roy1000 כתב:קודי כתב:הטרייד הראשון הוא של כריס פול, שעובר לליקרס תמורת פאו גאסול ולמאר אודום. גאסול ימצא את עצמו בסופו של דבר כנראה ביוסטון.
רק שמועה כרגע. לא יקרה לדעתי.
מה הסיכויים כרגע שסופרסטאר נוסף יצטרף לניקס?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:קודי כתב:הטרייד הראשון הוא של כריס פול, שעובר לליקרס תמורת פאו גאסול ולמאר אודום. גאסול ימצא את עצמו בסופו של דבר כנראה ביוסטון.
קודי כתב:לא שמועה - אושר כבר על ידי מספר גורמים וצפוי להיחתם מחר.
Euro_Basket כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:הטרייד הראשון הוא של כריס פול, שעובר לליקרס תמורת פאו גאסול ולמאר אודום. גאסול ימצא את עצמו בסופו של דבר כנראה ביוסטון.
Euro_Basket כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:הטרייד הראשון הוא של כריס פול, שעובר לליקרס תמורת פאו גאסול ולמאר אודום. גאסול ימצא את עצמו בסופו של דבר כנראה ביוסטון.
Holiday_Armadillo כתב:מעניין אותי על איזה עמדה הם יכולים להביא אם פול עובר ללייקרס..כי עד עכשיו דיברו על זה שהוא רוצה לעבור לניו יורק..
יש להם את אמארה וכרמלו..
אני לא רואה איזשהו סופרסטאר אדיר שיכול להגיע אליהם בעמדה 2-3..רק רכז או סנטר..
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מעניין אותי על איזה עמדה הם יכולים להביא אם פול עובר ללייקרס..כי עד עכשיו דיברו על זה שהוא רוצה לעבור לניו יורק..
יש להם את אמארה וכרמלו..
אני לא רואה איזשהו סופרסטאר אדיר שיכול להגיע אליהם בעמדה 2-3..רק רכז או סנטר..
יש את דרון וויליאמס שיהיה שחקן חופשי בעונה הבאה. חוץ מזה, גם אם פול עובר ללייקרס לא בטוח שהוא נשאר שם. קובי הופך במהירות לצל של שחקן ואני לא יודע כמה רחוק יכול להגיע הסגל של הלייקרס. פול אמנם צעיר מגאסול, אבל לא בטוח שהוא טוב ממנו כרגע.
roy1000 כתב:מישה - אני מקווה בשביל בוסטון שהם לא יוותרו על רונדו בשביל לקבל את פול ל- 4 חודשים.
Hornets working to finalize details on 3-team deal to send Chris Paul to Lakers, Gasol to Rockets and Odom, KMart, Scola to NO, sources say.
Says a front office executive in the 3-team talks to send Chris Paul to Lakers: "We have not yet finalized, but we are close..."
שמואל1 כתב:דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.
שמואל1 כתב:דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.
6 לב צהוב כתב:שמואל1 כתב:דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.
איך דבר כזה אפשרי ? איך יש ל סטרן אפשרות לבטל את הטרייד הזה איך הוא קשור לשתי הקבוצות ? מישהו יכול להסביר ?![]()
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.
בצדק. זה היה טרייד חסר הגיון. עדיף לניו אורלינס לא לקבל כלום מאשר לקבל זבל טהור כמו סקולה וקווין מרטין.
ריגודו כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.
בצדק. זה היה טרייד חסר הגיון. עדיף לניו אורלינס לא לקבל כלום מאשר לקבל זבל טהור כמו סקולה וקווין מרטין.
זבל טהור?? אולי קווין מרטין, אבל לואיס סקולה היה השחקן הכי טוב של יוסטון העונה, ואחד משחקני הפנים הטובים בNBA.
יחד עם זה שלאמאר אודום היה אמור לעבור אליהם, נראה לי שזה אולי הכי טוב שההורנטס יכלו להוציא על כריס פול.
הסיבה ממה שהבנתי שהNBA דחו את זה היה לחץ של כל מיני בעלי קבוצות חזקים, כמו מארק קיובן, שחששו שכל הרעיון בטרייד הזה היה להיפטר מהחוזים הכבדים של גאסול ואודום כדי לפנות מקום בתקרה לדוויט הווארד, שיחד עם קובי, כריס פול ואנדרו ביינום ייצור קבוצה מפחידה שקצת תעקר את התחרות בליגה...
ריגודו כתב:זבל טהור?? אולי קווין מרטין, אבל לואיס סקולה היה השחקן הכי טוב של יוסטון העונה, ואחד משחקני הפנים הטובים בNBA.
יחד עם זה שלאמאר אודום היה אמור לעבור אליהם, נראה לי שזה אולי הכי טוב שההורנטס יכלו להוציא על כריס פול.
הסיבה ממה שהבנתי שהNBA דחו את זה היה לחץ של כל מיני בעלי קבוצות חזקים, כמו מארק קיובן, שחששו שכל הרעיון בטרייד הזה היה להיפטר מהחוזים הכבדים של גאסול ואודום כדי לפנות מקום בתקרה לדוויט הווארד, שיחד עם קובי, כריס פול ואנדרו ביינום ייצור קבוצה מפחידה שקצת תעקר את התחרות בליגה...
Euro_Basket כתב:השמועות האחרונות מספרות שהניקס הציעו להורנטס את סטודמאייר תמורת פול.
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... To_Hornets
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], omerk ו־23 אורחים