ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 אוקטובר 2016, 22:44

צהובון כתב:היי חברה. הרבה זמן לא הייתי כאן והיום אני חש שיש לי מה לתרום לשיחה

לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...
התעוררתי היום בבוקר עם הידיעה ההזויה הזו ומאז אני ממש מבועס.
ארז לדעתי היה החתמה מצויינת למכבי, ואני מאוד מבועס מזה שהוא ומכבי סיימו, וכנראה שלתמיד, וכל כך מהר.

אין כל כך מה להוסיף בכל מה שנוגע למרד השחקנים. אני חושב שזו ממש רפיסות של ההנהלה שמתקפלת בפני שחקנים פישרים, חבר'ה שנמצאים בעשור השלשי לחייהם וצריכים לקבל שתי סתירות לחי ולסתום את הפה שלהם. גם הזרים, ובעיקר הישראלים! ובקבוצה אירופית נטולת "פרנצ'ייס פליירס" שמכבדת את עצמה, ההנהלה היתה צריכה לדפוק לשחקנים פטיש 5 קילו בראש!

אני רוצה להתמקד יותר בפן המקצועי.
בעבר תמיד הייתי מדגיש כאן בפורום על החשיבות של סבלנות. לצערי, הרבה מהאוהדים הצעירים נוהגים להיגרר אחרי התקשורת כשהם באים לנתח את המצב בקבוצה. כל מיני פאנלים של פרשנים בשקל במקרה הטוב, או מאמני עבר עם אג'נדות במקרה הרע.
אני כאן כדי להזכיר דבר מאוד פשוט. בכל הקבוצות הטובות ביותר של מכבי, תמיד הקבוצה קירטעה בחודשים (לא שבועות... חודשים!) הראשונים של העונה.
אתחיל בקבוצה הראשונה של פיני ב-99/00 עם שפר והאפמן שהיתה קבוצה בינונית והתחילה את הריצה המדהימה שלה רק באזור ינואר. אותו כנ" לגבי הקבוצה שבאה אחריה עם פארקר, שבא על המשבצת של שפר הפורש. מיותר להזכיר לכולם בסוגריים שגם פארקר שלא מזמן נכנס להיכל התהילה, היה כפסע מלעוף ממכבי. אני זוכר את זה מצויין. אני וחבר שלי ראינו אותו בחימומים ופשוט הוקסמנו מהתנועה ובכל משחק היה נכנס לסל עם רוורס ליי אפ יפיפה וכדור שנכנס, מביא סיבוב טחינה, ויוצא מהסל, וחבר שלי עם המשפט הקבוע "חסר גרוש ללירה". גם הקבוצה הזו התחברה רק לאחר כמה חודשים וגם זו שאחריה עם בלאט, בשוק והאפמן שחזר ברגע האחרון.
ושוב אני מדגיש. לא מדובר בשבוע שבועיים של קרטוע אלא במספר חודשים עד ששחקנים למדו את השיטה בכל הקבוצות האלה.

אותו דבר בדיוק קרה עם הקבוצה האחרונה של דיוויד, לצעירים שבינכם שזקוקים לדוגמא מהשנים האחרונות...
איפה היינו היום אם דיוויד היה הולך הביתה וגודס (שהוא לדעתי באמת מאמן בינוני) היה נשאר לנהל את המשך העונה. לדעתי אפילו הצלבה עם מילאנו לא היינו זוכים לראות.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד הוא שכל אלה שטוענים באמצע אוקטובר (?!?!?!?!?!?! אנחנו באוקטובר אנשים!!!!!!). שהשחקנים לא מחוברים למאמן, או שההגנה לא משהו, או שאין מספיק תרגילים בהתקפה והשחקנים לא יודעים מה לעשות בהגנה או בהתקפה.
אני אנסה להיות עדין ולהגיד שאין לכם מושג, לא בכדורסל, אלא בכלל באיך בונים מערכת מקצועית כל שהיא שצריכה לתפקד בהרמוניה!!!!
בכל תחום שהוא, בין אם זה ספורט או יחידה בצבא, אנשים צריכים להכיר את החוזקות והחולשות של החברים שלהם, וזה דבר שלוקח שבועות רבים להשיג באימונים יום יומיים. אתם חושבים ששאראס העיף לבסטון האלי הופים כבר בשבוע הראשון? אתם חושבים שווציץ או הנפלד ידעו כבר אחרי חודש איך להכניס לגבוה שלידם את הכדור לצבע מההיי פוסט? פניני כבר באימון הראשון ידע איפה למצוא את סופו בצבע???
את שלל הוצאות החוץ מתחת לסל היריבה, שפיני פיתח בתחילת שנות האלפיים, לקח לקבוצה ללמוד חצי שנה לפני שזכינו להנות מהן בהיכל.

