה לא חושב שאם המשכורת שלו הייתה בסדר גודל של לאנגפורד לא היו יורדים ממנו כל כך מהר,והיה מקבל עוד דקות והזדמנות לצבור בטחון במשחק שלו?

אם הוא מקבל את המשכורת של לאנגפורד אז היה צריך לכרות את הידיים שחתמו על הצ'ק.

תשמע, ראינו כבר את מכבי באיזה 30 משחקים השנה. שייר שיחק בחלק לא קטן מהמשחקים האלה, ובאף אחד מהם, ממש באף לא אחד, לא עשה אפילו
רבע ממה שלאנגפורד עשה היום.
אם מכבי היתה גליל, אז הייתי הולך עם זה, אבל במכבי אין סבלנות, ובטח לא לשחקן שלא מראה בכלל שהוא רוצה לקחת אותה.
אני רוצה להזכיר לך שיותם, בגיל הרבה יותר צעיר, גם לא קיבל דקות ביורוליג אצל פיני, אבל בליגה הוא היה מצויין. שייר אפילו בליגה לא עושה כלום.

לא סתם הוא לא מקבל דקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 08 דצמבר 2011, 23:23

itay92 כתב:לגבי שאייר,אתה לא חושב שאם המשכורת שלו הייתה בסדר גודל של לאנגפורד לא היו יורדים ממנו כל כך מהר,והיה מקבל עוד דקות והזדמנות לצבור בטחון במשחק שלו?

המינימום של המינימום שאתה מצפה משחקן כמו שאייר שמקבל דקות ביורוליג זה שיילחם ויישמור. אפילו את זה הוא לא מסוגל לעשות. אין לו שום דבר לתרום למכבי, אפילו לא בתור נער פוסטר.
roy1000

הודעהעל ידי Euro_Basket » 08 דצמבר 2011, 23:41

Ido_Maccabi כתב:אני לא בא אליו בטענות שהוא לא מרכז כי הוא לא רכז. אני בא בטענות לבלאט שמתפקד אותו כרכז.
חוץ מזה, גם כ 2 אני לא אוהב אותו. אגואיסט.

זה ממש לא נכון לומר עליו אגואיסט. כבר היו לו משחקים של 7 ו-9 אסיסטים ביורוליג, ובימים שלא הולך לו הוא לא כופה על עצמו את המשחק.
כשהוא חם ורואה שהכדורים נכנסים, אין סיבה שלא יזרוק או יחדור לסל להוציא עבירה, הרי זהו בעצם התפקיד שלו.
אני מניח שגם אם ג'ייסי קארול היה משחק במכבי לא היית אוהב אותו כי הוא באמת לא עושה כלום חוץ מלזרוק.
רוצה דוגמה לאגואיסט? חפש את הקלטות של אלן אנדרסון שגם בימים שלא הולך לו מנסה ללכת עם הראש בקיר.

במכבי עשו מלנגפורד קומבו, למרות שהוא בכלל סווינגמן, וחבל. זה ממש דומה לשימוש במצ'באן כסנטר.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי אורי » 08 דצמבר 2011, 23:49

נו איפה כל החכמים שחיכו בקוצר רוח לסיום השביתה ב NBA כי '''אמאל'ה, ברצלונה תביא ת פאו גאסול!!!!''?? נשארנו עם הזין ביד ובלי הכוכב המשמעותי ביותר שלנו.
אורי

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:52

אורי כתב:נו איפה כל החכמים שחיכו בקוצר רוח לסיום השביתה ב NBA כי '''אמאל'ה, ברצלונה תביא ת פאו גאסול!!!!''?? נשארנו עם הזין ביד ובלי הכוכב המשמעותי ביותר שלנו.

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 09 דצמבר 2011, 00:51

סיוט.

מכבי ללא פארמר ועם דקות מועטות של סופו, נראית בערך שום דבר.

לאנגפורד נתן מחצית ראשונה גדולה, שיחד עם מילוי העבירות של סופו את גבוהי ריאל, השאיר את מכבי במשחק.
ברגע שסופו יצא מהמשחק סופית ולאנגפורד התעייף, זה היה הסוף של מכבי וזה היה קשה מאוד לצפייה.

