NBA 16/17 - מתחילים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 16/17- מתחילים! במוקד: גולדן סטייט נגד סאן אנטוניו

הודעהעל ידי yanay21 » 26 אוקטובר 2016, 17:59

יואו, ג'ייסון וויליאמס. מוכן להחתים עכשיו במכבי, במצבו הנוכחי
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 26 אוקטובר 2016, 17:59

שמואל1 כתב:
my man כתב:
שועל כתב:האסיסט של לברון ב1:07 :o

https://www.youtube.com/watch?v=ayR329NAb_0

וואו וואו וואו... מזכיר את האסיסט של שאראס לבאסטון(שלדעתי היה היפה ביותר שראיתי בחיים)

תראה את האסיסטים של ג'ייסון ווליאמס ("השוקולד הלבן").

מכיר.. המרפק וזה..
ועדיין האסיסט של שאראס היה מאחורי הגב כמעט מחצי מגרש והגיע עד באסטון דרך כל ההגנה בלי לגעת ברצפה..
אני זוכר שראיתי את זה שוב ושוב אלפי פעמים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי איתי-שגב » 26 אוקטובר 2016, 18:00

my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:

וואו וואו וואו... מזכיר את האסיסט של שאראס לבאסטון(שלדעתי היה היפה ביותר שראיתי בחיים)

מכיר.. המרפק וזה..
ועדיין האסיסט של שאראס היה מאחורי הגב כמעט מחצי מגרש והגיע עד באסטון דרך כל ההגנה בלי לגעת ברצפה..

לינק ? :cry3
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי yanay21 » 26 אוקטובר 2016, 18:00

my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:

מכיר.. המרפק וזה..

יש לינק לזה? תשתף עם החבר'ה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שועל » 26 אוקטובר 2016, 18:03

איתי-שגב כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:

מכיר.. המרפק וזה..

בבקשה
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7 ... 7%95%D7%A1
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי איתי-שגב » 26 אוקטובר 2016, 18:04

יפה אלי, למרות שזה כואב לי בפנים אחלה מהלך.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי yanay21 » 26 אוקטובר 2016, 18:04

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיר
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2016, 18:04

yanay21 כתב:יואו, ג'ייסון וויליאמס. מוכן להחתים עכשיו במכבי, במצבו הנוכחי

היה מועמד חזק למכבי בעונת אפי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2016, 18:05

שועל כתב:
איתי-שגב כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:[quote="שועל"]האסיסט של לברון ב1:07 :o

מכיר.. המרפק וזה..

בבקשה
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7 ... 7%95%D7%A1[/quote]

משתחווה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 26 אוקטובר 2016, 18:11

זה באיכות גרועה אבל זה-

תמונה

00:11
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי בשלות » 26 אוקטובר 2016, 19:37

אז לא יהיה 82-0 כבר.
בשלות

Re: NBA 16/17- מתחילים!

הודעהעל ידי MaccabiTA » 26 אוקטובר 2016, 20:17

לבקשתו של ינאי אחי התימני
2 סנט שלי על הספרס, על העונה של הקבוצה בכללי ועד כמה שאפשר ללמוד ממשחק אחד מול קבוצה לא מוכנה

פאו-הנפילה בהגנה מטימי לפאו תורגש בצורה לא נעימה, מקווה שהבחור יפצה על זה בצד ההתקפי, הוא נשק התקפי הרבה יותר איכותי ממה שטימי היה בעונה שעברה ואם לא ידעך בצורה משמעותית העונה ישחרר הרבה לחץ מאולדריג' וקוואי בהתקפה. מה גם ש3 נשקים כבדים בפוסט בחמישייה אחת זה לא משהו שהרבה קבוצות יכולות להעמיד בימינו, מעניין לראות מה פופ יעשה עם חומר הגלם שיש לו במובן הזה. נראה מנותק לחלוטין אתמול אבל משחק ראשון, יריבה שבנוייה להתעלל בשחקנים כמוהו בהגנה, ככה שאני לא אסיק מזה יותר מדי לגביו

קוואי-יש לו יותר ממה שהראה, הוא שחקן ברמה הגבוהה ביותר שיש בNBA, מצפה ממנו להעמיד עונת MVP. שרק יבוא אגרסיבי בצד ההתקפי כמו שבא אתמול ואני אהיה מרוצה.. מפחיד לחשוב למה הוא יכול להתפתח.

אולדריג'-לקראת סוף העונה אתמול השתחררה הנצרה, השתלב יפה בקבוצה, עושה רושם שתחילת העונה היא המשך ישיר ושוב, ההצטרפות של פאו תשחרר את הפקק בצד ההתקפי כי ממנו אי אפשר לרמות כמו מדאנקן בסוף הקריירה שלו. מקווה מאוד שהדיבורים על מחשבות להעביר אותו בטרייד לא רציניות כי יש לנו את אחד הנשקים הקטלניים בליגה ויהיה מטומטם מצידנו לאבד אותו.

סימונס-הראה קצת ניצנים בעונה שעברה, יש לבחור כדורסל, הוא אתלט מצויין, יודע לייצר נקודות ברמה סבירה ועובד לא רע בהגנה (עשה עבודה יפה על KD אתמול בכמה פוזשנים ששמר עליו) אם המשחק אתמול מרמז ולו במעט על מה שנראה ממנו העונה הוא יהיה תוספת שאנחנו זקוקים לה נואשות בקו האחורי עם הדעיכה של טוני ומאנו, בטח אם גרין עדיין יראה כמו הצל של עצמו. לא מצפה ממנו לתת 20 כל משחק אבל הוא מסוגל לתת 8-10 נקודות ולתת הגנה ל20 דקות מהספסל.

אנדרסון-מקווה שנתחיל לראות ממנו משהו שונה, יש לו את הנתונים להיות סוג של דיאו דקיק לעניים אבל הוא חלבי בצורה מרגיזה. מקווה שהעונה יעשה את קפיצת המדרגה מפרוספקט נטו לשחקן חמישייה שנייה לגיטימי, לא אתפלא אם חוסר התקדמות שלו יפנה עוד דקות לסימונס

טוני ומאנו-מקווה שיזדקנו בחן. עם כל עונה משתחרר למאנו עוד בורג במוח ואני נהנה מכל רגע, מקווה שהנפילה של טוני לא תהיה חדה מדי כי אנחנו עדיין תלויים בו ב1..

מילס-יצטרך להביא משהו מעבר, הגיל של טוני מתחיל לעשות את שלו ומילס היחיד שיכול לחפות על הנפילה, לא מצפה ממנו להפוך לpass first PG אבל שישחק באחריות ויביא קליעה איכותית ואני לא אתלונן

החמישייה השנייה-נראתה מדהים אתמול, דדמון חתיכת כוח מתחת לסלים (אבל נגר מארץ הנגרים) ללי עדיין נשאר קצת כדורסל (אבל רק קצת) מאנו עדיין סלבדור דאלי של הכדורסל ושווה כל דקת שינה שמאבדים בשביל לצפות בו, מילס הוא מילס, סימונס/אנדרסון יצטרכו לתת פה משהו מעבר, אתמול זה היה סימונס (בין השאר כי אנדרסון פתח בחמישייה) ואני לחלוטין רואה אותו משתלט על יותר ויותר דקות והופך למוציא לפועל חשוב בחמישייה השנייה. לא פשוט לאבד שחקן כמו דיאו אבל אם המשחק אתמול מעיד על משהו באיזשהי צורה אז לפחות פה אנחנו יכולים להיות אופטימיים. אני לחלוטין רואה את החמישייה השנייה מנצחת לנו את רוב המשחקים בעונה הרגילה בדיוק כמו בעונה הקודמת.

הגנה בצבע-צפוייה לנו נפילה קשה אני מניח, פאו ואולדריג' לא בדיוק ממגני הטבעת הטובים שיש לליגה להציע, מעניין איזה פתרון פופ יעלה פה.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 26 אוקטובר 2016, 20:37

איזה מלך אתה שהשקעת.

מסכים לגבי כל מילה, רק סייג אחד ותוספת:

לגבי קוואי, אני חושב שהתקפית הוא הגיע לשיא שלו. הוא אולי יקלע יותר נקודות, אבל מבחינת הארסנל שלו, נראה לי שזהו זה, וזה בסדר גמור. הגנתית אין לי מילה רעה לומר עליו, ולעולם לא תהיה לי. רק מאכזב אותי שהוא לא עובד על עניין האסיסטים. אני לא חושב שהוא יתפתח הרבה מעבר אחרי העונה הזו.

בהחלט מחזק לגבי העניין של מילס ופארקר, ובעיניי זה משהו שיכול להפיל אותנו ברמה שהסיבוב השני זה הגבול שלנו. פארקר סבבה כשהוא בריא, אבל בגיל הזה זה לא מובן מאליו. הוא היה פצוע בסדרה מול OKC. אולי, אם היה קצת יותר בריא, זה היה נגמר אחרת, לך תדע. מילס הוא שוטינג גארד שמוסר לפעמים, מבחינתי. ובכלל, שניהם כל כך נמוכים שזה כל כך יכול לדפוק אותה בהגנה, במיוחד מול קבוצות מול גולדן סטייט. תאר לך שפארקר וגרין על המגרש ב1 ו2, וצריכים לשמור על קליי וסטף בעמדות המקבילות. זה יכול לעבוד במשחק, לא בסדרה. זה ממש ממש מדאיג. מעניין אם הרכז העתידי שלנו כבר נמצא בקבוצה, או שיבוא.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 26 אוקטובר 2016, 20:38

ובלי קשר לדיון הספרס, אם הקליפרס בריאים העונה, יש מצב שיכולים להפתיע. לא ברמות של אליפות, אבל להפתיע. האתלטיות שלהם יכולה להקשות על הווריורס והספרס. את הספרס הם כבר הפתיעו, ואני מאמין שלא היו עושים חיים קלים לאף אחת בשנה שעברה, אם חצי מהשחקנים לא היו בבית חולים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 26 אוקטובר 2016, 20:54

yanay21 כתב:איזה מלך אתה שהשקעת.

מסכים לגבי כל מילה, רק סייג אחד ותוספת:

לגבי קוואי, אני חושב שהתקפית הוא הגיע לשיא שלו. הוא אולי יקלע יותר נקודות, אבל מבחינת הארסנל שלו, נראה לי שזהו זה, וזה בסדר גמור. הגנתית אין לי מילה רעה לומר עליו, ולעולם לא תהיה לי. רק מאכזב אותי שהוא לא עובד על עניין האסיסטים. אני לא חושב שהוא יתפתח הרבה מעבר אחרי העונה הזו.

בהחלט מחזק לגבי העניין של מילס ופארקר, ובעיניי זה משהו שיכול להפיל אותנו ברמה שהסיבוב השני זה הגבול שלנו. פארקר סבבה כשהוא בריא, אבל בגיל הזה זה לא מובן מאליו. הוא היה פצוע בסדרה מול OKC. אולי, אם היה קצת יותר בריא, זה היה נגמר אחרת, לך תדע. מילס הוא שוטינג גארד שמוסר לפעמים, מבחינתי. ובכלל, שניהם כל כך נמוכים שזה כל כך יכול לדפוק אותה בהגנה, במיוחד מול קבוצות מול גולדן סטייט. תאר לך שפארקר וגרין על המגרש ב1 ו2, וצריכים לשמור על קליי וסטף בעמדות המקבילות. זה יכול לעבוד במשחק, לא בסדרה. זה ממש ממש מדאיג. מעניין אם הרכז העתידי שלנו כבר נמצא בקבוצה, או שיבוא.

בנוגע למסירה של קוואי, האמת שאתמול היו לו כמה מסירות יפות (נתפסה לי בראש המסירה בפיק נ' רול לאולדריג')
אני חושב שהוא שחקן עם איי קיו כדורסל גבוה ובחור שעובד קשה ואני כן רואה אותו מטפס בעונה-שתיים הקרובות גם בתחום הזה.

את הארסנל שלו מבחינת יצירת נקודות די קשה לפתח מעבר למה שקיים מבחינת גיוון, זה רק יעלה בנפח. הוא כבר היה אחד מקלעי השלשות הטובים בליגה בעונה שעברה (שלישי באחוזים אאל"ט), קרוב ל90 אחוז מהקו (אתמול פירגן ב15 מ15) פינישר חזק ואתלטי ליד הטבעת, אחד הקלעים הטובים בליגה מחצי מרחק, עם קצת עבודה בפוסט לבחור יהיה את הכל. והוא כבר יודע לייצר נקודות מהפוסט לא רע בכלל..
אני חושב שב25 מ29 הקבוצות האחרות בליגה הוא היה עומד על 28-30 נקודות למשחק העונה, בשיטה ובמספר הדקות שיקבל בספרס מניח שייעצר על 23-24.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 26 אוקטובר 2016, 20:57

רק שידע ליישם את זה בקלאץ'. לא אהבתי את איך שהוא ואולדריג' תיפקדו מול OKC במובן הזה. במובן הזה הם פשוט לא טימי ומאנו. תחשוב שטימי, עם כל הגודל שלו והכול, היה מספיק אמין בשביל לקחת את הזריקה האחרונה, או סל בפוסט. ומאנו היה יכול לחדור או לקחת ג'אמפ על הבאזר בכיף(לא שוכח לו את הקליעה לשלוש מול OKC, במשחק 6 ב2014. בדיוק כשאתה חושב שהוא נגמר). ואנחנו פשוט חסרים שחקן כזה, בעוד שלכל קבוצת טופ פלייאוף אחרת יש כזה(ראסל, כריס פול, סטף, קיירי וכו'). מעניין מה יהיה עם ברטאנס, הוא נראה לי אחלה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2016, 20:59

אתם יכולים להעביר לת'רד הדברים הקטנים בבקשה?

עד שאתה לא מאבד משהו אתה לא יודע כמה הוא חשוב לך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2016, 21:00

MaccabiTA כתב:
roy1000 כתב:בתוך כל הבלאגן, קוזמינסקאס נתן דקות מצויינות בניקס. הוא צריך להיות מחליף ראשון בניקס.

האהדה לניקס מגיעה ממקום מזוכיסטי או מהילדות?

מהילדות בניו יורק...
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 26 אוקטובר 2016, 21:00

yanay21 כתב:רק שידע ליישם את זה בקלאץ'. לא אהבתי את איך שהוא ואולדריג' תיפקדו מול OKC במובן הזה. במובן הזה הם פשוט לא טימי ומאנו. תחשוב שטימי, עם כל הגודל שלו והכול, היה מספיק אמין בשביל לקחת את הזריקה האחרונה, או סל בפוסט. ומאנו היה יכול לחדור או לקחת ג'אמפ על הבאזר בכיף(לא שוכח לו את הקליעה לשלוש מול OKC, במשחק 6 ב2014. בדיוק כשאתה חושב שהוא נגמר). ואנחנו פשוט חסרים שחקן כזה, בעוד שלכל קבוצת טופ פלייאוף אחרת יש כזה(ראסל, כריס פול, סטף, קיירי וכו'). מעניין מה יהיה עם ברטאנס, הוא נראה לי אחלה

ברטאנס הדליק אותי גם אבל מאמין שיקח לו זמן להשתפשף, לא רואה אותו רלוונטי העונה מחוץ לגארבג׳ טיים

הרבה מהקושי של קוואי ואולדריג' במאני טיים בסדרה ההיא נבע מהעובדה שהם היו מוקפים בשחקנים די מוגבלים (טוני זקן, טימי כנ"ל וגרין חצי אמין חצי סמל מין)
מאמין שהתוספת של פאו תפתח את הפקק הזה כמו שאמרתי
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 26 אוקטובר 2016, 21:01

MTA2311 כתב:אתם יכולים להעביר לת'רד הדברים הקטנים בבקשה?

עד שאתה לא מאבד משהו אתה לא יודע כמה הוא חשוב לך
.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים