פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 אוקטובר 2016, 16:44
למה שהכתבה בוואלה תהיה מומצאת? על גודס לא פתחו את הפה מאחורי הגב מוקדם? על טבק לא? זה כאילו אתם מנותקים לחלוטין ממה שקרה בשנתיים האחרונות. כאילו עשו גשר בין 2014 להיום.
ו4-5 הגנתי זה לא חיזוק נקודתי. זה חיזוק שישנה את הקבוצה לחלוטין, בהנחה שיביאו את השחקן הנכון.
15 אוקטובר 2016, 16:50
MTA2311 כתב:למה שהכתבה בוואלה תהיה מומצאת? על גודס לא פתחו את הפה מאחורי הגב מוקדם? על טבק לא? זה כאילו אתם מנותקים לחלוטין ממה שקרה בשנתיים האחרונות. כאילו עשו גשר בין 2014 להיום.
ו4-5 הגנתי זה לא חיזוק נקודתי. זה חיזוק שישנה את הקבוצה לחלוטין, בהנחה שיביאו את השחקן הנכון.
לא בשנתיים האחרונות, יותר בכיוון העשור האחרון.
15 אוקטובר 2016, 17:02
אור, מה אתה אומר על אוקארו וויט?
בהנחה ומיאמי תשחרר אותו (מה שצפוי לדעתי לקרות), היית לוקח אותו למרות שהוא לא ממש 5?
בתחושה שלי הוא יכול להכנס לנישת טרנס מוריס כזאת. 4 מובהק באירופה, 5 לפרקים בליגה.
15 אוקטובר 2016, 17:10
החציל האצטקי כתב:אור, מה אתה אומר על אוקארו וויט?
בהנחה ומיאמי תשחרר אותו (מה שצפוי לדעתי לקרות), היית לוקח אותו למרות שהוא לא ממש 5?
בתחושה שלי הוא יכול להכנס לנישת טרנס מוריס כזאת. 4 מובהק באירופה, 5 לפרקים בליגה.
אני אוהב את השחקן הזה. הוא פרוספקט ממש מעניין בעיני, אבל אני חושב שחייבים להביא שחקן שיוכל לתת גם דקות כ5 ביורוליג. ולא כחלק מהרכב נמוך נסיוני.
15 אוקטובר 2016, 17:50
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אור, מה אתה אומר על אוקארו וויט?
אני אוהב את השחקן הזה. הוא פרוספקט ממש מעניין בעיני, אבל אני חושב שחייבים להביא שחקן שיוכל לתת גם דקות כ5 ביורוליג. ולא כחלק מהרכב נמוך נסיוני.
בעקרון אני חושב כמוך. אבל במקביל אני גם חושב אם זו בכלל הזדמנות שמכבי יכולה להרשות לעצמה לפספס.
את מאיק אני רוצה על המגרש כמה שיותר. ברמת ה28-30 דקות כל משחק. צריך לעבוד איתו ולנקות ממנו את העבירות המטומטמות שהוא עושה. אין לי בעיה שקולטון נניח ישחק 12-14 דק' כל משחק וידפוק 4 עבירות, אם הן יהיו חכמות. נניח- על ראדוליצה הוא יכל לשמור הרבה יותר טוב עם שימוש חכם יותר בעבירות, והבנה שהגנת האחד על אחד שלו פשוט לא מספיק טובה כדי לנטרל סנטר ברמת הטכניקה הזאת.
ה-4.5 הזה, מתי הוא אמור לשמור על סנטרים? מול אילו מצ'-אפים פוטנציאליים?
15 אוקטובר 2016, 17:59
אי אפשר ללמוד הכל בגיל 25
15 אוקטובר 2016, 18:02
נקודת נמוצא שלי שונה, כי אני חושב שקולטון צריך ללכת הביתה, או לפחות לראות דקות רק כמוצא אחרון. בהנתן זה, אני חושב שהשחקן שיביאו במקומו צריך לתת את ה12-15 דקות למשחק ב5 כשמאיק נח.
אני לא מצפה ממנו לעצור באחד על אחד את ראדוליצה, כי אין הרבה ראדוליצות באירופה. בעיקר הייתי רוצה לראות ממנו יכולת להתמודד בפיק אנד רול, ושלא יסתובב על המגרש חסר מושג ומודעות כל פוזשן הגנתי כמו שאר חברי הקו הקדמי שלנו.
15 אוקטובר 2016, 18:02
LIAV10 כתב:אי אפשר ללמוד הכל בגיל 25
הוא הצליח לעשות את זה בכוכב האדום ועובדתית הקבוצה גם הצליחה לשחק הגנה חזקה, אז כנראה שיש דרך לעשות את זה. צריך לבדוק איך וללמוד משם.
15 אוקטובר 2016, 18:03
MTA2311 כתב:נקודת נמוצא שלי שונה, כי אני חושב שקולטון צריך ללכת הביתה, או לפחות לראות דקות רק כמוצא אחרון. בהנתן זה, אני חושב שהשחקן שיביאו במקומו צריך לתת את ה12-15 דקות למשחק ב5 כשמאיק נח.