אני מתחרפן כל פעם שאיזה קופמן או סהר מזיינים את השכל על איך שהקבוצה ניראית באוקטובר, כי הם בתחרות רייטינג עם עוד 10 ערוצים וצריכים להשאיר את הקהל במתח!
אבל מאוהדים שכבר ראו את הסיפור הזה מתרחש מולם כבר בעשרות עונות, עם עשרות קבוצות, הייתי מצפה ליותר מאשר "טוב שארז הלך כי" "רואים שהקבוצה מבולבלת" או "אין הגנה" או "חוץ מגאודלוק אין מכבי"........

...........ב א ו ק ט ו ב ר ! ! ! ! ! !

אני מנסה להסביר את זה כבר חודשיים ( כן , הזוי שכבר ממשחקי ההכנה בהרכבים חסרים אנשים איבדו סבלנות ) וזה לפעמים כמו לדבר לקיר .

מה שעצוב זה שמכבי כנראה נדבקה בהיסטריה .. לא מבין את ההתנהלות הזו .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוקטובר 2016, 22:45

כן, אתם מדברים לקיר, sure
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 אוקטובר 2016, 22:48

Holiday_Armadillo כתב:כן, אתם מדברים לקיר, sure

פאק למה הגבת? עכשיו את קיר מדבר נו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yanay21 » 23 אוקטובר 2016, 22:51

אין לי כוח להתייחס להכול, אבל שני דברים:

1.הבעיה העיקרית, בעיניי רוב האנשים פה, היא לא האימון(כלומר, לא התרגילים והחיבור) אלא עצם העובדה שהקבוצה לא מאוזנת. כלומר, בניגוד לשושלת הראשונה או השנייה, זו לא קבוצה שיש בה את הכלים וצריכה להתחבר, אלא שכלים חסרים(רמז, הכלים האלו אמורים להיות מעל שני מטר). ארז פשוט מעצים את הבעיה, כי הוא לא יודע לעשות לימונדה מלימונים, לא משהו שלא ידעו.

2.ואם כבר הוזכרו השושלות, כל השוואה כזו לקבוצות האלו היא מגוחכות. אלו קבוצות יוצאות מן הכלל, לא הכלל. טייריס רייס יצא פה מלך, אחרי שכמעט עף. זה לא אומר שכל היינס, סילי, ואייברסון יהיו טובים, כי "תראו את רייס". רוב 'הברקות' הסקאוטינג של הקבוצה יצאו פלופים בסוף. שוב, רייס ודומיו הם היוצאים מן הכלל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2016, 22:51

yanay21 כתב:אין לי כוח להתייחס להכול, אבל שני דברים:

1.הבעיה העיקרית, בעיניי רוב האנשים פה, היא לא האימון(כלומר, לא התרגילים והחיבור) אלא עצם העובדה שהקבוצה לא מאוזנת. כלומר, בניגוד לשושלת הראשונה או השנייה, זו לא קבוצה שיש בה את הכלים וצריכה להתחבר, אלא שכלים חסרים(רמז, הכלים האלו אמורים להיות מעל שני מטר). ארז פשוט מעצים את הבעיה, כי הוא לא יודע לעשות לימונדה מלימונים, לא משהו שלא ידעו.

