פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג - מחזור 3

25 אוקטובר 2016, 19:46

משחק טוב מאוד התקפית של שני הקבוצות

25 אוקטובר 2016, 19:47

felix_r כתב:קדימה לאנגפורד! עוד הפסד של פאקה יקרב את הפיטורים של בלאט :)

האמת שגם בי עלה הרעיון שעוד הפסד או שניים בלאט מפוטר, ומכבי קופצים על המציאה.

25 אוקטובר 2016, 19:48

גם בצחוק לא.

25 אוקטובר 2016, 19:48

בלאט לא יחזור למכבי על הרכבה הניהולי הנוכחי.

25 אוקטובר 2016, 19:49

דרוש לא נראית טוב מפתיחת העונה, אבל אצל בלאט הקבוצה משתפרת מאוד ככל שהעונה מתקדמת

25 אוקטובר 2016, 19:49

שועל כתב:דרוש לא נראית טוב מפתיחת העונה, אבל אצל בלאט הקבוצה משתפרת מאוד ככל שהעונה מתקדמת

שלא יספרו להם :frightened

25 אוקטובר 2016, 19:50

שועל כתב:משחק טוב מאוד התקפית של שני הקבוצות

שתי

25 אוקטובר 2016, 19:51

אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.

:?

25 אוקטובר 2016, 19:51

אל תדאגו, מעריכים אותו שם ויתנו לו המון זמן

25 אוקטובר 2016, 19:52

בשני המחזורים הראשונים עד עכשיו קאזאן הייתה הרבה יותר טובה בחצי הראשון, אבל נחלשה ברבע האחרון. אם גם הפעם המשחק יתפתח באותה הצורה, אין לקאזאן הרבה סיכוים
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 25 אוקטובר 2016, 19:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.

אם היה פה וואנמייקר לא היה פה גאודלוק

MTA2311 כתב:בלאט לא יחזור למכבי על הרכבה הניהולי הנוכחי.

אני באמת מנסה להבין למה מאמן שמכבד את עצמו יכניס את עצמו לתוך הסיטואציה שהמועדון הזה נמצא בו בשנים האחרונות.

יש קישור ?

25 אוקטובר 2016, 19:53

התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.

היה ברור שמקל ואוחיון יהיו הרכזים שלו ברגע שהראשון חתם
וכן, גאודלוק הרבה יותר חשוב מוואנמייקר, שטוב ככל שיהיה (ואני לגמרי אוהב אותו) הוא שחקן משלים בסופו של דבר ולא סטאר

אפרורו הרמה של היורוליג העונה: קאזאן שעשויה למצוא עצמה הערב במאזן עלוב של 0-3 היא יופי של קבוצה, על סמך שלושת המחזורים הראשונים ביורוליג.

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:בלאט לא יחזור למכבי על הרכבה הניהולי הנוכחי.

אני באמת מנסה להבין למה מאמן שמכבד את עצמו יכניס את עצמו לתוך הסיטואציה שהמועדון הזה נמצא בו בשנים האחרונות.

אין שום סיבה, ולכן אני חושב שנמשיך בקו גודס-טבק-ארז-רמי.

אלה המאמנים שההנהלה רוצה, ואלה המאמנים שיסכימו לבוא.

25 אוקטובר 2016, 19:55

כל מאמן שיגיע הנה זה מאמן שרואה את הקבוצה כ''קפיצת המדרגה'' שלו ושלא עשה בחיים משהו שהכין אותו לרמה הזאת, בגלל זה הם גם לא יעיזו לדרוש משהו, שחס וחלילה לא יתחרטו

25 אוקטובר 2016, 19:56

rc4991 כתב:

וכן, גאודלוק הרבה יותר חשוב מוואנמייקר, שטוב ככל שיהיה (ואני לגמרי אוהב אותו) הוא שחקן משלים בסופו של דבר ולא סטאר

תחסוך את החוזים המיותרים של גל מקל (כמה שטויות אורי אלון וירושלים עוד יגרמו לנו לעשות?) ושל סילי ואתה מנחית אותו פה, ומשלים קו אחורי די מושלם. הרי שחקן משלים באופיו (ו-וונאמייקר הוא מהסוג המשובח ביותר של שחקנים משלימים ולא עוד שחקן בינוני להחריד) זה בדיוק מה שאתה צריך ליד גאודלוק ו-ווימס.

25 אוקטובר 2016, 19:57

התנין 2 כתב:אפרורו הרמה של היורוליג העונה: קאזאן שעשויה למצוא עצמה הערב במאזן עלוב של 0-3 היא יופי של קבוצה, על סמך שלושת המחזורים הראשונים ביורוליג.

אין לה מספיק עומק להיות לדעתי יופי של קבוצה.

25 אוקטובר 2016, 19:58

התנין 2 כתב:
rc4991 כתב:

תחסוך את החוזים המיותרים של גל מקל (כמה שטויות אורי אלון וירושלים עוד יגרמו לנו לעשות?) ושל סילי ואתה מנחית אותו פה, ומשלים קו אחורי די מושלם. הרי שחקן משלים באופיו (ו-וונאמייקר הוא מהסוג המשובח ביותר של שחקנים משלימים ולא עוד שחקן בינוני להחריד) זה בדיוק מה שאתה צריך ליד גאודלוק ו-ווימס.

הדיבורים על וונאמייקר תמיד היו בהקשר של הגארד הנוסף, ליד מקל ואוחיון. אתה לא יכול פשוט להחליט להתעלם מהחוזה של מקל.

גאודלוק הרבה יותר מתאים לשחק ליד שני הרכזים הישראלים מאשר וונאמייקר. הוא גם שחקן טוב בהרבה.
פרסם תגובה