ליגת ווינר, מחזור 2: מכבי נגד אילת, שני, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 2: מכבי נגד אילת, שני, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 19:36

לא קיים דבר כזה ב-NBA? מאיפה אתה מביא את זה? בכל קבוצה וקבוצה זה קיים ב-NBA, על בסיס שנתי ושבועי. הגבלת דקות לשחקן שחוזר מפציעה ארוכה (מספר שבועות או יותר) היא משהו שרואים כמעט בכל יום ב-NBA, ואני יכול להביא דוגמאות מהיום עד מחר. וכן, ההחלטות הללו מתקבלות בדרך כלל על דעת הצוות הרפואי, שמנחים את המאמן כיצד לפעול. המאמן כמובן יכול לחרוג מההנחייה (כמו שארז עושה), זה לא אומר שהוא פועל נכון או שהוא עושה החלטה מושכלת - וזה בטח לא אומר שראשי הקבוצה צריכים להתעלם ולאפשר זאת. ארז פעל באופן טיפשי ואימפולסיבי בעניין הזה, בדרך שלא משרתת את הקבוצה - מה שאומר שהיא גם לא משרתת אותו (אלא אם המטרה שלו היא לאמן חודש-חודשיים במכבי ולא מעבר).

בכלל, להגיד שמכבי היתה מפסידה לאילת אם יבזורי היה משחק 10-15 דקות מהדקות של גאודלוק, זה עיוות הזוי של המציאות. הוא טעם בעצם אי הרישום של אלכסנדר ע"ח של יבזורי.

בעמדה 1 היו לך את מקל ואוחיון.
בעמדות 2-3 היו לך את גאולדוק, ווימס (שמוגבלים בדקות) וסילבן.
בעמדה 4 היו לך ראד, פניני ואלכסנדר.
בעמדה 5 היו לך את צירבס ואייברסון.

מה חריג פה? עמדה 4 שכללה לבד 3 שחקנים, ועמדות 2-3 שכללו יחדיו 3 שחקנים - ששניים מהם אמורים לשחק פחות מהאחרים.
אין טעות בשיקול הדעת?
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 אוקטובר 2016, 22:17, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2016, 19:40

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:לא הבנתי מה לא נכון?
הרצון של אדלשטיין לחבר את השחקנים כמה שיותר מהר כדי להפוך לקבוצה מנצחת? זה די נראה לי
כמו עובדה, וזה מה שרואים בשטח, אז איך זה בדיוק לא נכון?

אתה מאמין לעצמך? מה אתה רוצה להגיד בזה? שארז חייב לחבר את הקבוצה תוך שבוע, או שמא הקבוצה לא תתחבר לעולם?
הקבוצה לא תתחבר כי גאודלוק שיחק 5 דקות עם ווימס מול אילת ו-25 דקות עם שאר השחקנים, זה שטויות. ואתה בטח לא מסכן שחקן בפציעה חמורה בשביל התירוץ הזה.
יותר מזה, חלק חשוב הוא לדעת ללמוד לשחק (ולנצח) בדקות משמעותיות גם בלי גאודלוק.

ארז חייב לחבר את הקבוצה כמה שיותר מהר. זה ברור לחלוטין.
לא מדובר כאן בדייויד בלאט, שזכה לקרדיט גדול בהרבה, והיה יכול לספוג כמה הפסדים, בלי שהמעמד
שלו יתערער.
כאן המצב הוא אחר, ומי שטוען אחרת מתעלם לחלוטין מהמציאות.

ומי החליט בדיוק שהשיתוף של גאודלוק מסכן אותו בפציעה חמורה יותר מאשר את לנדסברג?
ואולי ארז קיבל את כל האישורים הרפואיים שצריך?

הקבוצה תלמד לנצח גם בלי גאודלוק, והיא תעשה את זה במהלך הדרך. אחרי שהקבוצה תתחבר
ותקבל זהות, אפשר יהיה להקריב משחקים מסויימים לטובת זה. עכשיו זה לא הזמן.

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:ולמה שמישהו יתערב לאדלשטיין כיצד לנהל את המשחקים והרוטציה? ומי בדיוק אמור לעשות את זה?
שמעון? דני? ניקולה? האם לא נאכל אותם חיים, אם נדע שזה מה שקורה?

