בלו, אליהו וההגנה הלא קיימת בעמדה 4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בלו, אליהו וההגנה הלא קיימת בעמדה 4

הודעהעל ידי ankram » 11 דצמבר 2011, 15:35

asafb96 כתב:
ankram כתב:דווקא במסירות לדעתי הוא לא חלש , ליאור הוא מוסר מצויין , ויכול אפילו לנהל התקפה מעמדת הפוסט.
אולם , וזה אולם גדול.
בשנה האחרונה ליאור פיתח לעצמו מנהג מגונה להיות תחנה אחרונה , כל כדור שמגיע אליו , מוצא את דרכו לאיזור הטבעת , מי שנפגע מזה זה הקלעים.
השנה , בניגוד לאשתקד , יש הרבה פחות משחק פנימה החוצה.

והוא בתקופה מחורבנת מבחינת הקליעה , גם מהעונשין , וגם נראה מאד מדוכדך , שומר גדול הוא מעולם לא היה.

גם ההעדר של משחק ריצה כמעט לחלוטין מוריד לו מאד את הביטחון ואת התפוקה , מכבי פשוט לא רצה , בטח לא עם לנגפורד מוביל את הכדור.

אל תשכחו שמצ'באן שומר בערך ברמה של ליאור.

מסכים בהכל, חוץ מהחלק של ליאור-מאצ'בן. מאצ'בן שחקן הגנה טוב יותר. הוא הראה השנה בפרטיזן, ובקיץ עם סרביה, משחק הגנה טוב ומאוד קשוח

תראה ,
להיות שחקן הגנה יותר טוב מליאור זאת לא חוכמה :cool
עם זאת , אני זוכר שמאצ'באן לא היה שומר גדול כ"כ , בטח מול מספרי 4 סטייל מירוטיץ' , או כאלו בליגת הגמדים שלנו , יחסית ל4 מצ'בן איטי (בהגנה)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי asafb96 » 11 דצמבר 2011, 15:40

ankram כתב:
asafb96 כתב:
ankram כתב:דווקא במסירות לדעתי הוא לא חלש , ליאור הוא מוסר מצויין , ויכול אפילו לנהל התקפה מעמדת הפוסט.
אולם , וזה אולם גדול.
בשנה האחרונה ליאור פיתח לעצמו מנהג מגונה להיות תחנה אחרונה , כל כדור שמגיע אליו , מוצא את דרכו לאיזור הטבעת , מי שנפגע מזה זה הקלעים.
השנה , בניגוד לאשתקד , יש הרבה פחות משחק פנימה החוצה.

והוא בתקופה מחורבנת מבחינת הקליעה , גם מהעונשין , וגם נראה מאד מדוכדך , שומר גדול הוא מעולם לא היה.

גם ההעדר של משחק ריצה כמעט לחלוטין מוריד לו מאד את הביטחון ואת התפוקה , מכבי פשוט לא רצה , בטח לא עם לנגפורד מוביל את הכדור.

אל תשכחו שמצ'באן שומר בערך ברמה של ליאור.

מסכים בהכל, חוץ מהחלק של ליאור-מאצ'בן. מאצ'בן שחקן הגנה טוב יותר. הוא הראה השנה בפרטיזן, ובקיץ עם סרביה, משחק הגנה טוב ומאוד קשוח

תראה ,
להיות שחקן הגנה יותר טוב מליאור זאת לא חוכמה :cool
עם זאת , אני זוכר שמאצ'באן לא היה שומר גדול כ"כ , בטח מול מספרי 4 סטייל מירוטיץ' , או כאלו בליגת הגמדים שלנו , יחסית ל4 מצ'בן איטי (בהגנה)

בליגת הגמדים שלנו הוא אולי קצת יתקשה מול כל הקפיצים בגובה 2 מטר עם עקבים, אבל ביורוליג הוא יכול לשמור מספרי 4, ולשמור טוב. במכבי הוא בהחלט לא נראה אז שחקן הגנה גדול, אבל ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בפרטיזן ובסרביה, והוא הראה הגנה טובה וקשוחה.
דווקא מירוטיץ' זה מאצ'-אפ טוב בשבילו. שחקנים מאוד דומים. קולע שלשות, מוריד כדור על הריצפה, לוקח ריבאונד, אבל לא מהיר ואתלטי
asafb96

הודעהעל ידי ankram » 11 דצמבר 2011, 15:41

אני בספק שכל עוד בלאט פה נראה את מצ'בן , בלאט לא מת עליו , כמו על שאר האירופאים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 16:44

ankram כתב:אני בספק שכל עוד בלאט פה נראה את מצ'בן , בלאט לא מת עליו , כמו על שאר האירופאים.

