המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:האמת שאין לי מושג מה הוא עושה באירופה
שחקן חמישייה בNBA בכמה קבוצות
er79 כתב:צא מזה, ווימס לא ישחק בעמדה 2 וגם לא צריך.
er79 כתב:יודע מה, זרמתי איתך, אם יש נס וסוני חוזר שבוע הבא, מצדי שישחק 2. לעזאזל, שישחק 5. רק שישחק. אבל ברצינות, לא רואה את סוני משחק 2, למעט אולי דקות פה ושם במשחק פה ושם. כרגע, שיש לנו חור אדיר בעמדה 1, מה שצריך לעשות זה לפתוח עם גאודלוק, סילי וסוני, ולגבי עמדה 4 צריך לחשוב טוב מה עושים.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:יודע מה, זרמתי איתך, אם יש נס וסוני חוזר שבוע הבא, מצדי שישחק 2. לעזאזל, שישחק 5. רק שישחק. אבל ברצינות, לא רואה את סוני משחק 2, למעט אולי דקות פה ושם במשחק פה ושם. כרגע, שיש לנו חור אדיר בעמדה 1, מה שצריך לעשות זה לפתוח עם גאודלוק, סילי וסוני, ולגבי עמדה 4 צריך לחשוב טוב מה עושים.
ועוד לא ראינו הרכב של גאודלוק, סוני, ראד, 4 הגנתי וצירבס.
er79 כתב:ראד ב-3? זה באמת מצריך עצימת עיניים. מעדיף את סמית קשישא בכל זמן נתון בעמדה הזאת.
er79 כתב:חציל, אבל בחיאת, איך עוד יש לך תקווה מהשחקן הזה? הוא שחקן שכונה, אינטליגנציית משחק במידה של הנעליים של היקמן. לא צריך לעשות זעזוע בעמדות. כל שחקן צריך להישאר בעמדה שלו. הדבר היחידי שצריך זה 4.5 שהוא חיה רעה בהגנה. אם זה כמחליף לצירבס או כשחקן לצדו, מה שיפגע בראד, זה עוד נתון לוויכוח. אבל ראד לא צריך לשחק ב-3 כמו שסוני לא צריך לשחק ב-2.
my man כתב:יוגי, אנדרו, סוני, מילר, צירבס! זהו אמרתי את זה אני רק אחכה שזה כבר יגיע ועד אז אין לי ציפיות לכלום!
MTA2311 כתב:my man כתב:יוגי, אנדרו, סוני, מילר, צירבס! זהו אמרתי את זה אני רק אחכה שזה כבר יגיע ועד אז אין לי ציפיות לכלום!
יא בא יאי איזו חמישייה
MTA2311 כתב:my man כתב:יוגי, אנדרו, סוני, מילר, צירבס! זהו אמרתי את זה אני רק אחכה שזה כבר יגיע ועד אז אין לי ציפיות לכלום!
יא בא יאי איזו חמישייה
יא בא יאי איזו חמישייה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־11 אורחים