המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:קדימה לאנגפורד! עוד הפסד של פאקה יקרב את הפיטורים של בלאט
שועל כתב:דרוש לא נראית טוב מפתיחת העונה, אבל אצל בלאט הקבוצה משתפרת מאוד ככל שהעונה מתקדמת
שועל כתב:משחק טוב מאוד התקפית של שני הקבוצות
התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.
MTA2311 כתב:בלאט לא יחזור למכבי על הרכבה הניהולי הנוכחי.
התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:בלאט לא יחזור למכבי על הרכבה הניהולי הנוכחי.
אני באמת מנסה להבין למה מאמן שמכבד את עצמו יכניס את עצמו לתוך הסיטואציה שהמועדון הזה נמצא בו בשנים האחרונות.
rc4991 כתב:התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.
היה ברור שמקל ואוחיון יהיו הרכזים שלו ברגע שהראשון חתם
וכן, גאודלוק הרבה יותר חשוב מוואנמייקר, שטוב ככל שיהיה (ואני לגמרי אוהב אותו) הוא שחקן משלים בסופו של דבר ולא סטאר
התנין 2 כתב:אפרורו הרמה של היורוליג העונה: קאזאן שעשויה למצוא עצמה הערב במאזן עלוב של 0-3 היא יופי של קבוצה, על סמך שלושת המחזורים הראשונים ביורוליג.
התנין 2 כתב:rc4991 כתב:התנין 2 כתב:אני זוכר את הימים ששמו של וונאמייקר עלה בתקשורת בהקשרה של מכבי, וחלק מהמגיבים כאן היו נגד שכן לגישתם "הוא בינוני מידי" ובתגובה, אחרים הגיבו להם שבסוף אנחנו עלולים למצוא את עצמנו עם גל מקל כרכז הבכיר.
היה ברור שמקל ואוחיון יהיו הרכזים שלו ברגע שהראשון חתם
וכן, גאודלוק הרבה יותר חשוב מוואנמייקר, שטוב ככל שיהיה (ואני לגמרי אוהב אותו) הוא שחקן משלים בסופו של דבר ולא סטאר
תחסוך את החוזים המיותרים של גל מקל (כמה שטויות אורי אלון וירושלים עוד יגרמו לנו לעשות?) ושל סילי ואתה מנחית אותו פה, ומשלים קו אחורי די מושלם. הרי שחקן משלים באופיו (ו-וונאמייקר הוא מהסוג המשובח ביותר של שחקנים משלימים ולא עוד שחקן בינוני להחריד) זה בדיוק מה שאתה צריך ליד גאודלוק ו-ווימס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־12 אורחים