קודי כתב:בלאט בראיון היום ברדיו אומר ש"השוק קשה ולכן אין לנו כרגע מועמד לחיזוק"... כמה מפתיע.
לא צריך לקנא בבלאט השנה. הכול הולך הפוך וקשה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:בלאט בראיון היום ברדיו אומר ש"השוק קשה ולכן אין לנו כרגע מועמד לחיזוק"... כמה מפתיע.
יוסי22 כתב:רק שבלאט הוא האשם העיקרי בבעיה של מכבי במשחקים האחרונים , הרי ברור שהבעיה של מכבי היא בעיקר בעמדת הרכז , כשפאפלוקאס קיבל את המושכות הוא עשה את זה מצוין , בלאט העדיף ללכת עם אוחיון המוגבל ועכשיו זה מתפוצץ לכולנו בפרצוף .
אני לא אומר שזה פיתרון לעונה שלמה אבל לכמה משחקים עד שימצאו רכז סביר וישלבו אותו פאפלוקאס זה פיתרון מעולה , רק שבלאט מתקשה לראות את זה כי הוא שבוי במשחקי אגו מטופשים.
ושוב לבוא ולשפוט שחקן שמיובש לפי הפירורים שזורקים לו זה אבסורד שחוזר על עצמו כל פעם מחדש ואפשר רק להיזכר כמה הנדריקס הושמץ בתקופת ההתלבטות בינו ובין מאצ'באן.
גם שאייר שהוחלט כבר שאין לו סיכוי נראה הרבה יותר טוב במשחקים האחרונים , רק כשהם יקבלו דקות באופן סדיר נוכל לשפוט את השניים.
בכל מקרה זה לא שאוחיון הוא כזו מציאה גדולה שלא מאפשרת מקום לשניים , הרי יותר גרוע ממנו לא ממש יכול להיות כשכל ההגנות שולחות שחקן נוסף לסופו כי אוחיון ממילא לא יסיים לייאפ.
jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
אני חושב שהוא השחקן הכי פחות יעיל ביורוליג מבחינת התרומה פר דקה.
ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
ומי אתה ממליץ לשים במקומו? את פניני? אולי בלו?
בטוח את הלפרין האגדתי
ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
קודי כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
דווקא השלושה שהזכרת, בניגוד לסמית, כבר הוכיחו את עצמם ברמת היורוליג ואין לי ספק שאם היו מקבלים את כמות הדקות שלו היו תורמים יותר. סמית, לעומתם, מוכיח העונה כבר בפעם השניה שהוא פשוט לא שחקן לרמות האלה.
jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
אתה רציני???
עזוב רגע את הלפרין. יש לך בקבוצה 11 שחקנים יותר טובים מסמית', אז למה לתת לו לשחק 25 דקות?
ankram כתב:קודי כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
דווקא השלושה שהזכרת, בניגוד לסמית, כבר הוכיחו את עצמם ברמת היורוליג ואין לי ספק שאם היו מקבלים את כמות הדקות שלו היו תורמים יותר. סמית, לעומתם, מוכיח העונה כבר בפעם השניה שהוא פשוט לא שחקן לרמות האלה.
כל השחקנים האלו נמצאים בתקופת שפל , כי הם קלעים וקלעים צריכים לקבל את הכדור במצב נוך לזריקה לסל , לא תוך כדי סיבוב בנפילה לאחור.
שפארגו היה , גם סמית' היה בסדר גמור , גם לבלו היתה פתיחת עונה טובה.
שאין בקבוצה שחקן יוצר לאחרים , כל הקלעים נפגעים , גם אם תשים את קארול , הוא יהיה ב20% מהקשת.
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
אתה רציני???
עזוב רגע את הלפרין. יש לך בקבוצה 11 שחקנים יותר טובים מסמית', אז למה לתת לו לשחק 25 דקות?
הטיעון של ה11 הוא לא רציני , תתמקד בעמדה 3 , מי תשים במקומו? אולי את פניני , אבל באין משהו שיתן לו את הכדור לשלשה בזמן , יהיה לו מדד כמו של סמית'
ankram כתב:קודי כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
כל השחקנים האלו נמצאים בתקופת שפל , כי הם קלעים וקלעים צריכים לקבל את הכדור במצב נוך לזריקה לסל , לא תוך כדי סיבוב בנפילה לאחור.
שאין בקבוצה שחקן יוצר לאחרים , כל הקלעים נפגעים , גם אם תשים את קארול , הוא יהיה ב20% מהקשת.
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
אתה רציני???
הטיעון של ה11 הוא לא רציני , תתמקד בעמדה 3 , מי תשים במקומו? אולי את פניני , אבל באין משהו שיתן לו את הכדור לשלשה בזמן , יהיה לו מדד כמו של סמית'
ankram כתב:אני מבין שזה באופנה היום לרדת על סמית' , אני מבין את זה , ה"תרומה" שלו למשחק ההתקפה היא מינורית , עם זאת , אי אפשר להתעלם מהתרומה של כל הקלעים , בלי יוצא מין הכלל , אין שום סיכוי שזה לא קשור אחד לשני.
סמית' הוא לא שחקן שיוצר לעצמו , לא על המשבצת הזאת הוא הובא , להזכירכם , שהוא הוחתם , פארגו היה סגור ונעול , והיו דיונים מתקדמים עם הלפרין , שני שחקנים שיודעים למסור , בפועל כולנו רואים מה קרה.
אם הטענות שלכם הם על זה שהוא לא 3 שיכול לייצר מצב קליעה לעצמו , אתם צודקים ,אבל גם צריך להיות הוגנים איתו עקב בניית הסגל.
גם אם ליאור היה מוחתם לצד סנטר בינוני שלא מרכז אלו את ההגנה סטייל סופו , הוא לא היה בא לידי ביטוי.
ankram כתב:אני מבין שזה באופנה היום לרדת על סמית' , אני מבין את זה , ה"תרומה" שלו למשחק ההתקפה היא מינורית , עם זאת , אי אפשר להתעלם מהתרומה של כל הקלעים , בלי יוצא מין הכלל , אין שום סיכוי שזה לא קשור אחד לשני.
סמית' הוא לא שחקן שיוצר לעצמו , לא על המשבצת הזאת הוא הובא , להזכירכם , שהוא הוחתם , פארגו היה סגור ונעול , והיו דיונים מתקדמים עם הלפרין , שני שחקנים שיודעים למסור , בפועל כולנו רואים מה קרה.
אם הטענות שלכם הם על זה שהוא לא 3 שיכול לייצר מצב קליעה לעצמו , אתם צודקים ,אבל גם צריך להיות הוגנים איתו עקב בניית הסגל.
גם אם ליאור היה מוחתם לצד סנטר בינוני שלא מרכז אלו את ההגנה סטייל סופו , הוא לא היה בא לידי ביטוי.
קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
ועדיין, גם כקלעים, פניני ובלו הוכיחו בשנים קודמות שברמת היורוליג הם קלעים טובים יותר מסמית. כך שבאמת אין סיבה להעדיף על פניהם את סמית. את הלפרין באמת שאין מה להזכיר כאן, כי הוא וסמית שחקנים בספירות שונות לחלוטין.
קודי כתב:ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:דקות בערב ומחזיר במדד מזעזע.
בטוח את הלפרין האגדתי
אתה רציני???
קודם כל, לא יהיה אסון אם בעמדה 3 יהיה גארד נוסף ולא דווקא "3 טבעי". מעבר לכך, גם אם לפניני יהיה מדד דומה (מה שהוכח כלא נכון בשנים קודמות), לפחות הוא יתן מלחמת עולם על הפרקט וידע גם לתת פה ושם איזו חדירה לסל ומסירה טובה.