המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:my man כתב:
וואו וואו וואו... מזכיר את האסיסט של שאראס לבאסטון(שלדעתי היה היפה ביותר שראיתי בחיים)
תראה את האסיסטים של ג'ייסון ווליאמס ("השוקולד הלבן").
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:
וואו וואו וואו... מזכיר את האסיסט של שאראס לבאסטון(שלדעתי היה היפה ביותר שראיתי בחיים)
מכיר.. המרפק וזה..
ועדיין האסיסט של שאראס היה מאחורי הגב כמעט מחצי מגרש והגיע עד באסטון דרך כל ההגנה בלי לגעת ברצפה..
אני זוכר שראיתי את זה שוב ושוב אלפי פעמים...
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:
מכיר.. המרפק וזה..
ועדיין האסיסט של שאראס היה מאחורי הגב כמעט מחצי מגרש והגיע עד באסטון דרך כל ההגנה בלי לגעת ברצפה..
איתי-שגב כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:
מכיר.. המרפק וזה..
לינק ?
yanay21 כתב:יואו, ג'ייסון וויליאמס. מוכן להחתים עכשיו במכבי, במצבו הנוכחי
שועל כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:
מכיר.. המרפק וזה..
לינק ?
yanay21 כתב:איזה מלך אתה שהשקעת.
מסכים לגבי כל מילה, רק סייג אחד ותוספת:
לגבי קוואי, אני חושב שהתקפית הוא הגיע לשיא שלו. הוא אולי יקלע יותר נקודות, אבל מבחינת הארסנל שלו, נראה לי שזהו זה, וזה בסדר גמור. הגנתית אין לי מילה רעה לומר עליו, ולעולם לא תהיה לי. רק מאכזב אותי שהוא לא עובד על עניין האסיסטים. אני לא חושב שהוא יתפתח הרבה מעבר אחרי העונה הזו.
בהחלט מחזק לגבי העניין של מילס ופארקר, ובעיניי זה משהו שיכול להפיל אותנו ברמה שהסיבוב השני זה הגבול שלנו. פארקר סבבה כשהוא בריא, אבל בגיל הזה זה לא מובן מאליו. הוא היה פצוע בסדרה מול OKC. אולי, אם היה קצת יותר בריא, זה היה נגמר אחרת, לך תדע. מילס הוא שוטינג גארד שמוסר לפעמים, מבחינתי. ובכלל, שניהם כל כך נמוכים שזה כל כך יכול לדפוק אותה בהגנה, במיוחד מול קבוצות מול גולדן סטייט. תאר לך שפארקר וגרין על המגרש ב1 ו2, וצריכים לשמור על קליי וסטף בעמדות המקבילות. זה יכול לעבוד במשחק, לא בסדרה. זה ממש ממש מדאיג. מעניין אם הרכז העתידי שלנו כבר נמצא בקבוצה, או שיבוא.
MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:בתוך כל הבלאגן, קוזמינסקאס נתן דקות מצויינות בניקס. הוא צריך להיות מחליף ראשון בניקס.
האהדה לניקס מגיעה ממקום מזוכיסטי או מהילדות?
yanay21 כתב:רק שידע ליישם את זה בקלאץ'. לא אהבתי את איך שהוא ואולדריג' תיפקדו מול OKC במובן הזה. במובן הזה הם פשוט לא טימי ומאנו. תחשוב שטימי, עם כל הגודל שלו והכול, היה מספיק אמין בשביל לקחת את הזריקה האחרונה, או סל בפוסט. ומאנו היה יכול לחדור או לקחת ג'אמפ על הבאזר בכיף(לא שוכח לו את הקליעה לשלוש מול OKC, במשחק 6 ב2014. בדיוק כשאתה חושב שהוא נגמר). ואנחנו פשוט חסרים שחקן כזה, בעוד שלכל קבוצת טופ פלייאוף אחרת יש כזה(ראסל, כריס פול, סטף, קיירי וכו'). מעניין מה יהיה עם ברטאנס, הוא נראה לי אחלה
MTA2311 כתב:אתם יכולים להעביר לת'רד הדברים הקטנים בבקשה?
עד שאתה לא מאבד משהו אתה לא יודע כמה הוא חשוב לך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־9 אורחים