בנוגע לאחרים:
הכינוי החדש שלי לסמית' מהיום הוא סטטיסט. פשוט סטטיסט, עד להודעה חדשה. לא ממש מבין מה הוא עושה על המגרש כ"כ הרבה דקות ומדוע הקרדיט העצום שהוא מקבל. האם דיוויד בלאט מאמין שהוא יתן לו בסופו של דבר תפוקה ??? הבנאדם עומד ומיידה מעבר לקשת ה-3 ותו לא. מקסימום כדרור או שניים ועלייה מעבר לקו ה-3. לאיזה גדולות ונצורות מפללים מהשחקן הזה ובגישה הזאת ? לא ברור.

אוחיון - שוב ושוב מוכיח שהוא פשוט לא מתאים לרמות האלה. התפקיד שיועד לו מלכתחילה במכבי היה קטן ופתאום, מכורח הנסיבות, הפך להיות מאוד משמעותי בקבוצה וזה פשוט לא מתאים ולא לעניין.
מרגע שקבוצות היורוליג למדו גם על מי מדובר, אוחיון הפך לחור התקפי שפוגע אנושות בקו הפנים של מכבי והופך אותו מיתרון לחסרון (סופו מסתבך בדאבל אפ, הנדריקס נסגר בצבע וכו').

פאפאס - נראה בכושר משחק רע מאוד. לא הצליח לארגן את המשחק של מכבי והיה נראה מפוזר מאוד. מדאיג, כי מצבת הגארדים האחרים כוללת את בורשטיין ואוחיון שלא מתאימים לרמות האלה ואת שאייר הלא מחובר.

לאנגפורד - נראה כבר פחות עב"מ, אבל הוא לא מתאים לנהל את ההתקפה. מאידך, ראו סעיף קודם - כנראה שאין אחר, אלא אם פאפאס יראה, בגיל 35, יכולת הירואית.

ג'ון שאייר - הבליח מעט. אולי יראה קצת יותר ? אולי יתפוס את המקום המאוד משמעותי של בורשטיין ויקלע שלשה אחת יותר בממוצע ?

ליאור אליהו - עם הבינוניות ההתקפית בקבוצה, מישהו חייב לתת לליאור הרבה יותר זריקות במשחק. מאז ומעולם הוא קלע באחוזים גבוהים ואין סיבה שזה ישתנה. בעיניי, חייבים לבנות סביבו יותר בהתקפה.

הנדריקס - נמצא בתקופה נהדרת. מקווה שיצליח לגבות את המים של סופו בליגה ובאדריאטית. כפי הנראה, אם יש עדיין יומרות להצלחה ביורוליג, עדיף שייעשה "שימוש" מופחת בסופו ב-2 המסגרות האחרות.

שון ג'יימס - הראה יכולת טובה ובטוחה יותר היום. יחד עם זאת, היה חלש בריבאונד ההגנה, כמו שאר חבריו לקו הקדמי.

בלו - נעלם.

פניני - אם סמית' סטטיסט ובלו ביכולת נוראית, איך זה שהוא לא רואה מגרש ? מישהו רוצה לשלוח לבלאט את הקלטות משלב ההצלבה נגד קאחה משנה שעברה ?

בלאט - שוב הערב, העלה בדקות לא מבוטלות, מספר הרכבים הזויים על הפרקט שלא היו מסוגלים לעשות סל. בנוסף, ע"ע סמית'.

מילה על הקולגה, ג'ייסי קארול - מדהים. very very לייט בלומר. פשוט נשק קטלני וקשה מאוד לעצירה לאורך זמן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 דצמבר 2011, 06:45

jol9 כתב:
אורי כתב:נו איפה כל החכמים שחיכו בקוצר רוח לסיום השביתה ב NBA כי '''אמאל'ה, ברצלונה תביא ת פאו גאסול!!!!''?? נשארנו עם הזין ביד ובלי הכוכב המשמעותי ביותר שלנו.

:thumbup

:thumbup :thumbup
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 08:27

קובי - מסכים איתך.
בעיקר בנושא של אליהו ופניני.

דייויד נותן קרדיט מוגזם לבלו וקרדיט לא אחראי לסמית'. אני עוד יכול להבין שאוחיון משחק הרבה, כי פאפאס לא באיזור, אבל סמית'?

למה פניני משחק רק 11 דקות? למה אליהו זורק רק 7 זריקות (4 פחות מסמית')? למה פניני זורק רק 2 זריקות מהשדה?

בקיצור, גם אם דייויד היה נותן ניהול משחק למופת אתמול, מכבי כנראה היתה מפסידה, אבל לפחות היתה נראית יותר טוב ומכובד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 09 דצמבר 2011, 09:37

roy1000 כתב:
itay92 כתב:לגבי שאייר,אתה לא חושב שאם המשכורת שלו הייתה בסדר גודל של לאנגפורד לא היו יורדים ממנו כל כך מהר,והיה מקבל עוד דקות והזדמנות לצבור בטחון במשחק שלו?

המינימום של המינימום שאתה מצפה משחקן כמו שאייר שמקבל דקות ביורוליג זה שיילחם ויישמור. אפילו את זה הוא לא מסוגל לעשות. אין לו שום דבר לתרום למכבי, אפילו לא בתור נער פוסטר.

היום אתה לא יכול להגיד שהוא לא נלחם,לגבי שאר המשחקים שלו הוא באמת לא הראה אגרסיביות ויכולת שמירה מזהירה.
itay92

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 דצמבר 2011, 09:39

תראו מה השחקן הזה עושה לקארול: http://www.youtube.com/watch?v=c6iMTwf9lZg
אני מעדיף אותו בזול למרות שהוא לא מגוון מכלום..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 דצמבר 2011, 10:23

LIAV10 כתב:תראו מה השחקן הזה עושה לקארול: http://www.youtube.com/watch?v=c6iMTwf9lZg

אפשר להכין סרטון כזה גם לגוני יזרעאלי.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 דצמבר 2011, 10:29

Euro_Basket כתב:
LIAV10 כתב:תראו מה השחקן הזה עושה לקארול: http://www.youtube.com/watch?v=c6iMTwf9lZg

גם סירטון כזה אפשר להכין לו, נכון? http://www.youtube.com/watch?v=V3VIoaJ4ZhM
הוא ידוע כקלעי אדיר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 דצמבר 2011, 10:32

העונה הוא 28% מחוץ לקשת. לא מלהיב.
בקבוצה שלו אגב משחק אנדי פאנקו שכבר 10 שנים מסתובב בקבוצות קטנות בספרד ולדעתי היה יכול להיות שחקן יורוליג נחמד.
כיום הוא בן 34 וזה עדיין לא מונע ממנו להיות מלך הסלים בליגה הספרדית עם 19 נק' למשחק.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 10:44

LIAV10 כתב:
Euro_Basket כתב:

גם סירטון כזה אפשר להכין לו, נכון? http://www.youtube.com/watch?v=V3VIoaJ4ZhM
הוא ידוע כקלעי אדיר..

נו ו???
לא עברו במכבי כבר כמה וכמה שחקנים שכל מה שהם ידעו לעשות כביכול זה לקלוע? באיזשהו שלב הכדור מפסיק להיכנס, ואז הם שווים לכלום בערך.

קארול הוא שחקן מאיכות אחרת. לא רק מבחינת ידית הנפץ. הוא מהיר בצורה מפחידה, יודע לנוע על חסימות, שחרור כדור מהיר, וגם יודע להוריד כדור לרצפה.

לא כל שחקן שקלע 7 שלשות במשחק יוכל לעזור לנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 09 דצמבר 2011, 11:15

דרך אגב, כל האופטימיים שטענו שמכבי תיפגע בלי פרמאר, אבל קבוצות כמו מילאנו, פילזן, צסק״א וריאל יפגעו לא פחות- קיבל תשובה כואבת. מכבי נפגעה הכי קשה. ריאל הוכיחה שהיא מפחידה גם עם משחק רפה של רודי, מכבי תמיד נראתה רע שפרמאר לא שיחק או היה חלש. צסק״א עדיין נראית לא רע בלי קירילנקו, ובינתיים גם פילזן מסתדרת. פרטיזן לפחות הייתה שקולה נגד שרלרואה. רק מכבי נרמסה. אז כן, בלי הלב של הקבוצה אנחנו נראים רע מתמיד. הטעות של דיוויד הייתה שהוא לא מימש את הבטחתו שפרמאר יהיה רק בונוס. לנגפורד מלכתחילה לא היה הכתובת. במקום להתפרע עם מעל מליון דולר ששולמו ללנגפורד ופפלוקאס מתוך לחץ, מכבי הייתה יכולה לנסות לשים את היד על קומבו גארד בלבל של מקאלב או פארגו, אבל על טעויות משלמים.
er79

הודעהעל ידי קובי » 09 דצמבר 2011, 11:32

er79 כתב:דרך אגב, כל האופטימיים שטענו שמכבי תיפגע בלי פרמאר, אבל קבוצות כמו מילאנו, פילזן, צסק״א וריאל יפגעו לא פחות- קיבל תשובה כואבת. מכבי נפגעה הכי קשה. ריאל הוכיחה שהיא מפחידה גם עם משחק רפה של רודי, מכבי תמיד נראתה רע שפרמאר לא שיחק או היה חלש. צסק״א עדיין נראית לא רע בלי קירילנקו, ובינתיים גם פילזן מסתדרת. פרטיזן לפחות הייתה שקולה נגד שרלרואה. רק מכבי נרמסה. אז כן, בלי הלב של הקבוצה אנחנו נראים רע מתמיד. הטעות של דיוויד הייתה שהוא לא מימש את הבטחתו שפרמאר יהיה רק בונוס. לנגפורד מלכתחילה לא היה הכתובת. במקום להתפרע עם מעל מליון דולר ששולמו ללנגפורד ופפלוקאס מתוך לחץ, מכבי הייתה יכולה לנסות לשים את היד על קומבו גארד בלבל של מקאלב או פארגו, אבל על טעויות משלמים.

אני דווקא חשבתי מראש שמכבי ופרטיזן ייפגעו בצורה הקשה ביותר מחזרת ה-NBA, כשאחריהן מילאנו (שגם עם גלינארי לא הצליחה, אבל פיתחה בו תלות גדולה מאוד), צסק"א וריאל. פארמר מצד אחר ופקוביץ' מהשני היו לשחקנים המשמעותיים ביותר בקבוצות שלהם.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 11:34

er79 כתב:דרך אגב, כל האופטימיים שטענו שמכבי תיפגע בלי פרמאר, אבל קבוצות כמו מילאנו, פילזן, צסק״א וריאל יפגעו לא פחות- קיבל תשובה כואבת. מכבי נפגעה הכי קשה. ריאל הוכיחה שהיא מפחידה גם עם משחק רפה של רודי, מכבי תמיד נראתה רע שפרמאר לא שיחק או היה חלש. צסק״א עדיין נראית לא רע בלי קירילנקו, ובינתיים גם פילזן מסתדרת. פרטיזן לפחות הייתה שקולה נגד שרלרואה. רק מכבי נרמסה. אז כן, בלי הלב של הקבוצה אנחנו נראים רע מתמיד. הטעות של דיוויד הייתה שהוא לא מימש את הבטחתו שפרמאר יהיה רק בונוס. לנגפורד מלכתחילה לא היה הכתובת. במקום להתפרע עם מעל מליון דולר ששולמו ללנגפורד ופפלוקאס מתוך לחץ, מכבי הייתה יכולה לנסות לשים את היד על קומבו גארד בלבל של מקאלב או פארגו, אבל על טעויות משלמים.

הגישה הזאת של מי נפגע יותר היא פשוט מוטעת מיסודה. אני בכלל לא מבין את אלה שטענו לאורך כל הדרך שגם מילאנו ייפגעו וגם ריאל וכו'. מה איכפת לנו בכלל?
כל קבוצה בנויה בצורה אחרת, ובכל קבוצה משקלו של כוכב הNBA היה שונה.
מי שהתכחש לחשיבותו של פארמר למכבי, מבין היום שבכל יורוליג יש אולי שחקן אחד או שניים שההשפעה שלו על הקבוצה שלו זהה על זו של פארמר על מכבי.

אין לזה תחליף.

לגבי קומבו בלבל של מקאלב או פארגו - קשה למצוא כאלה. אתה יכול להביא אחד, וליפול איתו, ולהביא אחר ולהמריא איתו. זה הרבה עניין של מזל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 11:35

קובי כתב:

אני דווקא חשבתי מראש שמכבי ופרטיזן ייפגעו בצורה הקשה ביותר מחזרת ה-NBA, כשאחריהן מילאנו (שגם עם גלינארי לא הצליחה, אבל פיתחה בו תלות גדולה מאוד), צסק"א וריאל. פארמר מצד אחר ופקוביץ' מהשני היו לשחקנים המשמעותיים ביותר בקבוצות שלהם.

אבל שוב, קובי. מה זה משנה בכלל?
למכבי יש את המטרות שלה ולמילאנו את שלה. ריאל קבוצה מאוד עשירה ויכולה להביא תחליף יפה לרודי (ולמעשה היא כבר עשתה מהלך שכזה). מכבי לא יכולה להביא תחליף
לשחקנים הרבה פחות משמעותיים מפארמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים