11 דצמבר 2011, 15:35
asafb96 כתב:ankram כתב:דווקא במסירות לדעתי הוא לא חלש , ליאור הוא מוסר מצויין , ויכול אפילו לנהל התקפה מעמדת הפוסט.
אולם , וזה אולם גדול.
בשנה האחרונה ליאור פיתח לעצמו מנהג מגונה להיות תחנה אחרונה , כל כדור שמגיע אליו , מוצא את דרכו לאיזור הטבעת , מי שנפגע מזה זה הקלעים.
השנה , בניגוד לאשתקד , יש הרבה פחות משחק פנימה החוצה.
והוא בתקופה מחורבנת מבחינת הקליעה , גם מהעונשין , וגם נראה מאד מדוכדך , שומר גדול הוא מעולם לא היה.
גם ההעדר של משחק ריצה כמעט לחלוטין מוריד לו מאד את הביטחון ואת התפוקה , מכבי פשוט לא רצה , בטח לא עם לנגפורד מוביל את הכדור.
אל תשכחו שמצ'באן שומר בערך ברמה של ליאור.
מסכים בהכל, חוץ מהחלק של ליאור-מאצ'בן. מאצ'בן שחקן הגנה טוב יותר. הוא הראה השנה בפרטיזן, ובקיץ עם סרביה, משחק הגנה טוב ומאוד קשוח
11 דצמבר 2011, 15:40
ankram כתב:asafb96 כתב:ankram כתב:דווקא במסירות לדעתי הוא לא חלש , ליאור הוא מוסר מצויין , ויכול אפילו לנהל התקפה מעמדת הפוסט.
אולם , וזה אולם גדול.
בשנה האחרונה ליאור פיתח לעצמו מנהג מגונה להיות תחנה אחרונה , כל כדור שמגיע אליו , מוצא את דרכו לאיזור הטבעת , מי שנפגע מזה זה הקלעים.
השנה , בניגוד לאשתקד , יש הרבה פחות משחק פנימה החוצה.
והוא בתקופה מחורבנת מבחינת הקליעה , גם מהעונשין , וגם נראה מאד מדוכדך , שומר גדול הוא מעולם לא היה.
גם ההעדר של משחק ריצה כמעט לחלוטין מוריד לו מאד את הביטחון ואת התפוקה , מכבי פשוט לא רצה , בטח לא עם לנגפורד מוביל את הכדור.
אל תשכחו שמצ'באן שומר בערך ברמה של ליאור.
מסכים בהכל, חוץ מהחלק של ליאור-מאצ'בן. מאצ'בן שחקן הגנה טוב יותר. הוא הראה השנה בפרטיזן, ובקיץ עם סרביה, משחק הגנה טוב ומאוד קשוח
תראה ,
להיות שחקן הגנה יותר טוב מליאור זאת לא חוכמה![]()
עם זאת , אני זוכר שמאצ'באן לא היה שומר גדול כ"כ , בטח מול מספרי 4 סטייל מירוטיץ' , או כאלו בליגת הגמדים שלנו , יחסית ל4 מצ'בן איטי (בהגנה)
11 דצמבר 2011, 15:41
11 דצמבר 2011, 16:44
ankram כתב:אני בספק שכל עוד בלאט פה נראה את מצ'בן , בלאט לא מת עליו , כמו על שאר האירופאים.
11 דצמבר 2011, 17:54
11 דצמבר 2011, 18:12
שחף כתב:יוני כל הסיפור של אליהו הגיע עם מכבי לגמר כשחקן חמישייה הוא אולי נכון עובדתית, אבל מעשית בכל המשחקים המכריעים כולל ההצלבה ה-4 שתרם הכי הרבה היה בלו. אליהו להוציא אולי משחק אחד מול ברצלונה בבית היה חלש מאוד מול הגדולות ולא הופיע לפיינל פור בכלל. זה שחקן שאפשר לסמוך עליו? אתה זוכר את המספרים של באסטון בפיינל פורים? לקלוע הרבה מול לובליאנה או פרטיזן זה לא כזה חוכמה גדולה בסופו של דבר.
11 דצמבר 2011, 18:15
11 דצמבר 2011, 18:39
11 דצמבר 2011, 18:43
yarinsaky כתב:מכבי לא יכולה לשאוף לזכות עם תקציב השחקנים שיש לה היום, זו סתם אגדה של אוהדים. תמיד השמיכה תהיה קצרה במכבי.
אני עדיין לא מבין מה הפך את מצ'אבאן לשחקן כל כך מושלם פתאום, חודשיים מוצלחים בפרטיזן ?
כשהוא היה כאן קטלו אותו על הרכות, על הכבדות, על משחק הגנה לא מבריק, חוסר האתלטיות. פתאום הוא כליל השלמות. שווין.
11 דצמבר 2011, 18:44
שחף כתב:לא, כי בלו הוא סטריק שוטר בסופו של דבר. אבל אני לא חושב שליאור הוא חומר לחמישייה לקבוצה ששואפת לזכות. אני לא זוכר שחקן חמישייה בקבוצה שזכתה שהיה כזה חור בהגנה ובריבאונד. ולא, לא הייתי משווה לשאראס כי ליאור בחיים לא ידגדג את שאראס מבחינת יכולות מקצועיות, מנהיגות ו-ווינריות. גם בקאחה הוא היה מחליף של טלטוביץ'. מאצ'באן נראה לי שחקן הרבה יותר שלם שבסופו של דבר יהיה שווה יותר מליאור.
11 דצמבר 2011, 19:00
11 דצמבר 2011, 19:22