yanay21 כתב:אני מסכים עם מי שכתב פה לגבי קזא: יש סיבה למה הוא לא מאמן. אולי אין לו כוח, אולי משהו במשפחה, לכו תדעו. אבל לו היה מעוניין לאמן, כבר היה מאמן איפשהו, ובטח קבוצות שהן לא בית קברות למאמנים. מי שחושב שאוברדוביץ' יכול להצליח פה, צריך לחשוב שוב. נעזוב את האיכויות שיש או אין לו כמאמן-הוא נמצא בצד הלא הנכון של השפיות, רחוק רחוק ממנה. ולא בקטע גבולי וחביב כמו בלאט והעצבים שלו.
מאמן אירופי טוב לא יצליח פה, לפחות לא אחד שמאמן בסגנון אירופי. עד השנים האחרונות הצלחנו להסתיר את כל העניין הזה, אבל מכבי לא יודעת לבחור מאמנים, נקודה. בעשורים האחרונים רק בלאט ופיני הצליחו פה. ופיני, שיסלחו לי מעריציו, אוברייטד שקיבל קבוצות חד פעמיות(ולזכותו יאמר שהוא ידע לאמן אותן כמו שצריך, וניהל משחק באופן משובח).
מכבי נמצאת בין הפטיש לסדן. מצד אחד, היא צריכה מאמן שיודע ליצור שטף התקפי, מצד שני, היא צריכה מאמן שיודע להשליט משמעת הגנתית סבירה, עם הסגל הקיים. זה דורש איזון מושלם בין להחזיק שחקנים מסויימים קצר, ולשחרר אחרים. לא קיים מאמן כזה, כי מכבי היא קבוצה בלי דרך, עיוורת לחלוטין. וגם אם היה, למה שיבוא לפה? אני לא מתמצא במה הולך באירופה, על מה מדברים, ואיך מדברים. אבל חותם לכם שאנחנו בדיחה ביבשת, ומה שפעם נאמר בלחש, נאמר בקול רם. גם אם נמצא מאמן אדיר, ובכסף טוב, השם שלנו בשלוש שנים האחרונות יצא למרחקים, אין לי ספק.
100%
(חוץ מהקטע על זה שפיני אובר רייטד)