2.ואם כבר הוזכרו השושלות, כל השוואה כזו לקבוצות האלו היא מגוחכות. אלו קבוצות יוצאות מן הכלל, לא הכלל. טייריס רייס יצא פה מלך, אחרי שכמעט עף. זה לא אומר שכל היינס, סילי, ואייברסון יהיו טובים, כי "תראו את רייס". רוב 'הברקות' הסקאוטינג של הקבוצה יצאו פלופים בסוף. שוב, רייס ודומיו הם היוצאים מן הכלל.

אתה לא רוצה להיכנס לזה ינאי, תאמין לי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת

הודעהעל ידי yanay21 » 23 אוקטובר 2016, 22:53

MTA2311 כתב:

אתה לא רוצה להיכנס לזה ינאי, תאמין לי.

אני אוהב מקרים אבודים. ובכלל, זה מרים לי להנחתה לעשות שימוש בזה:

תמונה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2016, 23:02

מ2008 הפסדנו יותר אליפויות בארץ ממה שלקחנו.
אז אוקטובר אחד, שניים, שלושה, 200 היינו סבלנים. נשבר הזין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 23 אוקטובר 2016, 23:33

זה מתחיל ב"רק אוקטובר", ממשיך ב"רק נובמבר עם תנו לשחקן הכי טוב להיכנס לשיטה, "רק דצמבר" עם יבוא חיזוק, "רק ינואר" עם סנטה קלאוס שיביא לנו גבוה הגנתי, עם "רק פברואר" עם אחד מהשחקנים החשובים ברוטציה נפצע ו"רק מרץ" עם זה שהעונה נגמרה בגלל חוסר מזל. די.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי איתי-שגב » 23 אוקטובר 2016, 23:34

מקווה בלי ריבים מיותרים לזה שאמרתי "רק מרץ".
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שחף1 » 23 אוקטובר 2016, 23:37

ארז לא היה בחירה ראשונה, שנייה או אפילו שלישית של רוב האנשים פה בקיץ לעמדת המאמן. מבחינה מקצועית היו סימני שאלה לגביו וההתאמה שלו לרמות האלה. האיש אימן קבוצה פעם אחרונה לפני 3 שנים. זה לא נשמע לכם קצת מוזר? יש מאמנים שלוקחים הפסקה, במקרה שלו זה כנראה היה יותר עניין של חוסר ביקוש. וזה עוד בלי שנכנסים לנושא האנושי.

ההחתמה שלו, לפחות לפי מה שנשמע מפיק, מזכירה את ההחתמה של אלישי כדיר בזמנו. רצו ציביון ישראלי, אז הביאו שחקן לא מועיל בשיט כדי לבעוט אותו אחרי חודשיים החוצה כי הוא רחוק מהרמה של מכבי. את ארז הביאו כי בתקשורת חברים שלו חשבו שהוא מתאים
שחף1

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2016, 23:54

http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.2845591

בשלב הראשון שלי כמאמן לא הייתי בשל

נחשו מי הדובר.

ובלי קשר כתבה מעניינת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2016, 23:58

צהובון,

דבר ראשון, שמח שאתה כותב כאן שוב.

דבר שני, תעזוב רגע את הגולשים כאן, ותנתח את המהלך עצמו. כמו שנאמר כבר ע"י כולם, לא מדובר
במהלך מקצועי, אלא במשהו על בסיס אישי, או כמו ששמעון הגדיר את זה - חוסר התאמה.
זה אומר, שכנראה שהיו דברים מאוד בסיסיים שלא התאימו, וזה לא היכולת ההגנתית של הקבוצה,
או הפסד כזה או אחר לריאל.

דבר שלישי, אנחנו בסה"כ מדברים כאן. מי שראוי לביקורת, ועומד לביקורת זאת הקבוצה ומי שמנהל שם את
העניינים. המהלך הזה, ומהלכים רבים אחרים בשנים האחרונות, לקוחים כולם מטקסטבוק קלאסי של
איך לא לנהל קבוצת ספורט מבחינה מקצועית (כי מבחינה פיננסית, הניהול הוא מצויין).

ולבסוף, לגבי הדעה השלטתת כאן בפורום, למען ההגינות צריכים לציין,
ש(לצערי) נבואות הזעם שניתנות בפורום הזה מתממשות, ולעיתים אף ביתר שאת.
הנבואות של רוי בקיץ, היו אופטימיות ביחס למה שקרה, והביקורת ברובה היא מאוד מקצועית ומנומקת,
ככה שמה שצריך לעשות זה להתמודד עם הטיעונים הספציפיים, ולא עם איזשהי אמירה כללית של "חוסר
סבלנות" כי כשאתה אומר את זה, אתה בעצם לא אומר כלום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 00:03

MTA2311 כתב:http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.2845591

בשלב הראשון שלי כמאמן לא הייתי בשל

נחשו מי הדובר.

ובלי קשר כתבה מעניינת.

כן, גם הסרטון שלו מהקיץ שהעליתי פה היום מעניין.
הוא בחור שיטתי מאוד עם אג'נדה ופילוסופיית כדורסל (/חיים) די מגובשת, שמאפשרת לו להיות מאוד ממוקד.
הוא רחוק מלהיות מאמן מבריק, אבל בוא נגיד שככסת"ח הוא אמור לעשות עבודה טובה.
לכל הפחות טובה כמו שעשה ז'אן טבק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 00:04

מאמן שהדבר העיקרי שהוא טוב בו זה הגנה יהיה פה בבעיה. יש יותר מידי שחקנים בסגל שלא אוהבים או לא יכולים לשמור. מעבר לזה שהליגה הישראלית זו ליגה של גארדים וביורוליג צריך לדעת להגן גם גבוהים. הוא לא יתחיל את 2017 בתור מאמן מכבי ולדעתי המאמן הבא יביא גם עוזר משלו.
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 00:06

הוא יותר כמו מ"מ טירונים. זה לא יעבוד בעולם המבצעי (על המגרש), אבל אולי בדרך ייכנסו כמה ערכים והרגלים טובים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 00:09

החציל האצטקי כתב:הוא יותר כמו מ"מ טירונים. זה לא יעבוד בעולם המבצעי (על המגרש), אבל אולי בדרך ייכנסו כמה ערכים והרגלים טובים.

אתה לא הולך להכניס ערכים לווימס וגאודלוק. זה שחקנים שכבר עברו דבר או שניים בקריירה שלהם. זה אולי יכול לעבוד קצת על ראד וצירבס, גם בספק גדול לגבי זה. בת׳כלס מה שמכבי צריכה זה מאמן שהשחקנים יכבדו.
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 00:17

שחף1 כתב:
החציל האצטקי כתב:הוא יותר כמו מ"מ טירונים. זה לא יעבוד בעולם המבצעי (על המגרש), אבל אולי בדרך ייכנסו כמה ערכים והרגלים טובים.

אתה לא הולך להכניס ערכים לווימס וגאודלוק. זה שחקנים שכבר עברו דבר או שניים בקריירה שלהם. זה אולי יכול לעבוד קצת על ראד וצירבס, גם בספק גדול לגבי זה. בת׳כלס מה שמכבי צריכה זה מאמן שהשחקנים יכבדו.

את גאודלוק ו-ווימס אתה לא צריך לחנך. אתה צריך לחנך את ראד, צירבס, קולטון, מקל, סילבן...
לזה הוא מספיק טוב. זה יכול להספיק כדי לסגור פינה, אולי אפילו לקחת אליפות בליגה. לא חושב שמעבר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Number8 » 24 אוקטובר 2016, 00:30

אני רק רוצה להתייחס לנקודה אחת -
לדעתי, הצד המקצועי, כלומר איך שמכבי נראית (אם תרצו הגנתית או התקפית,זה בכלל לא משנה) הוא שולי בסיפור הזה.

כש80% מסגל הקבוצה לא מסוגל לראות את המאמן, להסתכל לו בפרצוף, שלא לדבר על להקשיב לו - הסיפור נגמר.
כן, יש מצב שכל השחקנים האלה הם חבורת פישרים או נקבות (בלי לפגוע) או מה שלא תרצו. אבל במצב נתון כזה,הקבוצה לא תלך ותשתפר, היא תלך ותשקע. כי בסוף החיבור בין המאמן לשחקנים הוא קריטי.

