המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:למה שהכתבה בוואלה תהיה מומצאת? על גודס לא פתחו את הפה מאחורי הגב מוקדם? על טבק לא? זה כאילו אתם מנותקים לחלוטין ממה שקרה בשנתיים האחרונות. כאילו עשו גשר בין 2014 להיום.
ו4-5 הגנתי זה לא חיזוק נקודתי. זה חיזוק שישנה את הקבוצה לחלוטין, בהנחה שיביאו את השחקן הנכון.
החציל האצטקי כתב:אור, מה אתה אומר על אוקארו וויט?
בהנחה ומיאמי תשחרר אותו (מה שצפוי לדעתי לקרות), היית לוקח אותו למרות שהוא לא ממש 5?
בתחושה שלי הוא יכול להכנס לנישת טרנס מוריס כזאת. 4 מובהק באירופה, 5 לפרקים בליגה.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אור, מה אתה אומר על אוקארו וויט?
בהנחה ומיאמי תשחרר אותו (מה שצפוי לדעתי לקרות), היית לוקח אותו למרות שהוא לא ממש 5?
בתחושה שלי הוא יכול להכנס לנישת טרנס מוריס כזאת. 4 מובהק באירופה, 5 לפרקים בליגה.
אני אוהב את השחקן הזה. הוא פרוספקט ממש מעניין בעיני, אבל אני חושב שחייבים להביא שחקן שיוכל לתת גם דקות כ5 ביורוליג. ולא כחלק מהרכב נמוך נסיוני.
LIAV10 כתב:אי אפשר ללמוד הכל בגיל 25
MTA2311 כתב:נקודת נמוצא שלי שונה, כי אני חושב שקולטון צריך ללכת הביתה, או לפחות לראות דקות רק כמוצא אחרון. בהנתן זה, אני חושב שהשחקן שיביאו במקומו צריך לתת את ה12-15 דקות למשחק ב5 כשמאיק נח.
אני לא מצפה ממנו לעצור באחד על אחד את ראדוליצה, כי אין הרבה ראדוליצות באירופה. בעיקר הייתי רוצה לראות ממנו יכולת להתמודד בפיק אנד רול, ושלא יסתובב על המגרש חסר מושג ומודעות כל פוזשן הגנתי כמו שאר חברי הקו הקדמי שלנו.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:נקודת נמוצא שלי שונה, כי אני חושב שקולטון צריך ללכת הביתה, או לפחות לראות דקות רק כמוצא אחרון. בהנתן זה, אני חושב שהשחקן שיביאו במקומו צריך לתת את ה12-15 דקות למשחק ב5 כשמאיק נח.
אני לא מצפה ממנו לעצור באחד על אחד את ראדוליצה, כי אין הרבה ראדוליצות באירופה. בעיקר הייתי רוצה לראות ממנו יכולת להתמודד בפיק אנד רול, ושלא יסתובב על המגרש חסר מושג ומודעות כל פוזשן הגנתי כמו שאר חברי הקו הקדמי שלנו.
אוקיי, אז עם מה שיש לנו בעמדה 4 אתה שלם? (שאלה רטורית בהכירי את הדעה שלך על ראד)
LIAV10 כתב:צריך 4.5, אתה תתלוש יותר שיערות עם אייברסון וצירבס 40 דקות בהגנה מאשר כל אוהד פנר.
ראד יסריח? שלום דווין סמית.
my man כתב:ההטבעה של ראנדולף במקום הראשון במהלכי היורוליג השבוע...
פחחחחחחח..אלכסנדר היה חייב להיות שם-מה שמגיע מגיע!
שועל כתב:המהלך של רנדולף מדהים
והחסימה של תייס, זה השחקן שאנחנו צריכים, 4 עם קליעה והגנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־22 אורחים