ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוקטובר 2016, 03:09

מסכים עם רוח הדברים שלך טוג'ה (תרגיש טוב) ושל jay, ואני לא יכול להעיד על עצמי כאחד התומכים הגדולים של ארז.
מרגיש לי מאוד מקולקל איך שהסיפור הזה נגמר. לא יכול להיות שהצדדים נפרדו באוקטובר ורק המאמן טעה בדרך שלו.
זה מעבר לארז. זה לתת גב למאמן שלך (גם דיוויד בלאט יכול להעיד על זה) מול השחקנים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוקטובר 2016, 03:12

toja27 כתב:
jay כתב:מה לעזאזל אתה עושה בפוקט? זונות? לך לפיפי, טאו ושות'.

בנקודה של סגנון הדיבור של אדלשטיין אני לגמרי מסכים, אם היו ניצחונות זה היה אפילו נראה חמוד. כשמפסידים, זה נראה פתטי. ואני חושב שקודם כל הוא באמת רומנטיקן ורגשן, ושנית יכול להיות שבילבל פתיחות ונוחות עם התקשורת הישראלית (שעבדה עבורו עד כה), עם ממלכתיות ודיפלומטיות נוסח בלאט. עם כל ההתפתחות שלו בתחום, אשף תקשורתי הוא לא. אבל כאמור, זה לא היה מעניין אף אחד אם רק לאנדסברג קולע במילאנו או צירבאס משחק הגנה מול ריאל.

תרגיש טוב!

האהא תאמין לי שרוב הזמן אני נמצא במלון המאוד נחמד שמצאתי לי כאן. חוץ מאיזה מסאז' עם איזה האפי אנדיג שטחי ביותר לא עשיתי כלום מבטיח. בעיקרון הייתי צריך לנסוע לקו פאנגן לפני אבל אז תקף אותי איזה זיהום וגם ככה חיכיתי שהתאריך של הפול מון פארטי יגמר( וזה למרות שאין כאן פול מון פארטי בגלל מות המלך שלהם אבל האי עדיין יהיה מלא באנשים שהזמינו מקומות ואי אפשר לבטל הזמנות חמלון) כדי שהאי יתרוקן וקו פאנגן יהיה דליל באנשים כמו שאני אוהב. בכלאופן מחר אני כבר שם. ותודה רבה אני מרגיש היום טוב יותר אתמול הייתי גמור ברמות שקשה לתאר.

איזה מלון? דווקא רוצה לחזור לפוקט, כל כך שונה מקו סאמוי למשל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוקטובר 2016, 03:13

jay כתב:אם אתה שונא המוניות אז עשית בשכל, פאנגן ממוסחרת בפול מון אחושרמוטה, וים ישראלים. למרות שזה רק האד רין, איפה שהמסיבות. קצת כמו אילת. שאר האי רגוע. הוא דיי הררי, שזה יכול להיות מעצבן / יפה למראה. יש שוק מדליק בטונג סאלה, אבל נראה לי בסופ"ש, לא בטוח.

חייב לפחות ביקור בטאו, האי הכי יפה ידיים למטה.

מגיע לסאמוי?

המוניות שם זה הקטע הכי מסריח בתאילנד, כל נהג לוקח את הלקוחות למקום של חבר שלו.
רצינו ללכת למקום ענק בשם ״סיפוד״ ולקחו אותנו למסעדה מסריחה, לא ויתרנו לו עד שלקח אותנו למקום המפורסם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 03:18

פחח, אולי כי אתם ילדים. הם הרבה יותר ערסים שם, אבל לא קרה שהתעסקו איתי. הם בסה"כ בודקים אתכם, זה בול כמו סוני ווימס.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jay » 24 אוקטובר 2016, 03:29

מישהו מהמנהלים מחק הודעה שכתבתי בתגובה לפסיכי. מה זאת סתימת הפיות הזאת?