לא אוהב את ההשוואה לקליבלנד כל הזמן. אבל גם שם - התוצאות של בלאט היו טובות. נקודה. ולמרות הכל - הוא פוטר. כי לא ייתכן שכל הסגל סולד מהמאמן והמצב משתפר. זה פשוט לא קורה. ואם הגענו כבר למצב הזה - אז עדיף להיפרד.

אני חוזר לנקודת ההתחלה - איך שהקבוצה נראית באוקטובר הוא החלק השולי והזניח בכל הפיטורים האלה. הפן האישי בחדר ההלבשה ועניין האישיות הבעייתית של ארז - הראיונות ההזויים, התירוצים, ההתבכיינות שקשה, שלחוץ, שהלוז צפוף... זה משדר לחץ וקריסה.. ואי אפשר שזה יהיה המאמן של מכבי.
Number8

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 00:56

אני מבין את זה כ: תסתכלו אחורה על הרבה מהעונות המוצלחות שלנו, הן מעולם לא היו מוצלחות ויפות לעין מהרגע הראשון. כל איש מקצוע שכן הצליח פה, עבר תקופות זמן משמעותיות שבהן הקבוצה נראית רע / לא מאומנת (אני מזכיר: בין 1/2 ל-3/4 עונה ב-2014 דייויד בלאט היה מהמאמנים היותר גרועים באירופה). זה שאנחנו נראים רע לא מבטיח לא הצלחה ולא כשלון - סבלנות היא פשוט תנאי הכרחי בכל מקרה. סבלנות זה אומר לתת לגיא גודס לסיים עונה אחת אם כבר החליטו למנות אותו, אבל לא בהכרח להמשיך לשנייה (גם בעיניי הוא בינוני מינוס). סבלנות אומר לתת לאדלשטיין להשלים את העונה שלו אם הגיעו להחלטה למנות אותו, ולא לפטר אותו באוקטובר, בלילה אחרי נצחון.

הייתי הכי בעד אדלשטיין, אבל אם הוא לא מתאים ללחצים של מכבי אין לי מה לסנגר עליו. אני פשוט מתבייש במועדון שלי. מתפקידה של ההנהלה לתת למאמן את מירב התנאים להצליח. זה אשכרה אמור להיות חלק מהגדרת התפקיד של אנשים מסוימים במועדון. כמו שגודס עשה ב-2014 עבור בלאט. הביאו את אדלשטיין לא בגלל שחשבו שהוא מנותק מהתקשורת ורגוע בכל מצב, אלא בגלל שחשבו שיש לו ראש כדורסל מבריק (והוא ישראלי זול). העמידה של ההנהלה לצד השחקנים לא זכורה לי במכבי. זאת לא סתם פאניקה, זאת קריסת מערכות, מערכות שיוחצן לנו שעברו הבראה. ההנהלה מצאה לה עוד שעיר לעזאזל, והמטרה הברורה שלה עכשיו זה להעלות במדיה על האג'נדה את אדלשטיין החלש/הפסיכופט וכו' כמסך עשן שמסתיר את ההתנהלות הכושלת שלה.

לגבי הסיקור בערוץ הספורט, איך שעידו גור קפץ להגן על פנאן בצורה כזאת אמוציונליות, היה ברור שהשניים בקשרי חברות. מגוחך שכל הפאנל מורכב מאנשים שמגנים על החברים שלהם, אבל גרשון ברוב דבריו איכשהו בכל זאת קלע בול, בין אם נאמרו כצורך להגן על אדלשטיין או לא.

וכל ה-shit storm הזה בשביל מה? בשביל שרמי הדר יוביל את המערכת בשני המשחקים הקריטיים, בדיוק כמו אבי אבן שנה שעברה. אדלשטיין לא מספיק מנוסה, אבל הדר כן. הוא יכניס איזוריות, אותו השחקנים יכבדו, הוא ינהל משחק אחרת לגמרי. וכל זה יקרה תוך כמה ימים, כאילו הוא לא היה עוזר המאמן עד עכשיו. האבסורד הוא שיש לו סיכוי לנצח וליצור מראית עין כזו, כי אלה באמת משחקים שאנחנו אמורים לקחת, בדיוק כמו שלאבן היה סיכוי שנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 01:00

jay כתב:

אני מבין את זה כ: תסתכלו אחורה על הרבה מהעונות המוצלחות שלנו, הן מעולם לא היו מוצלחות ויפות לעין מהרגע הראשון. כל איש מקצוע שכן הצליח פה, עבר תקופות זמן משמעותיות שבהן הקבוצה נראית רע / לא מאומנת (אני מזכיר: בין 1/2 ל-3/4 עונה ב-2014 דייויד בלאט היה מהמאמנים היותר גרועים באירופה). זה שאנחנו נראים רע לא מבטיח לא הצלחה ולא כשלון - סבלנות היא פשוט תנאי הכרחי בכל מקרה. סבלנות זה אומר לתת לגיא גודס לסיים עונה אחת אם כבר החליטו למנות אותו, אבל לא בהכרח להמשיך לשנייה (גם בעיניי הוא בינוני מינוס). סבלנות אומר לתת לאדלשטיין להשלים את העונה שלו אם הגיעו להחלטה למנות אותו, ולא לפטר אותו באוקטובר, בלילה אחרי נצחון.

הייתי הכי בעד אדלשטיין, אבל אם הוא לא מתאים ללחצים של מכבי אין לי מה לסנגר עליו. אני פשוט מתבייש במועדון שלי. מתפקידה של ההנהלה לתת למאמן את מירב התנאים להצליח. זה אשכרה אמור להיות חלק מהגדרת התפקיד של אנשים מסוימים במועדון. כמו שגודס עשה ב-2014 עבור בלאט. הביאו את אדלשטיין לא בגלל שחשבו שהוא מנותק מהתקשורת ורגוע בכל מצב, אלא בגלל שחשבו שיש לו ראש כדורסל מבריק (והוא ישראלי זול). העמידה של ההנהלה לצד השחקנים לא זכורה לי במכבי. זאת לא סתם פאניקה, זאת קריסת מערכות, מערכות שיוחצן לנו שעברו הבראה. ההנהלה מצאה לה עוד שעיר לעזאזל, והמטרה הברורה שלה עכשיו זה להעלות במדיה על האג'נדה את אדלשטיין החלש/הפסיכופט וכו' כמסך עשן שמסתיר את ההתנהלות הכושלת שלה.

לגבי הסיקור בערוץ הספורט, איך שעידו גור קפץ להגן על פנאן בצורה כזאת אמוציונליות, היה ברור שהשניים בקשרי חברות. מגוחך שכל הפאנל מורכב מאנשים שמגנים על החברים שלהם, אבל גרשון ברוב דבריו איכשהו בכל זאת קלע בול, בין אם נאמרו כצורך להגן על אדלשטיין או לא.

וכל ה-shit storm הזה בשביל מה? בשביל שרמי הדר יוביל את המערכת בשני המשחקים הקריטיים, בדיוק כמו אבי אבן שנה שעברה. אדלשטיין לא מספיק מנוסה, אבל הדר כן. הוא יכניס איזוריות, אותו השחקנים יכבדו, הוא ינהל משחק אחרת לגמרי. וכל זה יקרה תוך כמה ימים, כאילו הוא לא היה עוזר המאמן עד עכשיו. האבסורד הוא שיש לו סיכוי לנצח וליצור מראית עין כזו, כי אלה באמת משחקים שאנחנו אמורים לקחת, בדיוק כמו שלאבן היה סיכוי שנה שעברה.

אני חושב שההנהלה לא באמת רצתה לפטר את ארז. לא כרגע לפחות. לא כי האמינה בו יותר מדי, אלא מתוך הבנה שאין אלטרנטיבות בשוק, אבל נוצר מצב חסר תקדים במכבי, בו השחקנים (ולתחושתי גם עוזר המאמן) לא מסוגלים להשלים עם נוכחותו של המאמן בקבוצה. אני חושב שלא הייתה ברירה אחרת.

ההתמקדות שלנו כאוהדים צריכה להיות בהחלטה למנות אותו מראש, ולא בפיטורים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים