אשכול המועמדים להחליף את רמי הדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המועמדים להחליף את ארז

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 19:47

yanay21 כתב:אני מסכים עם מי שכתב פה לגבי קזא: יש סיבה למה הוא לא מאמן. אולי אין לו כוח, אולי משהו במשפחה, לכו תדעו. אבל לו היה מעוניין לאמן, כבר היה מאמן איפשהו, ובטח קבוצות שהן לא בית קברות למאמנים. מי שחושב שאוברדוביץ' יכול להצליח פה, צריך לחשוב שוב. נעזוב את האיכויות שיש או אין לו כמאמן-הוא נמצא בצד הלא הנכון של השפיות, רחוק רחוק ממנה. ולא בקטע גבולי וחביב כמו בלאט והעצבים שלו.

מאמן אירופי טוב לא יצליח פה, לפחות לא אחד שמאמן בסגנון אירופי. עד השנים האחרונות הצלחנו להסתיר את כל העניין הזה, אבל מכבי לא יודעת לבחור מאמנים, נקודה. בעשורים האחרונים רק בלאט ופיני הצליחו פה. ופיני, שיסלחו לי מעריציו, אוברייטד שקיבל קבוצות חד פעמיות(ולזכותו יאמר שהוא ידע לאמן אותן כמו שצריך, וניהל משחק באופן משובח).

מכבי נמצאת בין הפטיש לסדן. מצד אחד, היא צריכה מאמן שיודע ליצור שטף התקפי, מצד שני, היא צריכה מאמן שיודע להשליט משמעת הגנתית סבירה, עם הסגל הקיים. זה דורש איזון מושלם בין להחזיק שחקנים מסויימים קצר, ולשחרר אחרים. לא קיים מאמן כזה, כי מכבי היא קבוצה בלי דרך, עיוורת לחלוטין. וגם אם היה, למה שיבוא לפה? אני לא מתמצא במה הולך באירופה, על מה מדברים, ואיך מדברים. אבל חותם לכם שאנחנו בדיחה ביבשת, ומה שפעם נאמר בלחש, נאמר בקול רם. גם אם נמצא מאמן אדיר, ובכסף טוב, השם שלנו בשלוש שנים האחרונות יצא למרחקים, אין לי ספק.

100%

(חוץ מהקטע על זה שפיני אובר רייטד)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 24 אוקטובר 2016, 19:50

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:אני מסכים עם מי שכתב פה לגבי קזא: יש סיבה למה הוא לא מאמן. אולי אין לו כוח, אולי משהו במשפחה, לכו תדעו. אבל לו היה מעוניין לאמן, כבר היה מאמן איפשהו, ובטח קבוצות שהן לא בית קברות למאמנים. מי שחושב שאוברדוביץ' יכול להצליח פה, צריך לחשוב שוב. נעזוב את האיכויות שיש או אין לו כמאמן-הוא נמצא בצד הלא הנכון של השפיות, רחוק רחוק ממנה. ולא בקטע גבולי וחביב כמו בלאט והעצבים שלו.

מאמן אירופי טוב לא יצליח פה, לפחות לא אחד שמאמן בסגנון אירופי. עד השנים האחרונות הצלחנו להסתיר את כל העניין הזה, אבל מכבי לא יודעת לבחור מאמנים, נקודה. בעשורים האחרונים רק בלאט ופיני הצליחו פה. ופיני, שיסלחו לי מעריציו, אוברייטד שקיבל קבוצות חד פעמיות(ולזכותו יאמר שהוא ידע לאמן אותן כמו שצריך, וניהל משחק באופן משובח).

מכבי נמצאת בין הפטיש לסדן. מצד אחד, היא צריכה מאמן שיודע ליצור שטף התקפי, מצד שני, היא צריכה מאמן שיודע להשליט משמעת הגנתית סבירה, עם הסגל הקיים. זה דורש איזון מושלם בין להחזיק שחקנים מסויימים קצר, ולשחרר אחרים. לא קיים מאמן כזה, כי מכבי היא קבוצה בלי דרך, עיוורת לחלוטין. וגם אם היה, למה שיבוא לפה? אני לא מתמצא במה הולך באירופה, על מה מדברים, ואיך מדברים. אבל חותם לכם שאנחנו בדיחה ביבשת, ומה שפעם נאמר בלחש, נאמר בקול רם. גם אם נמצא מאמן אדיר, ובכסף טוב, השם שלנו בשלוש שנים האחרונות יצא למרחקים, אין לי ספק.

100%

(חוץ מהקטע על זה שפיני אובר רייטד)

אוברייטד מפחיד. אבל נדון בזה כששמעון יפרוש או משהו, כשישעמם ממש
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוקטובר 2016, 19:52

אני לא חושבת שסוני וגאודלוק רצו להפוך למפלצת הגנתית, אני פשוט חושבת שלא היה מקובל עליהם שאפילו אזורית בסיסית המאמן הרוקי שלהם לא מצא לנכון לתרגל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 24 אוקטובר 2016, 19:54

Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שסוני וגאודלוק רצו להפוך למפלצת הגנתית, אני פשוט חושבת שלא היה מקובל עליהם שאפילו אזורית בסיסית המאמן הרוקי שלהם לא מצא לנכון לתרגל

הייתי נותן הרבה כדי לצפות באימונים של מכבי. זה משהו שגם סיקרן אותי בזמן שטבק עליו השלום אימן פה. כאילו כלום לא קורה חוץ מאימון קליעות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי argof » 24 אוקטובר 2016, 19:54

אם מישהו מחפש ללמוד מסיטואציה דומה בעבר, אז אפשר להביא כדוגמה את ההיסטריה שהייתה אחרי שאפי פוטר ב-2008-9.
מי שניצל את ההיסטריה לחוזה תלת שנתי נו קאט היה החבר גרשון, עם חוזה המאמן הגדול בתולדות המועדון. מיליון דולר נטו כמדומני. לעונה.
מהקדנציה החדשה המופלאה שלו זוכרים אליפות אחת בישראל, ומולה שתי פדיחות יורוליג פלאס אובדן אליפות למקל ורנדל, ולקינוח פיטורים אחרי שעשה בושות בניו יורק.
את תוצאות חוזה הנו קאט שלו גררו לתקציב עוד שנים.
אסור לפעול בהיסטריה.
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 24 אוקטובר 2016, 19:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 19:55

שחף1 כתב:את גאלא עם הסגל הנוכחי אפשר לנצח גם עם ליובין בתור מאמן. השחקנים כנראה יחטפו איזושהי סטירה שתגרום להם לשמור טיפה יותר טוב בשניים שלושה משחקים הקרובים. זה אפקט של החלפת מאמן, משהו מדוד יחסית. אחר כך זה כבר סיפור אחר.

אני לא מאמין בסיפור "השחקנים יחטפו סטירה". לדעתי זה בדיוק להיפך. הם יבינו שאין בעל בי במכבי והבלאגן חוגג. לא מאמין בסיפורי אפקט החלפת המאמן ברמות האלו. זה שייך לליגה ב בכדורגל.

אולי ננצח את גלא ואולי לא. זה לא יהיה קשור לאדלשטיין לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוקטובר 2016, 19:56

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שסוני וגאודלוק רצו להפוך למפלצת הגנתית, אני פשוט חושבת שלא היה מקובל עליהם שאפילו אזורית בסיסית המאמן הרוקי שלהם לא מצא לנכון לתרגל

הייתי נותן הרבה כדי לצפות באימונים של מכבי. זה משהו שגם סיקרן אותי בזמן שטבק עליו השלום אימן פה. כאילו כלום לא קורה חוץ מאימון קליעות.

אתה מאמין לי שהגעתי לרמה שכל כך הרבה דברים מעצבנים אותי בו-זמנית בשבועיים האחרונים שעל הכל אני אומרת ''ימח שמם''? אוטוטו אני עוברת ל''בעזרת השם'' ו''השם יקום דמך''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 24 אוקטובר 2016, 19:59

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

אתה מאמין לי שהגעתי לרמה שכל כך הרבה דברים מעצבנים אותי בו-זמנית בשבועיים האחרונים שעל הכל אני אומרת ''ימח שמם''? אוטוטו אני עוברת ל''בעזרת השם'' ו''השם יקום דמך''

זה נורא משחרר, גם לי יש תקופות כאלו. לפעמים גם מוסיף איזה "שאלוהים ישלם לו", או "שילך לו לתרופות"
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 20:02

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

זה נורא משחרר, גם לי יש תקופות כאלו. לפעמים גם מוסיף איזה "שאלוהים ישלם לו", או "שילך לו לתרופות"

אתה כזה תימני
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 24 אוקטובר 2016, 20:02

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

אתה כזה תימני

קורה במשפחות הכי טובות :shimon:
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2016, 20:22

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

אתה כזה תימני

אני מתה על המשפט "שיהיה לו לתרופות"
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 24 אוקטובר 2016, 20:26

roy1000 כתב:
שחף1 כתב:את גאלא עם הסגל הנוכחי אפשר לנצח גם עם ליובין בתור מאמן. השחקנים כנראה יחטפו איזושהי סטירה שתגרום להם לשמור טיפה יותר טוב בשניים שלושה משחקים הקרובים. זה אפקט של החלפת מאמן, משהו מדוד יחסית. אחר כך זה כבר סיפור אחר.

אני לא מאמין בסיפור "השחקנים יחטפו סטירה". לדעתי זה בדיוק להיפך. הם יבינו שאין בעל בי במכבי והבלאגן חוגג. לא מאמין בסיפורי אפקט החלפת המאמן ברמות האלו. זה שייך לליגה ב בכדורגל.

אולי ננצח את גלא ואולי לא. זה לא יהיה קשור לאדלשטיין לדעתי.

אתה לא צריך ללכת כל כך רחוק. אפקט החלפת המאמן לא עבד שנה שעברה עת טבק החליף את גודס. על הנייר מכבי יותר טובה מגאלא, גם רמי הדר אמור להספיק, שאלת המליון היא כמה רמי הדר יצליח להחזיק ומתי ההנהלה המטומטמת תבין שהבעיות גדולות יותר מעמדת המאמן, למשל החוסר בשחקן פנים הגנתי ובמנהל משחק סביר.
er79

הודעהעל ידי ankram » 24 אוקטובר 2016, 20:40

ועדיין , גם את דאמיקו שחקנים תיעבו, והיו שם פיגורות עצבניות כמו ארל וויליאמס, פרי,ארואסטי. היו גם כוכבים פי אלף ממקל (חנן קרן לדוגמא) והם בכו לשמלוק וקיטרו, ועדיין שמנצחים, המערכת שקטה, שמפסידים, כל החרא יוצא, גם שאראס רצה שיעיפו את פיני, אחרי שספסל אותו מול ההורים שלו. כמו צירבס מול ריאל, אותו הדבר. אבל שמכבי מחצו באותו משחק ( נדמה לי ברצלונה) את היריבה, הכל היה שקט, המערכת היתה מספיק חזקה ( מוני, שמעון של עשור אחורה, ללא ילדים של, מאמן כושר מוצלח) שנתנו מאמץ להחזיק את השניים באותה מסגרת. מכבי של אז החזקה , אינה מזכירה ולו במאום את הגרסה השבירה ורעועה שמתקראת מכבי תל אביב. מי יודע? אולי פציעה של ויליאמס לחודש בתחילת העונה , פציעה למיקי פתאום בו זמנית ,היתה מביאה להפסדים של מכבי של אז, ומפרקת את השילוב של דאמיקו-מכבי, אי אפשר לדעת, אבל המערכת דאז, מיעוט גופי האינפורמציה מחד וסגידה למכבי מאידך, אני מאמין היתה מסדרת את העניינים בבית.
וזה יקירתי שורש הבעיה, ועד שתיפטר בעיה זאת נותר לנו לקוות שמשמיים ינחת לנו רייס כזה ומשמיים ישודך לקבוצה מאמן מתאים ומשמיים ישמרו לנו על השחקנים, כי מכבי רק יודעת לגרום להם להפצע, ואולי איך שהוא דרך נס, ניקח את גביע אירופה, ממש בלי כוונה

״כן, מכבי הייתה אמורה להכיר את טכניקות המכירה של אדלשטיין, את אופיו ואת מגבלותיו. היא הייתה אמורה גם לדעת שז'אן טבק חסר ניסיון ושגיא גודס לא מתאים. אולי הגיע הזמן להפסיק לצפות שהחבורה הזאת תדע משהו״.
אודי הירש חד כהרגלו
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 20:44

argof כתב:אם מישהו מחפש ללמוד מסיטואציה דומה בעבר, אז אפשר להביא כדוגמה את ההיסטריה שהייתה אחרי שאפי פוטר ב-2008-9.
מי שניצל את ההיסטריה לחוזה תלת שנתי נו קאט היה החבר גרשון, עם חוזה המאמן הגדול בתולדות המועדון. מיליון דולר נטו כמדומני. לעונה.
מהקדנציה החדשה המופלאה שלו זוכרים אליפות אחת בישראל, ומולה שתי פדיחות יורוליג פלאס אובדן אליפות למקל ורנדל, ולקינוח פיטורים אחרי שעשה בושות בניו יורק.
אסור לפעול בהיסטריה.

מכבי איבדה באותה עונה את לאזמה לפני הפלייאוף שהיה השחקן הגנה הכי טוב שלה. ואז באו גלבוע גליל וגנבו אליפות במשחק אחד. שנה לפני זה פיני לקח את הסגל המפורק של אפי לטופ 16. פיני לא מושלם, אבל זו לא דוגמא גרועה כל כך כמו שאתה מצייר אותה
שחף1

הודעהעל ידי יוסי22 » 24 אוקטובר 2016, 20:56

ופיני הוא גם המאמן הכי טוב בהסטוריה של מכבי ...

עוזר מאמן זה נחמד , התארים הולכים למאמן והוא מחזיק ב-3 אליפויות אירופה ו-2 סגנויות .
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 20:58

פיני הכל מה שאמרתם, אבל בדגש על היה. הוא היה.
היום הוא סתם מתקשקש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 21:00

felix_r כתב:פיני הכל מה שאמרתם, אבל בדגש על היה. הוא היה.
היום הוא סתם מתקשקש

לגבי זה אתה צודק. יכול להיות שהמהלך להחזיר אותו לא הביא את התוצאות שציפו לו, אבל לא יודע מה היה קורה באותה עונה אם אפי היה נשאר. כנראה קטסטרופה סטייל העונה האחרונה של מכבי
שחף1

הודעהעל ידי argof » 24 אוקטובר 2016, 21:02

כנראה שלא הובנתי נכון.
מה שמגיע לפיני מגיע.
ב2009 הוא היה אחרי שיאו, גם לדעתו.
פוטר מאולימפיאקוס וישב בבית.
הפואנטה הייתה ההיסטריה בה נהגה מכבי אחרי פיטורי אפי, שגררה אותה ל6 מיליון דולר התחייבות כלפי מאמן שגמר את הסוס.
התוצאות היו בהתאם.
זה לא יהיה נבון לעשות אותו דבר היום עם פשיץ, אוברדוביץ או כל שם פנוי אחר שאני יכול לחשוב עליו.
argof

הודעהעל ידי שועל » 24 אוקטובר 2016, 21:06

פיני פירשן בעונה הקודמת בצורה נוראית והייתי בטוח שזקנה קפצה עליו והוא כבר לא ממש צלול
דווקא העונה הוא מאוד חד ומדבר לעניין, והתחיל לראשונה לפרשן משחקים בצורה מקצועית

בסך הכל הוא בגיל טוב לאימון, אם לא היחסים הנוראים שלו עם מכבי הייתי אומר שיתנו לו צ'אנס בהעדר אלטרנטיבה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 21:08

argof כתב:אם מישהו מחפש ללמוד מסיטואציה דומה בעבר, אז אפשר להביא כדוגמה את ההיסטריה שהייתה אחרי שאפי פוטר ב-2008-9.
אסור לפעול בהיסטריה.

argof, אני חייב להגיד שאני אוהב את התגובות שלך מאוד, ושכנעת אותי.

בהינתן מה שיש, עדיף לחכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים