המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:jay כתב:מה לעזאזל אתה עושה בפוקט? זונות? לך לפיפי, טאו ושות'.
בנקודה של סגנון הדיבור של אדלשטיין אני לגמרי מסכים, אם היו ניצחונות זה היה אפילו נראה חמוד. כשמפסידים, זה נראה פתטי. ואני חושב שקודם כל הוא באמת רומנטיקן ורגשן, ושנית יכול להיות שבילבל פתיחות ונוחות עם התקשורת הישראלית (שעבדה עבורו עד כה), עם ממלכתיות ודיפלומטיות נוסח בלאט. עם כל ההתפתחות שלו בתחום, אשף תקשורתי הוא לא. אבל כאמור, זה לא היה מעניין אף אחד אם רק לאנדסברג קולע במילאנו או צירבאס משחק הגנה מול ריאל.
תרגיש טוב!
האהא תאמין לי שרוב הזמן אני נמצא במלון המאוד נחמד שמצאתי לי כאן. חוץ מאיזה מסאז' עם איזה האפי אנדיג שטחי ביותר לא עשיתי כלום מבטיח. בעיקרון הייתי צריך לנסוע לקו פאנגן לפני אבל אז תקף אותי איזה זיהום וגם ככה חיכיתי שהתאריך של הפול מון פארטי יגמר( וזה למרות שאין כאן פול מון פארטי בגלל מות המלך שלהם אבל האי עדיין יהיה מלא באנשים שהזמינו מקומות ואי אפשר לבטל הזמנות חמלון) כדי שהאי יתרוקן וקו פאנגן יהיה דליל באנשים כמו שאני אוהב. בכלאופן מחר אני כבר שם. ותודה רבה אני מרגיש היום טוב יותר אתמול הייתי גמור ברמות שקשה לתאר.
jay כתב:אם אתה שונא המוניות אז עשית בשכל, פאנגן ממוסחרת בפול מון אחושרמוטה, וים ישראלים. למרות שזה רק האד רין, איפה שהמסיבות. קצת כמו אילת. שאר האי רגוע. הוא דיי הררי, שזה יכול להיות מעצבן / יפה למראה. יש שוק מדליק בטונג סאלה, אבל נראה לי בסופ"ש, לא בטוח.
חייב לפחות ביקור בטאו, האי הכי יפה ידיים למטה.
מגיע לסאמוי?
jay כתב:אם אתה שונא המוניות אז עשית בשכל, פאנגן ממוסחרת בפול מון אחושרמוטה, וים ישראלים. למרות שזה רק האד רין, איפה שהמסיבות. קצת כמו אילת. שאר האי רגוע. הוא דיי הררי, שזה יכול להיות מעצבן / יפה למראה. יש שוק מדליק בטונג סאלה, אבל נראה לי בסופ"ש, לא בטוח.
חייב לפחות ביקור בטאו, האי הכי יפה ידיים למטה.
מגיע לסאמוי?
LIAV10 כתב:toja27 כתב:jay כתב:מה לעזאזל אתה עושה בפוקט? זונות? לך לפיפי, טאו ושות'.
בנקודה של סגנון הדיבור של אדלשטיין אני לגמרי מסכים, אם היו ניצחונות זה היה אפילו נראה חמוד. כשמפסידים, זה נראה פתטי. ואני חושב שקודם כל הוא באמת רומנטיקן ורגשן, ושנית יכול להיות שבילבל פתיחות ונוחות עם התקשורת הישראלית (שעבדה עבורו עד כה), עם ממלכתיות ודיפלומטיות נוסח בלאט. עם כל ההתפתחות שלו בתחום, אשף תקשורתי הוא לא. אבל כאמור, זה לא היה מעניין אף אחד אם רק לאנדסברג קולע במילאנו או צירבאס משחק הגנה מול ריאל.
תרגיש טוב!
