ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 דצמבר 2011, 00:06

roy1000 כתב:
קודי כתב:הטרייד הראשון הוא של כריס פול, שעובר לליקרס תמורת פאו גאסול ולמאר אודום. גאסול ימצא את עצמו בסופו של דבר כנראה ביוסטון.

רק שמועה כרגע. לא יקרה לדעתי.

מה הסיכויים כרגע שסופרסטאר נוסף יצטרף לניקס?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2011, 00:07

קודי כתב:לא שמועה - אושר כבר על ידי מספר גורמים וצפוי להיחתם מחר.

זו עסקה קטסטרופלית להורנטס. עדיף היה להם לתת לפול ללכת בלי כלום. אני לא מאמין שה- NBA (הבעלים של ההורנטס) יאשר דבר כזה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2011, 00:07

Euro_Basket כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:הטרייד הראשון הוא של כריס פול, שעובר לליקרס תמורת פאו גאסול ולמאר אודום. גאסול ימצא את עצמו בסופו של דבר כנראה ביוסטון.

בשנה הבאה? די טובים.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2011, 00:13

Euro_Basket כתב:
roy1000 כתב:

מעניין אותי על איזה עמדה הם יכולים להביא אם פול עובר ללייקרס..כי עד עכשיו דיברו על זה שהוא רוצה לעבור לניו יורק..
יש להם את אמארה וכרמלו..
אני לא רואה איזשהו סופרסטאר אדיר שיכול להגיע אליהם בעמדה 2-3..רק רכז או סנטר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2011, 00:16

Holiday_Armadillo כתב:מעניין אותי על איזה עמדה הם יכולים להביא אם פול עובר ללייקרס..כי עד עכשיו דיברו על זה שהוא רוצה לעבור לניו יורק..
יש להם את אמארה וכרמלו..

יש את דרון וויליאמס שיהיה שחקן חופשי בעונה הבאה. חוץ מזה, גם אם פול עובר ללייקרס לא בטוח שהוא נשאר שם. קובי הופך במהירות לצל של שחקן ואני לא יודע כמה רחוק יכול להגיע הסגל של הלייקרס. פול אמנם צעיר מגאסול, אבל לא בטוח שהוא טוב ממנו כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2011, 00:18

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מעניין אותי על איזה עמדה הם יכולים להביא אם פול עובר ללייקרס..כי עד עכשיו דיברו על זה שהוא רוצה לעבור לניו יורק..
יש להם את אמארה וכרמלו..

יש את דרון וויליאמס שיהיה שחקן חופשי בעונה הבאה. חוץ מזה, גם אם פול עובר ללייקרס לא בטוח שהוא נשאר שם. קובי הופך במהירות לצל של שחקן ואני לא יודע כמה רחוק יכול להגיע הסגל של הלייקרס. פול אמנם צעיר מגאסול, אבל לא בטוח שהוא טוב ממנו כרגע.

כן חשבתי על וויליאמס אבל היה נראה כאילו אחרי שהוא עבר לנטס הכל התפרק..למרות שהיה את הסיפור שלא בטוח שהם צריכים לעשות עליו טרייד כי הוא לא מתכוון להאריך את החוזה..
אמרו שפארמר יבקש לעבור כי הוא לא יראה הרבה דקות עם וויליאמס בקבוצה..אולי כדאי לו לחשוב על זה שוב..גם בגלל שוויליאמס אולי לא יחדש את החוזה וגם בגלל שיהיו שבועות של 5 משחקים ב-7 ימים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 09 דצמבר 2011, 00:23

roy1000 כתב:מישה - אני מקווה בשביל בוסטון שהם לא יוותרו על רונדו בשביל לקבל את פול ל- 4 חודשים.

אין מצב. אין לנו מה להתעסק עם עמדת הרכז בכלל. צריך לחפש גבוה לקראת העונה הבאה.

אם הטרייד של פול ללייקרס נכון אז זה לבד לא יעשה בשבילם יותר מדי. הקו הקדמי יהיה בנוי על ביינום השברירי בלי גיבוי נורמאלי. יש שמועות שהלייקרס ינסו להביא גם את הווארד ומזה אני חושש.

Hornets working to finalize details on 3-team deal to send Chris Paul to Lakers, Gasol to Rockets and Odom, KMart, Scola to NO, sources say.

Says a front office executive in the 3-team talks to send Chris Paul to Lakers: "We have not yet finalized, but we are close..."
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 דצמבר 2011, 09:47

דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2011, 10:16

שמואל1 כתב:דיוויד סטרן הטיל וטו על הטרייד שישלח את כריס פול ללייקרס. לא יקרה.

בצדק. זה היה טרייד חסר הגיון. עדיף לניו אורלינס לא לקבל כלום מאשר לקבל זבל טהור כמו סקולה וקווין מרטין.
roy1000

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 09 דצמבר 2011, 10:16

Euro_Basket כתב:
roy1000 כתב:

הם רוצים סופרסטאר ל 1-2. נאש עלה כאופציה ואז ירד מהפרק, אחרי זה פול, נראה מה יהיה בסוף...
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי שחף » 09 דצמבר 2011, 10:18

הניקס מחתימים כנראה את טייסון צ'אנדלר. שחקן מתאים מאוד ליד אמארה(שהוא סקורר מדהים אבל לא שומר). מה שחסר להם זה רכז שינהל שם את העסק. הבעיה שעם הנכסים הנוכחיים שלהם אין להם סיכוי להביא את פול.
שחף

הודעהעל ידי refael » 09 דצמבר 2011, 10:19

איך דבר כזה אפשרי ? איך יש ל סטרן אפשרות לבטל את הטרייד הזה איך הוא קשור לשתי הקבוצות ? מישהו יכול להסביר ? :huh :huh
תמונה
refael

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 דצמבר 2011, 10:22

6 לב צהוב כתב:

איך דבר כזה אפשרי ? איך יש ל סטרן אפשרות לבטל את הטרייד הזה איך הוא קשור לשתי הקבוצות ? מישהו יכול להסביר ? :huh :huh

ה-NBA היא הבעלים של ההורנטס..
לפחות עד שהם ירכשו ע"י מישהו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ריגודו » 09 דצמבר 2011, 10:39

roy1000 כתב:

בצדק. זה היה טרייד חסר הגיון. עדיף לניו אורלינס לא לקבל כלום מאשר לקבל זבל טהור כמו סקולה וקווין מרטין.

זבל טהור?? אולי קווין מרטין, אבל לואיס סקולה היה השחקן הכי טוב של יוסטון העונה, ואחד משחקני הפנים הטובים בNBA.
יחד עם זה שלאמאר אודום היה אמור לעבור אליהם, נראה לי שזה אולי הכי טוב שההורנטס יכלו להוציא על כריס פול.

הסיבה ממה שהבנתי שהNBA דחו את זה היה לחץ של כל מיני בעלי קבוצות חזקים, כמו מארק קיובן, שחששו שכל הרעיון בטרייד הזה היה להיפטר מהחוזים הכבדים של גאסול ואודום כדי לפנות מקום בתקרה לדוויט הווארד, שיחד עם קובי, כריס פול ואנדרו ביינום ייצור קבוצה מפחידה שקצת תעקר את התחרות בליגה...
ריגודו

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 10:45

ריגודו כתב:
roy1000 כתב:

זבל טהור?? אולי קווין מרטין, אבל לואיס סקולה היה השחקן הכי טוב של יוסטון העונה, ואחד משחקני הפנים הטובים בNBA.
יחד עם זה שלאמאר אודום היה אמור לעבור אליהם, נראה לי שזה אולי הכי טוב שההורנטס יכלו להוציא על כריס פול.

הסיבה ממה שהבנתי שהNBA דחו את זה היה לחץ של כל מיני בעלי קבוצות חזקים, כמו מארק קיובן, שחששו שכל הרעיון בטרייד הזה היה להיפטר מהחוזים הכבדים של גאסול ואודום כדי לפנות מקום בתקרה לדוויט הווארד, שיחד עם קובי, כריס פול ואנדרו ביינום ייצור קבוצה מפחידה שקצת תעקר את התחרות בליגה...

אני חושב שזה לא ראוי. כלומר, אם יש קבוצה שיש ביכולתה לקבץ את כל הכוכבים ביחד, אז שיהיה להם לבריאות.
דווקא אחרי עונה כמו האחרונה, אפשר להגיד בקול רם שהדברים האלה לא מבטיחים שום דבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2011, 10:46

ריגודו כתב:זבל טהור?? אולי קווין מרטין, אבל לואיס סקולה היה השחקן הכי טוב של יוסטון העונה, ואחד משחקני הפנים הטובים בNBA.

סקולה בן 31 ולא שומר. אין להורנטס שום סיבה לקחת אותו ניו אורלינס לא קיבלה שום דבר בעל ערך בטרייד הזה. זה היה בדיחה.
roy1000

הודעהעל ידי ריגודו » 09 דצמבר 2011, 12:19

אגב, שאלה שאלתית: האם מישהו מערוצי הספורט המנוולים במדינת ישראל טרח לקנות את זכויות השידור של הNBA השנה?
כי במחזור הפתיחה, ב25 לדצמבר, מתקיימים משחקים אטרקטיביים כמו ניקס-בוסטון ומיאמי-דאלאס, ובשעות נוחות (7 בערב ו9 וחצי בערב שעון ישראל, בהתאמה), ואני אשמח לראות אותם...
ריגודו

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 דצמבר 2011, 17:08

השמועות האחרונות מספרות שהניקס הציעו להורנטס את סטודמאייר תמורת פול.
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... To_Hornets
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2011, 17:50

Euro_Basket כתב:השמועות האחרונות מספרות שהניקס הציעו להורנטס את סטודמאייר תמורת פול.
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... To_Hornets

לפי דעתי לא משתלם לניקס..

שמועות גם אומרות שברנדון רוי נוטה לכיוון של פרישה בגיל 27..

ולסיום,המג'יק שוקלים לתבוע שתי קבוצות NBA(לא אמרו את השמות)על תקשורת לא חוקית עם הווארד..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 10:26

בינתיים המון דברים מתגלגלים להם ב- NBA. עסקת צ'נדלר לניקס תהפוך להיות סופית כנראה ביום שני, אחרי שהניקס יעבירו את טוריאף לוושינגטון.
השמועות אומרות שיש נסיונות להחיות את עסקת כריס פול (לייקרס/יוסטון/ניו אורלינס) - לא ברור לי למה ניו אורלינס לא עושים עסקה עם הקליפרס.
בוסטון מחתימים את דייויד ווסט תמורת 30 מליון לשלוש שנים בלבד - חוזה טוב מאוד לסלטיקס. גם ג'ף גרין נשאר לשנה הקרובה.
קארון בטאלר חתם בקליפרס לשלוש שנים.
ריצ'ארד המילטון שוחרר מדטרויט וכנראה הולך לבולס.
וינס קארטר שוחרר מפיניקס והוא הולך לדאלאס לנסות למלא את החורים שהשאירו העוזבים (באטלר וכנראה גם סטיבנסון).
מיודענו קירילנקו כנראה הולך לסקרמנטו להחליף את החור שהשאיר שם עמרי כספי.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], yon1 ו־20 אורחים