כמו שנוכחנו לדעת, דעתו של בלאט לא תמיד קובעת.
לפעמים זה לטובה, כמו במקרה של ליאור, ולפעמים לא.

ההנהלה לא תיתן לבלאט למסמס את מצ'באן, ותחזיר אותו בעונה הבאה לכאן. מה דייויד יעשה איתו, זאת כבר שאלה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 דצמבר 2011, 17:54

יוני כל הסיפור של אליהו הגיע עם מכבי לגמר כשחקן חמישייה הוא אולי נכון עובדתית, אבל מעשית בכל המשחקים המכריעים כולל ההצלבה ה-4 שתרם הכי הרבה היה בלו. אליהו להוציא אולי משחק אחד מול ברצלונה בבית היה חלש מאוד מול הגדולות ולא הופיע לפיינל פור בכלל. זה שחקן שאפשר לסמוך עליו? אתה זוכר את המספרים של באסטון בפיינל פורים? לקלוע הרבה מול לובליאנה או פרטיזן זה לא כזה חוכמה גדולה בסופו של דבר.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 18:12

שחף כתב:יוני כל הסיפור של אליהו הגיע עם מכבי לגמר כשחקן חמישייה הוא אולי נכון עובדתית, אבל מעשית בכל המשחקים המכריעים כולל ההצלבה ה-4 שתרם הכי הרבה היה בלו. אליהו להוציא אולי משחק אחד מול ברצלונה בבית היה חלש מאוד מול הגדולות ולא הופיע לפיינל פור בכלל. זה שחקן שאפשר לסמוך עליו? אתה זוכר את המספרים של באסטון בפיינל פורים? לקלוע הרבה מול לובליאנה או פרטיזן זה לא כזה חוכמה גדולה בסופו של דבר.

לעומת זאת מצ'באן הצטיין בכל הפיינל פורים אליהם הוא הגיע.

אני באמת לא מבין את הטענות. יש לך PF ישראלי יותר טוב מליאור? יש לך PF זר יותר טוב מליאור שאתה יכול להביא למכבי?
האם נוביצקי החליט לחזור בתשובה ולעלות ארצה? או שאולי זה אמארה?

באמת, כאילו הטענה הזאת על "שחקן שאי אפשר לסמוך עליו" היא טענה תלושה לחלוטין, גם במקרה של ליאור וגפ בזה של יותם.
הם לא צריכים להוביל את הגדוד שלהם למבצע בעזה, אלא סה"כ להיות חלק מהפאזל שנבנה במכבי על מנת להביא אותה לפיינל פור.
הם גם לא הכוכבים הגדולים של הקבוצה, אלא כוכבי משנה (לא שחקנים משלימים אלא כוכבי משנה). נראה לי ששניהם מאוד מתאימים לעשות את העבודה
הזאת במכבי, ולפחות במקרה של ליאור, הוא חייב לקבל יותר קרדיט.

האם המצב כמו שהוא היום שבו בלו משחק 25 דקות בכל משחק, הוא המצב אותו אתה רוצה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 דצמבר 2011, 18:15

לא, כי בלו הוא סטריק שוטר בסופו של דבר. אבל אני לא חושב שליאור הוא חומר לחמישייה לקבוצה ששואפת לזכות. אני לא זוכר שחקן חמישייה בקבוצה שזכתה שהיה כזה חור בהגנה ובריבאונד. ולא, לא הייתי משווה לשאראס כי ליאור בחיים לא ידגדג את שאראס מבחינת יכולות מקצועיות, מנהיגות ו-ווינריות. גם בקאחה הוא היה מחליף של טלטוביץ'. מאצ'באן נראה לי שחקן הרבה יותר שלם שבסופו של דבר יהיה שווה יותר מליאור.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 דצמבר 2011, 18:39