האהא תאמין לי שרוב הזמן אני נמצא במלון המאוד נחמד שמצאתי לי כאן. חוץ מאיזה מסאז' עם איזה האפי אנדיג שטחי ביותר לא עשיתי כלום מבטיח. בעיקרון הייתי צריך לנסוע לקו פאנגן לפני אבל אז תקף אותי איזה זיהום וגם ככה חיכיתי שהתאריך של הפול מון פארטי יגמר( וזה למרות שאין כאן פול מון פארטי בגלל מות המלך שלהם אבל האי עדיין יהיה מלא באנשים שהזמינו מקומות ואי אפשר לבטל הזמנות חמלון) כדי שהאי יתרוקן וקו פאנגן יהיה דליל באנשים כמו שאני אוהב. בכלאופן מחר אני כבר שם. ותודה רבה אני מרגיש היום טוב יותר אתמול הייתי גמור ברמות שקשה לתאר.
איזה מלון? דווקא רוצה לחזור לפוקט, כל כך שונה מקו סאמוי למשל.
אחדשיודע כתב:מסכים עם רוח הדברים שלך טוג'ה (תרגיש טוב) ושל jay, ואני לא יכול להעיד על עצמי כאחד התומכים הגדולים של ארז.
מרגיש לי מאוד מקולקל איך שהסיפור הזה נגמר. לא יכול להיות שהצדדים נפרדו באוקטובר ורק המאמן טעה בדרך שלו.
זה מעבר לארז. זה לתת גב למאמן שלך (גם דיוויד בלאט יכול להעיד על זה) מול השחקנים.
אחדשיודע כתב:מרגיש לי מאוד מקולקל איך שהסיפור הזה נגמר. לא יכול להיות שהצדדים נפרדו באוקטובר ורק המאמן טעה בדרך שלו.
זה מעבר לארז. זה לתת גב למאמן שלך (גם דיוויד בלאט יכול להעיד על זה) מול השחקנים.
jay כתב:מישהו מהמנהלים מחק הודעה שכתבתי בתגובה לפסיכי. מה זאת סתימת הפיות הזאת?
גורם ספציפי מבפנים מנסה לחסל אותי... מי יחליף אותי? טוז'ה? חתום על סעיף נאמנות, הוא לא יחזור אם אני לא פה.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מרגיש לי מאוד מקולקל איך שהסיפור הזה נגמר. לא יכול להיות שהצדדים נפרדו באוקטובר ורק המאמן טעה בדרך שלו.
ארז מעולם לא טעה בדרך שלו. הוא בסך הכל היה ארז. כולם ידעו מי זה ארז. מי שמינה אותו הוא זה שטעה, בין אם בקלות דעת או בין אם במכוון.
ארז היה שעיר לעזאזל ידוע מראש. אמנם התזמון היה מוקדם בשבוע-שבועיים ממה שתכננו (כנראה בגלל ארז עצמו), אבל אים פה שום ספק שזה לא מקרה שבו ממנים איזה מאמן לא ידוע ומופתעים מההתנהגות שלו.
felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/item/3007200
ועוד שתי נקודות לגבי הדר: הוא זכה בתפקיד עוזר המאמן הנחשק גם בזכות הישגיו אך ייתכן שגם בשל היכרותו המוקדמת עם אחד מהאנשים המשפיעים במועדון; ושנית, כדאי שראשי הקבוצה יפשפשו ביכולתו להשתלט על נער מוכשר בשם עמית עבו, כוכב הנוער של מכבי ונבחרת הקדטים שהדר אימן בקיץ 2015 ונשרה לדרג ב. עבו זרק לסל 19.1 פעמים למשחק, מתוכן לא פחות מ-12.1 לשלוש - יותר מכל שחקן אחר באליפות. אם החזות הקשוחה של הדר לא הצליחה למכור ריסון לילד בן 16, למה שגאודלוק ו-ווימס יקשיבו לו?
חנו'ש כתב:felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/item/3007200
חחח בדיוק באתי להביא את הכתבה.
כנראה שגם אודי הירש קורא כאן....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־25 אורחים