למה שמישהו יתערב? אולי כי מדובר בהנחייה רפואית להגביל את הדקות שלהם (שהוא התעלם ממנה מול נהריה, וכנראה גם במשחקים האחרונים)? זאת חובה, אין פה בכלל שאלה. אין שום סיבה שגאודלוק ישחק 21 דקות במשחק הראשון שלו אחרי הפציעה, ובתוך שבוע מאז אותו משחק הוא משותף ל-30 דקות בשני משחקים שונים (כשאנחנו לפני משחק מול ריאל). אף אחד כאן לא היה "אוכל" אותם כי כולנו פה ציפו שהדקות שלו יוגבלו.

מאיפה אתה יודע ממה אדלשטיין התעלם, ומהן ההנחיות הרפואיות?
חס וחלילה שמישהו יתערב לאדלשטיין בניהול הרוטציות והמשחקים. כל עוד הדברים נעשים בתיאום
עם הצוות הרפואי (ואין לנו שום סיבה להניח את ההיפך), אז הכל בסדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 19:56

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:לא הבנתי מה לא נכון?
הרצון של אדלשטיין לחבר את השחקנים כמה שיותר מהר כדי להפוך לקבוצה מנצחת? זה די נראה לי
כמו עובדה, וזה מה שרואים בשטח, אז איך זה בדיוק לא נכון?

אתה מאמין לעצמך? מה אתה רוצה להגיד בזה? שארז חייב לחבר את הקבוצה תוך שבוע, או שמא הקבוצה לא תתחבר לעולם?
הקבוצה לא תתחבר כי גאודלוק שיחק 5 דקות עם ווימס מול אילת ו-25 דקות עם שאר השחקנים, זה שטויות. ואתה בטח לא מסכן שחקן בפציעה חמורה בשביל התירוץ הזה.
יותר מזה, חלק חשוב הוא לדעת ללמוד לשחק (ולנצח) בדקות משמעותיות גם בלי גאודלוק.

ארז חייב לחבר את הקבוצה כמה שיותר מהר. זה ברור לחלוטין.
לא מדובר כאן בדייויד בלאט, שזכה לקרדיט גדול בהרבה, והיה יכול לספוג כמה הפסדים, בלי שהמעמד
שלו יתערער.
כאן המצב הוא אחר, ומי שטוען אחרת מתעלם לחלוטין מהמציאות.

ומי החליט בדיוק שהשיתוף של גאודלוק מסכן אותו בפציעה חמורה יותר מאשר את לנדסברג?
ואולי ארז קיבל את כל האישורים הרפואיים שצריך?

הקבוצה תלמד לנצח גם בלי גאודלוק, והיא תעשה את זה במהלך הדרך. אחרי שהקבוצה תתחבר
ותקבל זהות, אפשר יהיה להקריב משחקים מסויימים לטובת זה. עכשיו זה לא הזמן.

ארז חייב לשמור על כשירות השחקנים שלו, זה אחד.
וכן, הוא צריך לחבר את הקבוצה כמה שיותר מהר (במסגרת האפשרי). אבל לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין העובדה שגאודלוק שיחק אתמול 29 דקות. אם יבזורי היה משחק 10-15 דקות במקומו, אז הקבוצה היתה הופכה מקבוצה מחוברת לקבוצה לא מחוברת? די עם הקישקושים האלה יוני. אתה יכול להיות בטוח שאם יבזורי היה אתמול בסגל, הוא היה משותף אחרי הרבע הראשון החד צדדי מול הקונוסים של אילת.

מה קשור לנדסברג לעסק הזה? הוא הפסיד חודש של משחקים והכנה?
ואם סילבן היה צריך לקבל מנוחה כלשהי - אז יש לך עוד סיבה לרשום את יבזורי.

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:ולמה שמישהו יתערב לאדלשטיין כיצד לנהל את המשחקים והרוטציה? ומי בדיוק אמור לעשות את זה?
שמעון? דני? ניקולה? האם לא נאכל אותם חיים, אם נדע שזה מה שקורה?

למה שמישהו יתערב? אולי כי מדובר בהנחייה רפואית להגביל את הדקות שלהם (שהוא התעלם ממנה מול נהריה, וכנראה גם במשחקים האחרונים)? זאת חובה, אין פה בכלל שאלה. אין שום סיבה שגאודלוק ישחק 21 דקות במשחק הראשון שלו אחרי הפציעה, ובתוך שבוע מאז אותו משחק הוא משותף ל-30 דקות בשני משחקים שונים (כשאנחנו לפני משחק מול ריאל). אף אחד כאן לא היה "אוכל" אותם כי כולנו פה ציפו שהדקות שלו יוגבלו.

מאיפה אתה יודע ממה אדלשטיין התעלם, ומהן ההנחיות הרפואיות?
חס וחלילה שמישהו יתערב לאדלשטיין בניהול הרוטציות והמשחקים. כל עוד הדברים נעשים בתיאום
עם הצוות הרפואי (ואין לנו שום סיבה להניח את ההיפך), אז הכל בסדר.

מאיפה אני יודע? אולי כי הוא סיפר את זה לכל המדינה לאחר המשחק (ובמהלכו) מול נהריה?

ואחרי המשחק מול מילאנו:
תהיה נוספת שעלתה אצל ראשי הקבוצה נוגעת לדקות המשחק הרבות להן זוכה אנדרו גאודלוק, שרק שב מפציעה וסיים אתמול עם 27 נקודות ב-31 דקות. בקבוצה מודעים לכך שהשחקן מתעקש לשחק כמה שיותר, אבל חוששים כי ריבוי הדקות שלו עלול לפגוע בהתאוששותו ובהמשך העונה שלו. אדלשטיין אמר אמש בנוגע לסוגייה הזו: "גאודלוק שחקן באיכות גבוהה, חיית משחק. הוא לא התאמן בהכנה. אנחנו בוחרים את הדקות שלו בפינצטה. כשרוצים להחליף אותו, הוא מבקש לא לרדת".

עצם זה שהוא טען שהיה מעוניין להחליף אותו ולא עשה זאת רק כי גאודלוק עשה לו פרצופים של רגשות אשם, אומר שארז לא פועל נכון. כששחקן חוזר מפציעה כזאת, מכריחים אותו לקבל מנוחה - לא שואלים אותו אם הוא רוצה מנוחה.

אף אחד לא צריך להתערב לאדלשטיין בניהול המשחק, הוא צריך להיות מודע להגבלת הדקות של שחקן כזה או אחר עוד בטרם תחילתו של המשחק - להיות מוכן עם תוכנית משחק מתאימה, ולדעת כיצד הוא אמור לחלק את הדקות. כמו שכל מאמן ב-NBA עושה למשל.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 אוקטובר 2016, 20:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2016, 19:59

אחדשיודע כתב:לא קיים דבר כזה ב-NBA? מאיפה אתה מביא את זה? בכל קבוצה וקבוצה זה קיים ב-NBA, על בסיס שנתי ושבועי. הגבלת דקות לשחקן שחוזה מפציעה ארוכה (מספר שבועות או יותר) היא משהו שרואים כמעט בכל יום ב-NBA, ואני יכול להביא דוגמאות מהיום עד מחר. וכן, ההחלטות הללו מתקבלות בדרך כלל על דעת הצוות הרפואי, שמנחים את המאמן כיצד לפעול. המאמן כמובן יכול לחרוג מההנחייה (כמו שארז עושה), זה לא אומר שהוא פועל נכון או שהוא עושה החלטה מושכלת - וזה בטח לא אומר שראשי הקבוצה צריכים להתעלם ולאפשר זאת. ארז פעל באופן טיפשי ואימפולסיבי בעניין הזה, בדרך של משרתת את הקבוצה - מה שאומר שהיא גם לא משרתת אותו (אלא אם המטרה שלו היא לאמן חודש-חודשיים במכבי ולא מעבר).

בכלל, להגיד שמכבי היתה מפסידה לאילת אם יבזורי היה משחק 10-15 דקות מהדקות של גאודלוק, זה עיוות הזוי של המציאות. הוא טעם בעצם אי הרישום של אלכסנדר ע"ח של יבזורי.

בעמדה 1 היו לך את מקל ואוחיון.
בעמדות 2-3 היו לך את גאולדוק, ווימס (שמוגבלים בדקות) וסילבן.
בעמדה 4 היו לך ראד, פניני ואלכסנדר.
בעמדה 5 היו לך את צירבס ואייברסון.

בכל עמדה היו לך שני שחקנים, חוץ מעמדות 2-3 שכללו יחדיו 3 שחקנים - ששניים מהם אמורים לשחק פחות מהאחרים.
אין טעות?

הגבלת דקות זה משהו שהצוות הרפואי עושה מראש. אני מבין שזה לא נעשה במקרה של גאודלוק (אולי אני טועה). המנהלים לא מתערבים ברוטציה.

לגבי אם זה שירת את ארז או לא - כאן אתה טועה. זה לגמרי שירת את ארז. לא אני ולא אתה יודעים מה היה קורה אם גאודלוק היה משחק 15 דקות ולא 30. בסופו של דבר מכבי ניצחה וגאודלוק לא נפצע.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 20:01

roy1000 כתב:הגבלת דקות זה משהו שהצוות הרפואי עושה מראש. אני מבין שזה לא נעשה במקרה של גאודלוק (אולי אני טועה). המנהלים לא מתערבים ברוטציה.

לפי מה אתה מבין שהצוות הרפואי לא הנחה את ארז? לפי כל הדיבורים בתקשורת, ובין היתר התשובות של ארז לשאלות העיתונאים, הוא התבקש להגביל את הדקות של גאודלוק ולא עשה זאת. אתה ורוצה להתעלם מזה ולהתאים את זה לתיאוריה שלך, בכבוד.

המנהלים ועוד איך מתערבים בנושאים של הגבלת הדקות לשחקן כזה או אחר, זה בדיוק התפקיד של הג'נרל מנג'רים ב-NBA.

roy1000 כתב:לגבי אם זה שירת את ארז או לא - כאן אתה טועה. זה לגמרי שירת את ארז. לא אני ולא אתה יודעים מה היה קורה אם גאודלוק היה משחק 15 דקות ולא 30. בסופו של דבר מכבי ניצחה וגאודלוק לא נפצע.

לא מסכים בכלל, לדעתי אתה טועה פה. לא שירת אותו ולא בטיח.

דבר איתי כשגאודלוק או ווימס יפצעו כתוצאה משימוש מופרז ומוגזם. זה לא חייב לקרות באותו יום, אלא כתוצאה מעומס מצטבר.
זה יכול לקרות מול ריאל, זה יכול לקרות מול גלא/ז'לגיריס - וזה יכול לקרות גם עוד חודש. אם ארז לא ישמור על השחקנים שלו, בטח על אלו שחזרו מפציעות שנובעות ברובן מכשירות לקויה - הוא ישלם ביוקר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2016, 20:14

אחדשיודע כתב:לפי מה אתה מבין שהצוות הרפואי לא הנחה את ארז? לפי כל הדיבורים בתקשורות, ובין היתר התשובות של ארז לשאלות העיתונאים, הוא התבקש להגביל את הדקות של גאודלוק ולא עשה זאת. אתה ורוצה להתעלם מזה ולהתאים את זה לתיאוריה שלך, בכבוד.

אין לי שום תיאוריות. אני רק מנסה להיכנס לנעלים של ארז ולהבין למה הוא עושה מה שהוא עושה. אם הייתה הוראה מהצוות הרפואי והאו התעלם ממנה, אז הייתה. לא יודע.

roy1000 כתב:לא מסכים בכלל, לדעתי אתה טועה פה. לא שירת אותו ולא בטיח.

דבר איתי כשגאודלוק או ווימס יפצעו כתוצאה משימוש מופרז ומוגזם. זה לא חייב לקרות באותו יום, אלא כתוצאה מעומס מצטבר.
זה יכול לקרות מול ריאל, זה יכול לקרות מול גלא/ז'לגיריס - וזה יכול לקרות גם עוד חודש. אם ארז לא ישמור על השחקנים שלו, בטח על אלו שחזרו מפציעות שנובעות ברובן מכשירות לקויה - הוא ישלם ביוקר.

ברור שזה שירת אותו. הוא לא רואה מה יהיה במאי. הוא חי ממשחק למשחק ואת המשחק הזה הוא שרד. זה כל מה שאני אומר.

מעבר לזה, אני לא סמכות רפואית בשביל לדעת אם יש פה אלמנט מצטבר. אני לא בטוח שזה שגאודלוק שיחק 30 דקות ולא נפצע במשחק הזה יש לו השפעה לעתיד. אני גם לא חושב שהתשובה לזה היא טריוויאלית כל כך.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 20:18

ברור שיש לזה השפעה עתידית. הוא שיחק מעבר למה שהיה צריך לשחק בנהריה, ומעבר למה שהיה צריך לשחק במילאנו - ובטח מול אילת, כשאנחנו לפני משחק שהוא אמור לקבל בו דקות ארוכות. אתה אמרת בעצמך שהשימוש בו היה מוגזם.

לא, אני לא רואה איך זה שירת אותו לשתף את גאודלוק ל-30 דקות ולא ל-15/20 דקות. ואני בטח לא רואה איך אי הרישום של יבזורי שירת אותו. הוא עשה החלטה טיפשית וראוי לביקורת מלאה עליה. אתה לא רוצה לבקר אותו, אל תבקר. גם ככה ספק שהוא קורא פה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 18 אוקטובר 2016, 20:28

אחדשיודע כתב:ברור שיש לזה השפעה עתידית. הוא שיחק מעבר למה שהיה צריך לשחק בנהריה, ומעבר למה שהיה צריך לשחק במילאנו - ובטח מול אילת, כשאנחנו לפני משחק שהוא אמור לקבל בו דקות ארוכות. אתה אמרת בעצמך שהשימוש בו היה מוגזם.

לא, אני לא רואה איך זה שירת אותו לשתף את גאודלוק ל-30 דקות ולא ל-15/20 דקות. ואני בטח לא רואה איך אי הרישום של יבזורי שירת אותו. הוא עשה החלטה טיפשית וראוי לביקורת מלאה עליה. אתה לא רוצה לבקר אותו, אל תבקר. גם ככה ספק שהוא קורא פה.

טוב, נראה לי שאנחנו זזים במעגלים. אני אמרתי שוב ושוב שלדעתי ההחלטה לא הייתה טובה כי זה סיכן את השחקן. זו ביקורת אם לא היה ברור. בהינתן זה שגאודלוק לא נפצע, אני לא יודע אם יש השפעות ארוכות טווח. זו שאלה פיזיולוגית ואני לא בטוח שגם למומחים גדולים בהרבה ממני (ואני משער שגם ממך) יש תשובה ברורה לזה.

מה שניסיתי להעביר זה שהתמריצים של ארז (שנובעים מהתנהלות ההנהלה) הם לטווח הקצר וזה שורש הבעיה.

נראה לי שמיצינו.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 20:32

שוב, זה לא מסביר את הרישום של אלכסנדר (כשיש לו כבר 2 פאוור פורוורדים בסגל) ע"ח יבזורי, כש-2 מתוך 3 שחקנים בעמדות 2-3 חוזרים מפציעה. אז לא - זה לא שירת אותו, לא לטווח הקצר ולא לטווח הארוך. זו בעיקר החלטה שנלקחה ללא מחשבה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 אוקטובר 2016, 20:43, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Bonbon » 18 אוקטובר 2016, 20:33

ארז ידוע בתור אחד ששוחק את השחקנים שלו.
בעונת 2014 קרלון בראון שיחק 38 דק' ולימונד שיחק 37 דק'.
Bonbon

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 20:34

Bonbon כתב:ארז ידוע בתור אחד ששוחק את השחקנים שלו.
בעונת 2014 קרלון בראון שיחק 38 דק' ולימונד שיחק 37 דק'.

כן, ראינו גם בקיץ שעבר בנבחרת. אני זוכר שאני ופליקס גם ביקרנו אותו על זה.
כספי היה הראשון בכל הטורניר בממוצע דקות למשחק (36), מקל היה השלישי (34). ובאופן כללי, לא עשה שימוש מספיק רחב ברוטציה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 אוקטובר 2016, 21:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2016, 20:49

אחדשיודע כתב:ארז חייב לשמור על כשירות השחקנים שלו, זה אחד.
וכן, הוא צריך לחבר את הקבוצה כמה שיותר מהר (במסגרת האפשרי). אבל לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין העובדה שגאודלוק שיחק אתמול 29 דקות. אם יבזורי היה משחק 10-15 דקות במקומו, אז הקבוצה היתה הופכה מקבוצה מחוברת לקבוצה לא מחוברת? די עם הקישקושים האלה יוני. אתה יכול להיות בטוח שאם יבזורי היה אתמול בסגל, הוא היה משותף אחרי הרבע הראשון החד צדדי מול הקונוסים של אילת.

חלוקת העומס זה משהו שצריך לעשות במהלך העונה, אבל מותר למאמן לעשות חריגות, אם הוא
חושב שמבחינה מקצועית זה הדבר הנכון לעשות.
15 דקות של יבזורי לא היו תורמות בכלום לקראת המשחק מול ריאל, אלא אם כן גאודלוק סובל מעומס יתר,
ואני לא בטוח שאחרי שלושה משחקים מתחילת העונה, שאפשר להגיד את זה.

בסופו של דבר, כמו שאמר רוי - מכבי ניצחה ואף אחד לא נפצע.
אז כנראה שההחלטה למשחק הזה היתה נכונה.
נראה מה תהיה ההשפעה על המשחק מול ריאל אחרי המשחק מול ריאל, ואין טעם להתעסק בניחושים עכשיו,
כי זה לא שאם פתאום מכבי תנצח ביום חמישי, עם תצוגת שיא של גאודלוק וווימס, אתה תבוא ותגיד - וואלה,
ארז יצא גדול ועשה את הדבר הנכון...

אחדשיודע כתב:עצם זה שהוא טען שהיה מעוניין להחליף אותו ולא עשה זאת רק כי גאודלוק עשה לו פרצופים של רגשות אשם, אומר שארז לא פועל נכון. כששחקן חוזר מפציעה כזאת, מכריחים אותו לקבל מנוחה - לא שואלים אותו אם הוא רוצה מנוחה.

אף אחד לא צריך להתערב לאדלשטיין בניהול המשחק, הוא צריך להיות מודע להגבלת הדקות של שחקן כזה או אחר עוד בטרם תחילתו של המשחק - להיות מוכן עם תוכנית משחק מתאימה, ולדעת כיצד הוא אמור לחלק את הדקות. כמו שכל מאמן ב-NBA עושה למשל.

זה היה מול נהריה ואולי קצת מול מילאנו. לא שמעתי דיבורים כאלה אחרי אילת, כך שאולי השחקן כבר בריא
לחלוטין, ואין עליו הגבלה רפואית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 21:00

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:ארז חייב לשמור על כשירות השחקנים שלו, זה אחד.

חלוקת העומס זה משהו שצריך לעשות במהלך העונה, אבל מותר למאמן לעשות חריגות, אם הוא
חושב שמבחינה מקצועית זה הדבר הנכון לעשות.
15 דקות של יבזורי לא היו תורמות בכלום לקראת המשחק מול ריאל, אלא אם כן גאודלוק סובל מעומס יתר,
ואני לא בטוח שאחרי שלושה משחקים מתחילת העונה, שאפשר להגיד את זה.

בסופו של דבר, כמו שאמר רוי - מכבי ניצחה ואף אחד לא נפצע.
אז כנראה שההחלטה למשחק הזה היתה נכונה.
נראה מה תהיה ההשפעה על המשחק מול ריאל אחרי המשחק מול ריאל, ואין טעם להתעסק בניחושים עכשיו,
כי זה לא שאם פתאום מכבי תנצח ביום חמישי, עם תצוגת שיא של גאודלוק וווימס, אתה תבוא ותגיד - וואלה,
ארז יצא גדול ועשה את הדבר הנכון...

נתחיל מהסוף. לא, אני לא אגיד " וואלה, ארז יצא גדול ועשה את הדבר הנכון" אם ינצחו את ריאל. מהסיבה שאין שום קשר בין ה-29 דקות שגאודלוק שיחק מול אילת לחיבור שלו קבוצה, בטח לא כשווימס משחק רק 5 דקות ביחד איתו.

"מכבי ניצחה ואף אחד לא נפצע" - הכי הקטנת ראש שלך. כאילו שאתה לא יודע שפציעות יכולות להגיע מעומס מצטבר, במיוחד כשמדובר בשחקן שאמור לחזור בהדרגה מפציעה (מה שלא קרה עם גאודלוק). ה-15 דקות של יבזורי (מבחינתי שהיה משחק גם 30, אבל זה כבר הרבה יותר לשיקולו המקצועי של המאמן) היו עוזרים מאוד לגאודלוק לקראת ריאל והמשך העונה באופן כללי.

לא מדובר בעומס של 3 משחקים בתחילת עונה, אלא בעומס של 3 משחקים בתחילת עונה לשחקן שחוזר מפציעה (שקשורה בסבירות גבוהה לכשירות לקויה) ומגיע ללא הכנה עם הקבוצה.

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:עצם זה שהוא טען שהיה מעוניין להחליף אותו ולא עשה זאת רק כי גאודלוק עשה לו פרצופים של רגשות אשם, אומר שארז לא פועל נכון. כששחקן חוזר מפציעה כזאת, מכריחים אותו לקבל מנוחה - לא שואלים אותו אם הוא רוצה מנוחה.

זה היה מול נהריה ואולי קצת מול מילאנו. לא שמעתי דיבורים כאלה אחרי אילת, כך שאולי השחקן כבר בריא
לחלוטין, ואין עליו הגבלה רפואית.

אין דבר כזה. אם חרגו מהגבלת הדקות בשני המשחקים הראשונים, אז הכל בסדר? עכשיו אפשר להמשיך כרגיל? לא, צריך לאפשר לו מנוחה (ככל האפשר) במשחק הבא, לאחר שהעמיסו עליו יתר על המידה במשחקים שלפני כן. אני בטוח ב-90% שהוא קיבל הנחייה מפורשת לגבי הדקות של גאודלוק גם במשחק מול אילת, ושמעתי שגם דיברו על זה בתקשורת.
קצת היגיון יוני, לא צריך להיות חכמים גדולים כדי להבין שהוא שיחק יותר ממה שהיה צריך לשחק ב-3 משחקים האחרונים (וכעת מצפה לו משחק רביעי ברציפות בדקות מרובות).
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2016, 21:11

אחדשיודע כתב:נתחיל מהסוף. לא, אני לא אגיד " וואלה, ארז יצא גדול ועשה את הדבר הנכון" אם ינצחו את ריאל. מהסיבה שאין שום קשר בין ה-29 דקות שגאודלוק שיחק לחיבור לקבוצה, לא כשווימס ביחד עם גאודלוקל-5 דקות.

"מכבי ניצחה ואף אחד לא נפצע" - הכי הקטנת ראש שלך. כאילו שאתה לא יודע שפציעות יכולות להגיע מעומס מצטבר, במיוחד כשמדובר בשחקן שאמור לחזור בהדרגה מפציעה (מה שלא קרה עם גאודלוק). ה-15 דקות של יבזורי (מבחינתי שהיה משחק גם 30, אבל זה כבר הרבה יותר לשיקולו המקצועי של המאמן) היו עוזרים מאוד לגאודלוק לקראת ריאל והמשך העונה באופן כללי.

ברור שלא תגיד. לא היה לי ספק.

אין שום קשר ל29 הדקות של גאודלוק במקרה של ניצחון, ועל אותו מטבע, אין שום
קשר ל29 הדקות של גאודלוק במקרה של הפסד, רק שאני מנחש ניחוש פרוע, שאם מכבי תפסיד
בחמישי, אז יהיה לך מה להגיד לגבי הדקות של גאודלוק מול אילת.
נחכה ונראה.

אחדשיודע כתב:אין דבר כזה. אם חרגו מהגבלת הדקות בשני המשחקים הראשונים, אז הכל בסדר? עכשיו אפשר להמשיך כרגיל? לא, צריך לאפשר לו מנוחה (ככל האפשר) במשחק הבא. אני בטוח ב-90% שהוא קיבל הנחייה מפורשת לגבי הדקות של גאודלוק גם במשחק מול אילת, ושמעתי שגם דיברו על זה בתקשורת.

אני לא יודע ואתה לא יודע. אם היו הוראות של הצוות הרפואי, וארז הפר אותן, אז זה לא תקין.
אין הרבה מה להתקשקש כאן מעבר לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 21:15

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:נתחיל מהסוף. לא, אני לא אגיד " וואלה, ארז יצא גדול ועשה את הדבר הנכון" אם ינצחו את ריאל. מהסיבה שאין שום קשר בין ה-29 דקות שגאודלוק שיחק לחיבור לקבוצה, לא כשווימס ביחד עם גאודלוקל-5 דקות.

ברור שלא תגיד. לא היה לי ספק.

אין שום קשר ל29 הדקות של גאודלוק במקרה של ניצחון, ועל אותו מטבע, אין שום
קשר ל29 הדקות של גאודלוק במקרה של הפסד, רק שאני מנחש ניחוש פרוע, שאם מכבי תפסיד
בחמישי, אז יהיה לך מה להגיד לגבי הדקות של גאודלוק מול אילת.
נחכה ונראה.

ממש לא חביבי, אני לא מצפה ממכבי לנצח את ריאל כך או כך ואני בטח לא אגיד "אמרתי לך" כמו ילד בן 13.
אני כן רוצה שתיזכר בשיחה הזאת אם ארז ימשיך להפריז בדקות של גאודלוק/ווימס, ואחד מהם יפצע במקרה בתקופה הקרובה.

אני אשמח גם אם תסביר לי איך בדיוק ה-25 דקות שגאודלוק שיחק ללא ווימס (כשבאופן רגיל הם אמורים לשחק לרוב ביחד) עזרו לקבוצה להתחבר אחד לשני.

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:אין דבר כזה. אם חרגו מהגבלת הדקות בשני המשחקים הראשונים, אז הכל בסדר? עכשיו אפשר להמשיך כרגיל? לא, צריך לאפשר לו מנוחה (ככל האפשר) במשחק הבא. אני בטוח ב-90% שהוא קיבל הנחייה מפורשת לגבי הדקות של גאודלוק גם במשחק מול אילת, ושמעתי שגם דיברו על זה בתקשורת.

אני לא יודע ואתה לא יודע. אם היו הוראות של הצוות הרפואי, וארז הפר אותן, אז זה לא תקין.
אין הרבה מה להתקשקש כאן מעבר לזה.

אני יכול להעריך ע"י ההיגיון, ואני (בניגוד אליך) לפחות ניזון מהתקשורת ומהתשובות של ארז לעיתונאים. זה עדיף מאשר "להאמין" שהכל בסדר והוא נוהג כשורה, על אף שההיסטוריה שלו מוכיחה אחרת. יבזורי בכל אופן היה צריך להירשם (ובהתאם לאיך שהמשחק התפתח, גם להיות משותף) - אי אפשר להתכחש לזה ולהשתמש בתירוצים כאלו ואחרים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2016, 21:46

אחדשיודע כתב:אני אשמח גם אם תסביר לי איך בדיוק ה-25 דקות שגאודלוק שיחק ללא ווימס (כשבאופן רגיל הם אמורים לשחק לרוב ביחד) עזרו לקבוצה להתחבר אחד לשני.

זה מאוד פשוט.
גאודלוק שיחק מעט מאוד עם הקבוצה עד עכשיו, ולכן הוא צריך את דקות המשחק, ואפילו יותר מזה,
הקבוצה צריכה את הדקות איתו.

בינתיים מאז שהוא חזר, מכבי נמצאת במגמה חיובית, ואני מאוד מקווה שהמגמה הזאת תימשך מול ריאל.

15 דקות של יבזורי לא היו עוזרות לדעתי למכבי בשום צורה מול ריאל, בניגוד לעוד כמה דקות יקרות
ערך של קבוצה עם גאודלוק
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 אוקטובר 2016, 21:56

אתה יכול להגיד כמה שאתה רוצה ש-15 דקות של יבזורי מול אילת לא היו עוזרות לקבוצה מול ריאל (הן גם לא אמורות לעזור - כמו שה-25 דקות מתוך ה-29 שקיבל גאודלוק, שלא לצד ווימס, לא אמורות לעזור לקבוצה מול ריאל), אתה לא יכול להגיד ש-15 דקות פחות לגאודלוק לא היו עוזרות לו באופן אישי. כי זה כבר להתעלם מהעובדה שהוא שיחק מעבר למה שהיה אמור לשחק במשחקים הראשונים שלו מאז הפציעה.

לא מבין את ההתעקשות שלך להצדיק את אי הרוטציות של ארז ואי השיתוף של יבזורי בעונה כל כך ארוכה, בוודאי כשיש טעם לשתף אותו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 19 אוקטובר 2016, 10:52

ראיתי שוב את המשחק, ומאוד בלט לי לעין חוסר השיתוף של צירבס במשחק ההתקפה. הוא תפס מיקומים מצוינים לאורך כל המשחק, אבל אף אחד לא חשב למסור לו. זה חייב להשתנות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 אוקטובר 2016, 11:04

שועל כתב:ראיתי שוב את המשחק, ומאוד בלט לי לעין חוסר השיתוף של צירבס במשחק ההתקפה. הוא תפס מיקומים מצוינים לאורך כל המשחק, אבל אף אחד לא חשב למסור לו. זה חייב להשתנות.

אתה שונא את עצמך שראית שידור חוזר של נשחק בליגת העל?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 19 אוקטובר 2016, 11:08

שועל כתב:ראיתי שוב את המשחק, ומאוד בלט לי לעין חוסר השיתוף של צירבס במשחק ההתקפה. הוא תפס מיקומים מצוינים לאורך כל המשחק, אבל אף אחד לא חשב למסור לו. זה חייב להשתנות.

וואו לגמרי. זה היה כואב לראות.. גרם לי לחשוב אם הוא עושה את העבירות המפגרות מתסכול..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־19 אורחים