גורם ספציפי מבפנים מנסה לחסל אותי... מי יחליף אותי? טוז'ה? חתום על סעיף נאמנות, הוא לא יחזור אם אני לא פה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי arel123 » 24 אוקטובר 2016, 04:08

טוב מה שאני חושב בנוגע לכל הבלאגן שקרה ב24 שעות האחרונות, מוזמנים להגיב:
אז ארז פוטר ממכבי חברים, מי היה מאמין שזה יקרה כ"כ מהר, בסהכ 3 משחקי ליגה ו2 משחקי יורוליג, קצת מוזר לא?, טוב זה כנראה רומז על זה שארז פוטר לא בגלל סיבה כמו כישלון וכדומה, אלה מפיצוץ מאחורי הקלעים.
אם אני בעד או בנגד ?
בעד, מצד אחד, מסכן ארז אני באמת מרחם עליו, בסך הכל 5 משחקים הוא הספיק לאמן את הקבוצה, לדעתי הקדנציה הכי קצרה של מאמן במכבי.
מצד שני - לפי מה שפרסמו, השחקנים באמת לא היו מרוצים מארז, בעיקר ווימס שהוא בין הTOP3 שלנו העונה, וגם גאודלוק ושאר הזרים לא אהבו את ההתנהלות של ארז, הם התלוננו על כך שאין תרגילי הגנה שאין תרגילים ושההתקפות הם התקפות של פשוט יכולת אישית שאין שום תרגילים.
אז אני בעד מהסיבה שאני חושב שמזל שפיטרו אותו עכשיו כי אם היו מפטרים אותו עוד כמה משחקים אז כנראה זה היה מאוחר מידי כי מכבי באמת נראית לא טוב במשחקים שלה.
אני בטוח שגם חלק מהישראלים התלוננו על ארז, כנראה שווימס הוא הגורם העיקרי לפיטורים שלו אך אני בטוח שעוד שחקנים התערבו בעניין ולא רק ווימס השתתף בכך.
את האמת, ארז באמת לא אימן את הקבוצה בצורה טובה, נכון נכון שהיה מגיע לו עוד צאנס אבל כאמור זאת החלטה בגלל גורם מאחורי הקלעים נטו, לא בגלל כישלון או משהו. ארז עשה הרבה מאוד טעויות שפגעו בקבוצה במיוחד באימוני ההגנה, הוא לא עבד על זה הרבה וזה מה שגרם לפתיחת העונה הזאת להראות ככה ולכמות הנקודות שמכבי סופגת משחק להראות כך, וכמובן לכעס של השחקנים.
כאילו רבאק בנו לך קבוצה התקפית בצורה מפחידה, אז ההתקפה לא תהייה הבעיה שלך העונה, אך ההגנה תהייה הבעיה וראו את זה כבר במשחקי ההגנה, אז אני באמת לא מבין את הראש של ארז, למה לא לעשות אימוני הגנה, 70% להתעסק בהגנה ו30% בהתקפה, לפחות עד שהקבוצה הייתה מתחילה לשמור.
עכשיו מינו את רמי הדר, אני בטוח בשלושה דברים:
1.אם ינצח את גלא וזלגיריס ימשיך פה עד סוף העונה (מה לעשות זאת ההנהלה שלנו)
2.אם ינצח את גלא ויפסיד את זלגיריס יתנו לו עוד צאנס ואם את המשחק הבא הוא גם יפסיד, יביאו מאמן אחר
3.אם יפסיד את שתיהם עף מפה על טיללללללללל
אני מקווה שיעשה עבודה טובה בעיקר בהגנה ושבאימונים האחרונים לפני המשחק מול גלא יעבוד בעיקר על הגנה.
אני דווקא אופטימי לגבי רמי, הימור שלי - מנצח גם את גלא וגם את זלגיריס.
אז זה היה הסיכום שלי ליום האחרון
שיהיה לנו בהצלחה ! :D
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 05:49

jay כתב:אם אתה שונא המוניות אז עשית בשכל, פאנגן ממוסחרת בפול מון אחושרמוטה, וים ישראלים. למרות שזה רק האד רין, איפה שהמסיבות. קצת כמו אילת. שאר האי רגוע. הוא דיי הררי, שזה יכול להיות מעצבן / יפה למראה. יש שוק מדליק בטונג סאלה, אבל נראה לי בסופ"ש, לא בטוח.

חייב לפחות ביקור בטאו, האי הכי יפה ידיים למטה.

מגיע לסאמוי?

לא סאמוי אף פעם לא עשתה לי את זה. אי ללא כל יחודיות בעיני. קו טאו הייתי בעבר ועשיתי שם קורס צלילה וזה אי באמת מאוד שקט והאמת עשית לי חשק לנסוע לשם עכשיו לעשות כמה צלילות טובות ולהירגע מהשקט של האי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 05:57

LIAV10 כתב:
toja27 כתב:
jay כתב:מה לעזאזל אתה עושה בפוקט? זונות? לך לפיפי, טאו ושות'.

בנקודה של סגנון הדיבור של אדלשטיין אני לגמרי מסכים, אם היו ניצחונות זה היה אפילו נראה חמוד. כשמפסידים, זה נראה פתטי. ואני חושב שקודם כל הוא באמת רומנטיקן ורגשן, ושנית יכול להיות שבילבל פתיחות ונוחות עם התקשורת הישראלית (שעבדה עבורו עד כה), עם ממלכתיות ודיפלומטיות נוסח בלאט. עם כל ההתפתחות שלו בתחום, אשף תקשורתי הוא לא. אבל כאמור, זה לא היה מעניין אף אחד אם רק לאנדסברג קולע במילאנו או צירבאס משחק הגנה מול ריאל.

תרגיש טוב!

האהא תאמין לי שרוב הזמן אני נמצא במלון המאוד נחמד שמצאתי לי כאן. חוץ מאיזה מסאז' עם איזה האפי אנדיג שטחי ביותר לא עשיתי כלום מבטיח. בעיקרון הייתי צריך לנסוע לקו פאנגן לפני אבל אז תקף אותי איזה זיהום וגם ככה חיכיתי שהתאריך של הפול מון פארטי יגמר( וזה למרות שאין כאן פול מון פארטי בגלל מות המלך שלהם אבל האי עדיין יהיה מלא באנשים שהזמינו מקומות ואי אפשר לבטל הזמנות חמלון) כדי שהאי יתרוקן וקו פאנגן יהיה דליל באנשים כמו שאני אוהב. בכלאופן מחר אני כבר שם. ותודה רבה אני מרגיש היום טוב יותר אתמול הייתי גמור ברמות שקשה לתאר.

איזה מלון? דווקא רוצה לחזור לפוקט, כל כך שונה מקו סאמוי למשל.

http://www.tharapatong.com/accommodation.html
מלון מאוד נחמד. שירות ברמה גבוהה. חדר כושר. ספא. הבריכה מאוד נחמדה (אני אוהב אותה במיוחד בערבים כשהיא מוארת ואני המשוגע היחידי ששוחה בה) חדרים נחמדים וכו'
המלון ממוקם במרכז פאטונג שהוא החלק המסחרי של החצי אי אז אם זה לטעמך אז סבבה. ויש עניין נוסף "קטן" שהמלון מאוכלס 80 אחוז בתיירים סיניים שבאים עם משפחות וילדים. אין לי משהו נגד תיירים סיניים אבל איך נגיד הם מדברים רק סינית ובאים רק במשפחות. לא יודע מה העניין אבל נראה לי זה המלון היחיד שמומלץ על ידי הלונלי פלטנט הסיני בפוקט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 06:10

אחדשיודע כתב:מסכים עם רוח הדברים שלך טוג'ה (תרגיש טוב) ושל jay, ואני לא יכול להעיד על עצמי כאחד התומכים הגדולים של ארז.
מרגיש לי מאוד מקולקל איך שהסיפור הזה נגמר. לא יכול להיות שהצדדים נפרדו באוקטובר ורק המאמן טעה בדרך שלו.
זה מעבר לארז. זה לתת גב למאמן שלך (גם דיוויד בלאט יכול להעיד על זה) מול השחקנים.

תודה לך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 09:03

אחדשיודע כתב:מרגיש לי מאוד מקולקל איך שהסיפור הזה נגמר. לא יכול להיות שהצדדים נפרדו באוקטובר ורק המאמן טעה בדרך שלו.

ארז מעולם לא טעה בדרך שלו. הוא בסך הכל היה ארז. כולם ידעו מי זה ארז. מי שמינה אותו הוא זה שטעה, בין אם בקלות דעת או בין אם במכוון.
ארז היה שעיר לעזאזל ידוע מראש. אמנם התזמון היה מוקדם בשבוע-שבועיים ממה שתכננו (כנראה בגלל ארז עצמו), אבל אים פה שום ספק שזה לא מקרה שבו ממנים איזה מאמן לא ידוע ומופתעים מההתנהגות שלו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 09:58

jay כתב:מישהו מהמנהלים מחק הודעה שכתבתי בתגובה לפסיכי. מה זאת סתימת הפיות הזאת?

גורם ספציפי מבפנים מנסה לחסל אותי... מי יחליף אותי? טוז'ה? חתום על סעיף נאמנות, הוא לא יחזור אם אני לא פה.

אני מחקתי וזה היה הדבר המתון ביותר שאפשר לעשות עם מה שכתבת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 10:02

טוז'ה, ברוכים השבים... אני רואה שאתה עושה חיים, וזה הכי חשוב.

בסופו של דבר אפשר לנתח את המהלך הזה אחורנית עד מחר, וכולנו נראה לי די מבינים מה קרה.
אבל מה שבאמת באמת חשוב זה להסתכל קדימה עכשיו, ולהבין, איך יכול להיות שנותנים 100 מליון ש"ח,
לניקולה, שכשל כבר פעם אחר פעם, ושכרגע הצוות המקצועי של הקבוצה הזאת, הוא בינוני גם ביחס
לליגה המקומית שלנו, וזה כולל את שני המאמנים ואת מאמן הכושר.

זה לא סביר בעליל, וזאת הנקודה הכי בעייתית בעיני בכל הסיפור כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 24 אוקטובר 2016, 10:10

טוזה.. אתה חייב לחזור.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 10:58

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:מרגיש לי מאוד מקולקל איך שהסיפור הזה נגמר. לא יכול להיות שהצדדים נפרדו באוקטובר ורק המאמן טעה בדרך שלו.

ארז מעולם לא טעה בדרך שלו. הוא בסך הכל היה ארז. כולם ידעו מי זה ארז. מי שמינה אותו הוא זה שטעה, בין אם בקלות דעת או בין אם במכוון.
ארז היה שעיר לעזאזל ידוע מראש. אמנם התזמון היה מוקדם בשבוע-שבועיים ממה שתכננו (כנראה בגלל ארז עצמו), אבל אים פה שום ספק שזה לא מקרה שבו ממנים איזה מאמן לא ידוע ומופתעים מההתנהגות שלו.

מסכים לגמרי. זה קרה לארז בירושלים ובהפועל תל אביב(מקום עם הרבה פחות לחץ מאשר פה), זה לא משהו שלא ידעו עליו מראש, אבל העדיפו משום מה להעלים עין
שחף1

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2016, 11:15

יכול להיות שפוקט מקוללת (צריך לבדוק את המזוזות על האי...)
בכל מקרה תרגיש טוב טוז'ה ואם אפשר לדבר פחות על תאילנד כי זה עדיין עושה לי רע.... :crybaby
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 11:28

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2016, 11:33

felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/item/3007200

חחח בדיוק באתי להביא את הכתבה.
כנראה שגם אודי הירש קורא כאן....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 11:43

אכן. הירש כותב דברים נכונים, וגם הוא מסתכל קדימה ולא מבין את ההחלטה.

ד"א, השמות שהוא מביא הם מעניינים. אמנם מדובר לרוב בhas beens, אבל אין ספק ששמות כמו איבקוביץ',
פסיץ' וכמובן קאזה וגם סשה אוברדוביץ' הם אנשים שיעשו סדר קודם כל.

הייתי שמח אם כל אחד מהם היה מגיע. זה יהיה טוב לאין שיעור אל מול מה שיש עכשיו ומה שהיה
מאז שדייויד עזב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 11:47

סשה אוברדוביץ' לא שייך לרשימה הזאת.

קזלאוסקאס זה האיש הנכון.

ועוד שתי נקודות לגבי הדר: הוא זכה בתפקיד עוזר המאמן הנחשק גם בזכות הישגיו אך ייתכן שגם בשל היכרותו המוקדמת עם אחד מהאנשים המשפיעים במועדון; ושנית, כדאי שראשי הקבוצה יפשפשו ביכולתו להשתלט על נער מוכשר בשם עמית עבו, כוכב הנוער של מכבי ונבחרת הקדטים שהדר אימן בקיץ 2015 ונשרה לדרג ב. עבו זרק לסל 19.1 פעמים למשחק, מתוכן לא פחות מ-12.1 לשלוש - יותר מכל שחקן אחר באליפות. אם החזות הקשוחה של הדר לא הצליחה למכור ריסון לילד בן 16, למה שגאודלוק ו-ווימס יקשיבו לו?

נחשו במי מדובר. רמז: הוא היה המאמן הזמני האחרון שאימן את מכבי ביורוליג...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 11:55

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/item/3007200

חחח בדיוק באתי להביא את הכתבה.
כנראה שגם אודי הירש קורא כאן....

מכל הכתבות זאת כנראה הכי קרובה למה שאנחנו פה אומרים :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־24 אורחים