yarinsaky כתב:אסף, אתה כתבת את זה לפני חודשיים בערך :
"
אין על ליאור. לוקח אותו לפני כל PF באירופה. כן כן, לפני חריאפה, טלטוביץ', פרילנד, סאבאנוביץ', וכל השאר.
צריך לקבל יותר תרגילים וכדורים כמו שכתבו פה. אין אף שחקן שיכול לעצור אותו. גם בזמנו, השחקן שטענו שהוא היחיד שיכול לעצור אותו טוטלית, הלא הוא מיודענו מוריס, ליאור עשה לו בית ספר לא פעם. בפיינל פור הוא ממש לא נעלם. היה לו חוסר מזל, פשוט ככה. הגויבות התגלגלו על הטבעת, היו חסרים באמת סנטימטרים בודדים שיכנסו, ודייויד פסל אותו מהר מדי, ולא נתן לו צ'אנס. בגמר, לא יודע כמה זוכרים, הוא החזיר את מכבי למשחק ברבע האחרון שנכנס, שזה נראה גמור, ואז מכבי התחילו לחזור, אבל אז פיק-אנד-רול של באטיסט-דיאנטידיס סגר את הסיפור..
ליאור יכול וצריך ליהיות השנה שחקן של 12-14 נקודות. עם סופו שטוחן בצע, לאנגפורד שחודר ויוצר, סמית', פניני ובלו שתופרים, ופאפאס שמנצח על כולם ומנווט את קבוצה, יש למכבי את הקבוצה ההתקפית הטוב באירופה, לא נופלת מצסק"א (ההבדל, זה שלצסק"א יש יותר הגנה ובשר, בטח שקירי שם..) "
אז למה להתייחס ?
כאלו סופרלטיבים אפילו אני שאוהב אליהו בדם אף פעם לא כתבתי.
נכון, אני זוכר את ההודעה הזאת טוב מאוד. הוא נראה מצוין בהתחלה, ואז כתבתי את זה. הוא פשוט נראה פחות טוב עד עכשיו. גם הריבאונד שהיה עד לפני שנה צד די חזק שלו, נעלם. הוא הפך לתעלומה. מבחינתי, כשהוא בכושר טוב, משחק, ומקבל כדורים, הוא עדיין אחד מ3 הPF הטובים באירופה, אולי אפילו הטוב ביותר. אבל הוא לא עוזר עד עכשיו בריבאונד, ונראה לפעמים כבוי (וגם באשמת דיוויד). מאצ'בן נראה עד עכשיו אדיר, מעבר לציפיות של כולם, כולל שלי (שאני החזקתי ממנו מאוד), ונראה פשוט יותר טוב מליאור העונה, ושחקן הרבה יותר שלם ממנו ומבלו.
סך הכל,
לדעתי, שאליהו בכושר טוב, מקבל כדורים, ומשחק הרבה דקות, עם חשק, הוא אחד הפורוורדים הטובים באירופה, אבל עובדתית, עד עכשיו מאצ'בן נראה טוב ממנו העונה, ושחקן יותר שלם ממנו
שניהם ביחד, עם עזרה מבלו, זה עמדה אדירה למכבי
היום שאני קורא את ההודעה הזאת אני צוחק. מי ש"מנצח" על הקבוצה זה אוחיון ולא פאפאס, מסיבות לא ברורות, בלו-פניני-סמית', שנראו בהתחלה כשלשית צלפים נראים אנמים להחריד. לאנגפורד התחיל להיכנס לכושר, ונראה מצוין במשחקים האחרונים, סופו הוא סופו, הנדריקס סולידי ביותר, אבל כל השאר פשוט לא זה, וזה משפיע על כולם. חבל מאוד...