פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
13 אוקטובר 2016, 23:50
האמת שאין לי מושג מה הוא עושה באירופה
שחקן חמישייה בNBA בכמה קבוצות
13 אוקטובר 2016, 23:54
שועל כתב:האמת שאין לי מושג מה הוא עושה באירופה
שחקן חמישייה בNBA בכמה קבוצות
לא סתם קובי קרא לו המיני ממבה.
אני חושב שהוא נחות מידי פיזית ל- NBA.
ליורוליג הוא כוכב על.
14 אוקטובר 2016, 00:09
אני כותב את זה כבר חודש ...
גאודלוק , ווימס וסמית הם 3 השחקנים שישחקו את רוב הדקות בעמדות 1-3 ביורוליג וזה קו אחורי שלא היה פה מאז ימי שארס ופארקר .
מאוד מעניין אותי השילוב שלו עם ווימס כי כבר ברור שמכבי קבוצת הגנה בינונית ומטה , כדי שמכבי תוכל להגיע רחוק היא צריכה להיות קבוצת התקפה טופ יורוליג מובהק וזה תלוי קודם כל בשילוב של שניהם .
14 אוקטובר 2016, 00:24
צא מזה, ווימס לא ישחק בעמדה 2 וגם לא צריך.
14 אוקטובר 2016, 00:29
er79 כתב:צא מזה, ווימס לא ישחק בעמדה 2 וגם לא צריך.
יש לנו בסך הכול שבוע לראות אם הוא ישחק או לא ...
14 אוקטובר 2016, 00:37
יודע מה, זרמתי איתך, אם יש נס וסוני חוזר שבוע הבא, מצדי שישחק 2. לעזאזל, שישחק 5. רק שישחק. אבל ברצינות, לא רואה את סוני משחק 2, למעט אולי דקות פה ושם במשחק פה ושם. כרגע, שיש לנו חור אדיר בעמדה 1, מה שצריך לעשות זה לפתוח עם גאודלוק, סילי וסוני, ולגבי עמדה 4 צריך לחשוב טוב מה עושים.
14 אוקטובר 2016, 00:40
er79 כתב:יודע מה, זרמתי איתך, אם יש נס וסוני חוזר שבוע הבא, מצדי שישחק 2. לעזאזל, שישחק 5. רק שישחק. אבל ברצינות, לא רואה את סוני משחק 2, למעט אולי דקות פה ושם במשחק פה ושם. כרגע, שיש לנו חור אדיר בעמדה 1, מה שצריך לעשות זה לפתוח עם גאודלוק, סילי וסוני, ולגבי עמדה 4 צריך לחשוב טוב מה עושים.
ועוד לא ראינו הרכב של גאודלוק, סוני, ראד, 4 הגנתי וצירבס.
14 אוקטובר 2016, 00:42
ראד ב-3? זה באמת מצריך עצימת עיניים. מעדיף את סמית קשישא בכל זמן נתון בעמדה הזאת.
14 אוקטובר 2016, 00:42
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:יודע מה, זרמתי איתך, אם יש נס וסוני חוזר שבוע הבא, מצדי שישחק 2. לעזאזל, שישחק 5. רק שישחק. אבל ברצינות, לא רואה את סוני משחק 2, למעט אולי דקות פה ושם במשחק פה ושם. כרגע, שיש לנו חור אדיר בעמדה 1, מה שצריך לעשות זה לפתוח עם גאודלוק, סילי וסוני, ולגבי עמדה 4 צריך לחשוב טוב מה עושים.
ועוד לא ראינו הרכב של גאודלוק, סוני, ראד, 4 הגנתי וצירבס.

רק אני לא ראיתי את ראד כבר איזה חודש? האיש לא איתנו עוד מהמשחק מול מגדל..
14 אוקטובר 2016, 00:44
er79 כתב:ראד ב-3? זה באמת מצריך עצימת עיניים. מעדיף את סמית קשישא בכל זמן נתון בעמדה הזאת.
סתם מחשבה. מאוד מעניין מה הוא יכול לתת בעמדה הזאת. עם סטרץ' 4 הגנתי ואתלטי הוא פותח לנו סגנון משחק שונה לגמרי.
יש למכבי ורסטיליות מגניבה לאללה ברוסטר, אבל היא עדיין לא יכולה לנצל אותה.
לראד יש קטע של חום וקור. הבן אדם תופס כושר טוב ומחרבן את זה.
14 אוקטובר 2016, 00:47
חציל, אבל בחיאת, איך עוד יש לך תקווה מהשחקן הזה? הוא שחקן שכונה, אינטליגנציית משחק במידה של הנעליים של היקמן. לא צריך לעשות זעזוע בעמדות. כל שחקן צריך להישאר בעמדה שלו. הדבר היחידי שצריך זה 4.5 שהוא חיה רעה בהגנה. אם זה כמחליף לצירבס או כשחקן לצדו, מה שיפגע בראד, זה עוד נתון לוויכוח. אבל ראד לא צריך לשחק ב-3 כמו שסוני לא צריך לשחק ב-2.
14 אוקטובר 2016, 00:48
חציל מת על לשחק big, אני בדיוק ההפך, מצידי שרק הרכז יהיה קרנף, וגם זה לא חובה.
14 אוקטובר 2016, 00:49
er79 כתב:חציל, אבל בחיאת, איך עוד יש לך תקווה מהשחקן הזה? הוא שחקן שכונה, אינטליגנציית משחק במידה של הנעליים של היקמן. לא צריך לעשות זעזוע בעמדות. כל שחקן צריך להישאר בעמדה שלו. הדבר היחידי שצריך זה 4.5 שהוא חיה רעה בהגנה. אם זה כמחליף לצירבס או כשחקן לצדו, מה שיפגע בראד, זה עוד נתון לוויכוח. אבל ראד לא צריך לשחק ב-3 כמו שסוני לא צריך לשחק ב-2.
סוני, ראד ועוד אתלט ב-4 בונים לך פוטנציאל מטורף לראן אנד בלאגן. זה גם ככה הדבר היחיד שהקבוצה הזאת מסוגלת לשחק.
זה עוד כלי. לא היחיד בארסנל, אבל לחלוטין משהו שמכבי צריכה.
14 אוקטובר 2016, 00:49
יוגי, אנדרו, סוני, מילר, צירבס! זהו אמרתי את זה אני רק אחכה שזה כבר יגיע ועד אז אין לי ציפיות לכלום!
14 אוקטובר 2016, 00:50
my man כתב:יוגי, אנדרו, סוני, מילר, צירבס! זהו אמרתי את זה אני רק אחכה שזה כבר יגיע ועד אז אין לי ציפיות לכלום!
יא בא יאי איזו חמישייה
14 אוקטובר 2016, 00:51
MTA2311 כתב:my man כתב:יוגי, אנדרו, סוני, מילר, צירבס! זהו אמרתי את זה אני רק אחכה שזה כבר יגיע ועד אז אין לי ציפיות לכלום!
יא בא יאי איזו חמישייה
14 אוקטובר 2016, 00:51
אנדרו בול הנדלר טוב. הוא, סוני וראד מוסרים טובים (כן). סוני וראד מזינים את הפוסט מצויין. גם סלאשרים טובים, גם מסוגלים לשים כדור על הרצפה ולחדור מהכנף.
תן להם עוד ארבע אתלטי שיחפה עליהם בהגנה, ירוץ טבעת לטבעת וירווח ת'משחק ויהיה פה טירוף.
נערך לאחרונה על ידי
החציל האצטקי בתאריך 14 אוקטובר 2016, 00:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
14 אוקטובר 2016, 00:53
MTA2311 כתב:my man כתב:יוגי, אנדרו, סוני, מילר, צירבס! זהו אמרתי את זה אני רק אחכה שזה כבר יגיע ועד אז אין לי ציפיות לכלום!
יא בא יאי איזו חמישייה
אוף, צחקתי
עכשיו אני יודעת איך ינאי מרגיש
14 אוקטובר 2016, 00:53
טוב, הסכמנו שלא הסכמנו, יותר מדי ראן אנד בלגאן בשבילי. אני חושב שהבסיס, גם אם זה לא בסיס אידאלי, צריך להיות כרגע טריו אחורי של גאודלוק-סילי-ווימס. לא צריך לזעזע אותו כרגע. שינויים שלו מותנים רק בכך שמקל ואוחיון יתעוררו מהסרט שהם נמצאים בו. לגבי הקו הקדמי, פה זו שאלה אם אני פוגע בראד ומנחית על הפרצוף שלו חיה רעה ליד צירבס, או אם אני מעיף את קולטון ומביא חיה רעה שתחליף את צירבס. לדעתי זה השינוי הראשון המתבקש. היה עדיף אם היה לנו גם מנהל משחק ברמה אבל זה כבר לא יקרה.
14 אוקטובר 2016, 00:54
יא בא יאי איזו חמישייה
הצעתי כבר העברת רצועה מראד למילר. אם ראד לוקח את החומרים של אמבקווה אני בספק אם הוא ירגיש את זה בכלל