אני לא מצפה ממנו לעצור באחד על אחד את ראדוליצה, כי אין הרבה ראדוליצות באירופה. בעיקר הייתי רוצה לראות ממנו יכולת להתמודד בפיק אנד רול, ושלא יסתובב על המגרש חסר מושג ומודעות כל פוזשן הגנתי כמו שאר חברי הקו הקדמי שלנו.
אוקיי, אז עם מה שיש לנו בעמדה 4 אתה שלם? (שאלה רטורית בהכירי את הדעה שלך על ראד)
15 אוקטובר 2016, 18:09
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:נקודת נמוצא שלי שונה, כי אני חושב שקולטון צריך ללכת הביתה, או לפחות לראות דקות רק כמוצא אחרון. בהנתן זה, אני חושב שהשחקן שיביאו במקומו צריך לתת את ה12-15 דקות למשחק ב5 כשמאיק נח.
אוקיי, אז עם מה שיש לנו בעמדה 4 אתה שלם? (שאלה רטורית בהכירי את הדעה שלך על ראד)
בעמדה 4 יש לנו יותר אפשרויות תמרון. אם ראד ימשיך להסריח את הפרקט, אז יהיה את ה 4.5 שיביאו ואת סמית ופניני שיוכלו לתת שם גיבוי (כמובן שלא אופטימאלי).
כמו שכתבתי אחרי המשחק, אי אפשר במהלך אחד לחפות על כל הטעויות שעשו בקיץ. צריך לחשוב על שחקן שמסוגל לשחק בשתי העמדות ותיאורטית מסוגל לייצב את ההגנה משתי העמדות, בין אם הוא משחק ליד מאיק ובין אם במקומו.
15 אוקטובר 2016, 18:24
אני חושב שהפיק אנד רול זה משהו שיהיה אפשר לפתור אם יהיה 4 מספיק אתלטי ונייד שיידע לבוא למצבי עזרה ולחסום זריקה, או לשנות אותה או לגרום לרכז למסור החוצה.
הסנטרים שלנו מספיק גדולים כדי להאט את הפיק אנד רול.
מילר לצורך העניין עזר לצירבס בצורה מעולה בזה שיכל לבוא מהר לעזרה אבל גם לצאת בחזרה לקלעי. זה בתכל'ס הכדורסל שכל אירופה משחקת היום.
בקיצור, אני חושב שאני מעדיף 4 הגנתי טוב כמו וויט על 4.5 קצת יותר גדול אבל בלי קליעה כמו תומאס רובינסון.
ראיתי את פנר משחקת עם וסלי ואודו ביחד (ועוד עם 3 קלעים טובים כמו דיקסון, בוגדנוביץ' ודאטומה). אם הייתי אוהד שלהם הייתי תולש שיערות.
15 אוקטובר 2016, 18:31
צריך 4.5, אתה תתלוש יותר שיערות עם אייברסון וצירבס 40 דקות בהגנה מאשר כל אוהד פנר.
ראד יסריח? שלום דווין סמית.
15 אוקטובר 2016, 18:37
LIAV10 כתב:צריך 4.5, אתה תתלוש יותר שיערות עם אייברסון וצירבס 40 דקות בהגנה מאשר כל אוהד פנר.
ראד יסריח? שלום דווין סמית.
אני ממש לא הייתי בונה על דווין. יכול פתאום להפצע ל3-4 חודשים ולזיין אותך כמו כלום.
זה שהוא בפורמה זה נהדר, אבל ראד זה שחקן שצריך להכניס לעניינים. גם כ4 וגם כ3.
15 אוקטובר 2016, 18:55
די, ראד לא מספיק טכני ל3, יש לך מספיק שחקנים שם, שישאר 4.
אבל אתה חייב מחליף לאייברסון ולא 4.
15 אוקטובר 2016, 19:17
טוב, בינתיים אין מחליף לאף אחד והמחנות עדיין בעיצומם אז אנחנו סתם מתקשקשים פה.
נראה איך מכבי תשחק במשחקים הקרובים, אולי ישתנה משהו. יש לנו שבוע.
15 אוקטובר 2016, 19:53
ההטבעה של ראנדולף במקום הראשון במהלכי היורוליג השבוע...
פחחחחחחח..אלכסנדר היה חייב להיות שם-מה שמגיע מגיע!
15 אוקטובר 2016, 19:56
my man כתב:ההטבעה של ראנדולף במקום הראשון במהלכי היורוליג השבוע...
פחחחחחחח..אלכסנדר היה חייב להיות שם-מה שמגיע מגיע!
הם פשוט לא רצו לתת תירוץ למכבי על ההחתמה שלו.
15 אוקטובר 2016, 19:58
המהלך של רנדולף מדהים
והחסימה של תייס, זה השחקן שאנחנו צריכים, 4 עם קליעה והגנה
15 אוקטובר 2016, 20:02
שועל כתב:המהלך של רנדולף מדהים
והחסימה של תייס, זה השחקן שאנחנו צריכים, 4 עם קליעה והגנה
ברור שאם האלטרנטיבה היא ראד/אלכסנדר אז תייס זה נו בריינר..
15 אוקטובר 2016, 20:04
בלי קשר לדעתי על ת'ייס, לא היה אפשר להביא אותו העונה.