מכבי לא יכולה לשאוף לזכות עם תקציב השחקנים שיש לה היום, זו סתם אגדה של אוהדים. תמיד השמיכה תהיה קצרה במכבי.
אני עדיין לא מבין מה הפך את מצ'אבאן לשחקן כל כך מושלם פתאום, חודשיים מוצלחים בפרטיזן ?
כשהוא היה כאן קטלו אותו על הרכות, על הכבדות, על משחק הגנה לא מבריק, חוסר האתלטיות. פתאום הוא כליל השלמות. שווין.
אני כמעט משוכנע שאם הוא חוזר למכבי הוא יבריק הרבה פחות . גם לו יהיו חודש - חודשיים רעים כמו לאליהו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 דצמבר 2011, 18:43

yarinsaky כתב:מכבי לא יכולה לשאוף לזכות עם תקציב השחקנים שיש לה היום, זו סתם אגדה של אוהדים. תמיד השמיכה תהיה קצרה במכבי.
אני עדיין לא מבין מה הפך את מצ'אבאן לשחקן כל כך מושלם פתאום, חודשיים מוצלחים בפרטיזן ?
כשהוא היה כאן קטלו אותו על הרכות, על הכבדות, על משחק הגנה לא מבריק, חוסר האתלטיות. פתאום הוא כליל השלמות. שווין.

מי שקטל אותו עונה שעברה, למרות שהוא הצטרף באמצע העונה, למרות שהוא רק בן 21 וזאת הקבוצה הראשונה שלו מחוץ לסרביה ולמרות שהוא משחק לא בעמדה שלו, פשוט לא מבין כדורסל. as simple as that
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 18:44

שחף כתב:לא, כי בלו הוא סטריק שוטר בסופו של דבר. אבל אני לא חושב שליאור הוא חומר לחמישייה לקבוצה ששואפת לזכות. אני לא זוכר שחקן חמישייה בקבוצה שזכתה שהיה כזה חור בהגנה ובריבאונד. ולא, לא הייתי משווה לשאראס כי ליאור בחיים לא ידגדג את שאראס מבחינת יכולות מקצועיות, מנהיגות ו-ווינריות. גם בקאחה הוא היה מחליף של טלטוביץ'. מאצ'באן נראה לי שחקן הרבה יותר שלם שבסופו של דבר יהיה שווה יותר מליאור.

יכול להיות, אבל אין ספק שמצ'באן עוד יצטרך להתאמץ בשביל להוכיח את זה.

אני חושב שאתה לא זוכר את כל שחקני החמישייה של כל הקבוצות שזכו ביורוליג, או הגיעו לגמר. אני בטוח שהיו שם שחקנים פחות טובים מליאור.

ד"א, מכבי כרגע היא לא קבוצה ששואפת לזכות במשהו מעבר לקופליג ולאדריאטית. כשמכבי תהיה קבוצה ששואפת לזכות ביורוליג, אז אפשר יהיה לדבר על זה שוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 דצמבר 2011, 19:00

לא ברור לי למה צריך להמשיך להתווכח על מי יותר טוב מאצ'באן או אליהו??
שניהם שחקנים טובים ושניהם יתרמו לנו רבות בעתיד.
למה זה כזה נורא שיהיה לנו פעם אחת צרות של עשירים עם יותר מידי שחקנים מוכשרים על עמדה אחת?
אני מעדיפה כל הזמן את ה"צרה" של יותר מידי שחקנים טובים על עמדה אחת מאשר אפס שחקנים טובים על עמדה אחת כמו שאנחנו חווים השנה בעמדת הרכז.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 דצמבר 2011, 19:22

כי זה קצת כלים שלובים, שני שחקנים שכל אחד צריך הרבה דקות כדי שיבוא לידי ביטוי בצורה אפקטיבית.
וזה גם עניין השמיכה הקצרה של מכבי עם תקציב השחקנים. רוב הכסף לקו הקדמי, הרבה פחות נשאר לקו האחורי.

אין ארוחות חינם . הבעייה שרוצים גם את סופו גם את אליהו, גם מצ'אבאן, גם הנדריקס, גם בלו וגם קו אחורי ברמה של ברצלונה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים